Luettelo televisiosarjan Good Wife jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Good Wife on amerikkalainen draamasarja, jonka ensiesitys oli CBS-kanavalla 22. syyskuuta 2009 ja Nelosella 31. toukokuuta 2010. Sarja keskittyy Alicia Florrickin elämään, jonka aviomies joutuu vankilaan julkisen seksi- ja korruptioskandaalin vuoksi. Alicia palaa vanhaan työhönsä puolustusasianajajaksi uudelleenrakentaakseen maineensa ja elättääkseen kaksi lastaan.


Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksot Esitetty (USA) DVD-julkaisupäivät
Ensiesitys Viimeinen esitys Alue 1 Alue 2 Alue 4
1 23[1] 22. syyskuuta 2009 25. toukokuuta 2010 14. syyskuuta 2010 20. syyskuuta 2010 2. syyskuuta 2010[2]
2 23 28. syyskuuta 2010 17. toukokuuta 2011 13. syyskuuta 2011 12. syyskuuta 2011 6. lokakuuta 2011
3 22 25. syyskuuta 2011 29. huhtikuuta 2012 4. syyskuuta 2012 27. elokuuta 2012 29. elokuuta 2012
4 22 30. syyskuuta 2012 28. huhtikuuta 2013 20. elokuuta 2013 2. syyskuuta 2013 18. syyskuuta 2013
5 22 29. syyskuuta 2013 TBA TBA TBA TBA

1. kausi: 2009–2010[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Katsojia (USA; miljoonissa) Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
01 Pilot Perheen uusi elättäjä Charles McDougall Michelle King & Robert King 13.71 22. syyskuuta 2009 31. toukokuuta 2010
02 Sripped Prostituoidun puolustaja Charles McDougall Michelle King & Robert King 13.69 29. syyskuuta 2009 7. kesäkuuta 2010
03 You Can't Go Home Again Vanhat maisemat Scott Ellis Dee Johnson 13.69 6. lokakuuta 2009 4. kesäkuuta 2010
04 Fixed Kepulikonsteja Dan Minahan Todd Ellis Kessler 12.98 13. lokakuuta 2009 21. kesäkuuta 2010
05 Crash Laajoja tuhoja Gloria Muzio Ted Humphrey 13.26 20. lokakuuta 2009 28. kesäkuuta 2010
06 Conjugal Aviollinen tapaaminen Rob Holcomb Angela Amato Velez 12.74 3. marraskuuta 2009 5. heinäkuuta 2010
07 Unorthodox Harhaoppia John Polson Robert King & Michelle King 13.35 10. marraskuuta 2009 12. heinäkuuta 2010
08 Unprepared Valmis todistamaan Jim McKay Corinne Brinkerhoff 12.70 17. marraskuuta 2009 19. heinäkuuta 2010
09 Threesome Kimppakiva James Whitmore Jr. Ted Humphrey 12.53 24. marraskuuta 2009 26. heinäkuuta 2010
10 Lifeguard Hengenpelastaja Paris Barclay Tom Smuts 14.17 15. joulukuuta 2009 2. elokuuta 2010
11 Infamy Alhaista journalismia Nelson McCormick Todd Ellis Kessler 13.98 5. tammikuuta 2010 9. elokuuta 2010
12 Painkiller Yliannostus Steave Still Corinne Brinkerhoff 13.87 12. tammikuuta 2010 16. elokuuta 2010
13 Bad Paha ihminen Alex Zakrzewski Ted Humphrey 12.72 2. helmikuuta 2010 23. elokuuta 2010
14 Hi Hei John Gallagher Robert King, Michelle King & Barry Schkolnick 14.75 9. helmikuuta 2010 30. elokuuta 2010
15 Bang Bang Rod Holcomb Courtney Kemp Agboh 13.29 2. maaliskuuta 2010 6. syyskuuta 2010
16 Fleas Fleas Rosemary Rodriguez Amanda Segel 13.91 9. maaliskuuta 2010 13. syyskuuta 2010
17 Heart Sydän Felix Alcala Corinne Brinkerhoff 13.41 16. maaliskuuta 2010 20. syyskuuta 2010
18 Doubt Epävarmuustekijä Felix Alcala Karen Hall 12.06 6. huhtikuuta 2010 27. syyskuuta 2010
19 Boom Julmia toimia Lesli Linka Glatter Ted Humphrey 12.07 27. huhtikuuta 2010 4. lokakuuta 2010
20 Mock Lavastuksia Rod Holcomb Todd Ellis Kessler 12.88 4. toukokuuta 2010 11. lokakuuta 2010
21 Unplugged Kumpi? Christopher Misiano Karen Hall 12.85 11. toukokuuta 2010 18. lokakuuta 2010
22 Hybristophilia Hybristophilia Fred Toye Frank Pierson 12.17 18. toukokuuta 2010 25. lokakuuta 2010
23 Running Ehdokas James Whitmore Jr. Robert King, Michelle King & Corinne Binkerhoff 10.58 25. toukokuuta 2010 1. marraskuuta 2010

2. kausi: 2010–2011[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Katsojia (USA; miljoonissa) Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
01 Taking Control Homma haltuun Félix Alcalá Robert King & Michelle King 12.84 28. syyskuuta 2010 13. kesäkuuta 2011
02 Double Jeopardy Kovaa peliä Dean Parisot Ted Humphrey 12.76 5. lokakuuta 2010 20. kesäkuuta 2011
03 Breaking Fast Sukurasite James Whitmore Jr. Corinne Brinkerhoff 11.82 12. lokakuuta 2010 27. kesäkuuta 2011
04 Cleaning House Siivouspäivä Rosemary Rodriguez Robert King & Michelle King 12.17 19. lokakuuta 2010 4. heinäkuuta 2011
05 VIP Treatment VIP-kohtelu Michael Zinberg Robert King & Michelle King 12.59 26. lokakuuta 2010 11. heinäkuuta 2011
06 Poisoned Pill Daavid ja Goljat Peter O’Fallon Keith Eisner 12.33 9. marraskuuta 2010 18. heinäkuuta 2011
07 Bad Girls Pahat tytöt Jim McKay Courtney Kemp Agboh 11.74 16. marraskuuta 2010 25. heinäkuuta 2011
08 On Tap Nauhojen kertomaa Roxann Dawson Leonard Dick 10.03 23. marraskuuta 2010 1. elokuuta 2011
09 Nine Hours Yhdeksän tuntia Julie Hebert Meredith Averill 11.84 14. joulukuuta 2010 8. elokuuta 2011
10 Breaking Up Eroamisia Félix Alcalá Robert King & Michelle King 12.29 11. tammikuuta 2011 15. elokuuta 2011
11 Two Courts Kaksi rintamaa Tom DiCillo Ted Humphrey 11.43 18. tammikuuta 2011 22. elokuuta 2011
12 Silly Season Rotukortti Rosemary Rodriguez Corinne Brinkerhoff 12.14 1. helmikuuta 2011 29. elokuuta 2011
13 Real Deal Sopimus Michael Zinberg Keith Eisner
Robert King & Michelle King
11.86 8. helmikuuta 2011 5. syyskuuta 2011
14 Net Worth Nettoarvo Brooke Kennedy Meredith Averill
Robert King & Michelle King
11.43 15. helmikuuta 2011 12. syyskuuta 2011
15 Silver Bullet Hopealuoti Jim McKay Steve Lichtman
Robert King & Michelle King
11.86 22. helmikuuta 2011 19. syyskuuta 2011
16 Great Firewall Kiinan palomuuri Nelson McCormick Leonard Dick
Robert King & Michelle King
11.38 1. maaliskuuta 2011 26. syyskuuta 2011
17 Ham Sandwich Totuuden aika Griffin Dunne Keith Eisner 11.70 22. maaliskuuta 2011 3. lokakuuta 2011
18 Killer Song Tappajan laulu James Whitmore Jr. Karen Hall 10.16 29. maaliskuuta 2011 10. lokakuuta 2011
19 Wrongful Termination Laiton irtisanominen Phil Abraham Ted Humphrey 10.82 5. huhtikuuta 2011 2. tammikuuta 2012
20 Foreign Affairs Ulkomaanpolitiikkaa Frederick E. O. Toye Meredith Averill
Robert King & Michelle King
11.05 12. huhtikuuta 2011 9. tammikuuta 2012
21 In Sickness Myötä- ja vastoinkäymisissä Félix Alcalá Steve Lichtman
Robert King & Michelle King
12.38 3. toukokuuta 2011 16. tammikuuta 2012
22 Getting Off Kliimaksi Roxann Dawson Leonard Dick 11.73 10. toukokuuta 2011 23. tammikuuta 2012
23 Closing Arguments Päätöspuheenvuoro Robert King Corinne Brinkerhoff
Robert King & Michelle King
12.58 17. toukokuuta 2011 30. tammikuuta 2012

3. kausi: 2011–2012[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Katsojia (USA; miljoonissa) Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
01 A New Day Uusi päivä Brooke Kennedy Meredith Averill
Robert King & Michelle King
10.66 25. syyskuuta 2011 6. helmikuuta 2012
02 The Death Zone Kuoleman vyöhyke Jim McKay Leonard Dick
Robert King & Michelle King
11.08 2. lokakuuta 2011 13. helmikuuta 2012
03 Get a Room Hankkikaa huone David Platt Julia Wolfe
Robert King & Michelle King
10.28 9. lokakuuta 2011 20. helmikuuta 2012
04 Feeding the Rat Vastustamaton tarjous Frederick E. O. Toye Keith Eisner 10.33 16. lokakuuta 2011 27. helmikuuta 2012
05 Marthas and Catilins Valintoja Félix Alcalá Ted Humphrey 9.77 23. lokakuuta 2011 11. kesäkuuta 2012
06 Affairs of State Kansainvälisiä suhteita Dean Parisot Corinne Brinkerhoff 10.60 30. lokakuuta 2011 18. kesäkuuta 2012
07 Executive Order 13224 Puun ja kuoren välissä Brooke Kennedy Leonard Dick 9.07 6. marraskuuta 2011 25. kesäkuuta 2012
08 Death Row Tip Vihje kuolemaantuomitulta Joshua Marston Matthew Montoya
Robert King & Michelle King
10.24 13. marraskuuta 2011 2. heinäkuuta 2012
09 Whiskey Tango Foxtrot Wiski Tyyne Faarao Rosemary Rodriguez Robert King
Michelle King & Meredith Averill
9.79 20. marraskuuta 2011 9. heinäkuuta 2012
10 Parenting Made Easy Vanhemmuuden vaikeuksia Rosemary Rodriguez Courtney Kemp Agboh
Robert King & Michelle King
9.94 4. joulukuuta 2011 16. heinäkuuta 2012
11 What Went Wrong Mikä meni pieleen? James Whitmore Jr. Keith Eisner
Robert King & Michelle King
11.56 11. joulukuuta 2011 23. heinäkuuta 2012
12 Alienation of Affection Erosta allikkoon Michael Zinberg Corinne Brinkerhoff 11.65 8. tammikuuta 2012 30. heinäkuuta 2012
13 Bitcoin for Dummies Bittirahaa pösilöille Frederick E. O. Toye Courtney Kemp Agboh
Robert King & Michelle King
9.45 15. tammikuuta 2012 6. elokuuta 2012
14 Another Ham Sandwich Syyteharkinta Frederick E. O. Toye Leonard Dick 11.08 29. tammikuuta 2012 13. elokuuta 2012
15 Live From Damascus Loputon ajojahti Brooke Kennedy Ted Humphrey
Robert King, Michelle King & Leonard Dick
9.73 19. helmikuuta 2012 20. elokuuta 2012
16 After the Fall Surujen silta James Whitmore Jr. Meredith Averill 9.83 4. maaliskuuta 2012 27. elokuuta 2012
17 Long Way Home Paljastuksia Nelson McCormick Keith Eisner 9.88 11. maaliskuuta 2012 3. syyskuuta 2012
18 Gloves Come Off Nyrkit pystyssä Michael Zinberg Matthew Montoya
Leonard Dick
9.58 18. maaliskuuta 2012 10. syyskuuta 2012
19 Blue Ribbon Panel Ryhmäpainetta Rosemary Rodriguez Courtney Kemp Agboh
Robert King & Michelle King
9.77 25. maaliskuuta 2012 17. syyskuuta 2012
20 Pants on Fire Kieroa peliä Roxann Dawson Ted Humphrey 10.16 15. huhtikuuta 2012 24. syyskuuta 2012
21 The Penalty Box Tuomari tutkittavana Michael Zinberg Julia Wolfe
Robert King, Michelle King & Ted Humphrey
10.42 22. huhtikuuta 2012 1. lokakuuta 2012
22 The Dream Team Huipputiimi Robert King Corinne Brinkerhoff & Meredith Averill 9.97 29. huhtikuuta 2012 8. lokakuuta 2012

4. kausi: 2012–2013[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Katsojia (USA; miljoonissa) Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
01 I Fought the Law Kapinallinen Michael Zinberg Robert King & Michelle King 9.93 30. syyskuuta 2012 2. syyskuuta 2013
02 And the Law Won Oikeus on voittanut taas Rosemary Rodriguez Ted Humphrey 8.95 7. lokakuuta 2012 9. syyskuuta 2013
03 Tho Girls, One Code Kooditytöt Brooke Kennedy Robert King & Michelle King 9.12 14. lokakuuta 2012 16. syyskuuta 2013
04 Don’t Haze Me, Bro Fuksikaste Michael Zinberg Keith Eisner 10.02 21. lokakuuta 2012 23. syyskuuta 2013
05 Waiting for the Knock Likaista rahaa Frederick E. O. Toye Leonard Dick 9.51 28. lokakuuta 2012 30. syyskuuta 2013
06 The Art of War Sotataito Josh Charles Robert King, Michelle King & Ted Humphrey 9.93 4. marraskuuta 2012 7. lokakuuta 2013
07 Anatomy of a Joke Vitsin anatomia James Whitmore Jr. Craig Turk, Robert King & Michelle King 9.02 11. marraskuuta 2012 14. lokakuuta 2013
08 Here Comes the Judge Tuomari vai juomari? Rosemary Rodriguez Meredith Averill 9.94 18. marraskuuta 2012 21. lokakuuta 2013
09 A Defense of Marriage Avioliiton puolustuspuhe Brooke Kennedy Matthew Montoya
Robert King & Michelle King
9.45 25. marraskuuta 2012 28. lokakuuta 2013
10 Battle of the Proxies Valtuuksien taistelu Griffin Dunne Ted Humphrey 9.70 2. joulukuuta 2012 4. marraskuuta 2013
11 Boom De Ya Da Luonnonrauhaa Félix Alcalá Nichelle Tramble Spellman 9.96 6. tammikuuta 2013 11. marraskuuta 2013
12 Je Ne Sais What Je Ne Sais? Mitä? Matt Shakman Jacqueline Hoyt 10.04 13. tammikuuta 2013 18. marraskuuta 2013
13 The Seven Day Rule Seitsemän päivän sääntö Michael Zinberg Keith Eisner 9.35 27. tammikuuta 2013 25. marraskuuta 2013
14 Red Team, Blue Team Vastakkaisilla puolilla Jim McKay Robert King & Michelle King 8.35 17. helmikuuta 2013 2. joulukuuta 2013
15 Going for the Gold Gold-jahti Rosemary Rodriguez Leonard Dick 8.99 3. maaliskuuta 2013 9. joulukuuta 2013
16 Runnin' with the Devil Paholaisen kätyri Christopher Misiano Meredith Averill 9.21 10. maaliskuuta 2013 16. joulukuuta 2013
17 Invitation to an Inquest Kuolemansyyn tutkimus Kevin Hooks Julia Wolfe & Matthew Montoya 9.08 17. maaliskuuta 2013 23. joulukuuta 2013
18 Death of a Client Päämiehen kuolema Robert King Robert King & Michelle King 9.59 24. maaliskuuta 2013 30. joulukuuta 2013
19 The Wheels of Justice Oikeuden rattaat Frederick E. O. Toye Jacqueline Hoyt 8.59 31. maaliskuuta 2013 6. tammikuuta 2014
20 Rape: A Modern Perspective Oikeutta raiskatulle Brooke Kennedy J. C. Nolan 10.14 14. huhtikuuta 2013 13. tammikuuta 2014
21 A More Perfect Union Täydellisempi liitto Michael Zinberg Craig Turk 9.02 21. huhtikuuta 2013 20. tammikuuta 2014
22 What's in the Box?' Mitä laatikossa on? Robert King Robert King & Michelle King 9.13 28. huhtikuuta 2013 27. tammikuuta 2014

5. kausi: 2013–2014[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi Ohjaaja/t Käsikirjoittaja/t Katsojia (USA; miljoonissa) Alkuperäinen esityspäivä Esityspäivä Suomessa
01 Everything is Ending Kaikki on lopussa Robert King Robert King & Michelle King 9.15 29. syyskuuta 2013 3. helmikuuta 2014
02 The Bit Bucket Bittitunkio Michael Zinberg Robert King & Ted Humphrey 9.23 6. lokakuuta 2013 10. helmikuuta 2014
03 A Precious Commodity Elämä on lahja Brooke Kennedy Keith Eisner 8.46 13. lokakuuta 2013 17. helmikuuta 2014
04 Outside the Bubble Kuplan ulkopuolella Félix Alcalá Robert King & Michelle King 8.99 20. lokakuuta 2013 24. helmikuuta 2014
05 Hitting the Fan Seinät luhistuvat James Whitmore Jr. Robert King & Michelle King 9.35 27. lokakuuta 2013 3. maaliskuuta 2014
06 The Next Day Tyhjän päällä Michael Zinberg Leonard Dick 10.22 3. marraskuuta 2013 10. maaliskuuta 2014
07 The Next Week Viattomuuden loppu Frederick E. O. Toye Craig Turk 10.26 10. marraskuuta 2013 17. maaliskuuta 2014
08 The Next Month Näytön paikka Josh Charles Ted Humphrey 9.72 17. marraskuuta 2013 24. maaliskuuta 2014
09 Whack-a-Mole Uuvutustaistelu Kevin Hooks Nichelle Tramble Spellman 9.70 24. marraskuuta 2013 31. maaliskuuta 2014
10 The Decision Tree Menneisyyden vangit Rosemary Rodriguez Robert King & Michelle King 10.42 1. joulukuuta 2013 7. huhtikuuta 2014
11 Goliath and David Daavid ja Goljat Brooke Kennedy Luke Schelhaas 9.24 5. tammikuuta 2014 14. huhtikuuta 2014
12 We, the Juries Ansa viritetty Paris Barclay Keith Eisner 9.85 12. tammikuuta 2014 21. huhtikuuta 2014
13 Parallel Construction, Bitches Seinillä on korvat Matt Shakman Erica Shelton Kodish 8.94 9. maaliskuuta 2014 28. huhtikuuta 2014
14 A Few Words Sanan säilä Rosemary Rodriguez Leonard Dick 8.43 16. maaliskuuta 2014 5. toukokuuta 2014
15 Dramatics, Your Honor Draama oikeussalissa Brooke Kennedy Robert King & Michelle King 9.12 23. maaliskuuta 2014 12. toukokuuta 2014
16 The Last Call Viimeinen puhelu Jim McKay Robert King & Michelle King 10.96 30. maaliskuuta 2014 19. toukokuuta 2014
17 A Material World Materialisti Griffin Dunne Craig Turk 9.83 13. huhtikuuta 2014 26. toukokuuta 2014
18 All Tapped Out Ilmiantaja Félix Alcalá Julia Wolfe & Matthew Montoya 9.15 20. huhtikuuta 2014 2. kesäkuuta 2014
19 Tying the Knot Köysikiikku Josh Charles Nichelle Tramble Spellman 9.33 27. huhtikuuta 2014 9. kesäkuuta 2014
20 The Deep Web Syvä verkko Brooke Kennedy Luke Schelhaas & Erica Shelton Kodish 8.98 4. toukokuuta 2014 16. kesäkuuta 2014
21 The One Percent Rikkain prosentti Rosemary Rodriguez Ted Humphrey 8.73 11. toukokuuta 2014 23. kesäkuuta 2014
22 A Weird Year Merkillinen vuosi Robert King Robert King & Michelle King 9.14 18. toukokuuta 2014 30. kesäkuuta 2014

6. kausi: 2014–2015[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

13. maaliskuuta 2014 CBS kertoi sopineensa Good Wifen kuudennesta kaudesta.[3]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]