Luettelo valtioiden uskonnoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Uskonnot valtioittain 2010[1][muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Valtio Alue Osa-alue ------Väestö------ ---Kristityt---  % ---Muslimit---  % Uskonnottomat  % ---Hindut---  % Buddhalaiset  % Alkuperäisuskonnot  % Muut uskonnot  % Juutalaiset  %
Burundi Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 8 380 000 7 667 700 91,50 % 234 640 2,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 477 660 5,70 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Komorit Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 730 000 3 650 0,50 % 717 590 98,30 % 730 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 7 300 1,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Djibouti Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 890 000 20 470 2,30 % 862 410 96,90 % 1 780 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 670 0,30 % 0 0,00 % 1 780 0,20 %
Eritrea Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 5 250 000 3 302 250 62,90 % 1 921 500 36,60 % 5 250 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 21 000 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Etiopia Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 82 950 000 52 092 600 62,80 % 28 700 700 34,60 % 50 000 0,06 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 156 700 2,60 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kenia Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 40 510 000 34 352 480 84,80 % 3 929 470 9,70 % 1 012 750 2,50 % 40 510 0,10 % 0 0,00 % 688 670 1,70 % 486 120 1,20 % 0 0,00 %
Madagaskar Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 20 710 000 17 665 630 85,30 % 621 300 3,00 % 1 428 990 6,90 % 10 000 0,05 % 0 0,00 % 931 950 4,50 % 20 000 0,10 % 0 0,00 %
Malawi Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 14 900 000 12 322 300 82,70 % 1 937 000 13,00 % 372 500 2,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 253 300 1,70 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Mauritius Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 1 300 000 328 900 25,30 % 217 100 16,70 % 7 800 0,60 % 733 200 56,40 % 0 0,00 % 9 100 0,70 % 3 900 0,30 % 0 0,00 %
Mayotte Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 200 000 1 400 0,70 % 197 200 98,60 % 400 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 000 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Mosambik Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 23 390 000 13 262 130 56,70 % 4 210 200 18,00 % 4 186 810 17,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 730 860 7,40 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Reunion Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 850 000 744 600 87,60 % 35 700 4,20 % 17 000 2,00 % 38 250 4,50 % 1 700 0,20 % 3 400 0,40 % 9 350 1,10 % 0 0,00 %
Ruanda Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 10 620 000 9 919 080 93,40 % 191 160 1,80 % 382 320 3,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 106 200 1,00 % 21 240 0,20 % 0 0,00 %
Seychellit Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 90 000 84 600 94,00 % 990 1,10 % 1 890 2,10 % 1 890 2,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 540 0,60 % 0 0,00 %
Somalia Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 9 330 000 0 0,00 % 9 311 340 99,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Etelä-Sudan Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 9 950 000 6 019 750 60,50 % 616 900 6,20 % 49 750 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 3 273 550 32,90 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Tansania Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 44 840 000 27 531 760 61,40 % 15 783 680 35,20 % 627 760 1,40 % 44 840 0,10 % 0 0,00 % 807 120 1,80 % 30 000 0,07 % 0 0,00 %
Uganda Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 33 420 000 28 975 140 86,70 % 3 843 300 11,50 % 167 100 0,50 % 100 260 0,30 % 0 0,00 % 300 780 0,90 % 33 420 0,10 % 0 0,00 %
Sambia Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 13 090 000 12 775 840 97,60 % 65 450 0,50 % 65 450 0,50 % 13 090 0,10 % 0 0,00 % 39 270 0,30 % 117 810 0,90 % 0 0,00 %
Zimbabwe Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 12 570 000 10 935 900 87,00 % 113 130 0,90 % 993 030 7,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 477 660 3,80 % 37 710 0,30 % 10 000 0,08 %
Itä-Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka Itä-Afrikka 333 970 000 238 006 180 71,27 % 73 510 760 22,01 % 9 371 310 2,81 % 982 040 0,29 % 1 700 0,00 % 11 288 190 3,38 % 760 090 0,23 % 11 780 0,00 %
Angola Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 19 080 000 17 267 400 90,50 % 38 160 0,20 % 973 080 5,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 801 360 4,20 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kamerun Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 19 600 000 13 778 800 70,30 % 3 586 800 18,30 % 1 038 800 5,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 646 800 3,30 % 529 200 2,70 % 0 0,00 %
Keski-Afrikan tasavalta Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 4 400 000 3 938 000 89,50 % 374 000 8,50 % 44 000 1,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 44 000 1,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Tšad Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 11 230 000 4 559 380 40,60 % 6 210 190 55,30 % 280 750 2,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 157 220 1,40 % 11 230 0,10 % 0 0,00 %
Kongon demokraattinen tasavalta Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 65 970 000 63 199 260 95,80 % 989 550 1,50 % 1 187 460 1,80 % 30 000 0,05 % 0 0,00 % 461 790 0,70 % 65 970 0,10 % 0 0,00 %
Kongon tasavalta Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 4 040 000 3 470 360 85,90 % 48 480 1,20 % 363 600 9,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 113 120 2,80 % 44 440 1,10 % 0 0,00 %
Päiväntasaajan Guinea Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 700 000 620 900 88,70 % 28 000 4,00 % 35 000 5,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 11 900 1,70 % 3 500 0,50 % 0 0,00 %
Gabon Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 1 510 000 1 155 150 76,50 % 169 120 11,20 % 84 560 5,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 90 600 6,00 % 10 570 0,70 % 0 0,00 %
São Tomé ja Príncipe Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 170 000 139 740 82,20 % 0 0,00 % 21 420 12,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 4 930 2,90 % 4 080 2,40 % 0 0,00 %
Keski-Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka Keski-Afrikka 126 700 000 108 128 990 85,34 % 11 444 300 9,03 % 4 028 670 3,18 % 30 000 0,02 % 0 0,00 % 2 331 720 1,84 % 668 990 0,53 % 0 0,00 %
Botswana Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 2 010 000 1 449 210 72,10 % 8 040 0,40 % 414 060 20,60 % 6 030 0,30 % 0 0,00 % 120 600 6,00 % 12 060 0,60 % 0 0,00 %
Lesotho Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 2 170 000 2 100 560 96,80 % 0 0,00 % 67 270 3,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 170 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Namibia Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 2 280 000 2 223 000 97,50 % 6 840 0,30 % 43 320 1,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 4 560 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Etelä-Afrikan tasavalta Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 50 130 000 40 705 560 81,20 % 852 210 1,70 % 7 469 370 14,90 % 551 430 1,10 % 100 260 0,20 % 200 520 0,40 % 150 390 0,30 % 50 130 0,10 %
Swazimaa Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 1 190 000 1 048 390 88,10 % 2 380 0,20 % 120 190 10,10 % 1 190 0,10 % 0 0,00 % 11 900 1,00 % 4 760 0,40 % 0 0,00 %
Etelä-Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka Etelä-Afrikka 57 780 000 47 526 720 82,25 % 869 470 1,50 % 8 114 210 14,04 % 558 650 0,97 % 100 260 0,17 % 339 750 0,59 % 167 210 0,29 % 50 130 0,09 %
Benin Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 8 850 000 4 690 500 53,00 % 2 106 300 23,80 % 442 500 5,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 601 850 18,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Burkina Faso Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 16 470 000 3 705 750 22,50 % 10 145 520 61,60 % 65 880 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 536 380 15,40 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kap Verde Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 500 000 445 500 89,10 % 500 0,10 % 45 500 9,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 7 500 1,50 % 1 000 0,20 % 0 0,00 %
Gambia Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 1 730 000 77 850 4,50 % 1 645 230 95,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 730 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Ghana Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 24 390 000 18 268 110 74,90 % 3 853 620 15,80 % 1 024 380 4,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 195 110 4,90 % 48 780 0,20 % 0 0,00 %
Guinea Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 9 980 000 1 087 820 10,90 % 8 423 120 84,40 % 179 640 1,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 269 460 2,70 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Guinea Bissau Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 1 520 000 299 440 19,70 % 685 520 45,10 % 65 360 4,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 469 680 30,90 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Norsunluurannikko Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 19 740 000 8 705 340 44,10 % 7 402 500 37,50 % 1 579 200 8,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 013 480 10,20 % 39 480 0,20 % 0 0,00 %
Liberia Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 3 990 000 3 427 410 85,90 % 478 800 12,00 % 55 860 1,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 19 950 0,50 % 3 990 0,10 % 0 0,00 %
Mali Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 15 370 000 491 840 3,20 % 14 201 880 92,40 % 414 990 2,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 245 920 1,60 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Mauritania Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 3 460 000 10 380 0,30 % 3 428 860 99,10 % 3 460 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 17 300 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Niger Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 15 510 000 124 080 0,80 % 15 261 840 98,40 % 108 570 0,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Nigeria Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 158 420 000 78 101 060 49,30 % 77 308 960 48,80 % 633 680 0,40 % 0 0,00 % 10 000 0,01 % 2 217 880 1,40 % 90 000 0,06 % 0 0,00 %
Senegal Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 12 430 000 447 480 3,60 % 11 982 520 96,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Sierra Leone Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 5 870 000 1 226 830 20,90 % 4 578 600 78,00 % 5 870 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 46 960 0,80 % 0 0,00 % 0 0,00 %
St. Helena Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 4 000 3 860 96,50 % 0 0,00 % 132 3,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 8 0,20 % 0 0,00 %
Togo Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 6 030 000 2 635 110 43,70 % 844 200 14,00 % 373 860 6,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 146 680 35,60 % 36 180 0,60 % 0 0,00 %
Länsi-Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka Länsi-Afrikka 304 264 000 123 748 360 40,67 % 162 347 970 53,36 % 4 998 882 1,64 % 0 0,00 % 10 000 0,00 % 12 789 880 4,20 % 219 438 0,07 % 0 0,00 %
Saharan eteläpuolinen Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka Saharan eteläpuolinen Afrikka 822 714 000 517 410 250 62,89 % 248 172 500 30,17 % 26 513 072 3,22 % 1 570 690 0,19 % 111 960 0,01 % 26 749 540 3,25 % 1 815 728 0,22 % 61 910 0,01 %
Australia Aasia ja Oseania Australia ja Uusi-Seelanti 22 270 000 14 987 710 67,30 % 534 480 2,40 % 5 389 340 24,20 % 311 780 1,40 % 601 290 2,70 % 155 890 0,70 % 178 160 0,80 % 111 350 0,50 %
Uusi-Seelanti Aasia ja Oseania Australia ja Uusi-Seelanti 4 370 000 2 490 900 57,00 % 52 440 1,20 % 1 599 420 36,60 % 91 770 2,10 % 69 920 1,60 % 21 850 0,50 % 30 590 0,70 % 8 740 0,20 %
Australia ja Uusi-Seelanti Aasia ja Oseania Australia ja Uusi-Seelanti 26 640 000 17 478 610 65,61 % 586 920 2,20 % 6 988 760 26,23 % 403 550 1,51 % 671 210 2,52 % 177 740 0,67 % 208 750 0,78 % 120 090 0,45 %
Kazakstan Aasia ja Oseania Keski-Aasia 16 030 000 3 975 440 24,80 % 11 285 120 70,40 % 673 260 4,20 % 0 0,00 % 32 060 0,20 % 48 090 0,30 % 16 030 0,10 % 0 0,00 %
Kirgistan Aasia ja Oseania Keski-Aasia 5 330 000 607 620 11,40 % 4 690 400 88,00 % 21 320 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 5 330 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Tadzikistan Aasia ja Oseania Keski-Aasia 6 880 000 110 080 1,60 % 6 652 960 96,70 % 103 200 1,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Turkmenistan Aasia ja Oseania Keski-Aasia 5 040 000 322 560 6,40 % 4 687 200 93,00 % 25 200 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Uzbekistan Aasia ja Oseania Keski-Aasia 27 440 000 631 120 2,30 % 26 534 480 96,70 % 219 520 0,80 % 0 0,00 % 10 000 0,04 % 10 000 0,04 % 0 0,00 % 10 000 0,04 %
Keski-Aasia Aasia ja Oseania Keski-Aasia 60 720 000 5 646 820 9,30 % 53 850 160 88,69 % 1 042 500 1,72 % 0 0,00 % 42 060 0,07 % 63 420 0,10 % 16 030 0,03 % 10 000 0,02 %
Kiina Aasia ja Oseania Itä-Aasia 1 341 340 000 68 408 340 5,10 % 24 144 120 1,80 % 700 179 480 52,20 % 20 000 0,00 % 244 123 880 18,20 % 293 753 460 21,90 % 9 389 380 0,70 % 0 0,00 %
Hongkong Aasia ja Oseania Itä-Aasia 7 050 000 1 008 150 14,30 % 126 900 1,80 % 3 955 050 56,10 % 28 200 0,40 % 930 600 13,20 % 902 400 12,80 % 105 750 1,50 % 0 0,00 %
Japani Aasia ja Oseania Itä-Aasia 126 540 000 2 024 640 1,60 % 253 080 0,20 % 72 127 800 57,00 % 30 000 0,02 % 45 807 480 36,20 % 506 160 0,40 % 5 947 380 4,70 % 0 0,00 %
Macao Aasia ja Oseania Itä-Aasia 540 000 38 880 7,20 % 1 080 0,20 % 83 160 15,40 % 0 0,00 % 93 420 17,30 % 318 060 58,90 % 5 400 1,00 % 0 0,00 %
Mongolia Aasia ja Oseania Itä-Aasia 2 760 000 63 480 2,30 % 88 320 3,20 % 990 840 35,90 % 0 0,00 % 1 520 760 55,10 % 96 600 3,50 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Pohjois-Korea Aasia ja Oseania Itä-Aasia 24 350 000 487 000 2,00 % 0 0,00 % 17 361 550 71,30 % 0 0,00 % 365 250 1,50 % 2 995 050 12,30 % 3 141 150 12,90 % 0 0,00 %
Etelä-Korea Aasia ja Oseania Itä-Aasia 48 180 000 14 164 920 29,40 % 96 360 0,20 % 22 355 520 46,40 % 0 0,00 % 11 033 220 22,90 % 385 440 0,80 % 96 360 0,20 % 0 0,00 %
Taiwan Aasia ja Oseania Itä-Aasia 23 220 000 1 277 100 5,50 % 10 000 0,04 % 2 948 940 12,70 % 0 0,00 % 4 945 860 21,30 % 10 263 240 44,20 % 3 761 640 16,20 % 0 0,00 %
Itä-Aasia Aasia ja Oseania Itä-Aasia 1 573 980 000 87 472 510 5,56 % 24 719 860 1,57 % 820 002 340 52,10 % 78 200 0,00 % 308 820 470 19,62 % 309 220 410 19,65 % 22 447 060 1,43 % 0 0,00 %
Fidži Aasia ja Oseania Melanesia 860 000 553 840 64,40 % 54 180 6,30 % 6 880 0,80 % 239 940 27,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 4 300 0,50 % 0 0,00 %
Uusi-Kaledonia Aasia ja Oseania Melanesia 250 000 213 000 85,20 % 7 000 2,80 % 26 000 10,40 % 0 0,00 % 1 500 0,60 % 500 0,20 % 2 000 0,80 % 0 0,00 %
Papua-Uusi-Guinea Aasia ja Oseania Melanesia 6 860 000 6 805 120 99,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 27 440 0,40 % 13 720 0,20 % 0 0,00 %
Salomonsaaret Aasia ja Oseania Melanesia 540 000 525 960 97,40 % 0 0,00 % 1 080 0,20 % 0 0,00 % 1 620 0,30 % 7 020 1,30 % 3 780 0,70 % 0 0,00 %
Vanuatu Aasia ja Oseania Melanesia 240 000 223 920 93,30 % 0 0,00 % 2 880 1,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 9 840 4,10 % 3 360 1,40 % 0 0,00 %
Melanesia Aasia ja Oseania Melanesia 8 750 000 8 321 840 95,11 % 61 180 0,70 % 36 840 0,42 % 239 940 2,74 % 3 120 0,04 % 44 800 0,51 % 27 160 0,31 % 0 0,00 %
Guam Aasia ja Oseania Mikronesia 180 000 169 560 94,20 % 0 0,00 % 3 060 1,70 % 0 0,00 % 1 980 1,10 % 2 700 1,50 % 2 880 1,60 % 0 0,00 %
Kiribati Aasia ja Oseania Mikronesia 100 000 97 000 97,00 % 0 0,00 % 800 0,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 2 200 2,20 % 0 0,00 %
Marshallinsaaret Aasia ja Oseania Mikronesia 50 000 48 750 97,50 % 0 0,00 % 750 1,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 150 0,30 % 400 0,80 % 0 0,00 %
Mikronesian liittovaltio Aasia ja Oseania Mikronesia 110 000 104 830 95,30 % 0 0,00 % 990 0,90 % 0 0,00 % 440 0,40 % 2 970 2,70 % 770 0,70 % 0 0,00 %
Nauru Aasia ja Oseania Mikronesia 10 000 7 900 79,00 % 0 0,00 % 450 4,50 % 0 0,00 % 110 1,10 % 810 8,10 % 740 7,40 % 0 0,00 %
Pohjois-Mariaanit Aasia ja Oseania Mikronesia 60 000 48 780 81,30 % 420 0,70 % 600 1,00 % 0 0,00 % 6 360 10,60 % 3 180 5,30 % 660 1,10 % 0 0,00 %
Palau Aasia ja Oseania Mikronesia 20 000 17 340 86,70 % 0 0,00 % 240 1,20 % 0 0,00 % 160 0,80 % 160 0,80 % 2 080 10,40 % 0 0,00 %
Mikronesia Aasia ja Oseania Mikronesia 530 000 494 160 93,24 % 420 0,08 % 6 890 1,30 % 0 0,00 % 9 050 1,71 % 9 970 1,88 % 9 730 1,84 % 0 0,00 %
Amerikan Samoa Aasia ja Oseania Polynesia 70 000 68 810 98,30 % 0 0,00 % 490 0,70 % 0 0,00 % 210 0,30 % 280 0,40 % 210 0,30 % 0 0,00 %
Cookinsaaret Aasia ja Oseania Polynesia 20 000 19 200 96,00 % 0 0,00 % 640 3,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 160 0,80 % 0 0,00 %
Ranskan Polynesia Aasia ja Oseania Polynesia 270 000 253 800 94,00 % 0 0,00 % 13 230 4,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 350 0,50 % 1 080 0,40 % 0 0,00 %
Niue Aasia ja Oseania Polynesia 2 000 1 928 96,40 % 0 0,00 % 66 3,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 4 0,20 % 0 0,00 %
Samoa Aasia ja Oseania Polynesia 180 000 174 240 96,80 % 0 0,00 % 4 500 2,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 720 0,40 % 0 0,00 %
Tokelau Aasia ja Oseania Polynesia 1 400 1 397 99,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 3 0,20 % 0 0,00 %
Tonga Aasia ja Oseania Polynesia 100 000 98 900 98,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 100 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 900 0,90 % 0 0,00 %
Tuvalu Aasia ja Oseania Polynesia 11 000 10 637 96,70 % 11 0,10 % 143 1,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 209 1,90 % 0 0,00 %
Wallis ja Futuna Aasia ja Oseania Polynesia 13 000 12 662 97,40 % 0 0,00 % 78 0,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 156 1,20 % 104 0,80 % 0 0,00 %
Polynesia Aasia ja Oseania Polynesia 667 400 641 574 96,13 % 11 0,00 % 19 147 2,87 % 100 0,01 % 210 0,03 % 1 786 0,27 % 3 390 0,51 % 0 0,00 %
Brunei Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 400 000 37 600 9,40 % 300 400 75,10 % 1 600 0,40 % 1 200 0,30 % 34 400 8,60 % 24 800 6,20 % 400 0,10 % 0 0,00 %
Burma Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 47 960 000 3 740 880 7,80 % 1 918 400 4,00 % 239 800 0,50 % 815 320 1,70 % 38 415 960 80,10 % 2 781 680 5,80 % 95 920 0,20 % 0 0,00 %
Kambodza Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 14 140 000 56 560 0,40 % 282 800 2,00 % 28 280 0,20 % 0 0,00 % 13 701 660 96,90 % 84 840 0,60 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Indonesia Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 239 870 000 23 747 130 9,90 % 209 166 640 87,20 % 240 000 0,10 % 4 077 790 1,70 % 1 679 090 0,70 % 719 610 0,30 % 239 870 0,10 % 0 0,00 %
Laos Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 6 200 000 93 000 1,50 % 0 0,00 % 55 800 0,90 % 0 0,00 % 4 092 000 66,00 % 1 903 400 30,70 % 43 400 0,70 % 0 0,00 %
Malesia Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 28 400 000 2 669 600 9,40 % 18 090 800 63,70 % 198 800 0,70 % 1 704 000 6,00 % 5 026 800 17,70 % 653 200 2,30 % 56 800 0,20 % 0 0,00 %
Filippiinit Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 93 260 000 86 358 760 92,60 % 5 129 300 5,50 % 93 260 0,10 % 0 0,00 % 80 000 0,09 % 1 398 900 1,50 % 93 260 0,10 % 0 0,00 %
Singapore Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 5 090 000 926 380 18,20 % 727 870 14,30 % 834 760 16,40 % 264 680 5,20 % 1 725 510 33,90 % 117 070 2,30 % 493 730 9,70 % 0 0,00 %
Thaimaa Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 69 120 000 622 080 0,90 % 3 801 600 5,50 % 207 360 0,30 % 69 120 0,10 % 64 419 840 93,20 % 60 000 0,09 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Timor-Leste Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 1 120 000 1 115 520 99,60 % 1 120 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 120 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Vietnam Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 87 850 000 7 203 700 8,20 % 175 700 0,20 % 26 003 600 29,60 % 0 0,00 % 14 407 400 16,40 % 39 796 050 45,30 % 351 400 0,40 % 0 0,00 %
Kaakkois-Aasia Aasia ja Oseania Kaakkois-Aasia 593 410 000 126 571 210 21,33 % 239 594 630 40,38 % 27 903 260 4,70 % 6 932 110 1,17 % 143 582 660 24,20 % 47 540 670 8,01 % 1 374 780 0,23 % 0 0,00 %
Bangladesh Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 148 690 000 297 380 0,20 % 133 523 620 89,80 % 80 000 0,05 % 13 530 790 9,10 % 743 450 0,50 % 594 760 0,40 % 30 000 0,02 % 0 0,00 %
Bhutan Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 730 000 3 650 0,50 % 1 460 0,20 % 0 0,00 % 164 980 22,60 % 545 310 74,70 % 13 870 1,90 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Intia Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 1 224 610 000 30 615 250 2,50 % 176 343 840 14,40 % 870 000 0,07 % 973 564 950 79,50 % 9 796 880 0,80 % 6 123 050 0,50 % 28 166 030 2,30 % 10 000 0,00 %
Malediivit Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 320 000 1 280 0,40 % 314 880 98,40 % 0 0,00 % 960 0,30 % 1 920 0,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Nepal Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 29 960 000 149 800 0,50 % 1 378 160 4,60 % 89 880 0,30 % 24 177 720 80,70 % 3 085 880 10,30 % 1 108 520 3,70 % 20 000 0,07 % 0 0,00 %
Pakistan Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 173 590 000 2 777 440 1,60 % 167 340 760 96,40 % 20 000 0,01 % 3 298 210 1,90 % 20 000 0,01 % 30 000 0,02 % 20 000 0,01 % 0 0,00 %
Sri Lanka Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 20 860 000 1 522 780 7,30 % 2 044 280 9,80 % 0 0,00 % 2 836 960 13,60 % 14 455 980 69,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Etelä-Aasia Aasia ja Oseania Etelä-Aasia 1 598 760 000 35 367 580 2,21 % 480 947 000 30,08 % 1 059 880 0,07 % 1 017 574 570 63,65 % 28 649 420 1,79 % 7 870 200 0,49 % 28 236 030 1,77 % 10 000 0,00 %
Afganistan Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 31 410 000 31 410 0,10 % 31 315 770 99,70 % 0 0,00 % 10 000 0,03 % 0 0,00 % 0 0,00 % 20 000 0,06 % 0 0,00 %
Armenia Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 3 090 000 3 043 650 98,50 % 0 0,00 % 40 170 1,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 3 090 0,10 % 0 0,00 %
Azerbaidžan Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 9 190 000 275 700 3,00 % 8 905 110 96,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kypros Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 1 100 000 805 200 73,20 % 278 300 25,30 % 13 200 1,20 % 0 0,00 % 2 200 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Iran Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 73 970 000 147 940 0,20 % 73 600 150 99,50 % 73 970 0,10 % 20 000 0,03 % 0 0,00 % 0 0,00 % 147 940 0,20 % 0 0,00 %
Turkki Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 72 750 000 291 000 0,40 % 71 295 000 98,00 % 873 000 1,20 % 0 0,00 % 40 000 0,05 % 20 000 0,03 % 145 500 0,20 % 20 000 0,03 %
Länsi-Aasia Aasia ja Oseania Länsi-Aasia 191 510 000 4 594 900 2,40 % 185 394 330 96,81 % 1 000 340 0,52 % 30 000 0,02 % 42 200 0,02 % 20 000 0,01 % 316 530 0,17 % 20 000 0,01 %
Aasia ja Oseania Aasia ja Oseania Aasia ja Oseania 4 054 967 400 286 589 204 7,07 % 985 154 511 24,30 % 858 059 957 21,16 % 1 025 258 470 25,28 % 481 820 400 11,88 % 364 948 996 9,00 % 52 639 460 1,30 % 160 090 0,00 %
Itävalta Eurooppa Keski-Eurooppa 8 390 000 6 745 560 80,40 % 453 060 5,40 % 1 132 650 13,50 % 0 0,00 % 16 780 0,20 % 0 0,00 % 8 390 0,10 % 16 780 0,20 %
Kroatia Eurooppa Keski-Eurooppa 4 400 000 4 109 600 93,40 % 61 600 1,40 % 224 400 5,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Tsekin tasavalta Eurooppa Keski-Eurooppa 10 490 000 2 444 170 23,30 % 0 0,00 % 8 014 360 76,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Viro Eurooppa Keski-Eurooppa 1 340 000 534 660 39,90 % 2 680 0,20 % 798 640 59,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 340 0,10 %
Saksa Eurooppa Keski-Eurooppa 82 300 000 56 540 100 68,70 % 4 773 400 5,80 % 20 328 100 24,70 % 80 000 0,10 % 246 900 0,30 % 40 000 0,05 % 82 300 0,10 % 246 900 0,30 %
Unkari Eurooppa Keski-Eurooppa 9 980 000 8 083 800 81,00 % 0 0,00 % 1 856 280 18,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 9 980 0,10 %
Latvia Eurooppa Keski-Eurooppa 2 250 000 1 255 500 55,80 % 2 250 0,10 % 985 500 43,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 4 500 0,20 % 0 0,00 %
Liechtenstein Eurooppa Keski-Eurooppa 40 000 36 760 91,90 % 2 000 5,00 % 1 160 2,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 40 0,10 %
Liettua Eurooppa Keski-Eurooppa 3 320 000 2 981 360 89,80 % 0 0,00 % 332 000 10,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Puola Eurooppa Keski-Eurooppa 38 280 000 36 098 040 94,30 % 0 0,00 % 2 143 680 5,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 10 000 0,03 %
Slovakia Eurooppa Keski-Eurooppa 5 460 000 4 657 380 85,30 % 10 920 0,20 % 780 780 14,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Slovenia Eurooppa Keski-Eurooppa 2 030 000 1 591 520 78,40 % 73 080 3,60 % 365 400 18,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Sveitsi Eurooppa Keski-Eurooppa 7 660 000 6 227 580 81,30 % 421 300 5,50 % 911 540 11,90 % 30 640 0,40 % 30 640 0,40 % 0 0,00 % 7 660 0,10 % 22 980 0,30 %
Keski-Eurooppa Eurooppa Keski-Eurooppa 175 940 000 131 306 030 74,63 % 5 800 290 3,30 % 37 874 490 21,53 % 110 640 0,06 % 294 320 0,17 % 40 000 0,02 % 102 850 0,06 % 308 020 0,18 %
Valkovenäjä Eurooppa Itä-Eurooppa 9 600 000 6 835 200 71,20 % 19 200 0,20 % 2 745 600 28,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Georgia Eurooppa Itä-Eurooppa 4 350 000 3 849 750 88,50 % 465 450 10,70 % 30 450 0,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Venäjä Eurooppa Itä-Eurooppa 142 960 000 104 789 680 73,30 % 14 296 000 10,00 % 23 159 520 16,20 % 30 000 0,02 % 142 960 0,10 % 285 920 0,20 % 0 0,00 % 285 920 0,20 %
Ukraina Eurooppa Itä-Eurooppa 45 450 000 38 087 100 83,80 % 545 400 1,20 % 6 681 150 14,70 % 10 000 0,02 % 20 000 0,04 % 0 0,00 % 0 0,00 % 45 450 0,10 %
Itä-Eurooppa Eurooppa Itä-Eurooppa 202 360 000 153 561 730 75,89 % 15 326 050 7,57 % 32 616 720 16,12 % 40 000 0,02 % 162 960 0,08 % 285 920 0,14 % 0 0,00 % 331 370 0,16 %
Tanska Eurooppa Pohjois-Eurooppa 5 550 000 4 634 250 83,50 % 227 550 4,10 % 654 900 11,80 % 22 200 0,40 % 11 100 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Färsaaret Eurooppa Pohjois-Eurooppa 50 000 49 000 98,00 % 0 0,00 % 850 1,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 150 0,30 % 0 0,00 %
Suomi Eurooppa Pohjois-Eurooppa 5 360 000 4 373 760 81,60 % 42 880 0,80 % 943 360 17,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Islanti Eurooppa Pohjois-Eurooppa 320 000 304 000 95,00 % 640 0,20 % 11 200 3,50 % 960 0,30 % 1 280 0,40 % 1 600 0,50 % 640 0,20 % 0 0,00 %
Norja Eurooppa Pohjois-Eurooppa 4 880 000 4 133 360 84,70 % 180 560 3,70 % 492 880 10,10 % 24 400 0,50 % 29 280 0,60 % 0 0,00 % 9 760 0,20 % 0 0,00 %
Ruotsi Eurooppa Pohjois-Eurooppa 9 380 000 6 303 360 67,20 % 431 480 4,60 % 2 532 600 27,00 % 18 760 0,20 % 37 520 0,40 % 18 760 0,20 % 18 760 0,20 % 9 380 0,10 %
Pohjois-Eurooppa Eurooppa Pohjois-Eurooppa 25 540 000 19 797 730 77,52 % 883 110 3,46 % 4 635 790 18,15 % 66 320 0,26 % 79 180 0,31 % 20 360 0,08 % 29 310 0,11 % 9 380 0,04 %
Albania Eurooppa Balkan 3 200 000 576 000 18,00 % 2 569 600 80,30 % 44 800 1,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 6 400 0,20 % 0 0,00 %
Bosnia-Herzegovina Eurooppa Balkan 3 760 000 1 966 480 52,30 % 1 699 520 45,20 % 94 000 2,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Bulgaria Eurooppa Balkan 7 490 000 6 149 290 82,10 % 1 026 130 13,70 % 314 580 4,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kreikka Eurooppa Balkan 11 360 000 10 008 160 88,10 % 602 080 5,30 % 692 960 6,10 % 11 360 0,10 % 0 0,00 % 11 360 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kosovo Eurooppa Balkan 2 080 000 237 120 11,40 % 1 809 600 87,00 % 33 280 1,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Makedonia Eurooppa Balkan 2 060 000 1 221 580 59,30 % 809 580 39,30 % 28 840 1,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Moldova Eurooppa Balkan 3 570 000 3 477 180 97,40 % 21 420 0,60 % 49 980 1,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 21 420 0,60 %
Montenegro Eurooppa Balkan 630 000 492 030 78,10 % 117 810 18,70 % 20 160 3,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Romania Eurooppa Balkan 21 490 000 21 382 550 99,50 % 64 470 0,30 % 21 490 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Serbia Eurooppa Balkan 7 770 000 7 187 250 92,50 % 326 340 4,20 % 256 410 3,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Balkan Eurooppa Balkan 63 410 000 52 697 640 83,11 % 9 046 550 14,27 % 1 556 500 2,45 % 11 360 0,02 % 0 0,00 % 11 360 0,02 % 6 400 0,01 % 21 420 0,03 %
Andorra Eurooppa Etelä-Eurooppa 80 000 71 600 89,50 % 640 0,80 % 7 040 8,80 % 400 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 80 0,10 % 240 0,30 %
Gibraltar Eurooppa Etelä-Eurooppa 30 000 26 640 88,80 % 1 200 4,00 % 870 2,90 % 540 1,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 90 0,30 % 630 2,10 %
Italia Eurooppa Etelä-Eurooppa 60 550 000 50 438 150 83,30 % 2 240 350 3,70 % 7 508 200 12,40 % 60 550 0,10 % 121 100 0,20 % 60 550 0,10 % 60 000 0,10 % 50 000 0,08 %
Malta Eurooppa Etelä-Eurooppa 420 000 407 400 97,00 % 840 0,20 % 10 500 2,50 % 840 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Portugali Eurooppa Etelä-Eurooppa 10 680 000 10 017 840 93,80 % 64 080 0,60 % 469 920 4,40 % 10 680 0,10 % 64 080 0,60 % 53 400 0,50 % 0 0,00 % 0 0,00 %
San Marino Eurooppa Etelä-Eurooppa 30 000 27 480 91,60 % 0 0,00 % 2 160 7,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 270 0,90 % 90 0,30 %
Espanja Eurooppa Etelä-Eurooppa 46 080 000 36 218 880 78,60 % 967 680 2,10 % 8 755 200 19,00 % 20 000 0,04 % 0 0,00 % 20 000 0,04 % 10 000 0,02 % 46 080 0,10 %
Vatikaanivaltio Eurooppa Etelä-Eurooppa 800 800 100,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Etelä-Eurooppa Eurooppa Etelä-Eurooppa 117 870 800 97 208 790 82,47 % 3 274 790 2,78 % 16 753 890 14,21 % 93 010 0,08 % 185 180 0,16 % 133 950 0,11 % 70 440 0,06 % 97 040 0,08 %
Belgia Eurooppa Länsi-Eurooppa 10 710 000 6 875 820 64,20 % 631 890 5,90 % 3 105 900 29,00 % 0 0,00 % 21 420 0,20 % 21 420 0,20 % 10 000 0,09 % 32 130 0,30 %
Kanaalisaaret Eurooppa Länsi-Eurooppa 150 000 127 800 85,20 % 0 0,00 % 21 300 14,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 450 0,30 % 0 0,00 %
Ranska Eurooppa Länsi-Eurooppa 62 790 000 39 557 700 63,00 % 4 709 250 7,50 % 17 581 200 28,00 % 30 000 0,05 % 313 950 0,50 % 188 370 0,30 % 125 580 0,20 % 313 950 0,50 %
Irlanti Eurooppa Länsi-Eurooppa 4 470 000 4 112 400 92,00 % 49 170 1,10 % 277 140 6,20 % 8 940 0,20 % 8 940 0,20 % 8 940 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Man-saari Eurooppa Länsi-Eurooppa 80 000 67 280 84,10 % 160 0,20 % 12 320 15,40 % 160 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Luxemburg Eurooppa Länsi-Eurooppa 510 000 359 040 70,40 % 11 730 2,30 % 136 680 26,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 530 0,30 % 510 0,10 %
Monaco Eurooppa Länsi-Eurooppa 40 000 34 400 86,00 % 160 0,40 % 4 680 11,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 80 0,20 % 680 1,70 %
Alankomaat Eurooppa Länsi-Eurooppa 16 610 000 8 404 660 50,60 % 996 600 6,00 % 6 992 810 42,10 % 83 050 0,50 % 33 220 0,20 % 33 220 0,20 % 33 220 0,20 % 33 220 0,20 %
Iso-Britannia Eurooppa Länsi-Eurooppa 62 040 000 44 110 440 71,10 % 2 729 760 4,40 % 13 214 520 21,30 % 806 520 1,30 % 248 160 0,40 % 186 120 0,30 % 496 320 0,80 % 310 200 0,50 %
Länsi-Eurooppa Eurooppa Länsi-Eurooppa 157 400 000 103 649 540 65,85 % 9 128 720 5,80 % 41 346 550 26,27 % 928 670 0,59 % 625 690 0,40 % 438 070 0,28 % 667 180 0,42 % 690 690 0,44 %
Eurooppa Eurooppa Eurooppa 742 520 800 558 221 460 75,18 % 43 459 510 5,85 % 134 783 940 18,15 % 1 250 000 0,17 % 1 347 330 0,18 % 929 660 0,13 % 876 180 0,12 % 1 457 920 0,20 %
Anguilla Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 20 000 18 120 90,60 % 60 0,30 % 800 4,00 % 80 0,40 % 0 0,00 % 580 2,90 % 320 1,60 % 20 0,10 %
Antigua ja Barbuda Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 90 000 83 700 93,00 % 540 0,60 % 1 530 1,70 % 180 0,20 % 0 0,00 % 3 240 3,60 % 900 1,00 % 0 0,00 %
Aruba Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 110 000 101 090 91,90 % 220 0,20 % 6 600 6,00 % 0 0,00 % 110 0,10 % 1 430 1,30 % 110 0,10 % 440 0,40 %
Bahama-saaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 340 000 326 400 96,00 % 340 0,10 % 10 540 3,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 020 0,30 % 1 020 0,30 % 0 0,00 %
Barbados Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 270 000 257 040 95,20 % 2 700 1,00 % 5 130 1,90 % 1 080 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 3 780 1,40 % 0 0,00 %
Cayman-saaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 60 000 50 100 83,50 % 240 0,40 % 5 640 9,40 % 540 0,90 % 0 0,00 % 2 700 4,50 % 360 0,60 % 480 0,80 %
Kuuba Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 11 260 000 6 665 920 59,20 % 0 0,00 % 2 589 800 23,00 % 22 520 0,20 % 0 0,00 % 1 959 240 17,40 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Dominica Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 70 000 66 080 94,40 % 70 0,10 % 350 0,50 % 0 0,00 % 70 0,10 % 2 100 3,00 % 1 190 1,70 % 0 0,00 %
Dominikaaninen tasavalta Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 9 930 000 8 738 400 88,00 % 0 0,00 % 1 082 370 10,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 89 370 0,90 % 9 930 0,10 % 0 0,00 %
Grenada Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 100 000 96 600 96,60 % 300 0,30 % 1 000 1,00 % 700 0,70 % 0 0,00 % 1 300 1,30 % 200 0,20 % 0 0,00 %
Guadeloupe Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 460 000 441 140 95,90 % 1 840 0,40 % 11 500 2,50 % 2 300 0,50 % 0 0,00 % 1 840 0,40 % 1 840 0,40 % 0 0,00 %
Haiti Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 9 990 000 8 681 310 86,90 % 0 0,00 % 1 058 940 10,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 219 780 2,20 % 29 970 0,30 % 0 0,00 %
Jamaika Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 2 740 000 2 115 280 77,20 % 0 0,00 % 471 280 17,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 123 300 4,50 % 27 400 1,00 % 0 0,00 %
Martinique Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 410 000 395 650 96,50 % 820 0,20 % 9 430 2,30 % 820 0,20 % 0 0,00 % 820 0,20 % 2 460 0,60 % 0 0,00 %
Montserrat Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 5 000 4 675 93,50 % 0 0,00 % 240 4,80 % 5 0,10 % 0 0,00 % 10 0,20 % 75 1,50 % 0 0,00 %
Alankomaiden Antillit Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 200 000 187 800 93,90 % 400 0,20 % 6 600 3,30 % 400 0,20 % 1 000 0,50 % 2 400 1,20 % 600 0,30 % 600 0,30 %
Puerto Rico Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 3 750 000 3 626 250 96,70 % 0 0,00 % 71 250 1,90 % 0 0,00 % 11 250 0,30 % 30 000 0,80 % 3 750 0,10 % 0 0,00 %
St. Kitts ja Nevis Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 50 000 47 300 94,60 % 150 0,30 % 800 1,60 % 750 1,50 % 0 0,00 % 650 1,30 % 400 0,80 % 0 0,00 %
St. Lucia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 170 000 154 870 91,10 % 170 0,10 % 10 200 6,00 % 510 0,30 % 0 0,00 % 850 0,50 % 3 400 2,00 % 0 0,00 %
St. Vincent ja Grenadiinit Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 110 000 97 570 88,70 % 1 650 1,50 % 2 750 2,50 % 3 740 3,40 % 0 0,00 % 2 200 2,00 % 2 200 2,00 % 0 0,00 %
Trinidad ja Tobago Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 1 340 000 883 060 65,90 % 79 060 5,90 % 25 460 1,90 % 304 180 22,70 % 4 020 0,30 % 25 460 1,90 % 18 760 1,40 % 0 0,00 %
Turks- ja Caicossaaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 40 000 36 840 92,10 % 0 0,00 % 1 840 4,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 1 080 2,70 % 240 0,60 % 0 0,00 %
Brittiläiset Neitsytsaaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 20 000 16 900 84,50 % 240 1,20 % 780 3,90 % 240 1,20 % 0 0,00 % 1 680 8,40 % 160 0,80 % 0 0,00 %
Yhdysvaltain Neitsytsaaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 110 000 104 280 94,80 % 110 0,10 % 4 070 3,70 % 440 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 660 0,60 % 330 0,30 %
Länsi-Intia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Länsi-Intia 41 645 000 33 196 375 79,71 % 88 910 0,21 % 5 378 900 12,92 % 338 485 0,81 % 16 450 0,04 % 2 471 050 5,93 % 109 725 0,26 % 1 870 0,00 %
Belize Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 310 000 271 560 87,60 % 310 0,10 % 27 590 8,90 % 620 0,20 % 1 550 0,50 % 4 650 1,50 % 310 0,10 % 3 100 1,00 %
Costa Rica Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 4 660 000 4 235 940 90,90 % 0 0,00 % 368 140 7,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 37 280 0,80 % 13 980 0,30 % 0 0,00 %
El Salvador Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 6 190 000 5 459 580 88,20 % 0 0,00 % 680 900 11,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 30 950 0,50 % 18 570 0,30 % 0 0,00 %
Guatemala Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 14 390 000 13 699 280 95,20 % 0 0,00 % 589 990 4,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 86 340 0,60 % 10 000 0,07 % 0 0,00 %
Honduras Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 7 600 000 6 657 600 87,60 % 7 600 0,10 % 798 000 10,50 % 0 0,00 % 7 600 0,10 % 83 600 1,10 % 45 600 0,60 % 0 0,00 %
Meksiko Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 113 420 000 107 862 420 95,10 % 0 0,00 % 5 330 740 4,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 70 000 0,06 % 20 000 0,02 % 70 000 0,06 %
Nicaragua Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 5 790 000 4 967 820 85,80 % 0 0,00 % 723 750 12,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 81 060 1,40 % 5 790 0,10 % 0 0,00 %
Panama Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 3 520 000 3 273 600 93,00 % 24 640 0,70 % 168 960 4,80 % 0 0,00 % 7 040 0,20 % 14 080 0,40 % 14 080 0,40 % 14 080 0,40 %
Keski-Amerikka Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Keski-Amerikka 155 880 000 146 427 800 93,94 % 32 550 0,02 % 8 688 070 5,57 % 620 0,00 % 16 190 0,01 % 407 960 0,26 % 128 330 0,08 % 87 180 0,06 %
Argentiina Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 40 410 000 34 429 320 85,20 % 404 100 1,00 % 4 930 020 12,20 % 0 0,00 % 20 000 0,05 % 323 280 0,80 % 121 230 0,30 % 202 050 0,50 %
Bolivia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 9 930 000 9 324 270 93,90 % 0 0,00 % 407 130 4,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 89 370 0,90 % 99 300 1,00 % 0 0,00 %
Brasilia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 194 950 000 173 310 550 88,90 % 40 000 0,02 % 15 401 050 7,90 % 0 0,00 % 194 950 0,10 % 5 458 600 2,80 % 389 900 0,20 % 110 000 0,06 %
Chile Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 17 110 000 15 296 340 89,40 % 0 0,00 % 1 471 460 8,60 % 0 0,00 % 10 000 0,06 % 256 650 1,50 % 34 220 0,20 % 17 110 0,10 %
Kolumbia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 46 290 000 42 818 250 92,50 % 10 000 0,02 % 3 055 140 6,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 370 320 0,80 % 40 000 0,09 % 0 0,00 %
Ecuador Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 14 460 000 13 606 860 94,10 % 0 0,00 % 795 300 5,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 43 380 0,30 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Falklandin saaret Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 3 000 2 016 67,20 % 9 0,30 % 945 31,50 % 0 0,00 % 6 0,20 % 0 0,00 % 24 0,80 % 0 0,00 %
Ranskan Guyana Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 230 000 194 120 84,40 % 2 070 0,90 % 7 820 3,40 % 3 680 1,60 % 0 0,00 % 20 930 9,10 % 1 150 0,50 % 0 0,00 %
Guyana Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 750 000 495 000 66,00 % 48 000 6,40 % 15 000 2,00 % 186 750 24,90 % 0 0,00 % 1 500 0,20 % 4 500 0,60 % 0 0,00 %
Paraguay Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 6 450 000 6 250 050 96,90 % 0 0,00 % 70 950 1,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 109 650 1,70 % 12 900 0,20 % 0 0,00 %
Peru Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 29 080 000 27 771 400 95,50 % 0 0,00 % 872 400 3,00 % 0 0,00 % 58 160 0,20 % 290 800 1,00 % 87 240 0,30 % 0 0,00 %
Suriname Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 520 000 268 320 51,60 % 79 040 15,20 % 28 080 5,40 % 102 960 19,80 % 3 120 0,60 % 27 560 5,30 % 9 360 1,80 % 1 040 0,20 %
Uruguay Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 3 370 000 1 951 230 57,90 % 0 0,00 % 1 371 590 40,70 % 0 0,00 % 0 0,00 % 26 960 0,80 % 10 110 0,30 % 10 110 0,30 %
Venezuela Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 28 980 000 25 879 140 89,30 % 86 940 0,30 % 2 898 000 10,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 57 960 0,20 % 20 000 0,07 % 0 0,00 %
Etelä-Amerikka Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Etelä-Amerikka 392 533 000 351 596 866 89,57 % 670 159 0,17 % 31 324 885 7,98 % 293 390 0,07 % 286 236 0,07 % 7 076 960 1,80 % 829 934 0,21 % 340 310 0,09 %
Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia Latinalainen Amerikka ja Länsi-Intia 590 058 000 531 221 041 90,03 % 791 619 0,13 % 45 391 855 7,69 % 632 495 0,11 % 318 876 0,05 % 9 955 970 1,69 % 1 067 989 0,18 % 429 360 0,07 %
Bermuda Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 60 000 45 000 75,00 % 660 1,10 % 11 640 19,40 % 0 0,00 % 300 0,50 % 1 800 3,00 % 480 0,80 % 180 0,30 %
Kanada Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 34 020 000 23 473 800 69,00 % 714 420 2,10 % 8 062 740 23,70 % 476 280 1,40 % 272 160 0,80 % 408 240 1,20 % 306 180 0,90 % 340 200 1,00 %
Grönlanti Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 60 000 57 660 96,10 % 0 0,00 % 1 500 2,50 % 0 0,00 % 0 0,00 % 480 0,80 % 360 0,60 % 0 0,00 %
St. Pierre ja Miquelon Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 6 000 5 682 94,70 % 12 0,20 % 228 3,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 78 1,30 % 0 0,00 %
Yhdysvallat Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 310 380 000 243 027 540 78,30 % 2 793 420 0,90 % 50 902 320 16,40 % 1 862 280 0,60 % 3 724 560 1,20 % 620 760 0,20 % 1 862 280 0,60 % 5 586 840 1,80 %
Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka Pohjois-Amerikka 344 526 000 266 609 682 77,38 % 3 508 512 1,02 % 58 978 428 17,12 % 2 338 560 0,68 % 3 997 020 1,16 % 1 031 280 0,30 % 2 169 378 0,63 % 5 927 220 1,72 %
Bahrain Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 1 260 000 182 700 14,50 % 885 780 70,30 % 23 940 1,90 % 123 480 9,80 % 31 500 2,50 % 0 0,00 % 2 520 0,20 % 7 560 0,60 %
Irak Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 31 670 000 253 360 0,80 % 31 353 300 99,00 % 31 670 0,10 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 20 000 0,06 % 0 0,00 %
Israel Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 7 420 000 148 400 2,00 % 1 380 120 18,60 % 230 020 3,10 % 0 0,00 % 22 260 0,30 % 14 840 0,20 % 7 420 0,10 % 5 609 520 75,60 %
Jordania Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 6 190 000 136 180 2,20 % 6 016 680 97,20 % 0 0,00 % 6 190 0,10 % 24 760 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Kuwait Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 2 740 000 391 820 14,30 % 2 030 340 74,10 % 0 0,00 % 232 900 8,50 % 76 720 2,80 % 0 0,00 % 8 220 0,30 % 0 0,00 %
Libanon Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 4 230 000 1 620 090 38,30 % 2 592 990 61,30 % 12 690 0,30 % 0 0,00 % 8 460 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Oman Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 2 780 000 180 700 6,50 % 2 388 020 85,90 % 5 560 0,20 % 152 900 5,50 % 22 240 0,80 % 0 0,00 % 27 800 1,00 % 0 0,00 %
Palestiina Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 4 040 000 96 960 2,40 % 3 943 040 97,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Qatar Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 1 760 000 242 880 13,80 % 1 191 520 67,70 % 15 840 0,90 % 242 880 13,80 % 54 560 3,10 % 0 0,00 % 12 320 0,70 % 0 0,00 %
Saudi-Arabia Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 27 450 000 1 207 800 4,40 % 25 528 500 93,00 % 192 150 0,70 % 301 950 1,10 % 82 350 0,30 % 82 350 0,30 % 82 350 0,30 % 0 0,00 %
Syyria Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 20 410 000 1 061 320 5,20 % 18 940 480 92,80 % 408 200 2,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Yhdistyneet Arabiemiirikunnat Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 7 510 000 946 260 12,60 % 5 775 190 76,90 % 82 610 1,10 % 495 660 6,60 % 150 200 2,00 % 0 0,00 % 60 080 0,80 % 0 0,00 %
Jemen Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 24 050 000 48 100 0,20 % 23 833 550 99,10 % 24 050 0,10 % 144 300 0,60 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Lähi-Itä Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä 141 510 000 6 516 570 4,61 % 125 859 510 88,94 % 1 026 730 0,73 % 1 700 260 1,20 % 473 050 0,33 % 97 190 0,07 % 220 710 0,16 % 5 617 080 3,97 %
Algeria Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 35 470 000 70 940 0,20 % 34 725 130 97,90 % 638 460 1,80 % 0 0,00 % 0 0,00 % 10 000 0,03 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Egypti Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 81 120 000 4 137 120 5,10 % 76 982 880 94,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Libya Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 6 360 000 171 720 2,70 % 6 143 760 96,60 % 12 720 0,20 % 0 0,00 % 19 080 0,30 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Marokko Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 31 950 000 20 000 0,06 % 31 918 050 99,90 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Sudan Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 33 600 000 1 814 400 5,40 % 30 475 200 90,70 % 336 000 1,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 940 800 2,80 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Tunisia Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 10 480 000 20 960 0,20 % 10 427 600 99,50 % 20 960 0,20 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Länsi-Sahara Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 530 000 1 060 0,20 % 526 820 99,40 % 2 120 0,40 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Pohjois-Afrikka Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Pohjois-Afrikka 199 510 000 6 236 200 3,13 % 191 199 440 95,83 % 1 010 260 0,51 % 0 0,00 % 19 080 0,01 % 950 800 0,48 % 0 0,00 % 0 0,00 %
Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka Lähi-Itä ja Pohjois-Afrikka 341 020 000 12 752 770 3,74 % 317 058 950 92,97 % 2 036 990 0,60 % 1 700 260 0,50 % 492 130 0,14 % 1 047 990 0,31 % 220 710 0,06 % 5 617 080 1,65 %
Maailma Maailma Maailma 6 895 806 200 2 172 804 407 31,51 % 1 598 145 602 23,18 % 1 125 764 242 16,33 % 1 032 750 475 14,98 % 488 087 716 7,08 % 404 663 436 5,87 % 58 789 445 0,85 % 13 653 580 0,20 %

Ryhmään "Muut uskonnot" kuuluvat mm. Bahai-usko, Jainalaisuus, Šintolaisuus, Sikhiläisyys, Taolaisuus, Tenrikyō, Wicca, Zarathustralaisuus, Cao Đài, I-Kuan Tao, Mandealaisuus, Rastafari, Rātana, Scientologia ja Jesidismi.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]