Luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta (Homeland) jaksoista.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esityspäivä Yhdysvalloissa Esityspäivä Suomessa DVD ja Blu-ray julkaisupäivä
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi
1 12 2011-10-022. lokakuuta 2011 2011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 2013 2013-03-3030. maaliskuuta 2013 2012-08-2828. elokuuta 2012 2013-04-055. huhtikuuta 2013[1]
2 12 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 2013 2013-06-1717. kesäkuuta 2013 2013-09-1010. syyskuuta 2013 2014
3 12 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 2013-12-3030. joulukuuta 2013
4 12[2] 2014-10-055. lokakuuta 2014[3]

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1. 1. Kotiinpaluu (Pilot) Michael Cuesta Howard Gordon, Alex Gansa & Gideon Raff 2011-10-022. lokakuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 2013 1WAH79
2. 2. Armo (Grace) Michael Cuesta Alex Gansa (tarina) & Alexander Cary (käsikirjoitus) 2011-10-099. lokakuuta 2011 2013-01-1313. tammikuuta 2013 1WAH01
3. 3. Puhdas iho (Clean Skin) Dan Attias Chip Johannessen 2011-10-1616. lokakuuta 2011 2013-01-2020. tammikuuta 2013 1WAH02
4. 4. Julkisuuden valokeilassa (Semper I) Jeffrey Nachmanoff Howard Gordon & Alex Gansa 2011-10-2323. lokakuuta 2011 2013-01-2727. tammikuuta 2013 1WAH03
5. 5. Sokea kohta (Blind Spot) Clark Johnson Alexander Cary 2011-10-3030. lokakuuta 2011 2013-02-033. helmikuuta 2013 1WAH04
6. 6. Hyvä sotilas (Good Soldier) Brad Turner Henry Bromell 2011-11-066. marraskuuta 2011 2013-02-1010. helmikuuta 2013 1WAH05
7. 7. Tapahtumarikas viikonloppu (The Weekend) Michael Cuesta Meredith Stiehm 2011-11-1313. marraskuuta 2011 2013-02-1717. helmikuuta 2013 1WAH06
8. 8. Akilleen kantapää (Achilles Heel) Tucker Gates Chip Johannessen 2011-11-2020. marraskuuta 2011 2013-02-2424. helmikuuta 2013 1WAH07
9. 9. Ristitulessa (Crossfire) Jeffrey Nachmanoff Alexander Cary 2011-11-2727. marraskuuta 2011 2013-03-033. maaliskuuta 2013 1WAH08
10. 10. Ensiaskel politiikkaan (Representative Brody) Guy Ferland Henry Bromell 2011-12-044. joulukuuta 2011 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 1WAH09
11. 11. Maanista ajatuksen virtaa (The Vest) Clark Johnson Meredith Stiehm & Chip Johannessen 2011-12-1111. joulukuuta 2011 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 1WAH10
12. 12. Valmistautuminen h-hetkeen (Marine One)
Viimeinen oljenkorsi (Marine One)[Huom 1]
Michael Cuesta Howard Gordon & Alex Gansa (tarina)
Alex Gansa & Chip Johannessen (käsikirjoitus)
2011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-03-2424. maaliskuuta 2013
2013-03-3030. maaliskuuta 2013
1WAH11

Huomioitavaa

  1. Jakso 12 esitettiin Yhdysvalloissa yhdessä, Suomessa kahdessa osassa.

Toinen tuotantokausi (2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
13. 1. Sopeutumisvaikeuksia (The Smile) Michael Cuesta Alex Gansa & Howard Gordon 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 2013 2WAH01
14. 2. Beirutin kaduilla (Beirut Is Back) Michael Cuesta Chip Johannessen 2012-10-077. lokakuuta 2012 2013-04-088. huhtikuuta 2013 2WAH02
15. 3. Matka turvataloon (State of Independence) Lodge Kerrigan Alexander Cary 2012-10-1414. lokakuuta 2012 2013-04-1515. huhtikuuta 2013 2WAH03
16. 4. Uuden auton tuoksu (New Car Smell) David Semel Meredith Stiehm 2012-10-2121. lokakuuta 2012 2013-04-2222. huhtikuuta 2013 2WAH04
17. 5. Henkinen painekattila (Q&A) Lesli Linka Glatter Henry Bromell 2012-10-2828. lokakuuta 2012 2013-04-2929. huhtikuuta 2013 2WAH05
18. 6. Räätälin osoite (A Gettysburg Address) Guy Ferland Chip Johannessen 2012-11-044. marraskuuta 2012 2013-05-066. toukokuuta 2013 2WAH06
19. 7. Omantunnon soimaus (The Clearing) John Dahl Meredith Stiehm 2012-11-1111. marraskuuta 2012 2013-05-1313. toukokuuta 2013 2WAH07
20. 8. Lennän pois (I'll Fly Away) Michael Cuesta Howard Gordon & Chip Johannessen (tarina)
Chip Johannessen (käsikirjoitus)
2012-11-1818. marraskuuta 2012 2013-05-2020. toukokuuta 2013 2WAH08
21. 9. Kaksi hattua (Two Hats) Dan Attias Alexander Cary 2012-11-2525. marraskuuta 2012 2013-05-2727. toukokuuta 2013 2WAH09
22. 10. Särkyvä sydän (Broken Hearts) Guy Ferland Henry Bromell 2012-12-022. joulukuuta 2012 2013-06-033. kesäkuuta 2013 2WAH10
23. 11. Polttavan lähellä (In Memoriam) Jeremy Podeswa Chip Johannessen 2012-12-099. joulukuuta 2012 2013-06-1010. kesäkuuta 2013 2WAH11
24. 12. Valintojen aika (The Choice) Michael Cuesta Alex Gansa & Meredith Stiehm 2012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-06-1717. kesäkuuta 2013 2WAH12

Kolmas tuotantokausi (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
25. 1. Syylliset pois pelistä (Tin Man Is Down) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Barbara Hall 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 3WAH01
26. 2. Hulluuden ja järjen välimaastossa (Uh... Oh... Ah...) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 2013-10-066. lokakuuta 2013 2013-10-2121. lokakuuta 2013 3WAH02
27. 3. Daavidin torni (Tower of David) Clark Johnson Henry Bromell & William Bromell 2013-10-1313. lokakuuta 2013 2013-10-2828. lokakuuta 2013 3WAH03
28. 4. Peli on vasta aluillaan (Game On) David Nutter James Yoshimura & Alex Gansa 2013-10-2020. lokakuuta 2013 2013-11-044. marraskuuta 2013 3WAH04
29. 5. Jooga vahvistaa (The Yoga Play) Clark Johnson Patrick Harbinson 2013-10-2727. lokakuuta 2013 2013-11-1111. marraskuuta 2013 3WAH05
30. 6. Kuolettavat kalavelat (Still Positive) Lesli Linka Glatter Alexander Cary & Barbara Hall 2013-11-033. marraskuuta 2013 2013-11-1818. marraskuuta 2013 3WAH06
31. 7. Gerontion Carl Franklin Chip Johannessen 2013-11-1010. marraskuuta 2013 2013-11-2525. marraskuuta 2013 3WAH07
32. 8. Punaiset kottikärryt (A Red Wheelbarrow) Seith Mann Alex Gansa & James Yoshimura 2013-11-1717. marraskuuta 2013 2013-12-022. joulukuuta 2013 3WAH08
33. 9. Vielä viimeisen kerran (One Last Time) Jeffrey Reiner Barbara Hall 2013-11-2424. marraskuuta 2013 2013-12-099. joulukuuta 2013 3WAH09
34. 10. Hyvää yötä (Good Night) Keith Gordon Alexander Cary & Charlotte Stoudt 2013-12-011. joulukuuta 2013 2013-12-1616. joulukuuta 2013 3WAH10
35. 11. Tärkeä mies Teheranissa (Big Man in Tehran) Daniel Minahan Chip Johannessen & Patrick Harbinson 2013-12-088. joulukuuta 2013 2013-12-2323. joulukuuta 2013 3WAH11
36. 12. Tähti (The Star) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Meredith Stiehm 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-12-3030. joulukuuta 2013 3WAH12

Neljäs tuotantokausi (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Showtime on vahvistanut sarjan neljännen tuotantokauden.[2] Myös neljäs tuotantokausi tulee koostumaan kahdestatoista jaksosta[4] ja se alkaa 5. lokakuuta 2014.[3]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Isänmaan puolesta - 1. tuotantokausi dvdplaza.fi. Viitattu 24.11.2013. (suomeksi)
  2. a b Homeland renewed for fourth season by Showtime as viewing figures rise despite critics claiming the show's 'lost the plot' 23.10.2013. DailyMail. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  3. a b Hibberd, James: 'Homeland' season 4 intense first trailer 18.7.2014. Entertainment Weekly. Viitattu 19.7.2014. (englanniksi)
  4. Fan Favorites Masters of Sex and Homeland Renewed for 2014 22.10.2013. Time. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]