Luettelo televisiosarjan Johnny Test jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Johnny Testin jaksoista. Jaksot ovat tuotantokausikohtaisessa luettelossa Yhdysvaltain alkuperäisessä esitysjärjestyksessä.

Ensimmäinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
1. - 101 17. syyskuuta 2005 Johnny to the Center of the Earth / Johnny X
2. - 102 24. syyskuuta 2005 Johnny vs. Bling-Bling Boy / Johnny Impossible
3. - 103 1. lokakuuta 2005 Johnny Test: Party Monster / Johnny Test: Extreme Crime Stopper
4. - 104 8. lokakuuta 2005 Deep Sea Johnny / Johnny & the Amazing Turbo Action Backpack
5. - 105 29. lokakuuta 2005 Johnny and the Ice Pigs / Johnny's House of Horrors
6. - 106 5. marraskuuta 2005 Johnny's Super Smartypants / Take Your Johnny to Work Day
7. - 107 12. marraskuuta 2005 Johnny and the Mega Roboticles / Johnny Gets Mooned
8. - 108 19. marraskuuta 2005 Johnny Hollywood / Johnny's Turbo Time Rewinder
9. - 109 26. marraskuuta 2005 Return of Johnny X/ Sonic Johnny
10. - 110 11. helmikuuta 2006 Dog Days of Johnny / Johnny's Pink Plague
11. - 111 18. helmikuuta 2006 Johnny's Extreme Game Controller / Li'l Johnny
12. - 112 22. heinäkuuta 2006 Johnny vs. Brain Freezer / Johnny's Big Snow Job
13. - 113 29. heinäkuuta 2006 Johnny Dodgeball / Johnny and the Attack of the Monster Truck

Toinen tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
14. - 201 28. lokakuuta 2006 Hoist the Johnny Roger / Johnny's Turbo Toy Force
15. - 202 4. marraskuuta 2006 JTV / Johnny vs. Bling Bling 2
16. - 203 11. marraskuuta 2006 Johnnyland / Johnny's Got a Brand New Dad
17. - 204 18. marraskuuta 2006 Saturday Night's Alright for Johnny / Johnny Mint Chip
18. - 205 3. helmikuuta 2007 Johnny's Pet Day / Phat Johnny
19. - 206 10. helmikuuta 2007 The Revenge of Jonny X / The Enchanted Land of Johnnia
20. - 207 17. helmikuuta 2007 101 Johnnies / Johnny Zombie Tea Party
21. - 208 24. helmikuuta 2007 Johnny Test in Black & White / Johnny the Kid
22. - 209 3. maaliskuuta 2007 Downhill Johnny / Johnny Meets the Pork-Ness Monster
23. - 210 21. huhtikuuta 2007 Johnny X Strikes Back / Johnny vs. Super Soaking Cyborgs
24. - 211 28. huhtikuuta 2007 00-Johnny / Johnny of the Jungle
25. - 212 5. toukokuuta 2007 Johnny vs. Smash Badger 3 / Johnny Bee Good
26. - 213 12. toukokuuta 2007 The Good, the Bad, and the Johnny / Rock-a-Bye Johnny

Kolmas tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Esityspäivä USA:ssa Englanninkielinen nimi
27. - 301 22. syyskuuta 2007 Johnny vs. Bling Bling 3 / Stinkin' Johnny
28. - 302 29. syyskuuta 2007 Johnny X and the Attack of the Snowmen / Johnny vs. Dukey
29. - 303 6. lokakuuta 2007 Here Johnny, Here Boy / Johnny Applesauce
30. - 304 13. lokakuuta 2007 Johnny'mon / Bath Time for Johnny
31. - 305 3. marraskuuta 2007 Johnny Test: Monster Starter / Johnny Holiday
32. - 306 10. marraskuuta 2007 Coming to a Johnny Near You / When Johnny Comes Marching
33. - 307 1. joulukuuta 2007 Johnnyitis / Johnny Mustache
34. - 308 15. joulukuuta 2007 Johnny Fu / Johnny Escape From Bling Bling Island
35. - 309 26. tammikuuta 2008 Johnny's Monkey Business / Johnny Bench
36. - 310 2. helmikuuta 2008 Johnny Long Legs / Johnny Test in Outer Space
37. - 311 16. helmikuuta 2008 Johnny Cart Racing / Johnny Smells Good
38. - 312 23. helmikuuta 2008 Return of Johnny'mon / Johnny Dukey Doo
39. - 313 1. maaliskuuta 2008 JX5: A New Beginning / JX5: The Final Ending


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]