Luettelo televisiosarjan C.S.I. jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarjan C.S.I. jaksoista.

Tuotantokausi 1[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
01 - 101 "Pilot"
02 - 102 "Jättipotti"
03 - 103 "Laatikko ja hautaus"
04 - 104 "Aisankannattja"
05 - 105 "Ystäviä ja rakastavaisia"
06 - 106 "Kuka sinä olet?"
07 - 107 "Verenpunainen yö"
08 - 108 "Nimetön"
09 - 109 "Kuolema ensimmäisessä luokassa"
10 - 110 "Ötökät kertovat"
11 - 111 "Ottakaa kiinni jos saatte"
12 - 112 "Fahrenheit 932"
13 - 113 "Räjäytys"
14 - 114 "Etsivä löytää"
15 - 115 "Kovaa peliä"
16 - 116 "Liian kova kuolema"
17 - 117 "Kahden jutun luokussa"
18 - 118 "Ei kahta komannetta"
19 - 119 "Leikin loppu"
20 - 120 "Hiljaisuuden äänet"
21 - 121 "Oikeuden puolesta"
22 - 122 "Pääasia"
23 - 123 "Las Vegasin kuristaja"

Tuotantokausi 2[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
24 - 201 "Burkesd"
25 - 202 "Chaos Theory"
26 - 203 "Overload"
27 - 204 "Bully For You"
28 - 205 "Scuba Doobie Doo"
29 - 206 "Alter Boys"
30 - 207 "Caged"
31 - 208 "Slaves Of Las Vegas"
32 - 209 "And Then There Were None"
33 - 210 "Ellie"
34 - 211 "Organ Grinder"
35 - 212 "You´Ve Got Male"
36 - 213 "Identity Drisis"
37 - 214 "The Finger"
38 - 215 "Burden Of Proof"
39 - 216 "Primium Non Nocere" Aka "Icings"
40 - 217 "Felonious Monk"
41 - 218 "Chasing The Bus"
42 - 219 "Stalker"
43 - 220 "Cats In The Cradle"
44 - 221 "Anatomy Of A Lye"
45 - 222 "Cross-Jurisdictions"
46 - 223 "The Hunger Artist"

Tuotantokausi 3[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
47 - 301 "Revenge Is Best Served Cold"
48 - 302 "The Accused Is Entitled"
49 - 303 "Let The Seller Beware"
50 - 304 "A Little Murder"
51 - 305 "Abra Cadaver"
52 - 306 "The Execution Of Catherine Willows"
53 - 307 "Fight Night"
54 - 308 "Snuff"
55 - 309 "Blood Lust"
56 - 310 "High And Low"
57 - 311 "Recipe For Murder"
58 - 312 "Got Murder?"
59 - 313 "Random Acts Of Violence"
60 - 314 "One Hit Wonder"
61 - 315 "Lady Heather´s Box (Special Extended Episode - 61 Minutes Long)"
62 - 316 "Lucky Strike"
63 - 317 "Crash & Burn"
64 - 318 "Precious Metal"
65 - 319 "A Night At The Movies"
66 - 320 "Last Laugh"
67 - 321 "Forever"
68 - 322 "Play With Fire.."
69 - 323 "Inside The Box"

Tuotantokausi 4[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
70 - 402 "Veristä leikkiä, osa 1/2"
71 - 403 "Veristä leikkiä, osa 2/2"
72 - 401 "Muumio"
73 - 405 "Kuuma kesä"
74 - 406 "Kylmyyttä Las Vegasissa"
75 - 407 "Postipaketti"
76 - 404 "Näkymättömät todisteet"
77 - 408 "Esirippu laskeutuu"
78 - 409 "Tulivuoren juurella"
79 - 410 "Raivon vallassa"
80 - 411 "Yksitoista vihaista valamiestä"
81 - 412 "Perhosen lento"
82 - 414 "Puhallus"
83 - 413 "Luotisade"
84 - 415 "Aamuvuoro"
85 - 416 "Klovnin kuolema"
86 - 417 "XX"
87 - 418 "Pahan riivaama"
88 - 419 "Ruma sana"
89 - 420 "Kuollut mies ei puhelinta hävitä"
90 - 421 "Kuoleman kurvi"
91 - 422 "Pelin päätös"
92 - 423 "Veri on vettä sakeampaa"

Tuotantokausi 5[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
93 - 501 "Las Vegasin yöperhoset"
94 - 502 "Viemäristä alas"
95 - 503 "Kovat lääkkeet"
96 - 504 "Kuoleman merkit"
97 - 505 "Parinvaihto piristää"
98 - 506 "Grissomin kiusaaja"
99 - 507 "Muodollisuuksia"
100 - 508 "Mu-mu-muutoksia"
101 - 509 "Minun syytäni"
102 - 510 "Ei inhimillisyyden häivääkään"
103 - 511 "Kuka ampui Sherlockin?"
104 - 512 "Käärmeiden kaupunki"
105 - 513 "Tytöt tervassa"
106 - 514 "Karhun syleily"
107 - 515 "Vaikuttava vauveli"
108 - 516 "Pelurin kuolema"
109 - 517 "Tunnustus"
110 - 518 "Ystävien kesken"
111 - 519 "Yön ammattilaiset"
112 - 521 "Unelmien Hollywood"
113 - 520 "Laitoshoidossa"
114 - 522 "Yön yksinäiset"
115 - 524 "Peijaiset"
116 - 523 "Elävänä haudattu, osa 1"
117 - 525 "Elävänä haudattu, osa 2"

Tuotantokausi 6[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Järjestysluku - tuotantokoodi Jakson nimi
118 - 601 "Ruumiita liikkeellä"
119 - 602 "Huonepalvelu"
120 - 603 "Pure minua"
121 - 604 "Verenhimo"
122 - 605 "Purkkaa"
123 - 606 "Ötökät evät valehtele"
124 - 607 "Luotisade osa 1/2"
125 - 608 "Luotisade osa 2/2"
126 - 609 "Roskaruoka on vaarallista"
127 - 610 "Sotaleski"
128 - 611 "Ihmissudet"
129 - 612 "Isin tyttö"
130 - 613 "Pusi, pusi, heippa"
131 - 614 "Tappaja"
132 - 615 "Meneisyyden merkit"
133 - 616 "Savuna ilmaan"
134 - 617 "Sarjaraiskaajan jäljillä"
135 - 618 "Tyrmäävä tunnustus"
136 - 619 "Noiduttu"
137 - 620 "Tagien kertomaa"
138 - 521 "Häät ja hautajaiset"
139 - 622 "Yön yksinäiset"
140 - 624 "Pum pum"
141 - 623 "Taistelu elämästä"