Luettelo videopelaajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on epätäydellinen luettelo tunnetuista videopelaajista. Luettelo ei sisällä ainoastaan rahasta pelaavia tai turnauspelaajia, eikä ole myöskään riippuvainen pelaajan pelialustasta. Luettelo ei kuitenkaan sisällä verkkopokeria tai verkkoshakkia pelaavia, sillä pokeri ja shakki (yleensä) eritellään kilpapelaamisesta ja yleisestä videopelaamisesta, luokitellen kaikki kolme omiksi urheilulajiksi.

Nykyiset pelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ammattipelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansallisuus Pelaaja Ikä Nimimerkki Peli(t)
ruoRuotsin lippuruo Abdisamad Mohamed 24 SpawN Counter-Strike
suoSuomen lippusuo Aku Hyttinen plÖzÖ Heroes of Newerth
valValko-Venäjän lippuval Alexey Yanushevsky 20 cypher Quake
tanTanskan lipputan Andreas Isberg Zonic Batman: Arkham City
venVenäjän lippuven Anton Singov 24 Cooller Quake III, Quake 4
ranRanskan lippuran Antonin Grenier 23 ozwaldg Call of Duty
suoSuomen lippusuo Antti Saarenpää 20 Rexi Defense of the Ancients
yhdYhdysvaltain lippuyhd Danny Montaner 24 fRoD Counter-Strike, Counter-Strike: Source
sakSaksan lippusak Dennis Schellhase 27 styla FIFA
suoSuomen lippusuo Duy Anh Tran 17 Blackstars Avalon Heroes
ruoRuotsin lippuruo Emil Christensen 26 HeatoN Counter-Strike
suoSuomen lippusuo Erno Kuronen 22 FinPro Project Gotham Racing 3
ruoRuotsin lippuruo Fredrik Johansson 26 MaDFroG Warcraft III, StarCraft II
korKorean tasavallan lippukor Jang Jae Ho 23 Moon Warcraft III
suoSuomen lippusuo Jere Huumo eNvius StarCraft II
yhdYhdysvaltain lippuyhd Johnathan Wendel 29 Fatal1ty Quake III, Painkiller, Quake 4
ruoRuotsin lippuruo Johan Quick Toxjq Quake 4
suoSuomen lippusuo Joona Leppänen 25 natu Counter-Strike, Counter-Strike: Source
yhdYhdysvaltain lippuyhd Jordan Gilbert n0thing Counter-Strike
suoSuomen lippusuo Juha Kurppa 24 aNGeldusT Counter-Strike: Source
suoSuomen lippusuo Juha Tolonen 26 Eversor Counter-Strike: Source
suoSuomen lippusuo Juha-Matti Bäckström 23 Satiini StarCraft II
suoSuomen lippusuo Kalle Saarinen 20 Trixi Heroes of Newerth
kolKolumbian lippukol Kevin Uribe SACKAMONJARO Forza Motorsport 2
suoSuomen lippusuo Lauri Rainio 20 latez Call of Duty 4
kiiKiinan lippukii Li Xiaofeng 25 Sky Warcraft III
puoPuolan lippupuo Maciej Krzykowski 19 av3k Quake
alaAlankomaiden lippuala Manuel Schenkhuizen 24 Grubby Warcraft III
irlIrlannin lippuirl Mark Kenny Kinetic Project Gotham Racing 3
suoSuomen lippusuo Mikael Miettinen unef0is Action Quake 2
ukrUkrainan lippuukr Mykhaylo Novopashyn 24 HoT Warcraft III
tšeTšekin lipputše Nikolaj Lazarev Mazarini Call of Duty
norNorjan lippunor Ola Moum 30 elemeNt Counter-Strike
korKorean tasavallan lippukor Park Sung-Joon 23 July StarCraft
yhdYhdysvaltain lippuyhd Paul Nelson 26 czm Quake III
alaAlankomaiden lippuala Pieter Bas Kwak 27 Darth Counter-Strike
braBrasilian lippubra Raphael Camargo 22 cogu Counter-Strike
kanKanadan lippukan Rob Kennedy 22 rob-wiz Call of Duty 4
suoSuomen lippusuo Roope Kopola 22 F0rbes Counter-Strike: Source
suoSuomen lippusuo Sami Kuivala 20 SAMITSKY Counter-Strike: Source
suoSuomen lippusuo Samuli Romppanen fuzer StarCraft II
suoSuomen lippusuo Samuli Sihvonen elfittaja StarCraft II
alaAlankomaiden lippuala Sander Kaasjager 25 Vo0 Quake III, Painkiller, Quake 4
alaSuomen lippuala Santeri Lahtinen Naama StarCraft II
yhdYhdysvaltain lippuyhd Tom Ryan 24 Ogre 2 Halo 3
suoSuomen lippusuo Tuomas Lahtinen Seinis StarCraft II
suoSuomen lippusuo Joonas Hattunen 22 prophe Counter-Strike

Entiset pelaajat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kansallisuus Pelaaja Ikä Nimimerkki Peli(t)
ranRanskan lippuran Bertrand Grospellier 29 ElkY StarCraft, Warcraft III
venVenäjän lippuven Ivan Demidov 29 StarCraft