Luettelo televisiosarjan Kolmas kivi auringosta jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo yhdysvaltalaisen tilannekomediasarjan Kolmas kivi auringosta jaksoista. Sarjaa esitettiin kuuden tuotantokauden ja 139 jakson verran vuosina 1996–2001.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Esitetty DVD-julkaisu
Alkoi Päättyi Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 20 9. tammikuuta 1996 21. toukokuuta 1996 26. heinäkuuta 2005 17. toukokuuta 2004 9. marraskuuta 2005
2 26 22. syyskuuta 1996 18. toukokuuta 1997 25. lokakuuta 2005 21. kesäkuuta 2004 9. marraskuuta 2005
3 27 24. syyskuuta 1997 20. toukokuuta 1998 21. helmikuuta 2006 30. elokuuta 2004 8. helmikuuta 2006
4 24 23. syyskuuta 1998 25. toukokuuta 1999 2. toukokuuta 2006 25. lokakuuta 2004 6. heinäkuuta 2006
5 22 21. syyskuuta 1999 23. toukokuuta 2000 15. elokuuta 2006 24. tammikuuta 2005 7. helmikuuta 2007
6 20 24. lokakuuta 2000 22. toukokuuta 2001 14. lokakuuta 2006 10. kesäkuuta 2002 7. helmikuuta 2007

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. tuotantokausi (1996)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Tuotantokoodi
1 1 Brains and Eggs Tehtävä maassa James Burrows Bonnie Turner & Terry Turner 9. tammikuuta 1996 101
2 2 Post-Nasal Dick Kuumehoureinen kavaljeeri Robert Berlinger Michael Glouberman & Andrew Orenstein 16. tammikuuta 1996 105
3 3 Dick's First Birthday Ensimmäinen syntymäpäivä Robert Berlinger Andy Cowan 23. tammikuuta 1996 106
4 4 Dick Is from Mars, Sally Is from Venus Dick on Marsista, Sally Venuksesta Robert Berlinger Bill Martin & Mike Schiff 30. tammikuuta 1996 103
5 5 Dick, Smoker Kerrasta koukussa Robert Berlinger Mike Schiff & Bill Martin 6. helmikuuta 1996 107
6 6 Green Eyed Dick Mustasukkaisuutta Robert Berlinger Joe Fisch 13. helmikuuta 1996 109
7 7 Lonely Dick Älä mene, Mary! Robert Berlinger Christine Zander 20. helmikuuta 1996 110
8 8 Body & Soul & Dick Haastava muistopuhe Robert Berlinger Terry Turner & Bonnie Turner 27. helmikuuta 1996 113
9 9 Ab-dick-ted Uskomaton ufosieppaus Robert Berlinger Christine Zander & Bob Kushell 5. maaliskuuta 1996 112
10 10 Truth or Dick Muunneltua totuutta Robert Berlinger Terry Turner & Bonnie Turner 12. maaliskuuta 1996 102
11 11 The Art of Dick Harryn uusi harrastus Robert Berlinger Bob Kushell 19. maaliskuuta 1996 111
12 12 Frozen Dick Lumimyrsky Robert Berlinger Linwood Boomer 26. maaliskuuta 1996 117
13 13 Angry Dick Naapurisopu koetuksella Robert Berlinger Linwood Boomer 2. huhtikuuta 1996 104
14 14 The Dicks They Are a Changin Dick, Mary ja Manny Robert Berlinger Michael Glouberman & Andrew Orenstein 9. huhtikuuta 1996 108
15 15 I Enjoy Being a Dick Tyttöjen juttuja Robert Berlinger Christine Zander 21. huhtikuuta 1996 116
16 16 Dick Like Me Juurien jäljillä Robert Berlinger Joe Fisch 23. huhtikuuta 1996 115
17 17 Assault With a Deadly Dick Turvallisuus uhattuna Robert Berlinger Michael Glouberman & Andrew Orenstein 30. huhtikuuta 1996 114
18 18 Father Knows Dick Harryn identiteettikriisi Robert Berlinger Bob Kushell 7. toukokuuta 1996 119
19 19 Selfish Dick Kaikki keinot käyttöön Robert Berlinger David Sacks 14. toukokuuta 1996 120
20 20 See Dick Run Viesti avaruudesta James Burrows Bill Martin & Mike Schiff 21. toukokuuta 1996 118

2. tuotantokausi (1996–1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Tuotantokoodi
21 1 See Dick Continue to Run Dick vastaan Dick, osa 1 Robert Berlinger Bill Martin & Mike Schiff 22. syyskuuta 1996 201
22 2 See Dick Continue to Run, Continued Dick vastaan Dick, osa 2 Robert Berlinger Bill Martin & Mike Schiff 22. syyskuuta 1996 202
23 3 Hotel Dick Scifiä ja salaisuuksia Robert Berlinger Bob Kushell 29. syyskuuta 1996 205
24 4 Big Angry Virgin from Outer Space Vihainen neitsyt Robert Berlinger Christine Zander 6. lokakuuta 1996 203
25 5 Much Ado About Dick Salasuhde Robert Berlinger Michael Glouberman & Andrew Orenstein 13. lokakuuta 1996 204
26 6 Dick the Vote Pikavauhtia poliitikoksi Robert Berlinger David Goetsch & Jason Venokur 27. lokakuuta 1996 207
27 7 Fourth and Dick Mäyrien ja mustangien taisto Robert Berlinger Andrew Orenstein & Michael Glouberman 3. marraskuuta 1996 206
28 8 World's Greatest Dick Ylpeä isä Robert Berlinger David Goetsch & Jason Venokur 10. marraskuuta 1996 208
29 9 My Mother the Alien Lapsellista touhua Robert Berlinger David M. Israel & Jim O'Doherty 17. marraskuuta 1996 209
30 10 Gobble, Gobble, Dick, Dick Kiitospäivä Robert Berlinger Bob Kushell & Christine Zander 24. marraskuuta 1996 210
31 11 Dick Jokes Vitsiniekka-Dick Robert Berlinger David M. Israel & Jim O'Doherty 8. joulukuuta 1996 211
32 12 Jolly Old St. Dick Dick joulumielellä Robert Berlinger Bill Martin & Mike Schiff 15. joulukuuta 1996 212
33 13 Proud Dick Dick ylpeilee Robert Berlinger David Sacks 5. tammikuuta 1997 213
34 14 Romeo & Juliet & Dick Romeo ja Julia Robert Berlinger Bonnie Turner & Terry Turner 12. tammikuuta 1997 214
35 15 Guilty As Dick Sietämätön potilas Robert Berlinger David Goetsch & Jason Venokur 2. helmikuuta 1997 215
36 16 Dick on One Knee Häähuumaa Terry Hughes Christine Zander 16. helmikuuta 1997 217
37 17 Same Old Song and Dick Väljähtynyt lempi Robert Berlinger Katy Ballard 9. maaliskuuta 1997 216
38 18 I Brake for Dick Tunnontuskia Robert Berlinger Gregg Mettler 16. maaliskuuta 1997 218
39 19 Dick Behaving Badly Tossun alta tosimieheksi Robert Berlinger Bob Kushell 23. maaliskuuta 1997 219
40 20 Dickmalion Pakko päästä piireihin Robert Berlinger Andrew Orenstein & Michael Glouberman 13. huhtikuuta 1997 220
41 21 Sensitive Dick Terry Hughes David Sacks 27. huhtikuuta 1997 221
42 22 Will Work for Dick Terry Hughes David Goetsch & Jason Venokur 4. toukokuuta 1997 223
43 23 Fifteen Minutes of Dick Hetki kuuluisuutta Terry Hughes Jim O'Doherty & David M. Israel 11. toukokuuta 1997 222
44 24 Dick and the Single Girl Dick ja sinkkutyttö Terry Hughes Mark Brazill & Christine Zander 11. toukokuuta 1997 224
45 25 A Nightmare on Dick Street (Part 1) Painajainen, osa 1 Terry Hughes Bill Martin & Mike Schiff & Bob Kushell 18. toukokuuta 1997 225
46 26 A Nightmare on Dick Street (Part 2) Painajainen, osa 2 Phil Joanou Bill Martin & Mike Schiff & Bob Kushell 18. toukokuuta 1997 226

3. tuotantokausi (1997–1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Tuotantokoodi
47 1 Fun with Dick and Janet (Part 1) Vaimo vastaan morsian 1/2
48 2 Fun with Dick and Janet (Part 2) Vaimo vastaan morsian 2/2
49 3 Tricky Dick Konnankoukkuja kahdelle
50 4 Dick-in-Law Perhesalaisuuksia
51 5 Scaredy Dick Jänishousu-Dick
52 6 Moby Dick Dick dieetillä
53 7 Eleven Angry Men and One Dick Valamiehen vastuu
54 8 A Friend in Dick Hädässä ystävä tunnetaan
55 9 Seven Deadly Clips Kolmas pyörä
56 10 Tom, Dick and Mary Seitsemän kuolemansyntiä
57 11 Jailhouse Dick Häkkilintu
58 12 Dick on a Roll Dick Solomon, kansalaisaktiivi
59 13 The Great Dickdater
60 14 36! 24! 36! Dick (Part 1) Katalat kaunottaret osa 1
61 15 36! 24! 36! Dick (Part 2) Katalat kaunottaret osa 2
62 16 Pickles and Ice Cream Harryn paras ystävä
63 17 Auto Eurodicka Autoerotiikkaa
64 18 Portrait of Tommy as an Old Man Tommyn eläkepäivät
65 19 Stuck with Dick Loukussa
66 20 My Daddy's Little Girl Isin tyttö
67 21 The Physics of Being Dick Urapäivä
68 22 Just Your Average Dick Ihan tavallinen
69 23 Dick and the Other Guy Toinen mies
70 24 Sally and Don's First Kiss Ensisuudelma
71 25 When Aliens Camp Telttaretkellä
72 26 The Tooth Harry Hammaskeiju
73 27 Eat, Drink, Dick, Mary Vuosipäivä

4. tuotantokausi (1998–1999)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa Tuotantokoodi
74 1 Dr. Solomon's Traveling Alien Show Friikkisirkuksen tähtivieras
75 2 Power Mad Dick Himoa ja vallanhimoa
76 3 Feelin' Albright Huonoa hyväntekeväisyyttä
77 4 Collect Call for Dick Keräilyvimma
78 5 What's Love Got to Do, Got to Do With Dick? Ei tilaa rakkaudelle
79 6 I Am Dick Pentameter! Kahden naisen loukussa
80 7 D3: Judgement Day Tuomiopäivä
81 8 Indecent Dick Törkyä
82 9 Happy New Dick Uudenvuodenjuhlat
83 10 Two-Faced Dick Vaihtokaupat
84 11 Dick Solomon of the Indiana Solomons Sukukokous
85 12 Dick and Taxes Verokarhun kynsissä
86 13 Sally Forth Kosinta
87 14 Paranoid Dick Vainoharhaisuutta
88 15 The House That Dick Built Dickin talo
89 16 Superstitious Dick Taikauskoa
90 17 Y2dicK Dick ja tietokone
91 18 Dick the Mouth Solomon Rakkauden gangsteri
92 19 Citizen Solomon Kotiapulainen
93 20 Alien Hunter Muukalaisvihaa
94 21 Dick vs. Strudwick Dick vastaan Strudwick
95 22 Near Dick Experience Läheltä piti
96 23 Dick's Big Giant Headache (Part 1) Ison Jättipään vierailu, osa 1/2
97 24 Dick's Big Giant Headache (Part 2) Ison Jättipään vierailu, osa 2/2