Luettelo televisiosarjan Star Trek: Deep Space Nine jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Star Trek DS9 logo.svg

Tämä on luettelo Star Trek: Deep Space Nine -televisiosarjan jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 3. tammikuuta 1993 ja päättyi 2. kesäkuuta 1999.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Alunperin esitetty DVD-julkaisu
Alue 1[1] Alue 2[2]
1 20 1993 2003-02-2525. helmikuuta 2003 2003-03-2424. maaliskuuta 2003
2 26 19931994 2003-04-011. huhtikuuta 2003 2003-04-2828. huhtikuuta 2003
3 26 19941995 2003-06-033. kesäkuuta 2003 2003-06-2323. kesäkuuta 2003
4 26 19951996 2003-08-055. elokuuta 2003 2003-08-2525. elokuuta 2003
5 26 19961997 2003-10-077. lokakuuta 2003 2003-10-2727. lokakuuta 2003
6 26 19971998 2003-11-044. marraskuuta 2003 2003-12-088. joulukuuta 2003
7 26 19981999 2003-12-022. joulukuuta 2003 2003-12-2222. joulukuuta 2003

Jaksoluettelo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (1993)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
1 Emissary, Part I Lähettiläs, osa 1
2 Emissary, Part II Lähettiläs, osa 2
3 Past Prologue Esinäytöksen päätyttyä
4 A Man Alone Vain ihminen
5 Babel Baabel
6 Captive Pursuit Vieraita gamma-kvadrantista
7 Q-Less Q vai joku muu
8 Dax Dax
9 The Passenger Kyytiläinen
10 Move Along Home Pelinappuloita
11 Nagus Nagus
12 Vortex Pyörre
13 Battle Lines Päättymätön taistelu
14 The Storyteller Tarinankertoja
15 Progress Kehityskulku
16 If Wishes Were Horses Haavekuvat keskuudessamme
17 The Forsaken Orpo piru
18 Dramatis Personea Nukketeatteria
19 Duet Kaksoishenkilö
20 In the Hands of the Prophets Profeettain huomassa
21 The Homecoming Takaisin kotiin

Toinen tuotantokausi (1993–1994)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
22 The Circle Rinki
23 The Siege Piiritys
24 Invasive Procedures
25 Cardassians Cardassit
26 Melora Melora
27 Rules of Acquisition Hankintasääntöjä
28 Necessary Evil Välttämätön paha
29 Second Sight Kahdenlaisin silmin
30 Sanctuary Pyhä koti
31 Rivals Kilpakumppaneita
32 The Alternate Kaksin kappalein
33 Armageddon Game Viimeinen taistelu
34 Whispers Kuiskeita
35 Paradise Paratiisi
36 Shadowplay Jäljettömiin
37 Playing God Ratkaisevassa asemassa
38 Profit and Loss Voitto ja tappio
39 Blood Oath Verivala
40 The Maquis, Part I Maquis, osa 1
41 The Maquis, Part II Maquis, osa 2
42 Wire, The Garakin salaisuus
43 Crossover Peilimaassa
44 The Collaborator Kätyri
45 Tribunal Tribunaali
46 The Jem’Hadar Jem’ Hadarit
47 The Search, Part I Ratkaiseva etsintä, osa 1

Kolmas tuotantokausi (1994–1995)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
48 The Search, Part II Ratkaiseva etsintä, osa 2
49 The House of Quark Quarkin huoneeksi
50 Equilibrium Tasapaino järkkyy
51 Second Skin Uudet kasvot
52 The Abandoned Löytölapsi
53 Civil Defense Väestönsuojelua
54 Meridian Meridian
55 Defiant Defiant
56 Fascination Ihastumisia
57 Past Tense, Part I Menneisyyteen, osa 1
58 Past Tense, Part II Menneisyyteen, osa 2
59 Life Support Kuolemankin uhalla
60 Heart of Stone Luolan vanki
61 Destiny Kohtalo
62 Prophet Motive Uudet hankintasäännöt
63 Visionary Näky
64 Distant Voices Kaukaisia ääniä
65 Through the Looking Glass Sijainen
66 Improbable Cause Arvaamaton tapaus
67 The Die Is Cast Arpa on heitetty
68 Explorers Tutkimusmatkaajat
69 Family Business Perhesopu koetuksella
70 Shakaar Shakaar
71 Facets Minuuteni tekijät
72 The Adversary Kavala vastustaja

Neljäs tuotantokausi (1995–1996)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
73 The Way of the Warrior, Part 1 Soturin tie, osa 1
74 The Way of the Warrior, Part 2 Soturin tie, osa 2
75 Visitor, The Vieraisilla
76 Hippocratic Oath Hippokrateen vala
77 Indiscretion Salattu totuus
78 Rejoined Uusyhteys
79 Little Green Men Pieniä vihreitä miehiä
80 Starship Down Lamaannus
81 The Sword of Kahless Kahlessin miekka
82 Our Man Bashir Miehemme Bashir
83 Homefront Kotirintamalla
84 Paradise Lost Paratiisin turmio
85 Crossfire Ristitulessa
86 Return to Grace Takaisin suosioon
87 The Sons of Mogh Moghin pojat
88 The Bar Association Baariväen ammattiliitto
89 Accession Profeettain lähtettiläät
90 Rules of Engagement Kohtaamisohjeita
91 Hard Time Kärsimys
92 Shattered Mirror Peili säröilee
93 Muse Muusa
94 For the Cause Hyvän asian puolesta
95 To the Death Kuolemaan asti
96 The Quickening Loimuava surma
97 Body Parts Ruumis kappaleiksi
98 Broken Link Yhteys katkeaa

Viides tuotantokausi (1996–1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
99 Apocalypse Rising Nouseva uhka
100 The Ship Alus
101 Looking for par'Mach in All the Wrong Places Par'Machia etsimässä
102 Nor the Battle to the Strong Ei sota urhojen
103 The Assignment Tehtävä
104 Trials and Tribble-ations Monenlaisia koettelemuksia
105 Let He Who Is without Sin... Se, joka ei tehnyt syntiä...
106 Things Past Menneisyyden haamut
107 Ascent, The Nousu
108 Rapture Näkyjä
109 The Darkness and the Light Pimeydestä valoon
110 The Begotten Jälkeläinen
111 For the Uniform Uskollisuuden vuoksi
112 In Purgatory's Shadow Kiirastulen varjossa
113 By Inferno's Light Hornanliekki
114 Doctor Bashir, I Presume? Tohtori Bashir, otaksun?
115 A Simple Investigation Rutiinitutkimus
116 Business as Usual Tavallisia liiketoimia
117 Ties of Blood and Water Veri on vettä sakeampaa
118 Ferengi Love Songs Ferengien lemmenlauluja
119 Soldiers of the Empire Imperiumin sotilaita
120 Children of Time Ajan lapset
121 Blaze of Glory Kunnian hohto
122 Empok Nor Empok Nor
123 In the Cards Kortti
124 Call to Arms Kutsu aseisiin

Kuudes tuotantokausi (1997–1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
125 A Time to Stand Vastarintaa
126 Rocks and Shoals Haaksirikkoutuneet
127 Sons and Daughters Poikia ja tyttäriä
128 Behind the Lines Linjojen takana
129 Favor the Bold Onni suosii rohkeaaa
130 Sacrifice of Angels Uhrauksia
131 You Are Cordially Invited Häävalmisteluja
132 Resurrection Henkiinherääminen
133 Statistical Probabilities Tilastollisia todennäköisyyksiä
134 The Magnificent Ferengi Mahtavat Ferengit
135 Waltz Valssi
136 Who Mourns for Morn? Kuka suree Mornia?
137 Far Beyond the Stars Tähtien tuolla puolen
138 One Little Ship Olipa kerran pieni alus
139 Honor among Thieves Varkaiden kunnia
140 Change of Heart Mielenmuutos
141 Wrongs Darker the Death or Night Synkkäkin synkemmät vääryydet
142 Inquisition Tutkinta
143 In the Pale Moonlight Kuun kalpeassa valossa
144 His Way Romantiikan alkeet
145 The Reckoning Sovitus
146 Valiant Valiant
147 Profit and Lace Naisellisia keinoja
148 Time's Orphan Ajan orpo
149 The Sound of Her Voice Ääni kaukaisuudesta
150 Tears of the Prophets Profeettojen kyyneleet

Seitsemäs tuotantokausi (1998–1999)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
151 Image in the Sand Kuva hiekassa
152 Shadows and Symbols Varjoja ja symboleja
153 Afterimage Jälkikuva
154 Take Me Out to the Holosuite Ottelun huumaa
155 Chrysalis Syvä uni
156 Treachery, Faith, and the Great River Petos, usko ja suuri joki
157 Once More Unto the Breach Vielä kerran taistoon
158 The Siege of AR-558 AR-588:n piiritys
159 Covenant Liitto
160 It's Only a Paper Moon Paperikuu
161 Prodigal Daughter Tuhlaajatytär
162 The Emperor's New Cloak Keisarin uudet laitteet
163 Field of Fire Tähtäimessä
164 Chimera Muodonmuuttaja
165 Badda-Bing Badda-Bang Kasinokeikka
166 Inter Arma Enim Silent Leges Inter Arma Enim Silent Leges
167 Penumbra Puolivarjo
168 'Til Death Do Us Part Kunnes kuolema meidät erottaa
169 Strange Bedfellows Epätavalliset kumppanit
170 The Changing Face of Evil Pahan muuttuvat kasvot
171 When It Rains... Huonoja uutisia
172 Tacking into the Wind Vastatuuleen
173 Extreme Measures Kovat keinot
174 The Dogs of War Sodan koirat
175 What You Leave Behind I Mitä taakse jää I
176 What You Leave Behind II Mitä taakse jää II

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Release Information for Star Trek: Deep Space Nine. TVShowsOnDVD.com. Viitattu 18.11.2014 (englanniksi)
  2. Star Trek: Deep Space Nine - Kausi 1 2 3 4 5 6 7. Amazon.co.uk. Viitattu 18.11.2014 (englanniksi)