Luettelo tunnetuista HIV-positiivisista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo tunnetuista HIV-positiivisista henkilöistä.

Urheilijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Näyttelijät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muusikot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Poliitikot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kirjailijat[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Filosofit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Muut[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Arthur Ashe Sports Illustrated. 1994-09-19. Viitattu 2006-06-14.
  2. Fame Forcing Cancer to Go Public, Strawberry and Other Celebrities Break Taboos, Saving Lives New York Times. 1998-10-08. Viitattu 2006-07-01.
  3. DIVING; Louganis, Olympic Champion, Says He Has AIDS New York Times. 1995-02-23. Viitattu 2006-07-18.
  4. a b c 25 years of AIDS in Hollywood -- We remember the lost stars of movies, TV and art Entertainment Weekly. 2006-06-09. Viitattu 2006-07-29.
  5. John Bindon Biography Imdb. Viitattu 2008-01-13.
  6. What You Don't Know Will Hurt You: The Press and Public's Know-Nothing Pact 1992 Knight Lecture. 1992. Viitattu 2006-06-19.
  7. Porn Stars Exposed and Alone As Well-Known HIV Patients The Ledger. 2004-05-07. Viitattu 2006-10-06.
  8. The Epidemic as Avalanche A Two Part Series Documents 25 Years of AIDS New York Times. 2006-05-30. Viitattu 2006-06-27.
  9. Erasure's Bell reveals he has HIV BBC News. 2004-12-15. Viitattu 2006-07-01.
  10. German star arrested in HIV case
  11. [1]
  12. Riches to rags: Ghana mourns music hero BBC. Viitattu 2006-06-20.
  13. Thousands Flock to Funeral for Eazy-E; Music: Overflow crowd is drawn to 'gangsta' rap star's service. Eulogy notes his contributions but warns of danger of AIDS, which killed the rapper. Los Angeles Times. 1995-04-08. Viitattu 2006-06-20.
  14. http://www.allmusic.com/artist/tom-fogerty-mn0000606814
  15. Theater; Celebrating His Music And Precious Life Itself New York Times. 1998-06-26. Viitattu 2006-10-07.
  16. 1991: Giant of rock dies BBC. Viitattu 6. tammikuuta 2008.
  17. My story Chuck Panozzo virallinen kotisivu. Viitattu 2006-10-07.
  18. Scott Ross Dies at 38; Played Scarlatti Works
  19. http://www.glbtq.com/arts/russo_r.html
  20. Uusitorppa, Harri: Gil Scott-Heron HS.fi Muistot. 30.5.2011. Helsingin Sanomat. Viitattu 30.5.2011.
  21. Group changing name in return to its roots AIDS battle: Loading up to continue the fight OnlineAthens. 2004-06-29. Viitattu 2006-07-29.
  22. Ministerial Council Committee Members Public health agency of Canada. Viitattu 2008-01-13.
  23. http://greenpages.wordpress.com/2007/12/14/japan-first-national-level-election-win/
  24. Life Stories: Isaac Asimov Channel 4 Science site. December 2002. Viitattu 2006-06-14.
  25. FILM VIEW; Bisexual Bravado Unto Death New York Times. 1994-02-27. Viitattu 2006-06-19.
  26. Larry Kramer Receives New Liver Associated Press. Viitattu 2006-07-31.
  27. Guardian.co.uk
  28. Interview: Edmund White: The iconoclastic novelist talks about his new memoir Econo culture. 2006-04-06. Viitattu 2006-10-07.
  29. Foucault at Berkeley, A university transformed Illuminations, College of Letters and Science, University of California, Berkeley. March, 2005. Viitattu 2006-06-20.
  30. Hiv/Aids bureau Viitattu 2006-07-29.