Luettelo televisiosarjan Moderni perhe jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Modern Family Title.svg

Tämä on luettelo televisiosarjan Moderni perhe jaksoista.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esityspäivä Yhdysvalloissa DVD ja Blu-ray julkaisupäivä
Avausjakso Päätösjakso Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 24 2009-09-2323. syyskuuta 2009 2010-05-1919. toukokuuta 2010 2010-09-2121. syyskuuta 2010 2010-10-044. lokakuuta 2010 2010-11-033. marraskuuta 2010
2 24 2010-09-2222. syyskuuta 2010 2011-05-2525. toukokuuta 2011 2011-09-2020. syyskuuta 2011 2011-09-055. syyskuuta 2011 2011-09-2121. syyskuuta 2011
3 24 2011-09-2121. syyskuuta 2011 2012-05-2323. toukokuuta 2012 2012-09-1818. syyskuuta 2012 2012-10-011. lokakuuta 2012 2012-10-1010. lokakuuta 2012
4 24 2012-09-2626. syyskuuta 2012 2013-05-2222. toukokuuta 2013 2013-09-2424. syyskuuta 2013 2013-10-011. lokakuuta 2013 ei tiedossa
5 24 2013-09-2525. syyskuuta 2013 ei tiedossa ei tiedossa ei tiedossa ei tiedossa

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2009–2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
1. 1. Pilotti (Pilot) Jason Winer Steven Levitan & Christopher Lloyd 2009-09-2323. syyskuuta 2009 1ARG79
2. 2. Polkupyörävaras (The Bicycle Thief) Jason Winer Bill Wrubel 2009-09-3030. syyskuuta 2009 1ARG02
3. 3. Yritys hyvä kymppi (Come Fly With Me) Reginald Hudlin Dan O'Shannon 2009-10-077. lokakuuta 2009 1ARG04
4. 4. Välikohtaus (The Incident) Jason Winer Steven Levitan 2009-10-1414. lokakuuta 2009 1ARG05
5. 5. Pähee äitipuoli (Coal Digger) Jason Winer Christopher Lloyd 2009-10-2121. lokakuuta 2009 1ARG03
6. 6. Elämän peruskoulussa (Run for Your Wife) Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2009-10-2828. lokakuuta 2009 1ARG01
7. 7. En garde! (En Garde) Randall Einhorn Danny Zuker 2009-11-044. marraskuuta 2009 1ARG06
8. 8. Suuria odotuksia (Great Expectations) Jason Winer Joe Lawson 2009-11-1818. marraskuuta 2009 1ARG07
9. 9. Syntymäpäiväsoppa (Fizbo) Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2009-11-2525. marraskuuta 2009 1ARG09
10. 10. Mieltä jaloa (Undeck the Halls) Randall Einhorn Dan O'Shannon 2009-12-099. joulukuuta 2009 1ARG11
11. 11. Yökyöpelöintiä (Up All Night) Michael Spiller Christopher Lloyd 2010-01-066. tammikuuta 2010 1ARG10
12. 12. Kotoista kitkaa (Not in My House) Chris Koch Caroline Williams 2010-01-1313. tammikuuta 2010 1ARG08
13. 13. Tekniikat hallussa (Fifteen Percent) Jason Winer Steven Levitan 2010-01-2020. tammikuuta 2010 1ARG12
14. 14. Pelin henki (Moon Landing) Jason Winer Bill Wrubel 2010-02-033. helmikuuta 2010 1ARG13
15. 15. Rakkauden riemuralli (My Funky Valentine) Michael Spiller Jerry Collins 2010-02-1010. helmikuuta 2010 1ARG16
16. 16. Kun puntit tutisevat (Fears) Reggie Hudlin Steven Levitan 2010-03-033. maaliskuuta 2010 1ARG18
17. 17. Totuuden torvelot (Truth Be Told) Jason Winer Joe Lawson 2010-03-1010. maaliskuuta 2010 1ARG17
18. 18. Tähtihetkiä (Starry Night) Jason Winer Danny Zuker 2010-03-2424. maaliskuuta 2010 1ARG15
19. 19. Sotku ja sen selätys (Game Changer) Kevin Sullivan Joe Lawson & Alex Herschlag (käsikirjoitus)
Vanessa McCarthy & Joe Lawson (tarina)
2010-03-3131. maaliskuuta 2010 1ARG21
20. 20. Penkitettyjen piina (Benched) Chris Koch Danny Zuker 2010-04-1414. huhtikuuta 2010 1ARG20
21. 21. Palikat testissä (Travels with Scout) Seth Gordon Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-04-2828. huhtikuuta 2010 1ARG14
22. 22. Lentoon lähdössä (Airport 2010) Jason Winer Dan O'Shannon & Bill Wrubel 2010-05-055. toukokuuta 2010 1ARG19
23. 23. Loma paratiisissa (Hawaii) Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-05-1212. toukokuuta 2010 1ARG23
24. 24. Perhepotretti (Family Portrait) Jason Winer Ilana Wernick 2010-05-1919. toukokuuta 2010 1ARG22

Toinen tuotantokausi (2010–2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
25. 1. Kärrylle kyytiä (The Old Wagon) Michael Spiller Bill Wrubel 2010-09-2222. syyskuuta 2010 2ARG05
26. 2. Pussauskoulussa (The Kiss) Scott Ellis Abraham Higginbotham 2010-09-2929. syyskuuta 2010 2ARG04
27. 3. Maanjäristys (Earthquake) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-10-66. lokakuuta 2010 2ARG01
28. 4. Vitsit vähissä (Strangers on a Treadmill) Scott Ellis Danny Zuker 2010-10-1313. lokakuuta 2010 2ARG02
29. 5. Verkosta vieroitetut (Unplugged) Michael Spiller Steven Levitan 2010-10-2020. lokakuuta 2010 2ARG06
30. 6. Kauhujen kabinetti (Halloween) Michael Spiller Jeffrey Richman 2010-10-2727. lokakuuta 2010 2ARG09
31. 7. Miehen mitta (Chirp) Michael Spiller Dan O'Shannon 2010-11-033. marraskuuta 2010 2ARG03
32. 8. Murkkuiän kriisi (Manny Get Your Gun) Michael Spiller Danny Zuker (käsikirjoitus)
Christopher Lloyd (tarina)
2010-11-1414. marraskuuta 2010 2ARG11
33. 9. Mammanpoikia (Mother Tucker) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2010-11-2424. marraskuuta 2010 2ARG07
34. 10. Parkettien parrattomat veitset (Dance Dance Revelation) Gail Mancuso Ilana Wernick 2010-12-088. joulukuuta 2010 2ARG08
35. 11. Kotikadun kiitäjät (Slow Down Your Neighbors) Gail Mancuso Ilana Wernick 2011-01-055. tammikuuta 2011 2ARG12
36. 12. Himmeitä älynvälähdyksiä (Our Children, Ourselves) Adam Shankman Dan O'Shannon & Bill Wrubel 2011-01-1212. tammikuuta 2011 2ARG10
37. 13. Rysän päältä (Caught in the Act) Michael Spiller Steven Levitan & Jeffrey Richman 2011-01-1919. tammikuuta 2011 2ARG13
38. 14. Rakkauden riemuralli, osa II (Bixby's Back) Chris Koch Danny Zuker 2011-02-099. helmikuuta 2011 2ARG16
39. 15. Prinsessajuhlien pellet (Princess Party) Michael Spiller Elaine Ko 2011-02-1616. helmikuuta 2011 2ARG17
40. 16. Puolella korvalla (Regrets Only) Dean Parisot Abraham Higginbotham 2011-02-2323. helmikuuta 2011 2ARG14
41. 17. Kahakointia kotirintamalla (Two Monkeys and a Panda) Beth McCarthy-Miller Carol Leifer 2011-03-022. maaliskuuta 2011 2ARG15
42. 18. Poikien ilta (Boys' Night) Chris Koch Steven Levitan & Jeffrey Richman 2011-03-2323. maaliskuuta 2011 2ARG20
43. 19. Nuotit hukassa (The Musical Man) Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2011-04-1313. huhtikuuta 2011 2ARG19
44. 20. Huoltajuuskisa (Someone to Watch Over Lily) Michael Spiller Bill Wrubel 2011-04-2020. huhtikuuta 2011 2ARG18
45. 21. Äideistä parhaat (Mother's Day) Michael Spiller Dan O'Shannon & Ilana Wernick 2011-05-044. toukokuuta 2011 2ARG21
46. 22. Kurinpitoa ja itsekuria (Good Cop Bad Dog) Fred Savage Abraham Higginbotham & Jeffrey Richman (käsikirjoitus)
Abraham Higginbotham (tarina)
2011-05-1111. toukokuuta 2011 2ARG22
47. 23. Päättäjäisjuhlien sankarit (See You Next Fall) Steven Levitan Danny Zuker 2011-05-1818. toukokuuta 2011 2ARG24
48. 24. Patriarkan kekkerit (The One That Got Away) Jim Bagdonas Paul Corrigan, Brad Walsh & Dan O'Shannon 2011-05-2525. toukokuuta 2011 2ARG23

Kolmas tuotantokausi (2011–2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
49. 1. Dude Ranch Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh & Dan O'Shannon 2011-09-2121. syyskuuta 2011 3ARG03
50. 2. When Good Kids Go Bad Michael Spiller Jeffrey Richman 2011-09-2121. syyskuuta 2011 3ARG02
51. 3. Phil on Wire Jason Winer Danny Zuker (käsikirjoitus)
Bianca Douglas & Danny Zuker (tarina)
2011-09-2828. syyskuuta 2011 3ARG01
52. 4. Door to Door Chris Koch Bill Wrubel 2011-10-055. lokakuuta 2011 3ARG04
53. 5. Hit and Run Jason Winer Elaine Ko 2011-10-1212. lokakuuta 2011 3ARG06
54. 6. Go Bullfrogs! Scott Ellis Abraham Higginbotham 2011-10-1919. lokakuuta 2011 3ARG07
55. 7. Treehouse Jason Winer Steven Levitan 2011-11-022. marraskuuta 2011 3ARG08
56. 8. After the Fire Fred Savage Danny Zuker 2011-11-1616. marraskuuta 2011 3ARG09
57. 9. Punkin Chunkin Michael Spiller Ben Karlin 2011-11-2323. marraskuuta 2011 3ARG05
58. 10. Express Christmas Michael Spiller Cindy Chupack 2011-12-077. joulukuuta 2011 3ARG10
59. 11. Lifetime Supply Chris Koch Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-01-044. tammikuuta 2012 3ARG11
60. 12. Eggdrop Jason Winer Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-01-1111. tammikuuta 2012 3ARG12
61. 13. Little Bo Beep Chris Koch Cindy Chupack 2012-01-1818. tammikuuta 2012 3ARG14
62. 14. Me? Jealous? Michael Spiller Ben Karlin 2012-02-088. helmikuuta 2012 3ARG13
63. 15. Aunt Mommy Michael Spiller Abraham Higginbotham & Dan O'Shannon 2012-02-1515. helmikuuta 2012 3ARG15
64. 16. Virgin Territory Jason Winer Elaine Ko 2012-02-2222. helmikuuta 2012 3ARG17
65. 17. Leap Day Gail Mancuso Danny Zuker 2012-02-291. maaliskuuta 2012 3ARG19
66. 18. Send Out the Clowns Steven Levitan Steven Levitan & Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-03-1414. maaliskuuta 2012 3ARG16
67. 19. Election Day Bryan Cranston Ben Karlin 2012-04-1111. huhtikuuta 2012 3ARG20
68. 20. The Last Walt Michael Spiller Dan O'Shannon & Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-04-1818. huhtikuuta 2012 3ARG21
69. 21. Planes, Trains and Cars Michael Spiller Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-05-022. toukokuuta 2012 3ARG18
70. 22. Disneyland James Bagdonas Cindy Chupack 2012-05-099. toukokuuta 2012 3ARG22
71. 23. Tableau Vivant Gail Mancuso Elaine Ko & Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2012-05-1616. toukokuuta 2012 3ARG23
72. 24. Baby on Board Steven Levitan Abraham Higginbotham 2012-05-2323. toukokuuta 2012 3ARG24

Neljäs tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
73. 1. Bringing Up Baby Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2012-09-2626. syyskuuta 2012 4ARG01
74. 2. Schooled Jeff Melman Steven Levitan & Dan O'Shannon 2012-10-1010. lokakuuta 2012 4ARG03
75. 3. Snip Gail Mancuso Danny Zuker 2012-10-1010. lokakuuta 2012 4ARG02
76. 4. The Butler's Escape Beth McCarthy-Miller Bill Wrubel 2012-10-1717. lokakuuta 2012 4ARG04
77. 5. Open House of Horrors Jim Bagdonas Elaine Ko 2012-10-2424. lokakuuta 2012 4ARG06
78. 6. Yard Sale Gail Mancuso Abraham Higginbotham 2012-10-3131. lokakuuta 2012 4ARG05
79. 7. Arrested Gail Mancuso Becky Mann & Audra Sielaff 2012-11-077. marraskuuta 2012 4ARG07
80. 8. Mistery Date Beth McCarthy-Miller Jeffrey Richman 2012-11-1414. marraskuuta 2012 4ARG08
81. 9. When a Tree Falls Steven Levitan Ben Karlin 2012-11-2828. marraskuuta 2012 4ARG09
82. 10. Diamond in the Rough Gail Mancuso Dan O'Shannon & Becky Mann & Audra Sielaff 2012-12-1212. joulukuuta 2012 4ARG11
83. 11. New Year's Eve Fred Goss Abraham Higginbotham & Jeffrey Richman 2013-01-099. tammikuuta 2013 4ARG13
84. 12. Party Crasher Fred Savage Danny Zuker & Christopher Lloyd 2013-01-1616. tammikuuta 2013 4ARG10
85. 13. Fulgencio Lev L. Spiro Bill Wrubel 2013-01-2323. tammikuuta 2013 4ARG12
86. 14. A Slight at the Opera Jim Bagdonas Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-02-066. helmikuuta 2013 4ARG14
87. 15. Heart Broken Beth McCarthy-Miller Danny Zuker 2013-02-1313. helmikuuta 2013 4ARG18
88. 16. Bad Hair Day Gail Mancuso Elaine Ko 2013-02-2020. helmikuuta 2013 4ARG16
89. 17. Best Men Steven Levitan Dan O'Shannon & Abraham Higginbotham (käsikirjoitus)
Dan O'Shannon & Abraham Higginbotham & Bianca Douglas (tarina)
2013-02-2727. helmikuuta 2013 4ARG15
90. 18. The Wow Factor Steven Levitan Ben Karlin 2013-03-2727. maaliskuuta 2013 4ARG17
91. 19. The Future Dunphys Ryan Case Elaine Ko 2013-04-033. huhtikuuta 2013 4ARG20
92. 20. Flip Flop Gail Mancuso Jeffrey Richman & Bill Wrubel 2013-04-1010. huhtikuuta 2013 4ARG19
93. 21. Career Day Jim Hensz Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-05-011. toukokuuta 2013 4ARG21
94. 22. My Hero Gail Mancuso Abraham Higginbotham 2013-05-088. toukokuuta 2013 4ARG22
95. 23. Games People Play Alisa Statman Ben Karlin (käsikirjoitus)
Danny Zuker (tarina)
2013-05-1515. toukokuuta 2013 4ARG24
96. 24. Goodnight Gracie Steven Levitan Steven Levitan & Jeffrey Richman 2013-05-2222. toukokuuta 2013 4ARG23

Viides tuotantokausi (2013–2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi[1] Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä[1] Tuotanto-
koodi
97. 1. Suddenly, Last Summer James Bagdonas Jeffrey Richman 2013-09-2525. syyskuuta 2013 5ARG01
98. 2. First Days Steven Levitan Paul Corrigan & Brad Walsh 2013-09-2525. syyskuuta 2013 5ARG02
99. 3. Larry's Wife Jeffrey Walker Bill Wrubel 2013-10-022. lokakuuta 2013 5ARG05
100. 4. Farm Strong Alisa Statman Elaine Ko 2013-10-099. lokakuuta 2013 5ARG04
101. 5. The Late Show Beth McCarthy-Miller Abraham Higginbotham 2013-10-1616. lokakuuta 2013 5ARG06
102. 6. The Help Jim Hensz Danny Zuker 2013-10-2323. lokakuuta 2013 5ARG07
103. 7. A Fair to Remember Beth McCarthy-Miller Emily Spivey 2013-11-1313. marraskuuta 2013 5ARG09
104. 8. ClosetCon '13 Fred Savage Ben Karlin 2013-11-2020. marraskuuta 2013 5ARG08
105. 9. The Big Game Beth McCarthy-Miller Megan Ganz 2013-12-044. joulukuuta 2013 5ARG03
106. 10. The Old Man & the Tree 2013-12-1111. joulukuuta 2013 5ARG10

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b Shows A-Z - modern family on abc The Futon Critic. Viitattu 30.09.2013. (englanniksi)