Luettelo televisiosarjan Kim Possible jaksoista

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun

Tämä artikkeli sisältää luettelon Disney Channelin televisiosarjan Kim Possiblen jaksoista. Suomessa sarjan esitys alkoi 7. tammikuuta 2007 Nelosella 1. tuotantokauden kuudennella jaksolla, Bueno Nacho, joka on ensimmäinen tuotettu jakso. Oikeasti ensimmäisen tuotantokauden ensimmäinen jakso on Ihastus (Crush).

1. tuotantokausi: 2002-2003[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Tuotantokoodi
1 "Ihastus" (engl. Crush) 7. kesäkuuta 2002 113
Kimin pitää pysäyttää Tohtori Traagin aikeet käyttää varastettua japanilaista peliteknologiaa jättimäisen robotin kokoamiseen. Pahisten voittaminen ei silti ole mitään verrattuna ihastuksen pyytämistä tansseihin.
2 "Ui tai uppoa" (engl. Sink or Swim) 7. kesäkuuta 2002 111
Matkalla huutosakkikilpailuihin Middletonin huutosakki joutuu Ronin vanhalle leirille, josta hänellä on paljon huonoja muistoja, ja tapaavat Kimmon, lukiomutantin joka haluaa kostaa Ronille.
3 "Uudenlainen Ron" (engl. The New Ron) 7. kesäkuuta 2002 105
Kun Kim pakottaa Ronin hankkimaan uuden kampauksen ja huomaa saavansa huomiota, hän päättää muuttaa persoonallisuutensa kokonaan. Kun hän ja Kim lähtevät Ranskaan ostaakseen Le Mönjä -hiusgeeliä, Ron vahingossa inspiroi multimiljonääriä ryhtymään pahikseksi, ja nyt uuden Ronin täytyy Kimin avulla pelastaa Ranska suurelta sähkökatkokselta.
4 "Punk-Punk-Punkki" (engl. Tick-Tick-Tick) 14. kesäkuuta 2002 102
Kimin täytyy mahduttaa sekä tehtävät että jälki-istunto elämäänsä, kun Ron aiheuttaa hänen joutuvan sijaisen hra Haukkiksen "kolme mokaa" -politiikkaan.
5 "Alamäkeen" (engl. Downhill) 20. kesäkuuta 2002 115
Koulun luokkaretki hiihtämään johtaa noloihin tilanteisiin, kun Bonnie onnistuu saamaan Kimin vanhemmat valvojiksi. Kun Ron ja hra Haukkis etsivät hirmuista lumimiestä, he ja Kim huomaavat että se on mutatoituja kokeita hullulta geneetikolta.
6 "Bueno Nacho" (engl. Bueno Nacho) 28. kesäkuuta 2002 101
Kim hankkii Bueno Nachosta itselleen ja Ronille työpaikan maksaakseen muodikkaan takin. Kun Ronin ura lähtee nousuun, paha Tri Traagi haluaa tuhota Wisconsinin jättimäisen juustorakennuksen sisältä. Hän kaappaa Kimin sen aikana. Pelastaakseen hänet Ronin täytyy valita uransa ja hänen apurivelvollisuuksiensa väliltä.
7 "Numero ykkönen" (engl. Number One) 12. heinäkuuta 2002 112
Kansainvälinen rikollistenjahtausjärjestö, Globaali Oikeus (GO), laittaa Kimin ja snobiaisen agentin metsästämään kuuluisan tiedemiehen kidnappaajan. Bonnie yrittää sillä välin päästä huutosakin johtajaksi myymällä suklaata.
8 "Mielet pelissä" (engl. Mind Games) 19. heinäkuuta 2002 106
Traagin suunnitelma johtaa vahingossa Kimin ja Ronin aivojenvaihtoon. Kim saa maistaa millaista on olla syrjitty hylkiö kun Ron löytää millaista on elää vastuullisen taakan kanssa.
9 "Tuhoaja-Bebet hyökkäävät" (engl. Attack of the Killer Bebes) 2. elokuuta 2002 104
Robotit, jotka muistuttavat paljon Drew Lipskyn, tri Possiblen vanhan opiskeluystävän rakentamia robotteja, kidnappaavat hänen ystävänsä yksi kerrallaan. Sillä välin Ron liittyy huutosakkiin maskottina, aiheuttaen Kimille päänvaivaa. Jaksossa myös Traagin oikea nimi, Drew Lipsky paljastuu.
10 "Kuninkaallinen riesa" (engl. Royal Pain) 16. elokuuta 2002 107
Estääkseen pahaa tapahtumasta Rodinghanin prinsille, Kim antaa hänen piiloutua Middletoniin. Prinssi päätyy pyrkimään Kimiä vastaan kouluvaaleissa, jolloin Rodinghanin Ritarit -niminen järjestö yrittää kaapata hänet.
11 "Valmentaja Possible" (engl. Coach Possible) 23. elokuuta 2002 117
Kun tri James Possible katkaisee jalkansa, Kim päättää ryhtyä valmentamaan hänen jalkapallojoukkuettaan, ja ajaa kaksoset ja muut pelaajat hulluiksi kilpailullisella tavallaan opettaa. Harjoittelujen välissä hän ja Ron koittavat selvittää, mitä kybertronisille soittajaeläimille tapahtuu.
12 "Kipukunkku vs. Kleopatra" (engl. Pain King vs. Cleopatra) 6. syyskuuta 2002 118
Ron saa ilmaiseksi liput isoon matsiin kahden painijan, Kipukunkun ja Teräsvarpaan välillä. Ron, joka ei saa Kimiä innostumaan tapahtumasta, pelkää että Kimin uusi ystävä voisi tulla heidän väliinsä. Kipukunkun ja Teräsvarpaan manageri suunnittelee näyttävänsä heille maagisella amuletilla, jolla saa Anubiksen voimat.
13 "Apinanyrkki iskee" (engl. Monkey Fist Strikes) 13. syyskuuta 2002 103
Kim ja Ron auttavat seikkalija lordi Nyrkki Apinaa saamaan apinapatsaan, jotta hän saisi vietyä sen museolle. Lordi, kuitenkin, käyttää sitä neljän muun samanlaisen patsaan kanssa muuttuakseen mahtavaksi Kung Fu -mestariksi. Kun Kim päättää jäädä Larry -serkkunsa luokse, Ronin täytyy pysäyttää Apina Nyrkki yksin.
14 "Halloween" (engl. October 31st) 11. lokakuuta 2002 121
Taistellessaan Traagia, Shegoa ja Killigania vastaan Kimin ranteeseen tarttuu outo metalliranneke. Hän tajuaa, että ranneke kasvaa joka kerta kun hän valehtelee, joka johtaa noloihin tilanteisiin hänen yrittäessään juhlia Josh Mankeyn kanssa.
15 "Uutisvuoto" (engl. All the News) 1. marraskuuta 2002 110
Ron haluaa epätoivoisesti päästä lehteen, ja pääseekin kuumalla uutisella. Hän pakottaa Kimin menemään treffeille pelinrakentaja Mika Muurin kanssa, jotta voisi kirjoittaa siitä iskevän jutun. Hänen toimittajanuransa päättyy kuitenkin, kun hän syyttää television pahista, Adrena Liiniä, feikkitempuista. Kimin ja Mika Muurin suhde päättyy lyhyeen, koska Mika luuli Kimin tehneen koko Adrena Liini -tempun pyytääkseen häntä ulos ja sanoi Kimin yrittävän liikaa.
16 "Kimtaatiota" (engl. Kimitation Nation) 15. marraskuuta 2002 119
Vaatesuunnitelija kopioi Kimin tehtäväasun ja tekee siitä seuraavan muotitrendin. Kim toivoo hartaasti tämän yllättävän trendin auttavan hänet kolmasluokkalaisten pöytään, hän järkyttyy huomatessaan miten moni tyttö ja poika pitävät Kim -tyylistä. Traagi, joka ei pidä tästä trendistä, koittaa saada Kimistä kopioita tuhotakseen hänet.
17 "Kaksostekijä" (engl. The Twin Factor) 17. joulukuuta 2002 108
Traagi varastaa mielenhallintateknologiaa, jonka avulla hän luulee valloittavansa maailman. Kun Kimin vanhemmat lähtevät matkalle, Kim jää lapsenvahdiksi ja hänen täytyy ottaa kaksosveljensä mukaan. Yllättäen kyllä, heistä tulee korvaamaton apu.
18 "Eläimellinen vetovoima" (engl. Animal Attraction) 10. tammikuuta 2003 109
Kim ihastuu uuteen hulluuteen, joka on hyvin suosittu Middletonin lukiossa; animologiaan, mikä ennustaa persoonallisuutesi ja sielunkumppanisi. Matkan varella hänen ja Ronin täytyy pysäyttää Señor Seniori Seniorin julma suunnitelma tuhota miljardööriklubi ja Kimin kestää animologian ennuste, että Señor Seniori Juniori olisi hänen sielunkumppaninsa.
19 "Apinaninjat avaruudessa" (engl. Monkey Ninjas in Space) 7. maaliskuuta 2003 114
Perustuen Apinamunkin muinaiseen ennustukseen, Apina Nyrkki kidnappaa maailman fiksuimman apinan ja käyttää Middletonin avaruuskeskusta hyväkseen päästäkseen avaruuteen, kun Kimin isä ei suostu uskomaan tytärtään jo liian isoksi Raketticlubin tapaamiseen.
20 "Tosimies" (engl. Ron the Man) 25. huhtikuuta 2003 120
Ron järkyttyy, kun hra Haukkiksen ja koko luokan eteen edessä hän huomaa, ettei hänen rabbinsa ikinä allekirjoittanut hänen Bar Mitzvah -todistustaan. Hän luulee, ettei olekaan mies. Todistaakseen miehuutensa, hän varastaa sormuksen, joka kasvattaa lihaksia ja voimaa. Sillä välin Traagi haluaa varastaa professori Hullulan keksinnön.
21 "Pikkubudjetilla" (engl. Low Budget) 16. toukokuuta 2003 115
Kun alligaattori tuhoavat Kimin tyylikkäät farkut, Kim joutuu ostamaan uudet housut Alehallista eikä suinkaan tyylikkäästä Club Bananasta. Silloin he tajuavat erään Alehallin työntekijän, "Niukan Hyödyn" käyttävän viivakoodeja nakkipurkeissa tuhotakseen internetin.

Ensimmäisen kauden lopetusjakso.

2. tuotantokausi: 2003-2004[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Tuotantokoodi
22 "Kalju nero" (engl. Naked Genius) 18. heinäkuuta 2003 206
Traagin pysäyttämistehtävän jälkeen Ron yhtäkkiä rupeaa esittelemään älyään. Kun Traagi kaappaa hänet, hänen täytyy rakentaa hänelle tuomionpäivänase. Silloin Kim ja oikea nero, Rufus, lyöttäytyvät yhteen pelastaakseen hänet.
23 "Katkera kamppailu" (engl. Grudge Match) 25. heinäkuuta 2003 203
Ron menee naurettavuuksiin saavuttaakseen nätin tytön huomion, joka työskentelee elokuvateatterissa. Sillä välin Kim löytää Avaruuskeskuksesta huippusalaista teknologiaa, taistelurobotteja ja katkeran entisen työntekijän ja selvittämistehtävänsä keskellä hän ihmettelee, onko kaikista viattomin sittenkin syyllinen.
24 "Ei oppi ojaan kaada" (engl. Two To Tutor) 1. elokuuta 2003 205
Oppilaiden täytyy valita valinnaisaineet. Kim haluaisi valita valokuvauksen, mutta joutuukin kotitalouden tunnille, jota inhoaa. Ron opettaa toivotonta Kimiä ruoanlaitossa, kun samaan aikaan Shego opettaa Señor Seniori Junioria, miten olla pahis. Kun duo yrittää varastaa arvokkaan piparireseptin, Kimin täytyy laittaa Ronin opetukset tositilanteessa testiin.
25 "Ron-kerroin" (engl. The Ron Factor) 8. elokuuta 2003 201
Globaali Oikeus suorittaa tiukan tutkimuksen, onko Ron Kimin suosion lähde. Ikävä kyllä, samantapaisella pahisjärjestöllä on omat suunnitelmansa.
26 "Autohuolia" (engl. Car Trouble) 15. elokuuta 2003 213
Kun Kim on repuuttanut ajokokeensa, häntä tulee tapaamaan automaattinen auto, jonka omistajan Traagi on kidnapannut. Huijattuaan ajokokeessa auto johtaa heidät tilanteeseen, jossa hänen täytyy voittaa huono omatuntonsa ja Traagin paranneltu armeija robotteja ja pelastaa tohtori Freeman.
27 "Näyttelyvalio" (engl. Rufus In Show) 22. elokuuta 2003 207a
Rufus esittää näyttelykoiraa, jotta Kim voisi tutkia jalokivivarkaan kartanon.
27 "Lapsenvahtina Rufukselle" (engl. Adventures In Rufus-Sitting) 22. elokuuta 2003 207b
Kim suostuu vahtimaan Rufusta sillä välin kun Ron lähtee Ranskaan. Tapahtumien kulku johtaa hänet Shegon, Killiganin ja Apina Nyrkin kohteeksi, koska Rufus oli vahingossa nielaissut sirun jonka perässä pahikset olivat.
28 "Ikävä työ" (engl. Job Unfair) 29. elokuuta 2003 211
Traagi ja Shego varastavat sääkoneen oudosta kaupasta hyökätäkseen Kanadaan. Samaan aikaan koulun uraviikko pakottaa Kimin toimimaan pakkomielteisen talonmiehen kanssa ja Ron mystisen vakoojan.
29 "Parhaat vuodet" (engl. The Golden Years) 5. syyskuuta 2003 210
Kim yrittää välttää joutumasta ylihuolehtivalle mummolleen, Nana Possiblelle Kanadaan, kun hän paljastaa Traagin viimeisimmän suunnitelman matkalla Floridaan. Hän tajuaa pian Traagin suunnitelman kontrolloida teinien mieliä MP3 -soittimien avulla, kun hänen isoäitinsä ja muut Floridan seniorit käyvät "iltakävelyillä". Kimin täytyy pelastaa heidät.
30 "Virtuaali-Ron" (engl. Virtu-Ron) 12. syyskuuta 2003 204
Everlotin virtuaalimaailma on Haamumestarin vallan alla. Tehdäkseen Zitaan vaikutuksen, Ron esittää olevansa erinomainen pelaaja, mutta huijaa pyytäen apua Wadeltä. Kun hän ja Zita jäävät nalkkiin pelin sisään, hän joutuu taistelemaan Haamumestaria vastaan, joka taistelee myös Zitan huomiosta. Ronin ainoa toivo on tavata velho, joka on ainoa tarpeeksi vahva voittaakseen Haamumestarin.
31 "Hurja hilleri" (engl. The Fearless Ferret) 3. lokakuuta 2003 209
TET-viikollaan Kim ja Ron ovat töissä sairaalassa, ja Ron törmää vanhaan mieheen ja päättelee tämän talosta hänen olleen Hurja Hilleri, pahan vastustaja. Kuitenkin Haisunäätä, yksi Hurjan Hillerin vanhoista vihollisista, toivoo voivansa kostaa Hillerille. Huomatessaan Ronin "salaisen henkilöllisyyden", Kim huomaa että hänessä on jotain muuta kuin olisi uskonut.
32 "Vaihtari" (engl. Exchange) 7. marraskuuta 2003 225
Middletonin lukioon saapuu mysteerinen, tummatukkainen muukalainen kun Ron lähtee viikoksi salaperäiseen ninjakouluun Japaniin. Samalla kun hän kotiutuu sinne, Kim ja Monique tappelevat siitä, kumpi tekee paremman vaikutukseen Hirotakaan. Japanissa Ron taistelee Apina Nyrkkiä vastaan, joka yrittää varastaa miekan, Lootuskalvan.
33 "Rufus vastaan Puudeli" (engl. Rufus vs Commodore Puddles) 14. marraskuuta 2003 217a
Traagi ja Shego koittavat murtautua Alue 51:seen jättimäisen puudelin kanssa kun Ron koittaa uudelleenmäärittää hirviöelokuvien genren kuvaamalla uuden, mahtavan elokuvan.
33 "Lumiukot hyökkäävät" (engl. Day Of The Snowmen) 14. marraskuuta 2003 217b
Pahat lumiukot heräävät henkiin ja hyökkäävät Middletoniin hirveän lumimyrskyn jälkeen.
34 "Aikaongelmia - Osa yksi: nykyisyys" (engl. A Sitch in Time (Part One: Present)) 28. marraskuuta 2003 218
Ron pakotetaan yhtäkkiä muuttamaan pois asettaen Tiimi Possiblen tulevaisuuden epävarmaan asemaan. Sillä välin Traagi, Shego, Killigan ja Apina Nyrkki liittoutuvat varastaakseen Aika-Apinan, joka antaa heille voimia matkustaa ajassa, että he voisivat tuhota Kimin.
35 "Aikaongelmia - Osa kaksi: menneisyys" (engl. A Sitch in Time (Part Two: Past)) 28. marraskuuta 2003 219
Kim matkustaa ajassa taaksepäin pysäyttääkseen viholliset, etteivät he sormeilisi hänen menneisyyttään ja ettei Hallitsija pääsisi valtaan. Viholliset kuitenkin ovat askeleen edelläpäin ja päättävät iskeä Kimin ensimmäisenä päivänä esikoulussa, kun Kim on heikko, ja sitten uudestaan hänen ensimmäisessä tehtävässään.
36 "Aikaongelmia - Osa kolme: tulevaisuus" (engl. A Sitch in Time (Part Three: Future)) 28. marraskuuta 2003 220
Kim taistelee Shegoa vastaan tulevaisuuden Middletonissa. Kun he työskentelevät yhdessä suistaakseen Shegon valtaistuimeltaan, heidän täytyy voittaa Shego itse, apunaan entisten ystäviensä vanhentuneet versiot.
37 "Koko perheen joulu" (engl. A Very Possible Christmas) 5. joulukuuta 2003 215
Ron on pettynyt kun hänen lempitelevisio-ohjelmansa, Lumimies Hank, on peruutettu. Sillä välin lahjana Kimille, Ron päättää pysäyttää tohtori Traagin aikeet itse, niin että Kim voisi saada aikaa perheensä kesken. Mutta kun hän ja Traagi jäävät jumiin Pohjoisnavalle, Kim seuranaan loput Possiblet, kiertävät maailmaa löytääkseen Ronin. Ron ymmärtää, että Traagi on myös iso Lumimies Hank -fani ja Traagi väliaikaisesti oppii, mitä joulu oikeasti tarkoittaa.
38 "Bebe-kuningatar" (engl. Queen Bebe) 19. joulukuuta 2003 212
Kim joutuu alistumaan paineen alla kun kaikenlaiset kerhot alkavat käskeä häntä tekemään kaikenlaista. Pahentaakseen asiaa Bebet ovat mysteerisesti ilmestyneet takaisin ja niistä on tullut liian nopeita, että tavallinen ihminen voisi voittaa ne. Kim koittaa pysäyttää ne erikoisilla kengillä, jotka Wade teki hänelle, ja järkyttyy huomatessaan uuden Bebejen kuningattaren.
39 "Piilevä kyky" (engl. Hidden Talent) 2. tammikuuta 2004 221
Ron ilmoittaa Kimin koulun kykykisaan Bonnien ilmoitettua aikeistaan voittaa kilpakumppani. Kimin suunnitelma laulaa keskeytyy, kun Wade alkaa muuttua kummalliseksi ja hakea teknologiaa professori Hullulalta, jonka hän oli varastanut. Mutta ilmeisesti Hullula ei ollutkaan varastanut sitä.
40 "Paluu tuskienleirille" (engl. Return to Wannaweep) 16. tammikuuta 2004 222
Matkallaan huutosakkileirille, tytöt (ja Ron) löytävät itsensä taas Tuskajärveltä Ilojoen Ilosauva -kilpailuista. Kimin pitää kestää ärsyttävää Bonnieta hänen huonekumppaninaan, kun Ron syyttelee Kimmoa mutatoinnista.
41 "Go-tiimi" (engl. Go Team Go) 30. tammikuuta 2004 214
Matkallaan Go Cityyn lintuaiheinen pahis nimeltänsä Aviarius hyökkää Bueno Nachoon, jossa Ron ja Kim ovat. Kim saa vahingossa supervahvuuden yrittäessään estää Aviariusta varastamasta niitä eräältä muukalaiselta. Teinit löytävät pian itsensä supersankariryhmästä, Team Gosta, johon kuuluvat Shegon hyvät veljet. Vain Kimillä ja Shegolla on voimansa, muut ovat voimattomia Aviariusta vastaan. Shegon pitää ryhtyä taas hyväksi.
42 "Apinat pois" (engl. The Full Monkey) 13. helmikuuta 2004 224
Kim muuttuu vahingossa Apina Nyrkin amuletin takia apinakuninkaaksi luokkakuvapäivänään. Ron löytää apinan jota uskoo Kimiksi ja koittaa epätoivoisesti etsiä tapaa saada hänet entiselleen vältellen Josh Mankeytä.
43 "Punastus" (engl. Blush) 20. helmikuuta 2004 223
Juuri kun Kimin ihastus Josh Mankeyhyn on parhaimmillaan, Traagi suihkuttaa Kimiin siitepölyä, mikä hitaasti aiheuttaa hänen katoamisensa joka kerta kun hän nolostuu. Ronin ja Wadn yritykset löytää toinen kukka, josta saa siitepölyä, on vaikeaa, ja se vaikeutuu kun Josh vihdoin pyytää Kimiä ulos. Kimin täytyy taistella Traagia, Shegoa ja "nolousninjoja" vastaan ilman että Josh huomaa mitään.
44 "Parit" (engl. Partners) 12. marraskuuta 2004 202
Kim toivoo, ettei hänen tiedeprojektiparikseen tulisi Ronia, ja häntä onnistaa; hän saa parikseen tiedenörtti Justinen. Ongelmana on, ettei Justine anna Kimin tehdä mitään. Monique sen sijaan joutuu Ronin pariksi ja kyllästyy pian hänen laiskuuteensa. Sillä välin Traagi koittaa hurmata erään naisen luomaan hänelle lohikäärmeen.
45 "Oh Boyz" (engl. Oh Boyz) 2. huhtikuuta 2004 226
Auttaakseen poikansa haavetta muuttua kansainväliseksi pop-sensaatioksi, Señor Seniorit kaappaavat Oh Boyz -poikabändin kiristääkseen heidän levy-yhtiötään. Suunnitelma kaatuu, kun Ron kaapataan vahingossa myös. Kimin täytyy löytää Ron ja Oh Boyz ennen kuin on liian myöhäistä.
46 "Sairaspäivä" (engl. Sick Day) 23. huhtikuuta 2004 231a
Kim, joka on lupautunut suojelemaan mysteeristä Säde X:ää, sairastuu ja joutuu sänkyyn. Miten hän pystyy hoitamaan velvollisuutensa?
46 "Totuus satuttaa" (engl. The Truth Hurts) 23. huhtikuuta 2004 231b
Tehtävässä pelastaa tiedemies Kimiä ja Ronia isketään totuussäteellä. Ron sopeutuu hyvin uuteen rehelliseen elämäntapaansa, kun taas Kim joutuu aikamoisiin vaikeuksiin hänen isänsä esimiesten tullessa käymään.
47 "Äitienpäivä" (engl. Mother's Day) 7. toukokuuta 2004 216
Osana äitienpäivän äiti-tytär -hetkeä Kim ja hänen äitinsä päättävät tuhota Traagin viimeisimmän suunnitelman yhdessä. Traagi taas on pakotettu kestämään äitinsä äkillistä vierailua yrittäessään varastaa syntoplasmatykin.
48 "Moottori-Ed" (engl. Motor Ed) 21. toukokuuta 2004 208
Maailmalta varastetaan paljon huipputeknologiaa, jolloin Kim yrittää pysäyttää entisen tiedemiehen, nykyisen trukkikuskin, suunnitelmat ystäviensä avulla.
49 "Miljonääri-Ron" (engl. Ron Millionaire) 4. kesäkuuta 2004 228
Ronin nacobonus tekee hänestä miljardöörin, mikä luo hänelle oman possen ihmisiä, jotka esittävät hänen ystäviään saadakseen siistejä koruja. Tri Traagi yrittää varastaa Ronin rahat toteuttaakseen viimeisimmän suunnitelmansa.
50 "Tripla-S" (engl. Triple S) 26. heinäkuuta 2004 227
Ronin yritettyä jokaista urheilulajia, mitä Middletonistä löytyy, hän päätyy keksimään uuden lajin X-game tapahtumaan: Päivänvarjosurffauksen. Ronin paistatellessa kuuluisuudessa Kim yrittää löytää eräiden ryöstöjen tekijän, jolla on 555 tatuoituna niskaansa.
51 "Historiaa hitaammillekin" (engl. Rewriting History) 5. elokuuta 2004 230
Kim löytää vanhan sukunsa skandaalin museosta, johon liittyy suuren keksinnön varastaminen. Hänen isotätinsä, ja monen muunkin esi-isiä - kuten Ronin, Waden, Traagin ja Hullulan - oli ollut historian suuressa tapahtumassa mukana ja häntä oli myöhemmin syytetty keksinnön varastamisesta. Kimin täytyy äkkiä puhdistaa perheensä maine ja löytää vaarallinen kone ennen kuin koko Middleton tuhotaan.

3. tuotantokausi: 2004-2006[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Tuotantokoodi
52 "Moottoriongelmia" (engl. Steal Wheels) 24. syyskuuta 2004 301
Moottori-Ed ajautuu huonoille teille, joten Mama Lipsky laittaa Eddien asumaan Traagin, hänen serkkunsa luokse. Yhdessä he kaksi varastavat Felixin pyörätuolissa käytetyn teknologian hänen ja Ronin ollessa pelaamassa videopelejä. Sillä välin Kim on kateellinen kaikelle ajalle, jonka Ron käyttää Felixin kanssa, joten hän yrittää päästä mukaan, vaikka he tekevät vähän erilaisia asioita.
53 "Tunnemyrskyjä" (engl. Emotion Sickness) 15. lokakuuta 2004 302
Aikeissaan varastaa Tunnelaattorin Cyrus Bortellilta, Traagi ja Shego joutuat käymään siellä Kimin ja Ronin kanssa. Tunnelaattorin osat tarttuvat vahingossa tiimellyksen keskellä Kimiin ja Shegoon. Ron ottaa mukaansa vahingossa Tunnelaattorin ohjaimen eikä Kimmunikaattoria. Tuloksena siitä Traagi ja Ron joutuvat molemmat tyttöjen tunteidenvaihdoksien kohteeksi, joihin kuuluu myös rakastuminen.
54 "Sidos" (engl. Bonding) 22. lokakuuta 2004 303
Kun matka professori Hullulan piiloon epäonnistuu, Kimiin ja Roniin tarttuu raskasta liimaa. Kim jää kiinni Bonnieen ja Ron Haukkikseen. Taistellessaan Hullulaa vastaan he oppivat, millaista toistensa kengissä käveleminen on.
55 "Paha poika" (engl. Bad Boy) 14. tammikuuta 2005 304
Kun Ron haluaa vältellä hänen Shawn -serkkuaan häissä, Kim ehdottaa että Ron ottaisi hänet ystäväseuralaisekseen. Ron sanoo sen olevan "nolo-outoo" ja kieltäytyy. Sillä välin Traagi koittaa käyttää Asennekypärää tullakseen ilkeämmäksi, mutta Kim ja Ron saapuvat väliin. Silloin Traagista tulee kiltti, kukkamerissä hyppivä hyvis ja Ronista superpahis.
56 "Esitys farmilla" (engl. Showdown at the Crooked D) 25. maaliskuuta 2005 229
Kun Kim perheineen vierailevat hänen Slim-sedänsä luona Montanassa, hän löytää suurimman faninsa, serkkunsa Jossin ihailijana, joka haluaa olla täsmälleen kuin hän. Yhdessä ne kaksi lähtevät estämään Traagin viimeisintä sunitelmaa yhdistää maailman nerot.
57 "Ulottuvuus-ongelmia" (engl. Dimension Twist) 1. huhtikuuta 2005 308
Traagin suunnitelman takia Kim, Shego, Ron, hän ja Rufus imautuvat kaapeli-TV:n maailmaan.
58 "Myöhässä" (engl. Overdue) 15. huhtikuuta 2005 309a
Ron matkustaa läpi pahisten piilojen löytääkseen kirjan, jonka oli lainannut Kimiltä ja unohtanut palauttaa.
58 "Toris" (engl. Roachie) 15. huhtikuuta 2005 309b
Torakoiden tutkija vapauttaa jättitorakoiden armeijan Middletonin, josta yksi kiintyy Roniin.
59 "Traagi räppää" (engl. Rappin’ Drakken) 25. kesäkuuta 2005 311
Kun Traagin viimeisin suunnitelma menee pieleen, hän menee television laulukilpailuihin mainostaakseen shampootaan, joka hypnotisoi kaikki käyttäjänsä. Hämätäkseen Traagia Kim päättää itse osallistua kilpailuun ja voittaa, mutta Ron osallistuu hänen sijastaan.
60 "Tiimi Impossible" (engl. Team Impossible) 26. elokuuta 2005 313
Tiimi Impossible, maailman paras supersankariryhmä, käskee Kimiä lopettamaan maailmanpelastuksen, koska se häiritsee heidän voittomargiaaliaan. Kun Kim kieltäytyy tekemästä sitä, hänen kaikki ystävänsä katoavat ja hänen pitää löytää ne itse.
61 "Gorilla nyrkki" (engl. Gorilla Fist) 18. marraskuuta 2005 312
Yori, Ronin ystävä Yamanuchin Ninjakoulusta, tulee hakemaan häntä. Hän sanoo, että Ronin pitää auttaa etsimään Sensei, jonka Apina Nyrkki oli kidnapannut. Epäilevänä ja kateellisena Kim seuraa heitä.
62 "Ja kaljurotasta tehdään animaatio" (engl. And the Mole Rat Will Be CGI) 10. kesäkuuta 2006 310
Estettyään Señor Seniori Juniorin juonet, ohjaaja Jimmy Isovasara innostuu ideasta, että Kimistä ja Ronista tehtäisiin elokuva. Kaksi elokuvatähteä seuraa Kimiä kaikkialle, että he oppisivat, millaista on olla Kim tai Ron. Kim löytää pian itsensä työnnettynä syrjään, kun hänen tähtinäyttelijä-matkijansa saa kaiken huomion, ja Ron ei pysty saamaan näyttelijäänsä "sisäistämään hänen ronisuuttaan" ollenkaan. Señor Seniori Juniori tuhoaa kaiken sanomalla, että haluaa näytellä elokuvassa pahista.
63-64-65 "Päättäjäispainajainen" (engl. So the Drama) 8. huhtikuuta 2005 305
Vähän ennen Kimin päättäjistansseja, Traagi aloittaa ensimmäisen vakavann suunnitelmansa vallata maailma samalla kun hän yrittää selvittää Kimin heikkouden. Kun uusi söpöliini nimeltänsä Erik tulee Kimin ja Ronin suhteen väliin, he ymmärtävät vihdoinkin oikeat tunteensa toisiaan kohtaan ja heidän suhteensa laadun. Kim ja Ron alkavat virallisesti seurustella.

Disney Channelin elokuva.

4. tuotantokausi: 2007[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Nimi Ensiesitys Tuotantokoodi
66 "Superpuku" (engl. Ill Suited) 10. helmikuuta 2007 401
On vihdoinkin lukion viimeinen vuosi, ja Kim ja Ron ovat virallisesti poikaystävä ja tyttöystävä. Kun Bonnie sanoo Kimille, että huutosakkilaisten on sopivaa tapailla vain ja ainoastaan urheilijoita, Ron alkaa uskoa, että Kim jättää hänet ellei hänestä tule urheilijaa. Hän "lainaa salaa" Kimin taisteluasua, jotta hän pääsisi jalkapallojoukkueeseen. Sillä välin professori Hullula haluaa varastaa taistelupuvun jotta hän voisi käyttää sitä omana etunaan.
67 "Muodonmuutos" (engl. Trading Faces) 10. helmikuuta 2007 403
Kim tutkii, missä julkkiksia pidätetään, ja huomaa, että jokainen niistä on tehnyt jonkun rikoksen. Kummallisinta on, että jokaisella on alibi, eli he eivät ole voineet olla ryöstöjen tekijöitä. Hän huomaa, että kaikki johtolangat viittaavat super-pinnalliseen julkimo Camille Leoniin. Kuin siinä ei olisi tarpeeksi, Kim joutuu kestämään kaksosia, jotka hyppäsivät suoraan Middletonin Lukioon.
68 "Suuri tehtävä" (engl. The Big Job) 10. helmikuuta 2007 404
Kun Kim kyllästyy siihen, että Ron tarjoaa kaiken ruokakupongeilla, he päättävät hankkia työpaikat. Kim saa töitä heti, mutta Ronilta se ei käy niin helposti. Señor Seniori Juniori ja Shego yhdistävät voimansa, koska Juniori haluaa varastaa isälleen jotain hänen syntymäpäiväkseen.
69 "Rakkaushuolia" (engl. The Cupid Effect) 10. helmikuuta 2007 409
On ystävänpäivä! Intohimo jyllää. Wade ihastuu yllättäin Moniqueen ja keksii Amorin nuolen tapasen säteen, joka saa ihmiset tilapäisesti rakastumaan toisiinsa. Ron unohti kokonaan ystävänpäivän, joten kun hän, Monique, Kim ja Wade lähtevät yllättäen Pariisiin, Kim on onnensa kukkuloilla luullessaan, että kaikki on Ronin suunnitelma ystävänpäiväksi. Sillä välin Seniorit varastavat Waden rakkaussäteen, jotta Juniorista tulisi kansainvälinen popsensaatio.
70 "Kuumakärry" (engl. Car Alarm) 17. helmikuuta 2007 402
Kim vihdoinkin saa oman autonsa. Ongelma on, että se on hänen isänsä vanha romukasa. Kaksoset kuitenkin suostuvat korjaamaan sen, jos Kim lupautuu ajamaan heitä minne he haluavat milloin he haluavat. Sillä välin Moottori-Ed auttaa Shegon pois vankilasta, koska tarvitsee häntä salaiseen operaatioon.
71 "Bulldogeja ja muukalaisia" (engl. Mad Dogs and Aliens) 24. helmikuuta 2007 405
Ron tajuaa, että jos hän on jalkapallojoukkueessa, hän ei voi olla enää Middletonin maskotti, joten Jim ja Tim (kääliöt) suostuvat ilomielin hommaan, mistä Ron ei oikein pidä. Traagi pääsee pois vankilasta, kun kolmemetrinen avaruusolento Warmonga uskoo häntä "Suureksi Siniseksi".
72 "Anna se megana" (engl. Grande Size Me) 3. maaliskuuta 2007 407
Ron ei ensimmäisenä vuonnaan ottanut valinnaista terveystietoa, joten hän joutuu ottamaan sen nyt. Siellä opetetaan terveellisten elämäntapojen tärkeydestä. Ron päättää todistaa, että herra Haukkis on väärässä, ja alkaa käydä Bueno Nachossa päivittäin. Ron lihoo yhä enemmän ja enemmän, kunnes hän lopulta sekoaa ja muuttuu isoksi hirviöksi.
73 "Vaatteet tekevät agentin" (engl. Clothes Minded) 17. maaliskuuta 2007 408
Kun Kimin tehtäväasu menee rikki, hänen pitää löytää itselleen uusi. Mutta hän ei löydäkään asuaan enää mistään - edes Club Bananasta! Hänen pitää löytää porukka, jonka auttaisi häntä tekemään hänelle uuden asun. Samalla hänen pitää huolehtia yliopistohakemuksista sekä Traagin suunnitelmasta muodostaa uusi Pangea.
74 "Isoveljen iso riesa" (engl. Big Bother) 7. huhtikuuta 2007 410
Ronilla on kädet täynnä töitä - koulussa on tehtävä huolehtia jauhopussista kuin oikeasta lapsesta ja hänen vanhempansa adoptoivat hänelle uuden pikkusiskon, Hannan. Hänen täytyy vielä jäljittää Apina Nyrkkiä, joka etsii kolmea avainta, joilla hän saisi mahtavan aseen. Vielä vaikeammaksi päivän tekee, että hänen täytyy myös kertoa Yorille, että hän ei olle enää vapaa - hän on Kimin poikaystävä.
75 "Muodin uhri" (engl. Fashion Victim) 14. huhtikuuta 2007 406
Kolme muotitietoista kriminaalia, Muodistit, koittavat varastaa Club Bananan uudet suunnitelmat. Camille Leonkin on mukana, ja yrittää lavastaa Kimin syylliseksi. Koska Ron on töissa Alehallissa, Monique on hänen viimeinen toivonsa.
76 "Riskibisnestä" (engl. Odds Man In) 28. huhtikuuta 2007 411
Ron päättää tehdä laskelmia siitä kuinka paljon hän on vaaraksi Kimille tehtävissä innostuttuaan tilastoista. Sillä välin, Traagi palkkaa Hank Perkinsin asiantuntijaksi, joka auttaa Traagia aloittamaan hänen uuden maailmanvalloitusjuonensa, luoda maapallolle uusi jääkausi, mutta heidän suunnitelmansa huomataan pian sen takia, että heidän peitetyönsä oli muffinsien myyminen.
77 "Go-tiimin paluu" (engl. Stop Team Go) 5. toukokuuta 2007 413
Kun Shego saapuu Middletonin lukioon uutena sijaisopettajana, Kim järkyttyy huomatessaan että hänen vanha vihollisensa käyttäytyy kerrankin kunnolla. Se ei kuitenkaan ollut Shegolle vapaaehtoista.
78 "Kapteeni Traagi" (engl. Cap'n Drakken) 19. toukokuuta 2007 415
Haukkis määrää Kimiä ja Ronia käyttämään viikon satamakaupungissa ilman mitään erityisiä tavaroita. Samassa paikassa Traagi avaa aarrearkun ja joutuu merirosvohengen riivaamaksi.
79 "Matikka-mies" (engl. Mathter and Fervent) 17. kesäkuuta 2007 412
Ron saa yllättäen erikoisen kyvyn; hän tuhoaa kaiken mihin koskee. Ron joutuu olemaan suuren pallon sisällä niin kauan että Hego ja Kim keksivät mitä tehdä.
80 "Esikuvatuksia" (engl. The Mentor Of Our Discontent) 23. kesäkuuta 2007 416
Martin Smarty antaa Ronille uuden työn - olla roolimalli hänen kapinoivalle pojalleen, Artulle. Samalla Traagi yrittää valloittaa maailmaa kontrolloimalla Alehallin robotteja Niukan Hyödyn kanssa.
81 "Donon Polku" (engl. Oh No! Yono!) 1. heinäkuuta 2007 417
Ronin pikkusisko Hanna on erikoinen. Hän on alkanut kävelemään seinillä sekä katossa. Ron ja Kim pitävät sitä epänormaalina ja ottavat siitä selvää. Apina Nyrkillä on iso salaisuus Hannasta ja palvelusta, josta Hanna adoptoitiin.
82 "Tyhjä taulu" (engl. Clean Slate) 28. heinäkuuta 2007 418
Tapellessaan Traagia ja Shegoa vastaan, Kim menettää muistinsa. Ronin täytyy auttaa häntä saamaan muistinsa takaisin. Häntä ärsyttää, että Kim muistaa lähes kaiken, paitsi sen että he seurustelevat.
83 "Tanssiasharmeja" (engl. Homecoming Upset) 11. heinäkuuta 2007 419
Asiat riistäytyvät hallinnasta kun Bonniesta ja Ronista tulee juhlien kuningas ja kuningatar. Kimillä on kaksi ongelmaa - kadonnut tietokoneasiantuntija ja Bonnie viettelemässä Ronia.
84 "Kehtolaulut / Rufuksen jäljillä" (engl. Chasing Rufus / Nursery Crimes) 12. elokuuta 2007 414a/414b
Rufuksen jäljillä: Kun Ron Stoppable ja Camille Leon vahingossa unohtavat lemmikkinsä taistelussa ja lähtevät pois, Rufus ja Camillen lemmikkikissa lähtevät seikkailulle viemään muita eläimiä omistajiensa luokse ja löytävät lopulta omatkin omistajansa.

Kehtolaulut: Kun salaperäinen ja pelottava mummo alkaa muuttamaan ihmisiä supervauvoiksi ja käyttämään heitä varastamiseen, Kimin täytyy käyttää luontaisia vauvanhoitotaitojaan päivän pelastamiseen.

85 "Larryn synttärit" (engl. Larry's Birthday) 1. syyskuuta 2007 420

Kimin tehtävä: pitää Larry-serkku poissa kunnes hänen yllätyssynttärinsä ovat valmiit. Samalla hänen täytyy myös estää Hullulaa saamasta näpistettyä superpuvun - taas.

86 "Päättäjäiset, osa 1" (engl. Graduation, Part One) 7. syyskuuta 2007 421
Ron pelkää, että valmistujaiset tarkoittavat hänen ja Kimin suhteen päättymistä. Samalla kaikenlaiset pahikset yrittävät häiritä Kimiä ja Ronia.
87 "Päättäjäiset, osa 2" (engl. Graduation, Part Two) 7. syyskuuta 2007 422
Kim ja Ron valmistautuvat taistelemaan Lorwadianien hyökkäystä vastaan, johtaen kunnon taisteluun heidän sydämettömän johtajansa, Warhokin, kanssa.