Luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta (Homeland) jaksoista.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esityspäivä Yhdysvalloissa Esityspäivä Suomessa DVD ja Blu-ray julkaisupäivä
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi
1 12 2011-10-022. lokakuuta 2011 2011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 2013 2013-03-3030. maaliskuuta 2013 2012-08-2828. elokuuta 2012 2013-04-055. huhtikuuta 2013[1]
2 12 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 2013 2013-06-1717. kesäkuuta 2013 2013-09-1010. syyskuuta 2013 2014
3 12 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 2013-12-3030. joulukuuta 2013
4 12[2] 2014-10-055. lokakuuta 2014[3]

Jaksolista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1. 1. Kotiinpaluu (Pilot) Michael Cuesta Howard Gordon, Alex Gansa & Gideon Raff 2011-10-022. lokakuuta 2011 2013-01-066. tammikuuta 2013 1WAH79
2. 2. Armo (Grace) Michael Cuesta Alex Gansa (tarina) & Alexander Cary (käsikirjoitus) 2011-10-099. lokakuuta 2011 2013-01-1313. tammikuuta 2013 1WAH01
3. 3. Puhdas iho (Clean Skin) Dan Attias Chip Johannessen 2011-10-1616. lokakuuta 2011 2013-01-2020. tammikuuta 2013 1WAH02
4. 4. Julkisuuden valokeilassa (Semper I) Jeffrey Nachmanoff Howard Gordon & Alex Gansa 2011-10-2323. lokakuuta 2011 2013-01-2727. tammikuuta 2013 1WAH03
5. 5. Sokea kohta (Blind Spot) Clark Johnson Alexander Cary 2011-10-3030. lokakuuta 2011 2013-02-033. helmikuuta 2013 1WAH04
6. 6. Hyvä sotilas (Good Soldier) Brad Turner Henry Bromell 2011-11-066. marraskuuta 2011 2013-02-1010. helmikuuta 2013 1WAH05
7. 7. Tapahtumarikas viikonloppu (The Weekend) Michael Cuesta Meredith Stiehm 2011-11-1313. marraskuuta 2011 2013-02-1717. helmikuuta 2013 1WAH06
8. 8. Akilleen kantapää (Achilles Heel) Tucker Gates Chip Johannessen 2011-11-2020. marraskuuta 2011 2013-02-2424. helmikuuta 2013 1WAH07
9. 9. Ristitulessa (Crossfire) Jeffrey Nachmanoff Alexander Cary 2011-11-2727. marraskuuta 2011 2013-03-033. maaliskuuta 2013 1WAH08
10. 10. Ensiaskel politiikkaan (Representative Brody) Guy Ferland Henry Bromell 2011-12-044. joulukuuta 2011 2013-03-1010. maaliskuuta 2013 1WAH09
11. 11. Maanista ajatuksen virtaa (The Vest) Clark Johnson Meredith Stiehm & Chip Johannessen 2011-12-1111. joulukuuta 2011 2013-03-1717. maaliskuuta 2013 1WAH10
12. 12. Valmistautuminen h-hetkeen (Marine One)
Viimeinen oljenkorsi (Marine One)[4]
Michael Cuesta Howard Gordon & Alex Gansa (tarina)
Alex Gansa & Chip Johannessen (käsikirjoitus)
2011-12-1818. joulukuuta 2011 2013-03-2424. maaliskuuta 2013
2013-03-3030. maaliskuuta 2013
1WAH11

Toinen tuotantokausi (2012)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
13. 1. Sopeutumisvaikeuksia (The Smile) Michael Cuesta Alex Gansa & Howard Gordon 2012-09-3030. syyskuuta 2012 2013-04-011. huhtikuuta 2013 2WAH01
14. 2. Beirutin kaduilla (Beirut Is Back) Michael Cuesta Chip Johannessen 2012-10-077. lokakuuta 2012 2013-04-088. huhtikuuta 2013 2WAH02
15. 3. Matka turvataloon (State of Independence) Lodge Kerrigan Alexander Cary 2012-10-1414. lokakuuta 2012 2013-04-1515. huhtikuuta 2013 2WAH03
16. 4. Uuden auton tuoksu (New Car Smell) David Semel Meredith Stiehm 2012-10-2121. lokakuuta 2012 2013-04-2222. huhtikuuta 2013 2WAH04
17. 5. Henkinen painekattila (Q&A) Lesli Linka Glatter Henry Bromell 2012-10-2828. lokakuuta 2012 2013-04-2929. huhtikuuta 2013 2WAH05
18. 6. Räätälin osoite (A Gettysburg Address) Guy Ferland Chip Johannessen 2012-11-044. marraskuuta 2012 2013-05-066. toukokuuta 2013 2WAH06
19. 7. Omantunnon soimaus (The Clearing) John Dahl Meredith Stiehm 2012-11-1111. marraskuuta 2012 2013-05-1313. toukokuuta 2013 2WAH07
20. 8. Lennän pois (I'll Fly Away) Michael Cuesta Howard Gordon & Chip Johannessen (tarina)
Chip Johannessen (käsikirjoitus)
2012-11-1818. marraskuuta 2012 2013-05-2020. toukokuuta 2013 2WAH08
21. 9. Kaksi hattua (Two Hats) Dan Attias Alexander Cary 2012-11-2525. marraskuuta 2012 2013-05-2727. toukokuuta 2013 2WAH09
22. 10. Särkyvä sydän (Broken Hearts) Guy Ferland Henry Bromell 2012-12-022. joulukuuta 2012 2013-06-033. kesäkuuta 2013 2WAH10
23. 11. Polttavan lähellä (In Memoriam) Jeremy Podeswa Chip Johannessen 2012-12-099. joulukuuta 2012 2013-06-1010. kesäkuuta 2013 2WAH11
24. 12. Valintojen aika (The Choice) Michael Cuesta Alex Gansa & Meredith Stiehm 2012-12-1616. joulukuuta 2012 2013-06-1717. kesäkuuta 2013 2WAH12

Kolmas tuotantokausi (2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Σ # Nimi Ohjaaja Käsikirjoittaja Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
25. 1. Syylliset pois pelistä (Tin Man Is Down) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Barbara Hall 2013-09-2929. syyskuuta 2013 2013-10-1414. lokakuuta 2013 3WAH01
26. 2. Hulluuden ja järjen välimaastossa (Uh... Oh... Ah...) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 2013-10-066. lokakuuta 2013 2013-10-2121. lokakuuta 2013 3WAH02
27. 3. Daavidin torni (Tower of David) Clark Johnson Henry Bromell & William Bromell 2013-10-1313. lokakuuta 2013 2013-10-2828. lokakuuta 2013 3WAH03
28. 4. Peli on vasta aluillaan (Game On) David Nutter James Yoshimura & Alex Gansa 2013-10-2020. lokakuuta 2013 2013-11-044. marraskuuta 2013 3WAH04
29. 5. Jooga vahvistaa (The Yoga Play) Clark Johnson Patrick Harbinson 2013-10-2727. lokakuuta 2013 2013-11-1111. marraskuuta 2013 3WAH05
30. 6. Kuolettavat kalavelat (Still Positive) Lesli Linka Glatter Alexander Cary & Barbara Hall 2013-11-033. marraskuuta 2013 2013-11-1818. marraskuuta 2013 3WAH06
31. 7. Gerontion Carl Franklin Chip Johannessen 2013-11-1010. marraskuuta 2013 2013-11-2525. marraskuuta 2013 3WAH07
32. 8. Punaiset kottikärryt (A Red Wheelbarrow) Seith Mann Alex Gansa & James Yoshimura 2013-11-1717. marraskuuta 2013 2013-12-022. joulukuuta 2013 3WAH08
33. 9. Vielä viimeisen kerran (One Last Time) Jeffrey Reiner Barbara Hall 2013-11-2424. marraskuuta 2013 2013-12-099. joulukuuta 2013 3WAH09
34. 10. Hyvää yötä (Good Night) Keith Gordon Alexander Cary & Charlotte Stoudt 2013-12-011. joulukuuta 2013 2013-12-1616. joulukuuta 2013 3WAH10
35. 11. Tärkeä mies Teheranissa (Big Man in Tehran) Daniel Minahan Chip Johannessen & Patrick Harbinson 2013-12-088. joulukuuta 2013 2013-12-2323. joulukuuta 2013 3WAH11
36. 12. Tähti (The Star) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Meredith Stiehm 2013-12-1515. joulukuuta 2013 2013-12-3030. joulukuuta 2013 3WAH12

Neljäs tuotantokausi (2014)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Showtime on vahvistanut sarjan neljännen tuotantokauden.[2] Myös neljäs tuotantokausi tulee koostumaan kahdestatoista jaksosta[5] ja se alkaa 5. lokakuuta 2014.[3]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Isänmaan puolesta - 1. tuotantokausi dvdplaza.fi. Viitattu 24.11.2013. (suomeksi)
  2. a b Homeland renewed for fourth season by Showtime as viewing figures rise despite critics claiming the show's 'lost the plot' 23.10.2013. DailyMail. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)
  3. a b Hibberd, James: 'Homeland' season 4 intense first trailer 18.7.2014. Entertainment Weekly. Viitattu 19.7.2014. (englanniksi)
  4. Jakso 12 esitettiin Yhdysvalloissa yhdessä, Suomessa kahdessa osassa.
  5. Fan Favorites Masters of Sex and Homeland Renewed for 2014 22.10.2013. Time. Viitattu 11.1.2014. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]