Luettelo televisiosarjan Siskoni on noita jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Siskoni on noita jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 7. lokakuuta 1998 ja päättyi 21. toukokuuta 2006.

Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 7. lokakuuta 1998 Kolmen voima Something Wicca This Way Comes
2. 14. lokakuuta 1998 Vanha suola janottaa I´ve Got You Under My Skin
3. 21. lokakuuta 1998 Muotoseikka Thank You For Not Morphing
4. 28. lokakuuta 1998 Vainajan pauloissa Dead Man Dating
5. 4. marraskuuta 1998 Unien valtias Dream Sorcerer
6. 11. marraskuuta 1998 Pirullinen morsian The Wedding From Hell
7. 18. marraskuuta 1998 Pikkusisko The Fourth Sister
8. 25. marraskuuta 1998 Totuus on tuolla ulkona The Truth Is Out There...And It Hurts
9. 16. joulukuuta 1998 Vieras menneisyydestä The Witch Is Back
10. 13. tammikuuta 1999 Suuret suunnitelmat Wicca Envy
11. 20. tammikuuta 1999 Uurnan kirous Feats of Clay
12. 3. helmikuuta 1999 Wendigo The Wendigo
13. 10. helmikuuta 1999 Pelon vallassa From Fear to Eternity
14. 17. helmikuuta 1999 Salaisuuksia Secrets and Guys
15. 24. helmikuuta 1999 Kellarissa asuu mörkö Is There a Woogy in the House?
16. 3. maaliskuuta 1999 Kolme kertaa Prue Which Prue Is It, Anyway?
17. 7. huhtikuuta 1999 Takaisin lapsuuteen That 70´s Episode
18. 28. huhtikuuta 1999 Hyvä velho When Bad Warlocks Go Good
19. 5. toukokuuta 1999 Sokeana hetkenä Blind Sided
20. 12. toukokuuta 1999 Kahden voima The Power of Two
21. 17. toukokuuta 1999 Rakkauden tuskaa Love Hurts
22. 24. toukokuuta 1999 Deja vu Deja Vu All Over Again

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 30. syyskuuta 1999 Noitapiiri kokoontuu jälleen Witch Trial
2. 7. lokakuuta 1999 Moraaliopetuksia Morality Bites
3. 14. lokakuuta 1999 Kankaalle ikuistettu The Painted World
4. 21. lokakuuta 1999 Sovitut sävelet The Devil´s Music
5. 4. marraskuuta 1999 Miesten kesken She´s a Man, Baby, a Man!
6. 11. marraskuuta 1999 Vastentahtoinen valittu The Old Black Magic
7. 18. marraskuuta 1999 Velhoja ja vainoharhoja They´re Everywhere
8. 9. joulukuuta 1999 Veden varassa P3 H2O
9. 13. tammikuuta 2000 Neiti Helvetinkone Ms. Hellfire
10. 20. tammikuuta 2000 Särkyneitä sydämiä Hearthbreak City
11. 27. tammikuuta 2000 Löytölapsi Reckless Abandon
12. 3. helmikuuta 2000 Paluu rajan takaa Awakened
13. 10. helmikuuta 2000 Eläimellistä vetovoimaa Animal Pragmatism
14. 17. helmikuuta 2000 Sielunvaellus Pardon My Past
15. 24. helmikuuta 2000 Seuraa sydämen ääntä Give Me a Sign
16. 30. maaliskuuta 2000 Murphyn lailla Murphy´s Luck
17. 6. huhtikuuta 2000 Nuoruuden lähteillä How to Make a Guilt Out of Americans
18. 20. huhtikuuta 2000 Elämä kuin huono leffa Chick Flick
19. 27. huhtikuuta 2000 Exlibris Ex Libris
20. 4. toukokuuta 2000 Astraaliapina Astral Monkey
21. 11. toukokuuta 2000 Ilmestyskirja. Pyh. Apocalypse, Not
22. 18. toukokuuta 2000 Toiveesi on lakini Be Careful What You Witch For

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 5. lokakuuta 2000 Paluu arkeen Honeymoon's Over
2. 12. lokakuuta 2000 Oikea hetki Magic Hour
3. 19. lokakuuta 2000 Olipa kerran Once Upon a Time
4. 26. lokakuuta 2000 Pyhäinpäivä All Halliwells' Eve
5. 2. marraskuuta 2000 Näkymätön mies Sight Unseen
6. 9. marraskuuta 2000 Tunteiden ruusutarha Primrose Empath
7. 16. marraskuuta 2000 Riidankylväjä Power Outage
8. 14. joulukuuta 2000 Rakas vihollinen Sleuthing with the Enemy
9. 11. tammikuuta 2001 Villi ilta Coyote Piper
10. 18. tammikuuta 2001 Jäätelöauto We All Scream For Ice Cream
11. 25. tammikuuta 2001 Varjeluksen vaaroja Blinded By The Whitelighter
12. 2. helmikuuta 2001 Painimatsi pahan kanssa Wrestling With Demons
13. 8. helmikuuta 2001 Häävalmisteluja Bride And Gloom
14. 15. helmikuuta 2001 Hyvät, pahat ja ne muut The Good, The Bad And The Cursed
15. 22. helmikuuta 2001 Vaikeuksien kautta vihille Just Harried
16. 15. maaliskuuta 2001 Kuolema käy kylässä Death Takes a Halliwell
17. 22. maaliskuuta 2001 Yhdeksän henkeä Pre-Witched
18. 19. huhtikuuta 2001 Seitsemän kuolemansyntiä Sin Francisco
19. 26. huhtikuuta 2001 Veljeskunta The Demon Who Came In From The Cold
20. 3. toukokuuta 2001 Pakosuunnitelma Exit Strategy
21. 10. toukokuuta 2001 Ei haukku haavaa tee Look Who's Barking
22. 17. toukokuuta 2001 Katastrofi All Hell Breaks Loose

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 4. lokakuuta 2001 Uusi alku, osa 1 Charmed Again, part 1
2. 4. lokakuuta 2001 Uusi alku, osa 2 Charmed Again, part 2
3. 11. lokakuuta 2001 Raivotar Hell Hath No Fury
4. 18. lokakuuta 2001 Lohikäärmeveitsi Enter The Demon
5. 25. lokakuuta 2001 Koolla on väliä Size Matters
6. 1. marraskuuta 2001 Prinssi Peloton A Knight To Remember
7. 8. marraskuuta 2001 Aivovuoto Brain Drain
8. 15. marraskuuta 2001 Cole tulisilla hiilillä Black As Cole
9. 13. joulukuuta 2001 Muusa Muse To My Ears
10. 17. tammikuuta 2002 Haamuja menneisyydestä A Paige From The Past
11. 24. tammikuuta 2002 Magiaa oikeussalissa Trial By Magic
12. 31. tammikuuta 2002 Sitoumuksia Lost And Bound
13. 7. helmikuuta 2002 Tyhjyys Charmed And Dangerous
14. 14. helmikuuta 2002 Phoeben kolmet kasvot The Three Faces Of Phoebe
15. 14. maaliskuuta 2002 Häähäirintää Marry-Go-Round
16. 21. maaliskuuta 2002 Viides pyörä The Fifth Halliwheel
17. 28. maaliskuuta 2002 Pelastakaa sotamies Wyatt Saving Private Leo
18. 18. huhtikuuta 2002 Vampyyriprinsessa Bite Me
19. 25. huhtikuuta 2002 Velhotut valheet We're Off To See The Wizard
20. 2. toukokuuta 2002 Kauan eläköön kuningatar Long Live The Queen
21. 9. toukokuuta 2002 Kohdunryöstäjä Womb Raider
22. 16. toukokuuta 2002 Entäs nyt Witch Way Now?

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 22. syyskuuta 2002 Empivä eväkäs, osa 1 A Witch´s Tail, part 1
2. 22. syyskuuta 2002 Empivä eväkäs, osa 2 A Witch´s Tail, part 2
3. 29. syyskuuta 2002 Sen pituinen se Happily Ever After
4. 6. lokakuuta 2002 Seireenilaulu Siren Song
5. 13. lokakuuta 2002 Nuo mainiot noidat värikkäissä trikoissaan Witches In Tights
6. 20. lokakuuta 2002 Paha silmä The Eyes Have It
7. 3. marraskuuta 2002 Demoneita ja sympatiaa Sympathy For The Demon
8. 10. marraskuuta 2002 Kaikki ajallaan A Witch In Time
9. 17. marraskuuta 2002 Samuel Sam I Am
10. 5. tammikuuta 2003 Kaunotar käärinliinoissa Y Tu Mummy Tambien
11. 12. tammikuuta 2003 Halpakopio The Importance Of Being Phoebe
12. 19. tammikuuta 2003 Sadas jakso jo Centennial Charmed
13. 2. helmikuuta 2003 Kotikäynti House Call
14. 9. helmikuuta 2003 Nukkumatti Sand Francisco Dreamin'
15. 16. helmikuuta 2003 Päivä, jolloin taikuus katosi The Day The Magic Died
16. 30. maaliskuuta 2003 Vauvan ensidemoni Baby's First Demon
17. 6. huhtikuuta 2003 Onnenkantamoisia Lucky Charmed
18. 13. huhtikuuta 2003 Kissa talossa Cat House
19. 20. huhtikuuta 2003 Metsän neidot Nymphs Just Want To Have Fun
20. 27. huhtikuuta 2003 Aistit ja tunteet Sense & Sense Ability
21. 4. toukokuuta 2003 Manaaja Necromancing The Stone
22. 11. toukokuuta 2003 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 1 Oh My Goddness, part 1
23. 11. toukokuuta 2003 Jo muinaiset kreikkalaiset, osa 2 Oh My Goddness, part 2

6. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 28. syyskuuta 2003 Vieraana Valhallassa, osa 1 Valhalley Of The Dolls, part 1
2. 28. syyskuuta 2003 Vieraana Valhallassa, osa 2 Valhalley Of The Dolls, part 2
3. 5. lokakuuta 2003 Siivoojat Forget Me... Not
4. 12. lokakuuta 2003 Kolmen blondin voima The Power of Three Blondes
5. 19. lokakuuta 2003 Sukuviha Love's A Witch
6. 26. lokakuuta 2003 Tuhoisat toiveet My Three Witches
7. 2. marraskuuta 2003 Satanen sielustasi Soul Survivor
8. 9. marraskuuta 2003 Miekka kivessä Sword and the City
9. 16. marraskuuta 2003 Pikku hirviö Little Monsters
10. 23. marraskuuta 2003 Pitkät kihlajaiset Chris-Crossed
11. 11. tammikuuta 2004 Rakkauden kesä Witchstock
12. 18. tammikuuta 2004 Herra täydellinen Prince Charmed
13. 25. tammikuuta 2004 Kierrätyskarmaa Used Karma
14. 8. helmikuuta 2004 Päätön ratsumies The Legend of Sleepy Halliwell
15. 15. helmikuuta 2004 Henki höllässä I Dream of Phoebe
16. 22. helmikuuta 2004 Puuhakkaat puhemiehet pinteessä The Courtship of Wyatt's Father
17. 14. maaliskuuta 2004 Luokkakokous Hyde School Reunion
18. 18. huhtikuuta 2004 Verkon vankina Spin City
19. 25. huhtikuuta 2004 Rikos ja rangaistus Crimes & Witch Demeanors
20. 2. toukokuuta 2004 Virsta väärää A Wrong Day's Journey Into Right
21. 9. toukokuuta 2004 Linssiluteet Witch Wars
22. 16. toukokuuta 2004 Peilimaailma, osa 1 It’s a Bad, Bad, Bad, Bad World, part 1
23. 16. toukokuuta 2004 Peilimaailma, osa 2 It’s a Bad, Bad, Bad, Bad World, part 2

7. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 12. syyskuuta 2004 Auttava käsi A Call To Arms
2. 19. syyskuuta 2004 Rinnan mitalla A Bare Witch Project
3. 26. syyskuuta 2004 Sisaruskateutta Cheaper By The Coven
4. 3. lokakuuta 2004 Aarresaari Charrrmed!
5. 10. lokakuuta 2004 Kuoleman lunnaat Styx Feet Under
6. 17. lokakuuta 2004 Se aika täysikuusta Once in a Blue Moon
7. 31. lokakuuta 2004 Suojattomat suojelusenkelit Someone to Witch Over Me
8. 14. marraskuuta 2004 Kyttä ja kaunokainen Charmed Noir
9. 21. marraskuuta 2004 Sekaisin Leosta There's Something About Leo
10. 28. marraskuuta 2004 Todistajansuojeluohjelma Witchness Protection
11. 16. tammikuuta 2005 Sivustakatsojat Ordinary Witches
12. 23. tammikuuta 2005 Hurja muodonmuutos: Maailma Extreme Makeover World Edition
13. 30. tammikuuta 2005 Tuomiopäivä Charmageddon
14. 13. helmikuuta 2005 Tartu tiukasti demoniin Carpe Demon
15. 20. helmikuuta 2005 Kuuma kabaree Show Ghouls
16. 10. huhtikuuta 2005 Muistinmenetys The Seven Year Witch
17. 17. maaliskuuta 2005 Nukkekoti Scry Hard
18. 24. huhtikuuta 2005 Pandoran lipas Little Box of Horrors
19. 1. toukokuuta 2005 Phoebe on pahin Freaky Phoebe
20. 8. toukokuuta 2005 Mielikuvitusystävä Imaginary Friends
21. 15. toukokuuta 2005 Elävien kuolleiden yö Death Becomes Them
22. 22. toukokuuta 2005 Viimeinen ratkaisu Something Wicca This Way Goes

8. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 25. syyskuuta 2005 Täysissä ruumiinvoimissa Still Charmed & Kicking
2. 2. lokakuuta 2005 Kanin koloon Malice in Wonderland
3. 9. lokakuuta 2005 Juokse, Piper! Run, Piper, Run
4. 16. lokakuuta 2005 Täydelliset noidat Desperate Housewitches
5. 23. lokakuuta 2005 Serkkuni on noita Rewitched
6. 30. lokakuuta 2005 Kill Billie: Vol. 1 Kill Billie: Vol. 1
7. 6. marraskuuta 2005 Viimeinen valokuva The Lost Picture Show
8. 13. marraskuuta 2005 Sukupuolten sota Battle of the Hexes
9. 20. marraskuuta 2005 Hulkus pokkus Hulkus Pocus
10. 27. marraskuuta 2005 Herran haltuun Vaya Con Leos
11. 8. tammikuuta 2006 Ammattilaiset Mr. & Mrs. Witch
12. 15. tammikuuta 2006 Kosto on suloinen Payback's A Witch
13. 22. tammikuuta 2006 Nurkanvaltaajat Repo Manor
14. 12. helmikuuta 2006 Taivaan merkit 12 Angry Zen
15. 19. helmikuuta 2006 Viimeiset kiusaukset The Last Temptation of Christy
16. 26. helmikuuta 2006 Nyt me mennään naimisiin Engaged and Confused
17. 16. huhtikuuta 2006 Kuriton sukupolvi Generation Hex
18. 23. huhtikuuta 2006 Kahden vaiheilla The Torn Identity
19. 30. huhtikuuta 2006 Päivän peili The Jung and the Restless
20. 7. toukokuuta 2006 Tuulen viemää Gone With The Witches
21. 14. toukokuuta 2006 Kill Billie: Vol. 2 Kill Billie: Vol. 2
22. 21. toukokuuta 2006 Lumotut sisaret Forever Charmed