Luettelo televisiosarjan Turtles – mutanttikilpikonnat jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Turtles – mutanttikilpikonnat -jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Yhdysvaltain alkuperäisessä esitysjärjestyksessä. Sarjasta tuotettiin yhteensä 193 jaksoa 10. tuotantokauden verran.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
1. - 101 14. joulukuuta 1987 15. syyskuuta 1993 Turtle Tracks Konnien tarina
2. - 102 15. joulukuuta 1987 Enter the Shredder Silppuri menee liian pitkälle
3. - 103 16. joulukuuta 1987 A Thing About Rats Rottamainen juttu
4. - 104 17. joulukuuta 1987 Hot Rodding Teenagers from Dimension X
5. - 105 18. joulukuuta 1987 Shredder & Splintered Silputtua tikkua

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
6. - 201 1. lokakuuta 1988 Return of the Shredder Turtles ja Silppurin juoni
7. - 202 8. lokakuuta 1988 The Incredible Shrinking Turtles
8. - 203 15. lokakuuta 1988 It Came from Beneath the Sewers
9. - 204 22. lokakuuta 1988 The Mean Machines
10. - 205 29. lokakuuta 1988 Curse of the Evil Eye
11. - 206 5. marraskuuta 1988 The Case of the Killer Pizzas Pahojen Pizzojen Tapaus
12. - 207 12. marraskuuta 1988 Enter The Fly Kärpäsen hyökkäys
13. - 208 19. marraskuuta 1988 Invasion of the Punk Frogs Sammakkojengin hyökkäys
14. - 209 26. marraskuuta 1988 Splinter No More Särön muodonmuutos
15. - 210 3. joulukuuta 1988 New York's Shiniest Kamppailu Kaupungista
16. - 211 10. joulukuuta 1988 Teenagers from Dimension X Vieraat X-ulottuvuudesta
17. - 212 17. joulukuuta 1988 The Cat Woman from Channel Six Kissanainen
18. - 213 24. joulukuuta 1988 Return of the Technodrome Silppurin uusi suunnitelma

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
19. - 301 19. lokakuuta 1989 Beneath These Streets
20. - 302 20. lokakuuta 1989 Turtles on Trial
21. - 303 23. lokakuuta 1989 Attack of the 50-Foot Irma
22. - 304 24. lokakuuta 1989 The Maltese Hamster
23. - 305 25. lokakuuta 1989 Sky Turtles
24. - 306 26. lokakuuta 1989 The Old Switcheroo
25. - 307 27. lokakuuta 1989 Burne's Blues
26. - 308 30. lokakuuta 1989 The Fifth Turtle Viides Turtles
27. - 309 31. lokakuuta 1989 Enter the Rat King Rottakingi
28. - 310 1. marraskuuta 1989 Turtles at the Earth's Core Turtlesit maan sisällä
29. - 311 2. marraskuuta 1989 April's Fool
30. - 312 3. marraskuuta 1989 Attack of Big MACC Robotin vierailu
31. - 313 4. marraskuuta 1989 The Ninja Sword of Nowhere
32. - 314 7. marraskuuta 1989 20,000 Leaks Under the City Kaupunki tulvan alla
33. - 315 8. marraskuuta 1989 Take Me to Your Leader Vie minut johtajasi luo
34. - 316 9. marraskuuta 1989 Four Musketurtles Turtlesit muskettisotureina
35. - 317 10. marraskuuta 1989 Turtles, Turtles Everywhere
36. - 318 13. marraskuuta 1989 Cowabunga Shredhead
37. - 319 14. marraskuuta 1989 Invasion of the Turtle Snatchers
38. - 320 15. marraskuuta 1989 Camera Bugged
39. - 321 16. marraskuuta 1989 5. toukokuuta 1992 Green With Jealousy Vihreänä kateudesta
40. - 322 17. marraskuuta 1989 Return of the Fly
41. - 323 20. marraskuuta 1989 Casey Jones, Outlaw Hero
42. - 324 21. marraskuuta 1989 Mutagen Monster
43. - 325 22. marraskuuta 1989 Corporate Raiders from Dimension X
44. - 326 23. marraskuuta 1989 Pizza by the Shred
45. - 327 24. marraskuuta 1989 23. maaliskuuta 1993 Super Rocksteady and Mighty Bebop Super Rocksteady ja mahti Bebop
46. - 328 27. marraskuuta 1989 22. joulukuuta 1992 Beware the Lotus Varokaa Lotusta
47. - 329 28. marraskuuta 1989 Blast from the Past
48. - 330 29. marraskuuta 1989 22. syyskuuta 1992 Leatherhead, Terror of the Swamp Nahkapää, soiden kauhu
49. - 331 30. marraskuuta 1989 Michelangelo's Birthday
50. - 332 1. joulukuuta 1989 Usagi Yojimbo
51. - 333 4. joulukuuta 1989 Case of the Hot Kimono
52. - 334 5. joulukuuta 1989 Usagi Come Home Usagin paluu
53. - 335 6. joulukuuta 1989 The Making of Metalhead
54. - 336 7. joulukuuta 1989 Leatherhead Meets the Rat King
55. - 337 8. joulukuuta 1989 10. marraskuuta 1992 The Turtle Terminator Konnaterminaattori
56. - 338 11. joulukuuta 1989 The Great Boldini
57. - 339 12. joulukuuta 1989 The Missing Map
58. - 340 13. joulukuuta 1989 The Gang's All Here
59. - 341 14. joulukuuta 1989 The Grybyx
60. - 342 15. joulukuuta 1989 Mr. Ogg Goes to Town
61. - 343 18. joulukuuta 1989 Shredderville
62. - 344 19. joulukuuta 1989 30. kesäkuuta 1993 Bye Bye Fly Häivy kärpänen
63. - 345 20. joulukuuta 1989 The Big Rip-Off
64. - 346 21. joulukuuta 1989 The Big Break-In
65. - 347 22. joulukuuta 1989 The Big Blow Out

Neljäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
66. - 401 10. syyskuuta 1990 16. elokuuta 1993 Plan 6 from Outer Space Avaruuden valloittajat
67. - 402 11. syyskuuta 1990 8. marraskuuta 1993 Turtles of the Jungle Viidakko
68. - 403 12. syyskuuta 1990 10. marraskuuta 1993 Michelangelo Toys Around Leikitellen
69. - 404 13. syyskuuta 1990 10. tammikuuta 1994 Peking Turtle Kiinalainen juttu
70. - 405 14. syyskuuta 1990 28. kesäkuuta 1993 Shredder's Mom Silppurin äiti
71. - 406 17. syyskuuta 1990 18. elokuuta 1993 Four Turtles and a Baby Neljä kilpparia ja baby
72. - 407 18. syyskuuta 1990 19. tammikuuta 1994 Turtlemaniac Tärähtänyt keräilijä
73. - 408 19. syyskuuta 1990 14. maaliskuuta 1994 Rondo in New York Konnat kiikkiin
74. - 409 20. syyskuuta 1990 1. kesäkuuta 1994 Planet of the Turtles Kilpikonnien planeetta
75. - 410 21. syyskuuta 1990 2. helmikuuta 1994 Name That Toon Sano se sävelin
76. - 411 24. syyskuuta 1990 Menace, Maestro Please
77. - 412 25. syyskuuta 1990 14. helmikuuta 1994 Super Hero for a Day Päivän sankari
78. - 413 26. syyskuuta 1990 16. maaliskuuta 1994 Back to the Egg Paluu lapsuuteen
79. - 414 8. syyskuuta 1990 Son of Return of the Fly II
80. - 415 8. syyskuuta 1990 23. helmikuuta 1994 Raphael Knocks 'em Dead Eipäs vitsailla
81. - 416 15. syyskuuta 1990 Bebop and Rocksteady Conquer the Universe
82. - 417 15. syyskuuta 1990 2. maaliskuuta 1994 Raphael Meets His Match Merirosvoilua
83. - 418 22. syyskuuta 1990 25. toukokuuta 1994 Slash - The Evil Turtle from Dimension X Pahan valta
84. - 419 22. syyskuuta 1990 Leonardo Lightens Up
85. - 420 29. syyskuuta 1990 Were-Rats from Channel 6
86. - 421 29. syyskuuta 1990 Funny, They Shrunk Michelangelo
87. - 422 6. lokakuuta 1990 The Big Zipp Attack
88. - 423 6. lokakuuta 1990 Donatello Makes Time
89. - 424 13. lokakuuta 1990 Farewell, Lotus Blossom
90. - 425 13. lokakuuta 1990 Rebel Without a Fin
91. - 426 20. lokakuuta 1990 The Adventures of Rhino-Man
92. - 427 20. lokakuuta 1990 Michelangelo Meets Bugman
93. - 428 27. lokakuuta 1990 29. syyskuuta 1994 Poor Little Rich Turtle Rikas mutanttirukka
94. - 429 27. lokakuuta 1990 What's Michelangelo Good For?
95. - 430 3. marraskuuta 1990 The Dimension X Story
96. - 431 3. marraskuuta 1990 30. marraskuuta 1994 Donatello's Degree Donatello opintiellä
97. - 432 10. marraskuuta 1990 2. tammikuuta 1997 The Big Cufflink Caper! Kalvosinnappikaappaus
98. - 433 10. marraskuuta 1990 10. syyskuuta 1996 Leonardo Versus Tempestra Leonardo vastaan Myrskytär
99. - 434 17. marraskuuta 1990 16. tammikuuta 1997 Splinter Vanishes Tikku katoaa
100. - 435 17. marraskuuta 1990 Raphael Drives 'em Wild
101. - 436 24. marraskuuta 1990 30. tammikuuta 1997 Beyond the Donatello Nebula Donatellon tähtisumun tuolla puolen
102. - 437 24. marraskuuta 1990 Big Bug Blunder
103. - 438 1. joulukuuta 1990 15. lokakuuta 1996 The Foot Soldiers Are Revolting Jalkaväki kapinoi
104. - 439 1. joulukuuta 1990 22. lokakuuta 1996 Unidentified Flying Leonardo Tunnistamaton lentävä Leonardo

Viides tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
105. - 501 1991 7. helmikuuta 1994 The Turtles and The Hare Satujen valtakunta
106. - 502 1991 16. helmikuuta 1994 Once Upon a Time Machine Aikakone
107. - 503 5. lokakuuta 1991 My Brother, the Bad Guy
108. - 504 5. lokakuuta 1991 Michelangelo Meets Mondo Gecko
109. - 505 19. lokakuuta 1991 25. maaliskuuta 1997 Enter Mutagen Man Mutageenimies
110. - 506 19. lokakuuta 1991 1. huhtikuuta 1997 Donatello's Bad Time Donatellon pahanlainen pulma
111. - 507 26. lokakuuta 1991 Michelangelo Meets Bugman Again
112. - 508 26. lokakuuta 1991 Muckman Messes Up
113. - 509 2. marraskuuta 1991 Napoleon Bonafrog: Colossus of the Swamps
114. - 510 2. marraskuuta 1991 Raphael VS the Volcano
115. - 511 9. marraskuuta 1991 Landlord of the Flies
116. - 512 9. marraskuuta 1991 Donatello's Duplicate
117. - 513 16. marraskuuta 1991 The Ice Creature Cometh
118. - 514 16. marraskuuta 1991 Leonardo Cuts Loose
119. - 515 23. marraskuuta 1991 Pirate Radio
120. - 516 23. marraskuuta 1991 Raphael: Turtle of a Thousand Faces
121. - 517 30. marraskuuta 1991 Leonardo, Renaissance Turtle
122. - 518 30. marraskuuta 1991 Zach and the Alien Invaders
123. - 519 7. joulukuuta 1991 Welcome Back, Polarisoids
124. - 520 7. joulukuuta 1991 Michelangelo, the Sacred Turtle
125. - 521 1991 Planet of the Turtleoids: Part 1
126. - 522 1991 Planet of the Turtleoids: Part 2

Kuudes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
127. - 601 12. syyskuuta 1992 Rock Around the Block
128. - 602 19. syyskuuta 1992 Krangenstein Lives
129. - 603 26. syyskuuta 1992 Super Irma
130. - 604 3. lokakuuta 1992 Adventures in Turtle-Sitting
131. - 605 10. lokakuuta 1992 Sword of Yurikawa
132. - 606 17. lokakuuta 1992 Return of the Turtleoids
133. - 607 24. lokakuuta 1992 Shreeka's Revenge
134. - 608 31. lokakuuta 1992 Too Hot to Handle
135. - 609 7. marraskuuta 1992 Nightmare in the Lair
136. - 610 14. marraskuuta 1992 Phantom of the Sewers
137. - 611 21. marraskuuta 1992 Donatello Trashes Slash
138. - 612 28. marraskuuta 1992 Leonardo is Missing
139. - 613 5. joulukuuta 1992 Snakes Alive!
140. - 614 12. joulukuuta 1992 Polly Wanna Pizza
141. - 615 19. joulukuuta 1992 Mr. Nice Guy
142. - 616 26. joulukuuta 1992 Sleuth on the Loose

Loma Euroopassa tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämän tuotantokauden jaksot tapahtuvat Avaruuden valloittajat (66) ja Viidakko (67) jaksojen välissä. Nämä jaksot tuotettiin ennen neljättä kautta, mutta esitettiin vasta kuudennen kauden jälkeen vuonna 1993.

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
143. 1993 Tower of Power
144. 1993 Rust Never Sleeps
145. 1993 12. marraskuuta 1996 A Real Snow Job Luminen keikka
146. 1993 19. marraskuuta 1996 Venice on the Half-Shell Vetinen Venetsia
147. 1993 Artless
148. 1993 4. helmikuuta 1997 Ring of Fire Säteilevä Lissabon
149. 1993 10. joulukuuta 1996 The Irish Jig Is Up Tehtävä Irlannissa
150. 1993 28. tammikuuta 1997 Shedder´s New Sword Silppurin uusi miekka
151. 1993 3. joulukuuta 1996 The Lost Queen of Atlantis Atlantiksen kadonnut kuningatar
152. 1993 11. helmikuuta 1997 Turtles on the Orient Express Idän pikajunassa
153. 1993 April Gets in Dutch
154. 1993 25. helmikuuta 1997 Northern Lights Out Viikinkien jäljillä
155. 1993 4. maaliskuuta 1997 Elementary, My Dear Turtle Sherlock Holmesin matkassa

Seitsemäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
156. - 701 18. syyskuuta 1993 Night of the Dark Turtle
157. - 702 25. syyskuuta 1993 The Starchild
158. - 703 2. lokakuuta 1993 The Legend of Koji
159. - 704 9. lokakuuta 1993 Convicts from Dimension X
160. - 705 16. lokakuuta 1993 White Belt, Dark Heart
161. - 706 23. lokakuuta 1993 Night of the Rogues
162. - 707 30. lokakuuta 1993 Attack of the Neutrinos
163. - 708 6. marraskuuta 1993 Escape from the Planet of the Turtleloids
164. - 709 13. marraskuuta 1993 Revenge of the Fly
165. - 710 20. marraskuuta 1993 Atlantis Awakes
166. - 711 27. marraskuuta 1993 Drk Savage: Mutant Hunter
167. - 712 4. joulukuuta 1993 Invasion of the Krangazoids
168. - 713 11. joulukuuta 1993 Combat Land
169. - 714 18. joulukuuta 1993 Shredder Triumphant!

Kahdeksas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kahdeksannesta tuotantokaudesta lähtien, sarjan tyyli muuttui. Monia muutoksia olivat mm. sarjasta tuli synkempi, piirrostyyli muuttui huomattavasti ja osa tärkeistä hahmoista poistettiin. Tämä ja kaksi viimeistä kautta tunnetaan nimellä Punainen taivas (Red Sky) -jaksot fanien keskuudessa, johtuen siitä syystä, että taivas on punainen näissä jaksoissa eikä tavanomainen sininen.

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
170. - 801 17. syyskuuta 1994 Get Shredder!
171. - 802 24. syyskuuta 1994 Wrath of the Rat King
172. - 803 1. lokakuuta 1994 State of Shock
173. - 804 8. lokakuuta 1994 Cry H.A.V.O.C.!
174. - 805 15. lokakuuta 1994 H.A.V.O.C. in the Streets!
175. - 806 22. lokakuuta 1994 Enter: Krakus
176. - 807 29. lokakuuta 1994 Cyber-Turtles
177. - 808 5. marraskuuta 1994 Turtle Trek

Yhdeksäs tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
178. - 901 16. syyskuuta 1995 The Unknown Ninja
179. - 902 23. syyskuuta 1995 Dregg of the Earth
180. - 903 30. syyskuuta 1995 The Wrath of the Medusa
181. - 904 7. lokakuuta 1995 The New Mutation
182. - 905 14. lokakuuta 1995 The Showdown
183. - 906 21. lokakuuta 1995 Split Second
184. - 907 28. lokakuuta 1995 Carter, the Enforcer
185. - 908 4. marraskuuta 1995 Doomquest

Kymmenes tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Esityspäivä Suomessa Englanninkielinen nimi Suomenkielinen nimi
186. - 1001 14. syyskuuta 1996 The Return of Dregg
187. - 1002 21. syyskuuta 1996 The Beginning of the End
188. - 1003 28. syyskuuta 1996 The Power of Three
189. - 1004 5. lokakuuta 1996 A Turtle in Time
190. - 1005 12. lokakuuta 1996 Turtle to the Second Power
191. - 1006 19. lokakuuta 1996 Mobsters from Dimension X
192. - 1007 26. lokakuuta 1996 The Day the Earth Disappered
193. - 1008 2. marraskuuta 1996 Divide and Conquer

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]