Luettelo televisiosarjan Tikun ja Takun pelastuspartio jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo piirrossarjan Tikun ja Takun pelastuspartio jaksoista.

Jaksot on järjestetty tuotantokoodin mukaan.

Suomessa sarjaa on tähän mennessä näyttänyt: Kolmoskanava, MTV (nykyinen MTV3), MTV3, Disney Channel, Toon Disney ja Disney XD.

1990-luvun alkuvuosina sarjan jaksoja esitettiin Suomessa Kolmoskanavalla suomenkielisellä tekstityksellä. Myöhemmin MTV3-kanavalla on esitetty 1990- ja 2000-luvulla muutamaan otteeseen suomeksi jälkiäänitetyt jaksot.

Jakso Suomenkielinen nimi (vaihtelee eri vuosien julkaisuissa) Alkuperäinen Englanninkielinen nimi Tuotantokoodi Esitetty USA:n Disney Channel-kanavalla Esitetty Suomessa Uusinta MTV3 kanavalla 2005 Esitetty Toon Disney-kanavalla
1. Merirosvojahti / Pelastuspartio Syvillä Vesillä Piratsy Under the Seas CDRR 1101 05.03.1989  ? 08.10.2005
2. Kissanryöstö / Kadonneen Kissanpennun Tapaus Catteries Not Included CDRR 1102 05.03.1989  ? 27.08.2005
3. Takut tuplana / Taku ja Taku Dale Beside Himself CDRR 1103 12.03.1989  ? 10.09.2005
4. Ihmekoira Flash Flash the Wonder Dog CDRR 1104 19.03.1989  ? 03.09.2005
5. Avaruusmatka Out to Launch CDRR 1105 26.03.1989  ? -
6. Suuri Viidakkoseikkailu / Kadonneen Munan Tapaus Kiwi's Big Adventure CDRR 1106 02.04.1989  ? 05.11.2005
7. Lapsenvahdit Adventures in Squirrelsitting CDRR 1107 09.04.1989  ? 15.10.2005
8. Baskervillen koira / Baskervillen testamentti The Pound of the Baskervilles CDRR 1108 16.04.1989  ? 22.10.2005
9.  ? Risky Beesness CDRR 1109 23.04.1989  ? -
10. Kolme miestä ja suula / Kolme miestä ja tipu Three Men and a Booby CDRR 1110 30.04.1989  ? 24.09.2005
11. Mattokauppias / Lentävien mattojen rosvo The Carpetsnaggers CDRR 1111 07.05.1989  ? 01.10.2005
12.  ? Bearing Up Baby CDRR 1112 14.05.1989  ? -
13. Ei juustola kauas puusta putoa / Isäukko pelastaa Parental Discretion Retired CDRR 1113 21.05.1989  ? 29.10.2005
14.  ? Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 1) CDRR 1201 09.09.1989  ? -
15.  ? Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 2) CDRR 1202 09.09.1989  ? -
16.  ? Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 3) CDRR 1203 09.09.1989  ? -
17.  ? Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 4) CDRR 1204 09.09.1989  ? -
18.  ? Rescue Rangers to the Rescue (Elokuva, Osa 5) CDRR 1205 09.09.1989  ? -
19. Lampun henki A Lad in a Lamp CDRR 1206 28.09.1989  ? 17.09.2005
20.  ? The Luck Stops Here CDRR 1207 29.09.1989  ? -
21.  ? Battle of the Bulge CDRR 1208 02.10.1989  ? -
22. Aaveita Ghost of a Chance CDRR 1209 03.10.1989  ? -
23.  ? An Elephant Never Suspects CDRR 1210 04.10.1989  ? -
24.  ? Fake Me to Your Leader CDRR 1211 05.10.1989  ? -
25.  ? Last Train to Cashville CDRR 1212 06.10.1989  ? -
26.  ? A Case of Stageblight CDRR 1213 09.10.1989  ? -
27.  ? The Case of Cola Cult CDRR 1214 10.10.1989  ? -
28.  ? Throw Mummy from the Train CDRR 1215 11.10.1989  ? -
29. Varasteleva Susi A Wolf in Cheap Clothing CDRR 1216 12.10.1989  ? -
30.  ? Robocat CDRR 1217 13.10.1989  ? -
31.  ? Does Pavlov Ring a Bell? CDRR 1218 16.10.1989  ? -
32.  ? Prehysterical Pet CDRR 1219 17.10.1989  ? -
33.  ? A Creep in the Deep CDRR 1220 18.10.1989  ? -
34.  ? Normie's Science Project CDRR 1221 19.10.1989  ? -
35. Ennustaja Seer No Evil CDRR 1222 20.10.1989  ? 12.11.2005
36. Kurret karilla / Haaksirikkoiset Aarresaarella Chipwrecked Skipmunks CDRR 1223 23.10.1989  ? 26.11.2005
37.  ? When Mice Were Men CDRR 1224 24.10.1989  ? -
38.  ? Chocolate Chips CDRR 1225 25.10.1989  ? -
39.  ? The Last Leprechaun CDRR 1226 26.10.1989  ? -
40.  ? Weather or Not CDRR 1227 27.10.1989  ? -
41.  ? One-upsman-chip CDRR 1228 30.10.1989  ? -
42.  ? Shell Shocked CDRR 1229 31.10.1989  ? -
43.  ? Love Is a Many Splintered Thing CDRR 1230 01.11.1989  ? -
44.  ? Song of the Night 'n' Dale CDRR 1231 02.11.1989  ? -
45.  ? Double 'o' Chipmunks CDRR 1232 03.11.1989  ? -
46.  ? Gadget Goes Hawaiian CDRR 1233 21.12.1989  ? -
47.  ? It's a Bird, It's Insane, It's Dale! CDRR 1234 22.12.1989  ? -
48.  ? Short Order Crooks CDRR 1235 05.04.1990  ? -
49. Pidä huolta omasta juustostasi Mind Your Cheese and Q's CDRR 1236 06.04.1990  ? 03.12.2005
50. Kutistuspyssy Out of Scale CDRR 1237 08.02.1990  ? -
51.  ? Dirty Rotten Diapers CDRR 1238 19.02.1990  ? -
52.  ? Good Times, Bat Times CDRR 1239 21.02.1990  ? -
53.  ? Pie in the Sky CDRR 1240 22.02.1990  ? -
54.  ? Le Purrfect Crime CDRR 1241 19.03.1990  ? -
55. Pelastajat, tähtimerkkien alla / Petolliset tähdet When You Fish Upon a Star CDRR 1242 21.03.1990  ? 10.12.2005
56.  ? Rest Home Rangers CDRR 1243 22.03.1990  ? -
57.  ? A Lean on the Property CDRR 1244 16.04.1990  ? -
58.  ? The Pied Piper Power Play CDRR 1245 23.04.1990  ? -
59. Unelmieni Gorilla Gorilla, My Dreams CDRR 1246 01.05.1990  ? 17.12.2005
60. Suuri höyrylaivaseikkalu / SS Viemäriputki / Kurret merihädässä The S.S. Drainpipe CDRR 1247 02.05.1990  ? 19.11.2005
61.  ? Zipper Come Home CDRR 1301 10.09.1990  ? -
62.  ? Puffed Rangers CDRR 1302 18.09.1990  ? -
63.  ? A Fly in the Ointment CDRR 1303 26.09.1990  ? -
64.  ? A Chorus Crime CDRR 1304 05.11.1990  ? -
65.  ? They Shoot Dogs, Don't They? CDRR 1305 19.11.1990  ? -