Luettelo televisiosarjan Huonosti käyttäytyvät miehet jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Tämä artikkeli listaa jaksot ja tuotantokaudet televisiosarjasta Huonosti käyttäytyvät miehet.

Tuotantokausi 1 (1992)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Uusi naapuri (Intruders).

Garyn yläkertaan muuttaa uusi naapuri, Deborah. Gary yrittää jotenkin sanoa Dorothylle, että heidän tarvitsee keskittyä enemmän häneen.

2.jakso: Vedonlyönti (Bet).

Gary ja Dermot kisaavat shakissa Carmenin oopperalipuista. Jos Gary saa liput, hän ja Dorothy menevät Carmeniin ja jos Dermot saa liput, Dermot ja Deborah menevät Carmeniin.

3.jakso: Hälytyksiä ja takaiskuja (Alarms and Setbacks).

Gary yrittää tehdä vaikutuksen Deborahiin ostamalla heidän taloonsa varashälyttimen, koska hänen ja Dorothyn suhde on selvästi lopussa.

4.jakso: Kuin eläimet (Animals).

Gary ja Dermot pelaavat squashea, kunnes Gary näkee Dorothyn toisen miehen kanssa. Dermot aloittaa uuden uran ostoskeskuksessa.

5.jakso: Seksiä ja väkivaltaa (Sex And Violence).

Dermot aikoo järjestää illalliset Deborahin kanssa tämän asunnossa, mutta Deborahin entinen poikaystävä tulee pilaamaan kaiken.

6.jakso: Uravalintoja (My Brilliant Career).

Gary aikoo vaihtaa alaa Croydonista ja Dermot hankkii alan tarjoilijana. Gary, Dorothy, Geroge ja Anthea menevät ravintolaan juhlimaan Anthean syntymäpäivää ja Dermotilla on Garylle pahoja uutisia.

Tuotantokausi 2 (1992)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Gary and Tony (Gary and Tony).

Dermot on lähtenyt pois ja Gary etsii uutta alivuokralaista.

2.jakso: Vuokrapoika (Rent Boy).

Gary alkaa epäillä Tonyn seksuaalisia suuntautumisia ja luulee Tonyn olevan homo. Tony taas yrittää kääntää Deborahin saksalaisen ystävän kirjeen.

3.jakso: Miten tyttöystävä jätetään (How To Dump Your Girlfriend).

Tony on tutustunut Deborahiin ja yrittää jotenkin jättää entisen ihastuksensa Patin. Gary taas on päättänyt, että hänen asunnossaan otetaan voimaan siivousaikataulut.

4.jakso: Levyongelma (Troublesome 12-inch).

Gary aikoo myydä Dorothyn vanhan 200 punnan arvoisen vihreän LP-levyn. Dorothy alkaa kuitenkin kysellä levyään ja Gary sprayjaa levyn mustan kopion osittain vihreäksi. Samalla Tony ja Deborah ovat Tonyn makuuhuoneessa.

5.jakso: Umpikuja (Going Nowhere).

Gary ja Deborah jäävät vangiksi hissiin ja Tonyn pakettiauto menee rikki. Dorothy on ostanut Garylle uudet alushousut ja kertoo Tonylle, että hänen ja Garyn suhde on lopussa.

6.jakso: Ärsyttäviä ihmisiä (People Having Irritatingly).

Tonyn veli John ja vaimo Mandy tulevat käymään Garylla kylässä. Jos Gary sietää heitä, kaikki pääsevät Espanjaan lomailemaan. Garylle se on erittäin vaikeata, sietää heitä.

Tuotantokausi 3 (1994)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Rakastaja (Lovers).

Garyn täytyy todistaa Dorothylle olleensa 50 naisen kanssa.

2.jakso: Sänky (Bed).

On yö ja Dorothylla on ruoansulatusongelmia. Garyn täytyy lähteä käymään apteekissa. Tonyn taas on korjattava rämisevä aita, sillä Deborah ei pysty nukkumaan.

3.jakso: Kauhukuvia (Casualties).

Deborah on lähtemässä Aasiaan ja aikoo myydä asuntoaan ja Gary ja Tony tekevät kaikkensa estäen sen. Gary on ladonnut toimistonsa täyteen pahvilaatikoita. Anthean riehuessa yksi putoaa Georgen päähän. Gary vie Georgen sairaalaan. Gary on luvannut Dorothylle, ettei enää koskaan valehtele ja lupasi siirtää pahvilaatikot pois toimistostaan. Siksi Georgen täytyy sanoa, että hänen päähän osui iso kirja.

4.jakso: Viikonloppu (Weekend).

Gary ja Dorothy lähtevät maalle viettämään viikonloppua ja Tony jää yksin Garyn asuntoon. Deborahilla taas on uusi poikaystävä, Ray.

5.jakso: Siivooja (Cleaning Lady).

Gary palkkaa siivoojan, mutta ihastuukin tähän suunnattomasti. Tony ihastuu myös ja yrittää saada Deborahin mustasukkaiseksi.

6.jakso: Avioliitto (Marriage).

Gary päätyy humalassa pyytämään Dorothya vaimokseen ja tekee seuraavana päivänä kaikkensa estääkseen sen. Tony saa Garylta salakuuntelulaitteen ja asentaa sen Deborahin kotiin ja aikoo salakuunnella Deborahia ja Rayta.

Tuotantokausi 4 (1995)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Lapset (Babies).

Dorothy haluaisi lapsia ja saa lopulta Garynkin suostumaan. Tony pääsee Deborahin asuntoon ja alkaa lukea Deborahin päiväkirjaa. Mutta kaataa vahingossa juomansa Deborahin alusvaatelaatikkoon ja vie vaatteet pesulaan, mutta kaikki värjäytyvät vihreiksi.

2.jakso: Infidelity (Uskottomuus).

Gary epäilee Dorothyn olevan jonkun toisen miehen kanssa ja päättää etsiä todisteita vakoilemalla Dorothya. Tony on hankkinut ammatin vanhusten hauskuuttajana.

3.jakso: Pornografiaa (Pornography).

Tonylla on tyttöystävä, joka ei suvaitse Tonyn pornolehtiä. Garya ei ole kutsuttu Deborahin illalliselle, johon Dorothy ja tämän uusi poikaystävä on kutsuttu, joten Gary päättää järjestää omat juhlat.

4.jakso: Kolme tyttöystävää (Three Girlfriends).

Tonylla on kolme tyttöystävää, joita hän arvostelee eri tasoilla. Samalla Garyn isä on tulossa käymään ja Dorothy ilmoittaa menevänsä uuden poikaystävänsä Jamien kanssa naimisiin ja Gary yrittää löytää naista, jotta saisi Dorothyn mustasukkaiseksi, mutta hänen isänsä aina pilaa kaiken.

5.jakso: Humalassa (Drunk).

Heidän piti viettää romanttinen ilta yhdessä, mutta Gary jää Tonyn kanssa pubiin. Dorothy ja Deborah katsovat Dorothy-videon jonka Gary ja Tony ovat kuvanneet.

6.jakso: Toipilas (In Bed With Dorothy).

Dorothylta on poistettu umpilisäke ja Gary päättää pitää hänestä huolta. Tony taas on päättänyt hankkia silmälasit, mutta kaikki nauravat hänelle ja hän asentaa silmiinsä piilolasit.

7.jakso: Vieraissa (Playing Away).

Tony yrittää vetää hampaansa pois ja Dorothy tulee apuun, mutta päätyykin sänkyyn Tonyn kanssa. Gary lähettää Georgen ja Anthean koulutukseen.

Tuotantokausi 5 (1996)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Parta (Hair).

Tony palaa Euroopan kiertueeltaan kasvattaneena parran. Dorothy on muuttamassa Garyn luokse asumaan eikä tahdo, että Tony asuu asunnossa. Tony ei tahdo, että Dorothy muuttaisi heille.

2.jakso: Hyvä pubi (The Good Pub Guide).

The Crown uusitaan ja Gary ja Tony alkavat vertailla muita Lontoon pubeja. Tony yrittää tehdä Deborahiin vaikutuksen astrologialla. Dorothy alkaa saada tarpeekseen GAryn käytöksestä ja hän ja Gary saavat porttikiellon The Crowniin. The Crownilla on uusi pudinpitäjä, Ken.

3.jakso: Pelkuruus (Cowardice).

Tony alkaa epäillä Deborahia lesboksi ja Gary rupeaa pelkuriksi liikenteessä. Garyn täytyy todistaa, ettei ole pelkuri ja tilaa ison miehen, joka uhkailee häntä.

4. Kaveri ja tyttöystävä (Your Mate V Your Bird).

Garyn mielestä ei tule toimimaan, että Tony ja Dorothy voivat asua Garyn luona. Jommankumman pitää lähteä.

5.jakso: Villatakki (Cardigan).

Gary on alkanut pukeutua kuin George ja Deborahilla on uusi kumppani, joka saa Tonyn kateelliseksi. Gary haluaisi tehdä jotakin villiä, kuten nuoruusvuosina. Gary, Tony, Deborah, Dorothy ja Adam lähtevät discoon, jossa Gary oksentaa.

6.jakso: Raha (Rich and Fat).

Tony lihoo huomattavasti ja saa tietää Garyn tilillä lojuvasta 33 000 punnasta ja Tony levittää sanaa kaikille ja kaikki yrittävät saada Garylta rahaa. Tony alkaa laihdutuskuurille.

7.jakso: Kotitekoinen sauna (Home Made Sauna).

Dorothy ja Deborah lähtevät seilaamaan viikonlopuksi ja Gary ja Tony yrittävät saada naapurin naiset Tonyn puisen grillin ympärille.

Tuotantokausi 6 (1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1.jakso: Polttarit (Stag Night).

Gary ja Dorothy ovat menossa naimisiin ja Tony järjestää polttarit, jossa Gary päätyy stripparin kanssa sänkyyn - itse asiassa sohvalle.

2.jakso: Häät (Wedding).

The Crown uusitaan ja Gary ja Tony alkavat vertailla muita Lontoon pubeja. Tony yrittää tehdä Deborahiin vaikutuksen astrologialla. Dorothy alkaa saada tarpeekseen Garyn käytöksestä ja hän ja Gary saavat porttikiellon The Crowniin. The Crownilla on uusi pudinpitäjä, Ken.

3.jakso: Mustasukkaisuutta (Jealousy).

Gary, Tony, Deborah ja Dorothy lähtevät maalle asumaan asuntovaunussa. Gary on äkeä, koska on joutunut lopettamaan tupakoinnin. Tony luulee Deborahin teeskentelevän orgasmeja. Gary yrittää saada farmin pitäjältä hra. Wadylta tupakkaa.

4.jakso: Ilta television ääressä (Watching TV).

Gary, Tony, Deborah ja Dorothy viettävät iltaa television ääressä katsellen Star Trekkiä ja odottaen ilmaisia pizzoja. Gary, Dorothy ja Deborah pilailevat Tonyn kustannuksella, koska tämä on ollut liian iloinen viime aikoina.

5.jakso: Veljenpoika (Ten).

Dorothyn veljenpoika ja Deborahin äiti tulee käymään kylässä. Deborahin äiti arvostelee Tonyn hiuksia ja Tony menee muuttamaan hiuksensa.

6.jakso: Sohva (Sofa).

Garyn sohva on 25 vuotta vanha ja Dorothy päättää hakeutua siitä eroon. Ensin Gary haluaa kuitenkin muistella. Tony herää krapulassa ja huomaa sängyssään käärmeen.

Erikoisjaksot (1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Yhteinen joulu (B***s!), (Jingle Balls! (aka The Big Christmas Box).

Gary, Tony, Deborah ja Dorothy viettävät joulua yhdessä. Deborahin mielestä Tony tarttuu häneen liikaa ja heidän täytyisi erota. Gary lupaa valmistaa itse jouluruoan, joka kuitenkin menee ihan pilalle.

(Comic Relief Special).

Ei tarkempia tietoja

Erikoisjaksot / tuotantokausi 7 (1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

1. Suorituspaineita (Performance).

Gary ja Dorothy aikovat hankkia lapsen, mutta Garylla on ongelmia suoriutua. Samalla Deborah satuttaa jalkansa eikä tahdo, että Tony muuttaisi Deborahin asuntoon, kuten oli suunniteltu.

2. Gary rakastuu (Gary in Love).

Gary on kutsuttu SEKSI:n kokoukseen. Gary ja Tony varastavat suuren museon patsaan hotellihuoneeseensa. Lisäksi Gary rakastuu Wendy-nimiseen naiseen ja Dorothy on luulee samaan aikaan olevansa raskaana.

3. Synnytys (Delivery).

Tony on hankkinut työn postiljoonina ja ottaa elämän viimeinkin vakavana, mutta Tony ei enää kiihota Deborahia. Dorothy on tullut raskaaksi ja Garyn täytyy kertoa Georgelle ja Anthealle, että heidän toimistonsa suljetaan.

Erikoisjaksot (1999)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(The Naughty Boys).

Ei tarkempia tietoja

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]