Luettelo televisiosarjan Breaking Bad jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Breaking Bad logo.svg

Breaking Bad on ohjaaja-käsikirjoittaja Vince Gilliganin luoma yhdysvaltalainen televisiosarja. Sen esitys alkoi Yhdysvalloissa kaapelitelevisiokanava AMC:llä 20. tammikuuta 2008[1] ja Suomessa Nelosella 1. tammikuuta 2009.[2] Sarjassa Walter Whitella (Bryan Cranston), 50-vuotiaalla albuquerquelaisella kemianopettajalla, todetaan olevan keuhkosyöpä. Turvatakseen perheensä elannon kuolemansa jälkeen hän päättää alkaa valmistaa metamfetamiinia entisen oppilaansa Jesse Pinkmanin (Aaron Paul) kanssa.

Sarjaa on tuotettu yhteensä viisi tuotantokautta. Suomessa kaksi niistä on esitetty television ilmaiskanavilla,[2] mutta DVD-julkaisuna kaikki viisi tuotantokautta ovat saatavilla. Lisäksi kaudet 2–5 on esitetty maksullisella Nelonen Prime -kanavalla.[3] Netflix Suomi -palvelussa on katsottavissa sarjan kaikki tuotantokaudet, viidennen kauden kahdeksaa viimeistä jaksoa lukuunottamatta.

Yleiskatsaus[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kausi Jaksoja Esitetty DVD-julkaisu
Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi Yhdysvaltain lippu Yhdysvallat Suomen lippu Suomi
1 7 20. tammikuuta – 9. maaliskuuta 2008 1. tammikuuta – 12. helmikuuta 2009 24. helmikuuta 2009 3. helmikuuta 2010
2 13 8. maaliskuuta – 31. toukokuuta 2009 5. huhtikuuta – 28. kesäkuuta 2013 16. maaliskuuta 2010 26. lokakuuta 2011
3 13 21. maaliskuuta – 13. kesäkuuta 2010 7. kesäkuuta 2011 12. helmikuuta 2012
4 13 17. heinäkuuta – 9. lokakuuta 2011 5. kesäkuuta 2012 12. helmikuuta 2013
5 8 15. heinäkuuta – 2. syyskuuta 2012 4. kesäkuuta 2013 17. heinäkuuta 2013
8 11. elokuuta – 29. syyskuuta 2013 26. marraskuuta 2013 9. huhtikuuta 2014

Jaksot[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ensimmäinen tuotantokausi (2008)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Alkuperäinen nimi Ohjaus[1] Käsikirjoitus[1] Yhdysvaltain lippu Alkup. esitys[1] Suomen lippu Alkup. esitys[2]
1
1
Kaidalta polulta Pilot
Vince Gilligan
Vince Gilligan
20. tammikuuta 2008
1. tammikuuta 2009
2
2
Salaisuus säkkiin Cat's in the Bag...
Adam Bernstein
Vince Gilligan
27. tammikuuta 2008
8. tammikuuta 2009
3
3
Ja säkki jokeen ...And the Bag's in the River
Adam Bernstein
Vince Gilligan
10. helmikuuta 2008
15. tammikuuta 2009
4
4
Syöpämies Cancer Man
Jim McKay
Vince Gilligan
17. helmikuuta 2008
22. tammikuuta 2009
5
5
Harmaata massaa Gray Matter
Tricia Brock
Patty Lin
24. helmikuuta 2008
29. tammikuuta 2009
6
6
Kourallinen sekopäisyyttä Crazy Handful of Nothin'
Bronwen Hughes
George Mastras
2. maaliskuuta 2008
5. helmikuuta 2009
7
7
Hellät kaupat A No-Rough-Stuff-Type Deal
Tim Hunter
Peter Gould
9. maaliskuuta 2008
12. helmikuuta 2009

Toinen tuotantokausi (2009)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi Alkuperäinen nimi Ohjaus[4] Käsikirjoitus[4] Yhdysvaltain lippu Alkup. esitys[4] Suomen lippu Alkup. esitys[2]
8
1
737 Seven Thirty-Seven
Bryan Cranston
J. Roberts
8. maaliskuuta 2009
5. huhtikuuta 2013
9
2
Tukalat paikat Grilled
Charles Haid
George Mastras
15. maaliskuuta 2009
12. huhtikuuta 2013
10
3
Selityksiä Bit by a Dead Bee
Terry McDonough
Peter Gould
22. maaliskuuta 2009
19. huhtikuuta 2013
11
4
Alamäkeä Down
John Dahl
Sam Catlin
29. maaliskuuta 2009
26. huhtikuuta 2013
12
5
Hävikkiä Breakage
Johan Renck
Moira Walley-Beckett
5. huhtikuuta 2009
3. toukokuuta 2013
13
6
Kukkuluuruu Peekaboo
Peter Medak
J. Roberts
Vince Gillingan
12. huhtikuuta 2009
10. toukokuuta 2013
14
7
Mustaa ja sinistä Negro y Azul
Felix Alcala
John Shiban
19. huhtikuuta 2009
17. toukokuuta 2013
15
8
Soita Saulille Better Call Saul
Terry McDonough
Peter Gould
26. huhtikuuta 2009
24. toukokuuta 2013
16
9
Neljä päivää 4 Days Out
Michelle MacLaren
Sam Gatlin
3. toukokuuta 2009
31. toukokuuta 2013
17
10
Juhlat Over
Phil Abraham
Moira Walley-Beckett
10. toukokuuta 2009
7. kesäkuuta 2013
18
11
Diili Mandala
Adam Bernstein
George Mastras
17. toukokuuta 2009
14. kesäkuuta 2013
19
12
Uusi elämä Phoenix
Colin Bucksey
John Shiban
24. toukokuuta 2009
21. kesäkuuta 2013
20
13
Kipupisteitä ABQ
Adam Bernstein
Vince Gilligan
31. toukokuuta 2009
28. kesäkuuta 2013

Kolmas tuotantokausi (2010)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi[3] Alkuperäinen nimi Ohjaus[1] Käsikirjoitus[1] Yhdysvaltain lippu Alkup. esitys[1] Suomen lippu Alkup. esitys
21
1
Jälkilöyly No Más
Bryan Cranston
Vince Gilligan
21. maaliskuuta 2010
22
2
Rahalla saa Caballo sin Nombre
Adam Bernstein
Peter Gould
28. maaliskuuta 2010
23
3
Kotirauha I.F.T.
Michelle MacLaren
George Mastras
4. huhtikuuta 2010
24
4
Vihreää valoa Green Light
Scott Winant
Sam Catlin
11. huhtikuuta 2010
25
5
Diili Más
Johan Renck
Moira Walley-Beckett
18. huhtikuuta 2010
26
6
Asuntoauto Sunset
John Shiban
John Shiban
25. huhtikuuta 2010
27
7
Kaunoja One Minute'
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
2. toukokuuta 2010
28
8
Samaa perhettä I See You
Colin Bucksey
Gennifer Hutchinson
9. toukokuuta 2010
29
9
Kortit pöydälle Kafkaesque
Michael Slovis
Peter Gould
George Mastras
16. toukokuuta 2010
30
10
Kärpänen Fly
Rian Johnson
Sam Catlin
Moira Walley-Beckett
23. toukokuuta 2010
31
11
Ovi Abiquiu
Michelle MacLaren
John Shiban
Thomas Schnauz
30. toukokuuta 2010
32
12
Koston kierre Half Measures
Adam Bernstein
Sam Catlin
Peter Gould
6. kesäkuuta 2010
33
13
Vastapeli Full Measure
Vince Gilligan
Vince Gilligan
13. kesäkuuta 2010

Neljäs tuotantokausi (2011)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi[3] Alkuperäinen nimi Ohjaus[1] Käsikirjoitus[1] Yhdysvaltain lippu Alkup. esitys[1] Suomen lippu Alkup. esitys
34
1
Veitsenterällä Box Cutter
Adam Bernstein
Vince Gilligan
17. heinäkuuta 2011
35
2
Kolmekasi Thirty-Eight Snub
Michelle MacLaren
George Mastras
24. heinäkuuta 2011
36
3
Avoimet ovet Open House
David Slade
Sam Gatlin
31. heinäkuuta 2011
37
4
Uhkapeliä Bullet Points
Colin Bucksey
Moira Walley-Beckett
7. elokuuta 2011
38
5
Ajelulla Shotgun
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
14. elokuuta 2011
39
6
Viesti Conrerned
Michael Slovis
Gennifer Hutchison
21. elokuuta 2011
40
7
Neuvonpitoa Problem Dog
Peter Gould
Peter Gould
28. elokuuta 2011
41
8
Veljekset Hermanos
Johan Renck
Sam Catlin
George Mastras
4. syyskuuta 2011
42
9
Jäljitystä Bug
Terry McDonough
Moira Walley-Beckett
Thomas Schnauz
11. syyskuuta 2011
43
10
Meksikossa Salud
Michelle MacLaren
Peter Gould
Gennifer Hutchison
18. syyskuuta 2011
44
11
Pakoraossa Crawl Space
Scott Winant
George Mastras
Sam Catlin
25. syyskuuta 2011
45
12
Lopun ajat End Times
Vince Gilligan
Thomas Schnauz
Moira Walley-Beckett
2. lokakuuta 2011
46
13
Tilinteko Face Off
Vince Gilligan
Vince Gilligan
9. lokakuuta 2011

Viides tuotantokausi (2012–2013)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


(sarja)

(kausi)
Nimi[3] Alkuperäinen nimi Ohjaus[1] Käsikirjoitus[1] Yhdysvaltain lippu Alkup. esitys[1] Suomen lippu Alkup. esitys
47
1
Jälkimaininkeja Live Free or Die
Michael Slovis
Vince Gilligan
15. heinäkuuta 2012
48
2
Pienessä piirissä Madrigal
Michelle MacLaren
Vince Gilligan
22. heinäkuuta 2012
49
3
Riskilisä Hazard Pay
Adam Bernstein
Peter Gould
29. heinäkuuta 2012
50
4
Hyvää syntymäpäivää Fifty-One
Rian Johnson
Sam Gatlin
5. elokuuta 2012
51
5
Rahtijuna Dead Freight
George Mastras
George Mastras
12. elokuuta 2012
52
6
Ulososto Buyout
Colin Bucksey
Gennifer Hutchison
19. elokuuta 2012
53
7
Vaikenemisen vaikeus Say My Name
Thomas Schnauz
Thomas Schnauz
26. elokuuta 2012
54
8
Kaiken jälkeen Gliding Over All
Michelle MacLaren
Moira Walley-Beckett
2. syyskuuta 2012
55
9
Verirahat Blood Money
Bryan Cranston
Peter Gould
11. elokuuta 2013
56
10
Haudattu Buried
Michelle MacLaren
Thomas Schnauz
18. elokuuta 2013
57
11
Tunnustuksia Confessions
Michael Slovis
Gennifer Hutchinson
25. elokuuta 2013
58
12
Uskollinen piski Rabid Dog
Sam Catlin
Sam Catlin
1. syyskuuta 2013
59
13
Ruuvi kiristyy To'hajiilee
Michelle MacLaren
George Mastras
8. syyskuuta 2013
60
14
Ozymandias Ozymandias
Rian Johnson
Moira Walley-Beckett
15. syyskuuta 2013
61
15
Piilossa Granite State
Peter Gould
Peter Gould
22. syyskuuta 2013
62
16
Viimeinen näytös Felina
Vince Gilligan
Vince Gilligan
29. syyskuuta 2013

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m Breaking Bad Episode List: Season 1 Internet Movie Database. Viitattu 27.11.2013. (englanniksi)
  2. a b c d Breaking Bad - Sarjaopas telvis.fi. Viitattu 26.11.2013.
  3. a b c d Breaking Bad - Sarjaopas (Nelonen Kino) telvis.fi. Viitattu 27.11.2013.
  4. a b c Breaking Bad Episode List: Season 2 Internet Movie Database. Viitattu 27.11.2013. (englanniksi)