Luettelo virallisista kielistä valtioittain

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä luettelo valtioiden virallisista kielistä. Vähemmistökieliä ei ole otettu huomioon. Jotkut valtiot ovat monikielisiä.

Valtio Virallinen kieli
Flag of the Netherlands.svg Alankomaat hollanti, friisi[1]
Flag of Albania.svg Albania albania[2]
Flag of Andorra.svg Andorra katalaani[3]
Flag of Grenada.svg Grenada englanti[4]
Flag of Belgium.svg Belgia ranska, saksa, hollanti[5]
Flag of Bosnia and Herzegovina.svg Bosnia ja Hertsegovina bosnia, serbia, kroatia[6]
Flag of Bulgaria.svg Bulgaria bulgaria [7]
Flag of Spain.svg Espanja espanja, katalaani, galego, baski, oksitaani[8]
Flag of Iceland.svg Islanti islanti[9]
Flag of Ireland.svg Irlanti iiri, englanti

[10]

Flag of Italy.svg Italia italia[11]
Flag of Austria.svg Itävalta saksa[12]
Flag of Haiti.svg Haiti haiti, ranska[13]
Flag of Croatia.svg Kroatia kroatia[14]
Flag of Greece.svg Kreikka kreikka[15]
Flag of Latvia.svg Latvia latvia[16]
Flag of Libya.svg Libya arabia [17]
Flag of Liechtenstein.svg Liechenstein saksa[18]
Flag of Lithuania.svg Liettua liettua[19]
Flag of Luxembourg.svg Luxemburg saksa, ranska, luxemburg[20]
Flag of Macedonia.svg Makedonian tasavalta makedonia[21]
Flag of Malta.svg Malta malta, englanti[22]
Flag of Moldova.svg Moldova moldova[23]
Flag of Monaco.svg Monaco ranska[24]
Flag of Montenegro.svg Montenegro montenegro [25]
Flag of Norway.svg Norja norja[26]
Flag of Poland.svg Puola puola[27]
Flag of France.svg Ranska ranska[28]
Flag of Romania.svg Romania romania[29]
Flag of Sweden.svg Ruotsi ruotsi de facto[30]
Flag of Germany.svg Saksa saksa [31]
Flag of San Marino.svg San Marino italia [32]
Flag of Serbia.svg Serbia serbia[33]
Flag of Slovakia.svg Slovakia slovakki[34]
Flag of Slovenia.svg Slovenia sloveeni[35]
Flag of Finland.svg Suomi suomi, ruotsi (kansalliskielet)[36]
Flag of Switzerland.svg Sveitsi saksa, ranska, italia, retoromaani[37]
Flag of Denmark.svg Tanska tanska[38]
Flag of the Czech Republic.svg Tšekki tšekki[39]
Flag of Ukraine.svg Ukraina ukraina[40]
Flag of the Vatican City.svg Vatikaanivaltio italia, latina de facto[41]
Flag of Hungary.svg Unkari unkari [42]
Flag of the United Kingdom.svg Yhdistynyt kuningaskunta englanti (de facto),kymri, gaeli[43]
Flag of Belarus.svg Valko-Venäjä valkovenäjä, venäjä[44]
Flag of Estonia.svg Viro viro[45]
Flag of Cyprus.svg Kypros kreikka, turkki[46]
Flag of Russia.svg Venäjä venäjä[47]
Flag of Armenia.svg Armenia armenia[48]
Flag of Azerbaijan.svg Azerbaidžan azeri[49]
Flag of Georgia.svg Georgia georgia[50]
Flag of Kazakhstan.svg Kazakstan kazakki, venäjä[51]
Flag of Turkey.svg Turkki turkki[52]
Flag of the United Arab Emirates.svg Yhdistyneet arabiemiirikunnat arabia[53]
Flag of Bahrain.svg Bahrain arabia[54]
Flag of Iraq.svg Irak arabia, kurdi[55]
Flag of Israel.svg Israel heprea, arabia[56]
Flag of Yemen.svg Jemen arabia[57]
Flag of Jordan.svg Jordania arabia,englanti[58]
Flag of Kuwait.svg Kuwait arabia[59]
Flag of Lebanon.svg Libanon arabia[60]
Flag of Oman.svg Oman arabia[61]
Flag of Qatar.svg Qatar arabia[62]
Flag of Saudi Arabia.svg Saudi-Arabia arabia[63]
Flag of Syria.svg Syyria arabia[64]
Flag of Iran.svg Iran persia[65]
Flag of Afghanistan.svg Afganistan pasto, dari (persia)[66]
Flag of Bangladesh.svg Bangladesh bengali[67]
Flag of Bhutan.svg Bhutan dzongkha[68]
Flag of Brunei.svg Brunei malaiji[69]
Flag of South Korea.svg Etelä-Korea korea[70]
Flag of the Philippines.svg Filippiinit filipino, englanti[71]
Flag of Indonesia.svg Indonesia indonesia[72]
Flag of India.svg Intia hindi, englanti+ 22 kansallista kieltä
Flag of East Timor.svg Itä-Timor tetum, portugali[73]
Flag of Japan.svg Japani japani[74]
Flag of Cambodia.svg Kambodža khmer[75]
Flag of the People's Republic of China.svg Kiina kiina[76]
Flag of Kyrgyzstan.svg Kirgisia kirgisia, venäjä[77]
Flag of Laos.svg Laos lao[78]
Flag of Kosovo.svg Kosovo albania, serbia[79]
Flag of Maldives.svg Malediivit dhivehi[80]
Flag of Malaysia.svg Malesia malaiji[81]
Flag of Mongolia.svg Mongolia mongoli[82]
Flag of Myanmar.svg Myanmar burma[83]
Flag of Nepal.svg Nepal nepali[84]
Flag of Pakistan.svg Pakistan urdu[85]
Flag of North Korea.svg Pohjois-Korea korea[86]
Flag of Singapore.svg Singapore englanti, kiina, malaiji ja tamili[87]
Flag of Sri Lanka.svg Sri Lanka sinhali, tamili[88]
Flag of Tajikistan.svg Tadžikistan tadzikki, venäjä[89]
Flag of Thailand.svg Thaimaa thai[90]
Flag of Turkmenistan.svg Turkmenistan turkmeeni[91]
Flag of Uzbekistan.svg Uzbekistan uzbekki[92]
Flag of Vietnam.svg Vietnam vietnam[93]
Flag of the Republic of China.svg Taiwan kiina[94]
Flag of Algeria.svg Algeria arabia[95]
Flag of Egypt.svg Egypti arabia[96]
Flag of Morocco.svg Marokko arabia[97]
Flag of Sudan.svg Sudan arabia[98]
Flag of Tunisia.svg Tunisia arabia[99]
Flag of Mauritania.svg Mauritania arabia[100]
Flag of Benin.svg Benin ranska[101]
Flag of Burkina Faso.svg Burkina Faso ranska[102]
Flag of Gabon.svg Gabon ranska[103]
Flag of Portugal.svg Portugali portugali[104]
Flag of The Gambia.svg Gambia englanti[105]
Flag of Ghana.svg Ghana englanti[106]
Flag of Guinea.svg Guinea ranska[107]
Flag of Guinea-Bissau.svg Guinea-Bissau portugali[108]
Flag of Cameroon.svg Kamerun ranska, englanti[109]
Flag of Cape Verde.svg Kap Verde portugali[110]
Flag of the Republic of the Congo.svg Kongo ranska[111]
Flag of Liberia.svg Liberia englanti[112]
Flag of Mali.svg Mali ranska[113]
Flag of Côte d'Ivoire.svg Norsunluurannikko ranska[114]
Flag of Niger.svg Niger ranska[115]
Flag of Nigeria.svg Nigeria englanti[116]
Flag of Equatorial Guinea.svg Päiväntasaajan Guinea espanja, ranska,portugali[117]
Flag of Sao Tome and Principe.svg Sao Tome ja Principe portugali[118]
Flag of Senegal.svg Senegal ranska[119]
Flag of Sierra Leone.svg Sierra Leone englanti[120]
Flag of Togo.svg Togo ranska[121]
Flag of Burundi.svg Burundi kirundi, ranska[122]
Flag of the Central African Republic.svg Keski-Afrikan tasavalta ranska[123]
Flag of the Democratic Republic of the Congo.svg Kongon demokraattinen tasavalta ranska [124]
Flag of Rwanda.svg Ruanda ruanda, englanti, ranska[125]
Flag of Chad.svg Tšad ranska, arabia[126]
Flag of Djibouti.svg Djibouti ranska, arabia[127]
Flag of Eritrea.svg Eritrea tigre, arabia[128]
Flag of Ethiopia.svg Etiopia amhara[129]
Flag of Kenya.svg Kenia suahili, englanti[130]
Flag of Seychelles.svg Seychellit englanti, ranskan kieli, seychellien kreoli[131]
Flag of Somalia.svg Somalia somali[132]
Flag of Tanzania.svg Tansania suahili, englanti[133]
Flag of Uganda.svg Uganda englanti, suahili[134]
Flag of South Africa.svg Etelä-Afrikka afrikaans, englanti, zulu, xhosa, swazi, ndebele, tsonga, tswana ja venda, pohjoissotho eteläsotho[135]
Flag of Angola.svg Angola portugali[136]
Flag of Botswana.svg Botswana englanti[137]
Flag of the Comoros.svg Komorit ranska, škimoro arabia[138]
Flag of Lesotho.svg Lesotho englanti[139]
Flag of Madagascar.svg Madagaskar ranska, malagassi, englanti[140]
Flag of Malawi.svg Malawi englanti, njandža[141]
Flag of Mauritius.svg Mauritius englanti[142]
Flag of Mozambique.svg Mosambik portugali[143]
Flag of Namibia.svg Namibia englanti[144]
Flag of Swaziland.svg Swazimaa swazi, englanti[145]
Flag of Zambia.svg Sambia englanti[146]
Flag of Zimbabwe.svg Zimbabwe englanti[147]
Flag of Canada.svg Kanada englanti, ranska[148]
Flag of Mexico.svg Meksiko espanja[149]
Flag of Guatemala.svg Guatemala espanja[150]
Flag of Belize.svg Belize englanti[151]
Flag of Costa Rica.svg Costa Rica espanja[152]
Flag of El Salvador.svg El Salvador espanja[153]
Flag of Honduras.svg Honduras espanja[154]
Flag of Nicaragua.svg Nicaragua espanja[155]
Flag of Panama.svg Panama espanja[156]
Flag of the Bahamas.svg Bahama englanti[157]
Flag of Barbados.svg Barbados englanti[158]
Flag of Dominica.svg Dominica englanti[159]
Flag of the Dominican Republic.svg Dominikaaninen tasavalta espanja[160]
Flag of Jamaica.svg Jamaika englanti[161]
Flag of Cuba.svg Kuuba espanja[162]
Flag of Trinidad and Tobago.svg Trinidad ja Tobago englanti[163]
Flag of Saint Kitts and Nevis.svgSaint Kitts ja Nevis englanti[164]
Flag of Saint Lucia.svg Saint Lucia englanti[165]
Flag of Saint Vincent and the Grenadines.svg Saint Vincent ja Grenadiinit englanti[166]
Flag of Argentina.svg Argentiina espanja[167]
Flag of Bolivia.svg Bolivia espanja, aimara, ketšua[168]
Flag of Brazil.svg Brasilia portugali[169]
Flag of Chile.svg Chile espanja[170]
Flag of Ecuador.svg Ecuador espanja[171]
Flag of Guyana.svg Guyana englanti[172]
Flag of Colombia.svg Kolumbia espanja[173]
Flag of Paraguay.svg Paraguay espanja, guarani[174]
Flag of Peru.svg Peru espanja[175]
Flag of Suriname.svg Suriname hollanti[176]
Flag of Uruguay.svg Uruguay espanja[177]
Flag of Venezuela.svg Venezuela espanja[178]
Flag of Australia.svg Australia englanti[179]
Flag of Fiji.svg Fidži fidži, englanti, hindustani(urdu ja hindi)[180]
Flag of Kiribati.svg Kiribati englanti, kiribati[181]
Flag of the Marshall Islands.svg Marshallinsaaret marshalli, englanti[182]
Flag of the Federated States of Micronesia.svg Mikronesian liittovaltio englanti[183]
Flag of Nauru.svg Nauru nauru[184]
Flag of Palau.svg Palau palau, englanti, japani[185]
Flag of Papua New Guinea.svg Papua-Uusi-Guinea englanti, tok pisin, motu[186]
Flag of the Solomon Islands.svg Salomonsaaret englanti[187]
Flag of Samoa.svg Samoa samoa, englanti[188]
Flag of Tonga.svg Tonga tonga, englanti[189]
Flag of Tuvalu.svg Tuvalu englanti, tuvalu[190]
Flag of New Zealand.svg Uusi-Seelanti englanti, maori[191]
Flag of Vanuatu.svg Vanuatu bislama, englanti, ranska[192]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähdeviitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nl.html CIA World factbook
  2. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/al.html CIA World Factbook
  3. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/an.html CIA World Factbook
  4. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gj.html CIA World Factbook
  5. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/be.html CIA World Factbook
  6. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bk.html
  7. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 101
  8. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sp.html CIA World Fact Book
  9. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 103
  10. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ei.html https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ei.html
  11. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/it.html CIA World Fact Book
  12. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/au.html CIA World Fact Book
  13. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ha.html CIA World Fact Book
  14. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 104
  15. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gr.html CIA World Fact Book
  16. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/lg.html CIA World Fact Book
  17. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 104
  18. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ls.html CIA World Fact Book
  19. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/lh.html CIA World Fact Book
  20. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/lu.html CIA World Fact Book
  21. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 104
  22. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mt.html CIA World Fact Book
  23. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/md.html CIA World Fact Book
  24. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mn.html CIA World Fact Book
  25. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mj.html CIA World Fact Book
  26. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/no.html CIA World Fact Book
  27. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 106
  28. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 106
  29. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ro.html CIA World Fact Book
  30. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 106
  31. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 107
  32. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 107
  33. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ri.html CIA World Fact Book
  34. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/lo.html CIA World Fact Book
  35. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 107
  36. Suomen perustuslain määrittelemät kansalliskielet. Lisäksi laki turvaa myös saamelaisten, romanien ja viittomakielisten oikeuden käyttää omaa kieltään. Kielilaki Finlex. Oikeusministeriö ja Edita. Viitattu 23.5.2009.
  37. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sz.html CIA World Fact Book
  38. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 108
  39. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 108
  40. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/up.html CIA World Fact Book
  41. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 109
  42. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 109
  43. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 101
  44. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 109
  45. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/en.html CIA World Fact Book
  46. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 104
  47. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 109
  48. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 100
  49. SuurAtlas Suomalainen maailmankartasto Genimap 2006 sivu 100
  50. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gg.html CIA World Fact Book
  51. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kz.htmlCIA World Fact Book
  52. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tu.html CIA World Fact Book
  53. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ae.html CIA World Fact Book
  54. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ba.html CIA World Fact Book
  55. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/iz.html CIA World Fact Book
  56. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/is.html CIA World Fact Book
  57. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ym.html CIA World Fact Book
  58. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/jo.html CIA World Fact Book
  59. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ku.html CIA World Fact Book
  60. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/le.html CIA World Fact Book
  61. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mu.html World Fact Book
  62. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/qa.html CIA World Fact Book
  63. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sa.html CIA World Fact Book
  64. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sy.html CIA World Fact Book
  65. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ir.html CIA World Fact Book
  66. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/af.html CIA World Fact Book
  67. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bg.html CIA World Fact Book
  68. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bt.html CIA World Fact Book
  69. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bx.html CIA World Fact Book
  70. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ks.html CIA World Fact Book
  71. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rp.html CIA World Fact Book
  72. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/id.html CIA World Fact Book
  73. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tt.html CIA World Fact Book
  74. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ja.html CIA World Fact Book
  75. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cb.html CIA World Fact Book
  76. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ch.html CIA World Fact Book
  77. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kg.html CIA World Fact Book
  78. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/la.html CIA World Fact Book
  79. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kv.html CIA World Fact Book
  80. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mv.html CIA World Fact Book
  81. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/my.html World Fact Boo
  82. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mg.html CIA World Fact Book
  83. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bm.html CIA World Fact Book
  84. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/np.html CIA World Fact Book
  85. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pk.html CIA World Fact Book
  86. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kn.html CIA World Fact Book
  87. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sn.html CIA World Fact Book
  88. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ce.html CIA World Fact Book
  89. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ti.html CIA World Fact Book
  90. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/th.html CIA World Fact Book
  91. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tx.html CIA World Fact Book
  92. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/uz.html CIA World Fact Book
  93. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/vm.html CIA World Fact Book
  94. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tw.html CIA World Fact Book
  95. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ag.html CIA World Fact Book
  96. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/eg.html CIA World Fact Book
  97. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mo.html CIA World Fact Book
  98. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/su.html CIA World Fact Book
  99. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ts.html CIA World Fact
  100. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mr.html CIA World Fact Book
  101. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bn.html CIA World Fact Book
  102. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/uv.html CIA World Fact Book
  103. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gb.html CIA World Fact Book
  104. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/po.html CIA World Fact Book
  105. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ga.html CIA World Fact
  106. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gh.html CIA World Fact Book
  107. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gv.html CIA World Fact Book
  108. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pu.html CIA World Fact Book
  109. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cm.html CIA World Fact Book
  110. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cv.html CIA World Fact Book
  111. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cf.html CIA World Fact Book
  112. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ml.html CIA World Fact Book
  113. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ml.html CIA World Fact Book
  114. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/iv.html CIA World Fact Book
  115. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ng.html CIA World Fact Book
  116. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ni.html CIA World Fact Book
  117. Country Profile: Equadorial Guinea United States Department of State. Viitattu 18.12.2011.
  118. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tp.html World Fact Book
  119. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sg.html CIA World Fact Book
  120. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sl.html CIA World Fact Book
  121. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/to.html CIA World Fact Book
  122. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/by.html CIA World fact Book
  123. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ct.html CIA World Fact Book
  124. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cg.html CIA World Fact Book
  125. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rw.html CIA World Fact Book
  126. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cd.html CIA World Fact Book
  127. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/dj.html CIA World Fact Book
  128. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/er.html CIA World Fact Book
  129. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/et.html CIA World Fact Book
  130. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ke.html CIA World Fact Book
  131. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/se.html CIA World Fact Book
  132. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/so.html CIA World Fact Book
  133. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tz.html CIA World Fact Book
  134. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ug.html CIA World Fact Book
  135. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sf.html CIA World Fact Book
  136. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ao.html CIA World
  137. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bc.html CIA World Fact Book
  138. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cn.html CIA World Fact Book
  139. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/lt.html CIA World Fact Book
  140. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ma.html CIA World Fact Book
  141. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mi.html CIA World Fact Book
  142. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mp.html CIA World Fact Book
  143. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mz.html CIA World Fact Book
  144. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/wa.html CIA World Fact Book
  145. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/wz.html CIA World Fact Book
  146. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/za.html CIA World Fact Book
  147. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/zi.html CIA World Fact Book
  148. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ca.html CIA World Fact Book
  149. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mx.html CIA World Fact Book
  150. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gt.html CIA World Fact Book
  151. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bh.html CIA World Fact Book
  152. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cs.html CIA World Fact Book
  153. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/es.html CIA World Fact Book
  154. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ho.html CIA World Fact Book
  155. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nu.html CIA World Fact Book
  156. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pm.html CIA World Fact Book
  157. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bf.html CIA World Fact Book
  158. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bb.html CIA World Fact Book
  159. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/do.html CIA World Fact Book
  160. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/dr.html CIA World Fact Book
  161. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/jm.html CIA World Fact Book
  162. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/cu.html CIA World Fact Book
  163. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/td.html CIA World Fact Book
  164. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/sc.html CIA World Fact Book
  165. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/st.html CIA World Fact Book
  166. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/vc.html CIA World Fact Book
  167. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ar.html CIA World Fact Book
  168. http://www.presidencia.gob.bo/download/constitucion.pdf Vuoden 2009 perustuslaki
  169. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/br.html CIA World Fact Book
  170. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ci.html CIA World Fact Book
  171. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ci.html CIA World Fact Book
  172. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/gy.html CIA World Fact Book
  173. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/co.html CIA World Fact Book
  174. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pa.html CIA World Fact Book
  175. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pe.html CIA World Fact Book
  176. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ns.html CIA World Fact Book
  177. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/uy.html CIA World Fact Book
  178. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ve.html CIA World Fact Book
  179. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/as.html CIA World Fact Book
  180. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/fj.html CIA World Fact Book
  181. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/kr.html CIA World Fact Book
  182. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/rm.html CIA World Fact Book
  183. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/fm.html CIA World Fact Book
  184. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nr.html CIA World Fact Book
  185. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ps.html CIA World Fact Book
  186. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/pp.html CIA World Fact Book
  187. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/bp.html CIA World Fact Book
  188. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/ws.html CIA World Fact Book
  189. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tn.html CIA World Fact Book
  190. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/tv.html CIA World Fact Book
  191. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nz.html CIA World Fact Book
  192. https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/nh.html CIA World Fact Book