Luettelo televisiosarjan Frendit jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä artikkeli sisältää luettelon yhdysvaltalaisen tilannekomediasarjan Frendit jaksoista. Suomessa jaksoille on annettu eri nimet televisio- ja DVD-levitystä varten.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tuotantokausi Jaksot Esitetty Alkoi Päättyi DVD-julkaisu
1 24 19941995 22. syyskuuta 1994 18. toukokuuta 1995 30. huhtikuuta 2002
2 24 19951996 21. syyskuuta 1995 16. toukokuuta 1996 3. syyskuuta 2002
3 25 19961997 19. syyskuuta 1996 15. toukokuuta 1997 1. huhtikuuta 2003
4 24 19971998 25. syyskuuta 1997 7. toukokuuta 1998 15. heinäkuuta 2003
5 24 19981999 24. syyskuuta 1998 20. toukokuuta 1999 4. marraskuuta 2003
6 25 19992000 23. syyskuuta 1999 18. toukokuuta 2000 27. tammikuuta 2004
7 24 20002001 5. lokakuuta 2000 17. toukokuuta 2001 6. huhtikuuta 2004
8 24 20012002 27. syyskuuta 2001 16. toukokuuta 2002 9. marraskuuta 2004
9 24 20022003 26. syyskuuta 2002 15. toukokuuta 2003 8. maaliskuuta 2005
10 18 20032004 25. syyskuuta 2003 6. toukokuuta 2004 15. marraskuuta 2005

1. tuotantokausi (1994–95)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
(DVD)
Suomenkielinen nimi
(TV)
Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa
1 1 The Pilot Mistä kaikki alkoi Tutustutaan James Burrows David Crane & Marta Kauffman 22. syyskuuta 1994
2 2 The One with the Sonogram at the End Isyyden hurmaa Monican päivälliset James Burrows David Crane & Marta Kauffman 29. syyskuuta 1994
3 3 The One with the Thumb Poikaystäviä ja peukaloita Rahaa ja riippuvuutta James Burrows Jeff Astrof & Mike Sikowitz 6. lokakuuta 1994
4 4 The One with George Stephanopoulos Vieraana George Stephanopoulos Lätkässä James Burrows Alexa Junge 13. lokakuuta 1994
5 5 The One with the East German Laundry Detergent Itäsaksalaista pyykinpesuainetta Romanssi pyykkituvassa Pamela Fryman Jeff Greenstein & Jeff Strauss 20. lokakuuta 1994
6 6 The One with the Butt Sijaistakalisto Aurora, Aurora Arlene Sanford Adam Chase & Ira Ungerleider 27. lokakuuta 1994
7 7 The One with the Blackout Sähkökatko Kynttilä, tähdet ja kuu James Burrows Jeff Astrof & Mike Sikowitz 3. marraskuuta 1994
8 8 The One Where Nana Dies Twice Isoäidin tuplakuolema Kahdesti kuollut James Burrows Marta Kauffman & David Crane 10. marraskuuta 1994
9 9 The One Where Underdog Gets Away Kovaosaisten onnea Perunat pilalla James Burrows Jeff Greenstein & Jeff Strauss 17. marraskuuta 1994
10 10 The One with the Monkey Apinoita ja ihmisiä Marcel Peter Bonerz Adam Chase & Ira Ungerleider 15. joulukuuta 1994
11 11 The One with Mrs. Bing Rouva Bing Ongelmaäiti James Burrows Alexa Junge 5. tammikuuta 1995
12 12 The One with the Dozen Lasagnas Pidättekö lasagnesta Hyvä leipuri Paul Lazarus Jeff Astrof & Mike Sikowitz and Adam Chase & Ira Ungerleider 12. tammikuuta 1995
13 13 The One with the Boobies Nakuillaan Kotianalyyseja Alan Myerson Alexa Junge 19. tammikuuta 1995
14 14 The One with the Candy Hearts Ystävänpäivä Palavat muistot James Burrows Bill Lawrence 9. helmikuuta 1995
15 15 The One with the Stoned Guy Ravintoloitsija pilvessä Herkkuja Alan Myerson Jeff Greenstein & Jeff Strauss 16. helmikuuta 1995
16 16 The One with Two Parts Kaksoissiskot I Kaksoiskappale I Michael Lembeck Marta Kauffman & David Crane 23. helmikuuta 1995
17 17 The One with Two Parts Kaksoissiskot II Kaksoiskappale II Michael Lembeck Marta Kauffman & David Crane 23. helmikuuta 1995
18 18 The One with All the Poker Pokerihait Raaka peli James Burrows Jeff Astrof & Mike Sikowitz 2. maaliskuuta 1995
19 19 The One Where the Monkey Gets Away Apina karkuteillä Marcel karkaa Peter Bonerz Jeff Astrof & Mike Sikowitz 9. maaliskuuta 1995
20 20 The One with the Evil Orthodontist Huijaava hammaslääkäri Hekumallinen hammaslääkäri Peter Bonerz Doty Abrams 6. huhtikuuta 1995
21 21 The One with the Fake Monica Väärä Monica Tanssi väärän Monican kanssa Gail Mancuso Adam Chase & Ira Ungerleider 27. huhtikuuta 1995
22 22 The One with the Ick Factor Lemmen pauloissa Kauhea ikäero Robby Benson Alexa Junge 4. toukokuuta 1995
23 23 The One with the Birth Syntymä Big Ben James Burrows David Crane & Marta Kauffman
Jeff Greenstein & Jeff Strauss
11. toukokuuta 1995
24 24 The One Where Rachel Finds Out Rachel saa tietää Rachel valaistuu Kevin S. Bright Chris Brown 18. toukokuuta 1995

2. tuotantokausi (1995–96)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# # Alkuperäinen nimi Suomenkielinen nimi
(DVD)
Suomenkielinen nimi
(TV)
Ohjaaja Käsikirjoittaja Ensiesitys Yhdysvalloissa
25 1 The One with Ross's New Girlfriend Rossin uusi tyttöystävä Rossin uusi rakkaus Michael Lembeck Jeff Astrof & Mike Sikowitz 21. syyskuuta 1995
26 2 The One with the Breast Milk Rintamaitoa Maidonmakeaa Michael Lembeck Adam Chase & Ira Ungerleider 28. syyskuuta 1995
27 3 The One Where Heckles Dies Herra Hecklesin kuolema Kosto elää, Heckles ei Kevin S. Bright Michael Curtis & Gregory S. Malins 5. lokakuuta 1995
28 4 The One with Phoebe's Husband Phoeben aviomies Lypsä vähän, Chandler Gail Mancuso Alexa Junge 12. lokakuuta 1995
29 5 The One with Five Steaks and an Eggplant Viisi pihviä ja munakoiso Viisi pihviä ja munakoiso Ellen Gittelsohn Chris Brown 19. lokakuuta 1995
30 6 The One with the Baby on the Bus Vauvasotkuja Vauva kyydissä Gail Mancuso Betsy Borns 2. marraskuuta 1995
31 7 The One Where Ross Finds Out Rachel paljastuu Kissa vieköön Peter Bonerz Michael Borkow 9. marraskuuta 1995
32 8 The One with the List Kohtalokas lista Chandlerin lista Mary Kay Place David Crane & Marta Kauffman 16. marraskuuta 1995
33 9 The One with Phoebe's Dad Phoeben isä astuu kuvaan Hikinen joulu Kevin S. Bright Jeff Astrof & Mike Sikowitz 14. joulukuuta 1995
34 10 The One with Russ Rachelin uusi poikaystävä Ei Ross vaan Russ Thomas Schlamme Ira Ungerleider 4. tammikuuta 1996
35 11 The One with the Lesbian Wedding Lesbohäät Naimisiin Thomas Schlamme Doty Abrams 18. tammikuuta 1996
36 12 The One After the Superbowl (osa 1) Joeyn fani Tri Ramorayn valtaus Michael Lembeck Jeff Astrof & Mike Sikowitz & Michael Borkow 28. tammikuuta 1996
37 13 The One After the Superbowl (osa 2) Chandlerin stringit Alaston illallinen Michael Lembeck Jeff Astrof & Mike Sikowitz & Michael Borkow 28. tammikuuta 1996
38 14 The One with the Prom Video Ystävyyslahja Taannoiset tanssit James Burrows Alexa Junge 1. helmikuuta 1996
39 15 The One Where Ross and Rachel...You Know Tajuttomat TV-tuolit Miksi Rachel nauroi? Michael Lembeck Michael Curtis & Gregory S. Malins 8. helmikuuta 1996
40 16 The One Where Joey Moves Out Joey muuttaa Aikamies ja hupakko Michael Lembeck Betsy Borns 15. helmikuuta 1996
41 17 The One Where Eddie Moves In Eddie muuttaa sisään Vuokralainen Eddie Michael Lembeck Adam Chase 22. helmikuuta 1996
42 18 The One Where Dr. Ramoray Dies Tohtori Ramoray kuolee Petollinen juoni Michael Lembeck Alexa Junge & Michael Borkow 21. maaliskuuta 1996
43 19 The One Where Eddie Won't Go Eddie ei suostu lähtemään Tuulella ei ole ystävää Michael Lembeck Michael Curtis & Gregory S. Malins 28. maaliskuuta 1996
44 20 The One Where Old Yeller Dies Vanha valittaja kuolee Ensimmäiset sanat Michael Lembeck Michael Curtis & Gregory S. Malins
Adam Chase
4. huhtikuuta 1996
45 21 The One with the Bullies Kiusaajat Lippisvarkaat Michael Lembeck Brian Buckner & Sebastian Jones 25. huhtikuuta 1996
46 22 The One with the Two Parties Tuplasynttärit Tuplakemut Michael Lembeck Alexa Junge 2. toukokuuta 1996
47 23 The One with the Chicken Pox Häät Huono suutelija Michael Lembeck Brown Mandell 9. toukokuuta 1996
48 24 The One with Barry and Mindy's Wedding Vesirokko Rokkorakkautta Michael Lembeck Ira Ungerleider & Brown Mandell 16. toukokuuta 1996

3. tuotantokausi (1996–1997)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Pelkkää fantasiaa The One With the Princess Leia Fantasy -
2 Juhlavaatteet The One Where No One's Ready -
3 Hilloa, hilloa The One With the Jam David Arquette
4 Valoa ihmissuhdetunnelissa The One With the Metaphorical Tunnel -
5 Phoeben pikkuveli The One With Frank Jr. Isabella Rossellini
6 Muistelua The One With the Flashback -
7 Sänkykauppoja The One With the Racecar Bed -
8 Tökkimisväline The One With the Giant Poking Device -
9 Jalkapallo-ottelu The One With the Football -
10 Rachel ottaa lopputilin The One Where Rachel Quits Shelley Berman
11 Chandler ja Joeyn siskot The One Where Chandler Can't Remember Which Sister -
12 Mustasukkaisuutta The One With All the Jealousy -
13 Pelkkiä ystäviä The One Where Monica and Richard are Just Friends Tom Selleck
14 Phoeben soittajakaveri The One With Phoebe's Ex-Partner Sherilyn Fenn
15 Tauon paikka The One Where Ross and Rachel Take a Break -
16 Tauon seuraukset The One the Morning After -
17 Laskettelureissu The One Without the Ski Trip -
18 Hypnoosia kasetilla The One With the Hypnosis Tape Jon Favreau
19 Paljon melua T-paidasta The One With the Tiny T-Shirt Jon Favreau, Dina Meyer
20 Nukkekoti The One With the Dollhouse Dina Meyer, Jennifer Mimore
21 Tipu ja ankka The One With a Chick. And a Duck. Jon Favreau
22 Huutaja The One With the Screamer Ben Stiller, Peter Bonerz, Jon Favreau, Dina Meyer
23 Rossin outo juttu The One With Ross's Thing Jon Favreau, Kevin McDonald
24 Vapaaottelumestari The One With the Ultimate Fighting Champion Bill Crystal, Jon Favreau
25 Rannalla The One at the Beach Teri Garr

4. tuotantokausi (1997–1998)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Maneettiepisodi The One With the Jellyfish -
2 Äideistä parhain The One With the Cat -
3 Kahlekuningas The One With the 'Cuffs Penn Jillette
4 Vie minut minne tahdot The One With the Ballroom Dancing -
5 Uusi tyttöystävä The One With Joey's New Girlfriend -
6 Likainen nainen The One With the Dirty Girl Rebecca Romijn-Stamos
7 Ystävyys koetuksella The One Where Chandler Crosses the Line -
8 Chandler laatikossa The One With Chandler In A Box Michael Vartan
9 Bailaamaan The One Where They're Going to Party -
10 Treffeillä käymisen taito The One With the Girl from Poughkeepsie -
11 Phoeben kohtu The One With Phoebe's Uterus Giovanni Ribisi, Teri Garr
12 Vauvanteossa The One With the Embryos -
13 Rachel ihastuu The One With Rachel's Crush Tate Donovan
14 Joeyn kalaretki The One With Joey's Dirty Day Charlton Heston
15 Ross ja rugby The One With All the Rugby -
16 Läksiäisjuhlat The One With The Fake Party -
17 Monenlaisia paljastuksia The One With The Free Porn Giovanni Ribisi
18 Miksi mitäkin nimittää The One With Rachel's New Dress -
19 Kiireisiä päätöksiä The One With All the Haste -
20 Montako morsianta? The One With the Wedding Dresses Tate Donovan
21 Kutsukortti The One With the Invitations -
22 Polttarit The One With the Worst Best Man Ever -
23 Häät 1/2 The One With Ross's Wedding, Part One Tom Conti, Sarah Ferguson, Hugh Laurie, Christina Pickles, Jennifer Saunders, June Whitfield, Olivia Williams
24 Häät 2/2 The One With Ross's Wedding, Part Two Tom Conti, Hugh Laurie, Christina Pickles, Jennifer Saunders, June Whitfield, Olivia Williams

5. tuotantokausi (1998–1999)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Häiden jälkeen The One After Ross Says Rachel -
2 Eurooppalaisia tapoja The One With All the Kissing -
3 Synnytystuskia The One With the Triplets -
4 Hyviä tekoja The One Where Phoebe Hates PBS -
5 Romanttinen viikonloppu The One With the Kips -
6 Lumimiehen lumoissa The One With the Yeti -
7 Uusi kämppis The One Where Ross Moves In -
8 Kiitospäivämuisteloita The One With All the Thanksgivings -
9 Rossin eväsleipä The One With Ross's Sandwich -
10 Outoa sisarrakkautta The One With the Inappropriate Sister -
11 Uudenvuoden lupauksia The One With All The Resolutions -
12 Chandlerin nauru The One With Chandler's Work Laugh -
13 Joey tyyliniekkana The One With Joey's Bag -
14 Paljastuksia The One Where Everybody Finds Out -
15 Tyttö joka löi Joeya The One With The Girl Who Hits Joey -
16 Poliisi The One With the Cop -
17 Työhaastattelu The One With Rachel's Inadvertent Kiss -
18 Urapukea The One Where Rachel Smokes -
19 Suuri ilta The One Where Ross Can't Flirt -
20 Sankaritekoja The One With the Ride-Along -
21 Pallottelua The One With the Ball -
22 Joeyn läpimurto The One With Joey's Big Break -
23 Vegasissa 1/2 The One In Vegas, Part One -
24 Vegasissa 2/2 The One In Vegas, Part Two -

6. tuotantokausi (1999–2000)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Vegasin jälkeen The One After Vegas -
2 Ross halaa Rachelia The One Where Ross Hugs Rachel -
3 Rossin kieltäymys The One With Ross's Denial -
4 Joey menettää vakuutuksensa The One Where Joey Loses His Insurance -
5 Joeyn Porsche The One With Joey's Porsche -
6 Muuttovalmisteluja The One on the Last Night -
7 Phoebe juoksee The One Where Phoebe Runs Elle Macpherson
8 Rossin hampaat The One With Ross's Teeth Ralph Lauren
9 Rossin salaisuudet The One Where Ross Got High -
10 Rytmiä veressä The One With the Routine -
11 Apoteekkarinpöytä The One With the Apothecary Table -
12 Vääntöä vitsistä The One With the Joke -
13 Rachelin sisko The One With Rachel's Sister Reese Witherspoon
14 Chandler ei osaa itkeä The One Where Chandler Can't Cry -
15 Näinkin olisi voinut käydä 1/2 The One That Could Have Been, Part 1 -
16 Näinkin olisi voinut käydä 2/2 The One That Could Have Been, Part 2 -
17 Itsepuolustuskurssi The One With Unagi -
18 Ross tapailee opiskelijaa The One Where Ross Dates a Student -
19 Joeyn jääkaappi The One With Joey's Fridge -
20 Joeyn uusi rooli The One With Mac and C.H.E.E.S.E. -
21 Elisabethin isä The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad Bruce Willis
22 Rakastaja The One Where Paul's the Man Bruce Willis
23 Sormus The One With the Ring Bruce Willis
24 Kosinta 1/2 The One With the Proposal, Part 1 Tom Selleck
25 Kosinta 2/2 The One With the Proposal, Part 2 Tom Selleck

7. tuotantokausi (2000–2001)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Kuka varasti show'n The One with Monica's Thunder -
2 Rachelin lukutuokio The One With Rachel's Book -
3 Phoeben pikkuleivät The One With Phoebe's Cookies -
4 Rachelin avustaja The One With Rachel's Assistant -
5 Kihlakuva The One With the Engagement Picture -
6 Päiväunipartnerit The One With the Nap Partners -
7 Väitöskirja kunniaan! The One With Ross's Library Book Kristin Davis
8 Chandler ja katalat koirat The One Where Chandler Doesn't Like Dogs -
9 Makeaa mahan täydeltä The One Where With All the Candy -
10 Jättiläisvyötiäinen pelastaa pyhät The One With the Holiday Armadillo -
11 Juustokakkuvarkaat The One With All the Cheesecakes Hank Azaria
12 Uneton New Yorkissa The One Where They're Up All Night -
13 Kuolema korjaa satoa The One Where Rosita Dies Jason Alexander
14 Kolmekymppinen, mä oon kolmekymppinen! The One Where They All Turn Thirty -
15 Joeyn uudet aivot The One With Joey's New Brain Susan Sarandon
16 Totuus Lontoosta The One With the Truth About London -
17 Taistelu unelmien hääpuvusta The One With the Cheap Wedding Dress Gabrielle Union
18 Joey saa ansionsa mukaan The One With Joey's Award -
19 Serkkutytön metkut The One With Ross and Monica's Cousin Denise Richards
20 Tyttöjen välisestä ystävyydestä The One With Rachel's Big Kiss Winona Ryder
21 Kautta kiven ja kannon The One With the Vows -
22 Isän, pojan ja Porschen nimeen The One With Chandler's Dad Kathleen Turner
23 Monican ja Chandlerin häät 1/2 The One With Monica and Chandler's Wedding, Part 1 Gary Oldman, Kathleen Turner, Morgan Fairchild
24 Monican ja Chandlerin häät 2/2 The One With Monica and Chandler's Wedding, Part 2 Gary Oldman, Kathleen Turner, Morgan Fairchild

8. tuotantokausi (2001–2002)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Vihkimisen jälkeen The One After "I Do" -
2 Punainen paita The One With The Red Sweater -
3 Rachel kertoo Rossille The One Where Rachel Tells... Mike Hagerty
4 Videonauha The One With The Videotape -
5 Rachelin treffit The One With Rachel's Date -
6 Naamiaiset The One With the Halloween Party Sean Penn
7 Tahra The One With the Stain Sean Penn
8 Strippari The One With the Stripper Bonnie Somerville
9 Huhu The One With the Rumor Brad Pitt
10 Monican saappaat The One With Monica's Boots Trudie Styler
11 Ross astuu eteenpäin The One With Ross's Step Forward Bonnie Somerville
12 Unelmatreffit The One Where Joey Dates Rachel -
13 Chandler kylvyssä The One Where Chandler Takes a Bath -
14 Salainen komero The One With the Secret Closet -
15 Synnytysvideo The One With the Birthing Video Bonnie Somerville
16 Joey kertoo Rachelille The One Where Joey Tells Rachel -
17 Teelehdet The One With the Tea Leaves Bonnie Somerville, Alec Baldwin
18 Hääpäivä The One In Massapequa Alec Baldwin, Elliot Gould, Christina Pickles
19 Joeyn haastattelu The One With Joey's Interview Sasha Alexander
20 Vauvajuhlat The One With the Baby Shower Mario Thomas
21 Kokkauskurssi The One With the Cooking Class -
22 Rachelin laskettu aika The One Where Rachel is Late -
23 Rachel synnyttää 1/2 The One Where Rachel Has A Baby, Part One Eddie McClintock, Christina Pickles, Maggie Wheeler
24 Rachel synnyttää 2/2 The One Where Rachel Has A Baby, Part Two Eddie McClintock, Christina Pickles, Maggie Wheeler

9. tuotantokausi (2002–2003)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Kuka kosi? The One Where No One Proposes Elliot Gould
2 Emma itkee The One Where Emma Cries -
3 Lääkäri The One With the Pediatrician Elliot Gould
4 Hai hotellissa The One With the Sharks Paul Rudd
5 Phoeben synttärit The One With Phoebe's Birthday Dinner -
6 Miespuolinen lastenhoitaja The One With the Male Nanny Freddie Prinze Jr., Paul Rudd, Hank Azaria
7 Sopimaton tuutulaulu The One With Ross's Inappropriate Song Paul Rudd
8 Rachelin toinen sisko The One With Rachel's Other Sister Christina Applegate
9 Rachelin puhelinnumero The One With Rachel's Phone Number Paul Rudd
10 Joulu Tulsassa The One With Christmas in Tulsa Selma Blair
11 Rachelin sijainen The One Where Rachel Goes Back to Work Dermot Mulroney
12 Phoeben rotat The One With Phoebe's Rats Melissa George, Dermot Mulroney, Paul Rudd
13 Monica laulaa The One Where Monica Sings Melissa George, Dermot Mulroney, Paul Rudd
14 Sokkotreffit The One With the Blind Dates Jon Lovitz
15 Ryöstö The One With the Mugging Jeff Goldblum
16 Rintaleikkaus The One With the Boob Job Paul Rudd
17 Muistotilaisuus The One With the Memorial Service Paul Rudd
18 Lottovoitto The One With the Lottery -
19 Rachelin uni The One With Rachel's Dream -
20 Saippuaoopperabileet The One With the Soap Opera Party Alsha Tyler, Kyle Lovder, Matthew Ashford, Farah Fath, Alexis Thorpe
21 Hedelmällisyystesti The One With the Fertility Test Alsha Tyler, Maggie Wheeler
22 Luovuttaja The One With the Donor John Stamos, Hank Azaria
23 Barbados 1/2 The One in Barbados, Part 1 Paul Rudd, Hank Azaria, Aisha Tyler
24 Barbados 2/2 The One in Barbados, Part 2 Paul Rudd, Hank Azaria, Aisha Tyler

10. tuotantokausi (2003–2004)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Vierailevat tähdet
1 Suudelman jälkeen The One After Joey and Rachel Kiss Paul Rudd, Aisha Tyler
2 Kaikki hyvin The One Where Ross is Fine Aisha Tyler, Giovanni Ribisi
3 Rossin rusketus The One With Ross's Tan Jennifer Coolidge
4 Emman syntymäpäivä The One With the Cake Gary Halvorson
5 Sisko lapsenvahtina The One Where Rachel's Sister Baby-Sits Christina Applegate, Paul Rudd
6 Apuraha The One With Ross's Grant Greg Kinnear, Aisha Tyler
7 Adoptiotarkastus The One With the Home Study Maria Pitillo, Paul Rudd
8 Kiitospäivä The One With the Late Thanksgiving Gary Halvorson
9 Äidin haastattelu The One With the Birth Mother Anna Faris
10 Chandlerin seuralainen The One Where Chandler Gets Caught -
11 Itkevä strippari The One Where the Stripper Cries Danny DeVito, Donny Osmond
12 Phoeben häät The One With Phoebe's Wedding -
13 Joey puhuu ranskaa The One Where Joey Speaks French Anna Faris, Ron Leibman
14 Prinsessa Consuela The One With Princess Consuela Dakota Fanning
15 Estellen kuolema The One Where Estelle Dies -
16 Rachelin läksiäiset The One With Rachel's Going Away Party -
17 Loppu 1/2 The Last One, Part 1 -
18 Loppu 2/2 The Last One, Part 2 -