Luettelo televisiosarjan Hercules jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Hercules -televisiosarjan jaksoista. Ohjelma alkoi Yhdysvalloissa 16. tammikuuta 1995 ja päättyi 22. marraskuuta 1999.


Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.


1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 16. tammikuuta 1995 The Wrong Path
2. 23. tammikuuta 1995 Eye of the Beholder
3. 30. tammikuuta 1995 The Road to Caldyon
4. 6. helmikuuta 1995 Festival of Dionysos
5. 13. helmikuuta 1995 Ares
6. 20. helmikuuta 1995 As Darkness Falls
7. 27. helmikuuta 1995 Pride Comes Before a Brawl
8. 6. maaliskuuta 1995 The March to Freedom
9. 13. maaliskuuta 1995 Sotaisa Xena The Warrior Princess
10. 20. maaliskuuta 1995 Gladiator
11. 24. huhtikuuta 1995 The Vanishing Dead
12. 1. toukokuuta 1995 Lennokas taisteluase The Gauntlet
13. 8. toukokuuta 1995 Romanssinpoikanen Unchained Heart

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 4. syyskuuta 1995 The King of Thieves
2. 11. syyskuuta 1995 All That Glitters
3. 18. syyskuuta 1995 What´s in a Name?
4. 25. syyskuuta 1995 Siege at Naxos
5. 2. lokakuuta 1995 Outcast
6. 9. lokakuuta 1995 Under the Broken Sky
7. 16. lokakuuta 1995 Kaikkien hirviöiden äiti The Mother of All Monsters
8. 30. lokakuuta 1995 Hercules hellänä isänä The Other Side
9. 6. marraskuuta 1995 Kultainen nainen ja jousi The Fire Down Below
10. 13. marraskuuta 1995 Jättiläinen rakkauden lonkeroissa Cast a Giant Shadow
11. 20. marraskuuta 1995 Highway to Hades
12. 8. tammikuuta 1996 Totuuden teräase The Sword of Veracity
13. 15. tammikuuta 1996 Sadistinen nahkanainen The Enforcer
14. 29. tammikuuta 1996 Luurangot sotajalalla Once A Hero
15. 5. helmikuuta 1996 Herikistynyt Hercules Heedless Heart
16. 12. helmikuuta 1996 Ensimmäinen olympiatuli Let the Games Begin
17. 19. helmikuuta 1996 Merestä nousee neito The Apple
18. 4. maaliskuuta 1996 Lupaus on lupaus Promises
19. 18. maaliskuuta 1996 Päivä kuninkaana King for a Day
20. 22. huhtikuuta 1996 Herculeksen pyhä sana Protean Challenge
21. 29. huhtikuuta 1996 Hirviö häävieraana The Wedding of Alcmene
22. 6. toukokuuta 1996 Valta ja sen vaarat The Power
23. 13. toukokuuta 1996 Vanhan kentaurin viisaudet Centaur Mentor Journey
24. 24. kesäkuuta 1996 Matkamuistojen luolassa Cave of Echoes

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 7. lokakuuta 1996 Hiekkaerämaan pedot Mercenary
2. 14. lokakuuta 1996 Tuomionpäivän tarinoita Doomsday
3. 21. lokakuuta 1996 Vetävä pikkusisko Love Takes a Holiday
4. 28. lokakuuta 1996 Elinvoimainen muumio Mummy Dearest
5. 4. marraskuuta 1996 Liekehtivä punapää Not Fade Away
6. 11. marraskuuta 1996 Hurmaava hirviövauva Monster Child in the Promised Land
7. 18. marraskuuta 1996 Enkelipoika saa siipensä Green-Eyed Monster
8. 25. marraskuuta 1996 Kuninkaallinen Hercules Prince Hercules
9. 16. joulukuuta 1996 Taivaan tuikkivat viestit A Star to Guide Them
10. 20. tammikuuta 1997 Leidi ja lohikäärme The Lady and the Dragon
11. 27. tammikuuta 1997 Serkkupojasta kuninkaaksi Long Live the King
12. 3. helmikuuta 1997 Paholainen boolimaljalla Surprise
13. 10. helmikuuta 1997 Nuolennopea nainen Encounter
14. 17. helmikuuta 1997 Rakastunut Hercules When a Man Loves a Women
15. 24. helmikuuta 1997 Kuolema nukkuu kaksoisvuoteessa Judgment Day
16. 3. maaliskuuta 1997 Maanalainen kaupunki The Lost Village
17. 14. huhtikuuta 1997 Eläköön elegantti Ranska Les Contemptibles
18. 21. huhtikuuta 1997 Sisarusten loistotiimi Reign of Terror
19. 28. huhtikuuta 1997 Haavoittuva, salainen ase The End of the Beginning
20. 5. toukokuuta 1997 Sotamorsian War Bride
21. 12. toukokuuta 1997 Keskusteluja sortuvassa luolassa A Rock and a Hard Place
22. 19. toukokuuta 1997 Atlantis Atlantis

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 29. syyskuuta 1997 Pavunvarsia ja pieniä ilkiöitä Beanstalks and Bad Eggs
2. 6. lokakuuta 1997 Sankarin omatunto Hero´s Hearth
3. 13. lokakuuta 1997 Regrets...I´ve Had a Few
4. 20. lokakuuta 1997 Hämähäkkinaisen irvistys Web of Desire
5. 27. lokakuuta 1997 Mäiskimisorgiat Stranger in a Strange World
6. 3. marraskuuta 1997 Kaksi miestä ja ihmelapsi Two Men and a Baby
7. 10. marraskuuta 1997 Amatsoni-sisko Prodigal Sister
8. 17. marraskuuta 1997 Hercules tanssiparketilla ...And Fancy Free
9. 12. tammikuuta 1998 Hercules alastonmallina If I Had a Hammer
10. 19. tammikuuta 1998 Hercules oikeussalissa Hercules On Trial
11. 26. tammikuuta 1998 Ihme Medea! Medea Culpa
12. 2. helmikuuta 1998 Men in Pink
13. 9. helmikuuta 1998 Armageddon Now, Part I
14. 16. helmikuuta 1998 Armageddon Now, Part II
15. 23. helmikuuta 1998 Yes Virginia, There Is a Hercules
16. 16. maaliskuuta 1998 Porkules
17. 23. maaliskuuta 1998 One Fowl Day
18. 13. huhtikuuta 1998 My Fair Cupcake
19. 20. huhtikuuta 1998 War Wounds
20. 27. huhtikuuta 1998 Twilight
21. 4. toukokuuta 1998 Top God
22. 11. toukokuuta 1998 Reunions

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 28. syyskuuta 1998 Faith
2. 5. lokakuuta 1998 Descent
3. 12. lokakuuta 1998 Ressurection
4. 19. lokakuuta 1998 Genies and Grecians and Geeks, Oh My!
5. 26. lokakuuta 1998 Render Unto Caesar
6. 2. marraskuuta 1998 Norse by Norsevest (Part I)
7. 9. marraskuuta 1998 Somewhere Over Rainbow Bridge (Part II)
8. 16. marraskuuta 1998 Darkness Rising
9. 4. tammikuuta 1999 For Those of You Just Joining Us
10. 11. tammikuuta 1999 Let There Be Light
11. 18. tammikuuta 1999 Redemption
12. 25. tammikuuta 1999 Sky High
13. 1. helmikuuta 1999 Stranger and Stranger
14. 8. helmikuuta 1999 Just Passing Through
15. 15. helmikuuta 1999 Greece is Burning
16. 22. helmikuuta 1999 We´ll All Have Cyprus
17. 15. maaliskuuta 1999 The Academy
18. 1. maaliskuuta 1999 Love on the Rocks
19. 26. huhtikuuta 1999 Once Upon a Future King
20. 3. toukokuuta 1999 Fade Out
21. 10. toukokuuta 1999 My Best Girl`s Wedding
22. 17. toukokuuta 1999 Revelations

6. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen esityspäivä Suomenkielinen nimi Alkuperäinen nimi
1. 27. syyskuuta 1999 Be Deviled
2. 4. lokakuuta 1999 Love, Amazon Style
3. 11. lokakuuta 1999 Rebel with a Cause
4. 18. lokakuuta 1999 Darkness Visible
5. 1. marraskuuta 1999 Hercules, Tramps and Thieves
6. 8. marraskuuta 1999 City of the Dead
7. 15. marraskuuta 1999 A Wicked Good Time
8. 22. marraskuuta 1999 Full Circle