Luettelo televisiosarjan Lilo & Stitch jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä artikkeli sisältää listan Lilo & Stitch -sarjan jaksoista. Kaikkiaan niitä on yhteensä 65, jotka ovat kaikki esitetty myös Suomessa vuosien 2003-2009 aikana. Yksi jakso kestää noin 20 minuuttia.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Rokko Poxy Pleakley nielaisee kokeen 222, joka on suunniteltu aiheuttamaan jalkahikeä, paisuneita silmiä, liloja näppylöitä ja jatkuvaa röyhtäilyä. Jumba kutistaa Lilon ja Stitchin minimaalisen pieniksi, jotta nämä voisivat mennä Pleakleyn sisään hakemaan kokeen. Valitettavasti pienennys kestää vain tunnin ja jos kaksikko ei ole siihen mennessä ehtineet ulos, Pleakley räjähtää.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Säikky Spooky Halloween -jakso. Koe 300 aktivoituu. Se on suunniteltu ruumiillistamaan kaikkien pahimmat pelot. Lilo ja Stitch joutuvat kohtaamaan pahimmat pelkonsa saadakseen kokeen, mutta he tietävät myös, mikä auttaa, kun oikein pelottaa.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Kiksi Kixx Lähitaisteluihin suunniteltu koe 601 aktivoituu ja alkaa käyttämään väkivaltaisia voimiaan kaikkia tielleen sattuvia kohtaan. Se voittaa jopa Stitchin, joka saa niin pahan tällin, että unohtaa voimansa ja taitonsa. Lilon on opetettava mutaatiolemmikkinsä uudestaan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Voltti Cannonball Koe 520 aktivoituu. Sillä on todella leveä takapuoli ja se suuntaa jatkuvasti vettä päin. Se on kuitenkin estettävä, sillä 520:n luomasta aallosta tulisi niin valtava, että se pyyhkisi pois koko planeetan!
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Jin, Jang Yin, Yang Kokeet 501 ja 502 aktivoituvat, mutta Jumban mukaan ne eivät saisi koskea toisiaan, sillä silloin tapahtuisi jotakin kamalaa. Lilo ja Stitch puolestaan eivät halua tehdä yhteistyötä, joten Jumba ja Pleakley lyövät vetoa, kumpi saa napattua kokeen ensin. Kokeita jahtaava Gantu pakottaa nyt ensikertaa laiskan apurinsa 625:n auttamaan kokeiden pyydystyksessä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Richter Richter Maanjäristyskoe 513 aktivoituu. Lilon ja Stitchin on estettävä sen pääsy maan alle, sillä silloin järistyksistä vasta tuhoisia tulisikin. Koe pääsee kuitenkin livahtamaan, joten sitä on seurattava pimeään maan alle. Myöhemmin Richteriksi nimetty koe vaikuttaa kovin kiinnostuneelta pallosta, josta Stitch opettelee huolehtimaan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Löyhkä Mr. Stenchy Lilo ja Stitch tuovat kotiin suloisen pienen kokeen 254, joka alkaisi päästämään hirvittävää hajua, joka tekisi Maan asumakelvottomaksi, 42 tunnin kuluttua aktivoinnista. Kokeeseen kiintyy helposti ja se saa Stitchin mustasukkaiseksi. Sen takia Stitch antaa tahallaan Gantun viedä Löyhkäksi ristityn kokeen, mutta suurikokoisen kokeenmetsästäjän aluksella se saakin 625:n mustasukkaiseksi.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Fifi Gigi Mertle esittelee Lilolle uuden Fifi nimisen koiransa, jonka kanssa aikoo mennä Honoluluun koiranäyttelyyn. Lilo suuttuu, kun Mertle sanoo, ettei hän tiedä mitään koiranäyttelyistä. Niinpä Lilo päättää lentää Havaijin pääkaupunkiin ja ilmoittaa Stitchin kaikkiin koirakilpailuihin siniturkkisena plasmalimannoutajana.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Asteroidi The Asteroid Asteroidi lähestyy uhkaavasti Maata, jonka seurauksena Lilo, Stitch, Jumba ja Pleakley päättävät evakoida planeetan, tai ainakin Kauain saaren. Alukselle saapuu kuitenkin vain muutama koe ja yksi ihminen, joten joukkio päättää suunnata tuhoamaan asteroidia. Se on kuitenkin outojen olioiden koti, joten tuhoaminen alkaa kuulostamaan huonolta ajatukselta...
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Fantasmo Phantasmo Koe 375, joka voi herättää elottomat esineet henkiin, pääsee karkuteille. Se herättää Lilon lelut eloon ja aiheuttaa sekamelskan, josta Stitch saa syyt niskoilleen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Verso Sprout Lilo löytää kasvikokeen 509 ja haluaa aktivoida sen. Jumba ei pidä tästä ja laittaa kokeen piiloon. Lilo kuitenkin ottaa kokeen ja ilmoittautuu kukkakilpailuun. Asiat menevät mönkään kun Verso pääsee ruukustaan pois kun Mertle pudotti maahan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Leikkuri Clip Lilon kohdatessa hiuksia syövän 177 kokeen, hän päättää kostaa Mertlelle kaiken.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Rehti Fibber Pleakleyn perhe tulee kylään ja hän joutuu turvautumaan valtaviin valheisiin, etteivät he saisi selville, että Pleakley käyttää pelkkiä naistenvaatteita ja ei ole edes naimisissa. Valheita paljastava koe hankaloittaa asioita entisestään. Olisiko vain helpompi puhua totta?
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Hohto Topper Stitch viettää ensimmäistä jouluaan maassa ja Lilo yrittää opettaa mistä siinä on kyse.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Tuhma Stitch Bad Stitch Stitch on ollut tuhma eikä Nani pysty maksamaan laskujaan. Jos Stitch jatkaa kepposiaan, hänet joudutaan antamaan pois.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Hukkaputki Holio On Mertlen syntymäpäivä ja hän saa lahjaksi uuden rannekorun! Lilo kuitenkin pian huomaa että se on koekapseli.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Liekki Splodyhead Stitch ei anna Gantun siepata koekapselia, vaikka joutuisikin viereiselle autiosaarelle Lilo, Jumba ja Pleakley mukanaan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Blankko Amnesio On Lilon syntymäpäivä, mutta kukaan ei muistanut sitä. Joten hän pitää itse itselleen juhlat.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Houdini Houdini Stitch ja Pleakley harjoittelevat taikatemppuja, koska heillä on ensimmäinen esityskin jo tiedossa Mertlen "puolisynttäreillä".
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Tankki Tank Hula-tytöt vaihtoivat Mertlen Liloon ja Lilo laiminlyö Stitchiä ollakseen heidän kanssaan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Halihali Hunkahunka Keoni on rakastunut Pleakley'in. Lilo uskoo, että se on Kokeen 323 syytä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Ärjy Yaarp Rouva Hasagawa kastelee kasvejaan ja samalla aktivoi Ärjyn, kokeen, joka on suunniteltu tuhoamaan rakennuksia.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Häijy 627 Stitch on viimeaikoina onnistunut hyviin saamaan kokeita kiinni, mutta se on tehnyt hänet ylpeäksi. Hänestä on tullut kiusankappale. Mutta asiat saavat toisen käänteen kun Pleakley löytää kapseli, jossa lukee 627.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Routa Slushy Helleaalto iskee Kauaille. Kun Stitch hakee kylmää limsaa, hän vahingossa aktivoi jääkokeen 523, joka voi aiheuttaa seuraavan jääkauden!
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Seireeni Angel Gantu aktivoi kokeen 624 ja käyttää sitä yrittäessään muuttaa Stitchin pahaksi. Mutta Stitchin sydämeen syttyi rakkaus häneen, mutta voiko Seireeni huomata saman häneen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Kloonaaja Dupe Lilo ja Stitch saavat kiinni kokeen 344, joka voi kloonata mitä vaan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Teräsevä Sinker Lilo uskoo Keonin voittavat purjehduskilpailun, kunnes Koe 602 halkaisee Keonin veneen!
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Nöösi Nosy Nani haluaa töihin Jamesonin hotelliin, joten hän kutsuu Jamesonin ja Keonin syömään. Kunnes nenäkäs vakooja koe 199 tulee kuvioihin.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Pyörre Swirly Peikkoin Penkki - uusi tv-ohjelma lähetetään suorana Paratiisilintu-hotellilta. Kaikkia muita jännittää paitsi Liloa ja Stitchiä, kun koe 383 teki toisin.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Vainu Finder Lilo ja Stitch löytävät kokeen 158, joka löytää ihan mitä tahansa. Lilo vie sen kouluun näytille ja voittaa Mertlen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Puhto Felix Koe 010 on siivoushullu nimeltään Puhto. Siivous ei lopu ollenkaan, joten Jumba yrittää ohjelmoida sen uudestaan kun hän unohti erään vian.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Elastio Elastico Lilo aikoo esittää Hula-tanssin, mutta suuttuu koska Stitch on hänen tiellään. Niinpä hän karkaa ja löytää kokeen 345, Elastion, joka esiintyy sirkuksessa.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Oikari Shortstuff Stitchiä ärsyttää se, että ihmiset pitävät häntä liian lyhyenä, joten Pleakley käyttää kasvatussädettä tehdäkseen Stitchistä isomman. Samalla eräs koe 297 saa aikaa oikosulkuja ympäri saarta.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Paahto Melty Lilo hölmöilee Keonin edessä, joten hän päättää Stitchin kanssa käyttää aikakonetta muuttaakseen menneisyyttä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Vekara Baby-fier Koe 151, joka muuttaa aikuiset lapsiksi, on juuri aktivoitu! Saavatko Lilo ja Stitch sen pysäytettyä ennen kuin kaikki Kauain aikuiset ovat lapsia jälleen?
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Bonnie ja Clyde Bonnie & Clyde Lilo ja Stitch saavat arestia ja joutuvat huoneeseensa loppupäiväksi. He kuitenkin karkaavat ja tapaavat kupungilla kokeet 149 ja 150. Nämä kokeet ovat luotu varastelemaan ja tekemään rikoksia. Alunperin Lilo ja Stitch päättävät tehdä kokeista hyviä, mutta pian he alkavatkin tehdä ilkivaltaa 149 ja 150 kanssa, edes huomaamattaan asiaa.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Unilelu Drowsy Stitch käyttää unikoetta saadakseen Lilon nukkumaan. Ainoa ongelma on siinä, ettei hän tiedä kuinka Lilon saa heräämään. Tilanne pahenee, kun Gantu yrittää siepata Regisin kokeen 360 avulla.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Toisto Sample Stitch on huolissaan rokotteistaan ja äänikoe 258 houkuttelee ufometsästäjät heidän kimppuunsa.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Ässä Slugger Pleakley ei osaa pelata baseballia, joten Lilo, Stitch häviävät Mertlen joukkueelle. Uusintaottelu järjestetään ja panoksena on Lilon levykokoelma ja Mertlen nukkekokoelma.

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Piikki Spike Lilo haluaa voittaa hulakoulussa pidettävän tietokilpailun Mertleä vastaan, mutta asiat mutkistuvat kun uusi koekappale tekee veitsenterävästä Stitchistä täyden torvelon. Kun Lilo yrittää opettaa Stitchiä takaisin älykkääksi, päättää Pleakley järjestää Piikille ja muillekin koekappaleille terapiasession.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Ranskis Frenchfry Nani huolehtii ravintoarvoista eikä anna Lilolle muuta kuin terveellistä ruokaa. Kun koe 062, Ranskis, saapuu, Lilo, Stitch ja Pleakley nauttivat jokaisesta sen tekemästä välipalasta. Nani saa kuitenkin selville, että sen suunnitelmana on lihottaa Lilo ja syödä hänet. Nani estää kokeen suunnitelman ja saa Lilon ymmärtämään, että Nanin terveellinen ruoka tekee hänestä vahvan.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Kenkä Shoe Lilo päättää auttaa kodin raha-asioissa ja saa Jumban ja Pleakleyn muuttamaan avaruusaluksensa aamiaisettomaksi majoitukseksi. Valitettavasti huonon onnen koe 113 saapuu, ja kaikki menee vikaan. Lopulta Lilo saa selville, että kääntämällä Kengän päässä olevaa hevosenkenkää saa onnensa kääntymään.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Vaihto Swapper Aivonvaihtokoe 355, Vaihto, saa aikaan kaaoksen vaihtaessaan Lilon ja Stitchin sekä Jumban ja Pleakleyn aivot juuri ennen Lilon "normaaleja"

juhlia, joiden tarkoitus oli tehdä vaikutus uuteen tyttöön, Victoriaan. Mertle ja hula-tytöt ovat yhä varmoja siitä, että Lilo on outo, mutta Victoriasta tulee kuitenkin Lilon uusi ystävä.

Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Myyntimies Slick Lilo ja Stitch eivät onnistu myymään hyväntekeväisyyskarkkejaan, ennen kuin ottavat mukaansa kokeen 020, Myyntimiehen. Se on ohjelmoitu myymään mitä tahansa kenelle tahansa, mutta Lilo huomaa pian, että koetta 020 ei ole ohjelmoitu lopettamaan. Lilon ja Stitchin on pelastettava kalusteensa samalla, kun Myyntimies ja Mertle ryhtyvät mestarimyyjiksi.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Hyppy Skip Lilo haluaa kasvaa nopeasti ja onnistuukin siinä, kun koe 089, Hyppy, saapuu paikalle. Se on suunniteltu hyppäämään kymmenen vuotta ajassa eteenpäin. 17-vuotiaana Lilo tajua, ettei ole ehtinyt ajaa ajokorttia, ja 27-vuotiaana hän huomaa, ettei ole ottanut kokeita kiinni, ja Hamsteri on vallassa. Tajuttuaan, että kasvaminen tapahtuu parhaiten hitaasti, Lilo palaa takaisin seitsemänvuotiaaksi.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Kruunu Checkers Lilosta tulee kuningas, kun hän saa päähänsä kokeen 029, Kruunun, joka on kruununmuotoinen. Syntyy kaaos, kun Lilo julistaa jokaisen päivän vapaapäiväksi ja pakottaa Mertlen ja hula-tytöt rakentamaan hänelle ajoneuvon paraatiin
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Rufus Rufus Lilo toimii yhdessä Kim Possiblen kanssa pelastaakseen Stitchin Tri Traagin luolasta. Sillä välin Ronin on saatava Jumba uskomaan että Rufus, kaljurotta, ei ole kadoksissa oleva koe.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
IP PJ Lilo saa kaverikseen kokeen 133, IP:n, joka tekee käytännön piloja. Lilo yrittää saada opettajansa muuttumaan vähemmän ankaraksi.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Fuuni Phoon Lilo muuttaa ulkomuotoaan päästäkseen uuteen hula-studioon ja saadakseen uusia ystäviä. Mutta kun Fuuni, koe 540, aktivoituu ja tuo hurjan tuulen saarelle, Lilon on muututtava takaisin omaksi itsekseen ja pelastettava perheensä
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Tora Spats Lilo valmistautuu Jumban ja Pleakleyn aamiaisettoman majoituksen avajaisiin ja vieraiden saapumiseen. Herra Cooper on Rennot päivät-lehden arvostelija, ja hän on saapunut yhdessä Proudin perheen kanssa seuraamaan Wizard Kellyn esitystä. Riita puhkeaa, kun Tora, koe 397, saapuu ja aiheuttaa ristiriitoja
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Linkki Link Lilo ja Mertle etsivät kadonnutta aarretta, kun Linkki, koe 251, liimaa heidät yhteen sinisellä mönjällään. Liimattuaan myös Jumban ja Pleakleyn sekä Nanin ja Stitchin hän jää Gantun vangiksi. Stitch keksii mönjäliuottimen ja pelastaa Linkin kanssa Mertlen ja Lilon.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Snuuttis Snooty Kun Snuuttis, koe 277, aktivoituu, se näyttää kiintyvän Victoriaan. Lilon pitää saada ystävänsä uskomaan, että koe on vaaraton. Kun Snuuttis parantaa Victorian allergiat, tämä ymmärtää Lilon olleen oikeassa ja pyytää Snuuttiksen lemmikikseen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Retro Retro Nani haluaa ylennyksen ja menee haastatteluun. Haastattelussa hän törmää vanhaan koulukaveriinsa, joka luulee häntä hotellinjohtajaksi. Ystävä pyytää Nania käymään perheensä huvijahdilla. Nani, Lilo, Pleakley ja Jumba pukeutuvat hienosti ja käyttäytyvät hyvin siihen asti, kunnes Retro, koe 210, saapuu paikalle ja saa kaikki taantumaan alkukantaisiksi.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Kauhu Remmy On Lilon vanhempien kuoleman vuosipäivä, ja Nani ymmärtää, että Lilon pitää saada nukkua koko päivä. Kun uniin tunkeutuva ja ikuisia painajaisia aiheuttava Kauhu eli Koe 276 karkaa, ovat Lilon ihanat muistot vaarassa. Jumba, Pleakley ja Stitch lähtevät pelastusretkelle Lilon uneen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Dessi Belle Lilo lyö vetoa Mertlen kanssa ja suostuu selvittämään, onko Yön vaeltajia olemassa. He lähtevät matkaan Jumban, Pleakleyn ja Stitchin kanssa. Yössä kuulut huudot eivät osoittaudu Yön vaeltajiksi, mutta Lilo löytää ja pelastaa Dessin eli Kokeen 248 Gantun kynsistä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Hörö Heckler
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Roskis Ploot Lilo lähtee siivoaamaan jätteitä Pusse-kalan kotilahdesta ja tapaa Roskiksen eli Kokeen 505, joka syö kaiken roskan ympäriltään. Se ei kuitenkaan halua siivota vaan muuntaa roskan mönjäksi, jota se levittää kaupunkien päälle. Pleakley varustaa Lilon ilmanraikastimilla ja lähettää tämän pysäyttämään Roskiksen
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Rela Lax Kun Rela eli Koe 285 lamaannuttaa Stitchin, Lilo ryhtyy yhdessä turistiryhmän kanssa jahtaamaan Relaa, ennen kuin Gantu saa sen kynsinsä. Samassa Gretchen löytää Hamsterin salaisen satelliitin.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Rouva Hasagawan kissat / Superi Mr. Hasagawa's cats / Ace Lilo ja Stitch haluavat auttaa Rouva Hagasawaa tulemaan järjestelmällisemmäksi töissä ja kotona. Jotta Jumba säilyttäisi jäsenyytensä PaNeLissa eli Pahojen nerojen liitossa, Lilon, Stitchin, Nanin ja Pleakleyn on saatava Jumban näyttämään pahalta.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Toive-Oiva Wishy-Washy Toive-Oiva eli Koe 267, joka toteuttaa toiveita, aktivoituu. Lilo päättää käyttää sitä saadakseen Davidin naimisiin Nanin kanssa hula-valmistujaiskuvan ottamisen mennessä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Hys Shush Lilo löytää Hysin eli Kokeen 234, joka pystyy kuuntelemaan muiden keskusteluja. Se aiheuttaa sekaannuksen Mertlen kanssa, koska Lilo luulee, että tämä puhuu pahaa Hula-tytöistä.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Ötökkä Bugby Lilo nappaa tietämättään Ötökän eli Kokeen 128 ja laittaa sen Ötökkälään, hyönteismaahansa. Kun Ötökkä muuttaa Lilon, Stitchin, Jumban ja Pleakleyn ötököiksi, on näillä edessään hurja seikkailu.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Klik / Hups Glitch / Woops Säästyäkseen kotitöiden tekemiseltä Jumba automatisoi koko talon. Ongelmia syntyy, kun teknologiahäirikkö Klik eli Koe 223 tunkeutuu tietokoneeseen. Hamsteri ja Gantu hylkäävät kiinni saamansa Kokeen 600 joka aiheutti ongelmia, kuin päänsärkyä vankilassa ja tuli muutos-suunnitelmana lähettää kokeet takaisin Maahan, joten tietämättä Lilo ottaa sen suojiinsa ja antaa sille nimen Hups hänen kömpelyydestä ja harmi Pleakleyn dominokaato turnaukseen.
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Metamorfis Morpholomew Lilo osallistuu skeittauskilpailuun saadakseen ainoan ihastuksensa Keonin huomion ja apuna koe 316. Samaan aikaan Jake, Vaari ja Fu-koira ystävineen tulevat saarelle tutkimaan huhuja vapaana olevista taikaolennoista, jotka itse asiassa ovat Jumban kokeita
Nimi Alkuperäinen nimi Jakson kuvaus
Sotku Snafu Hupsin ansiosta Nöösi pääsi karkuun ja kertoo Lilolle ja Stitchille että tuli tilaisuus pelastaa Seireeni ja muut kokeet. He tekivät suunnitelmia kun, samalla Gantulla on omansa saada kaikki kokeet kunnes, Pleakley aktivoitti vahingossa kokeen 120 Sotkun joka sotkee suunnitelmia. Myöhemmin Sotku kuuli Stitchin ja Seireenin rakkaudenvoimasta joka sai kyyneliin että auttoi heitä vapauttaakseen muut kokeet ja estääkseen Gantun.