Luettelo televisiosarjan Angel jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo televisiosarja Angelin (19992004) jaksoista.

1. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

David Boreanaz näyttelee vampyyri Angelia.
  1. Enkelten kaupunki (City Of)
  2. Yksinäisiä sydämiä (Lonely Hearts)
  3. Pimeässä (In the Dark)
  4. Palapeliä (I Fall to Pieces)
  5. Muutto (Rm w/a Vu)
  6. Hermot pinnalla (Sense and Sensitivity)
  7. Poikamiesilta (The Bachelor Party)
  8. Jälleennäkeminen (I Will Remember You)
  9. Sankareita onko heitä (Heroes)
  10. Paholaisenmetsästäjä (Parting Gifts)
  11. Unissakävelijä (Somnambulist)
  12. Odotus (Expecting)
  13. Paholaisnainen (She)
  14. Pahan pauloissa (I've Got You Under My Skin)
  15. Tuhlaajapoika (Prodigal)
  16. Kehän kovin kundi (The Ring)
  17. Painajainen (Eternity)
  18. Piru naiseksi (Five by Five)
  19. Turvapaikka (Sanctuary)
  20. Sotatila (War Zone)
  21. Sokkotreffit (Blind Date)
  22. Kovat otteet (To Shanshu in L.A.)

2. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Julie Benz näyttelee Angelin entistä rakastettua, vampyyri Darlaa.
  1. Tuomio (Judgement)
  2. Oletteko nyt tai oletteko koskaan ollut (Are You Now or Have You Ever Been)
  3. Ensivaikutelmia (First Impressions)
  4. Viaton tyttörukka (Untouched)
  5. Lontoon terveisiä (Dear Boy)
  6. Vaatteet vampyyrin tekevät vai..? (Guise Will Be Guise)
  7. Vanha rakas (Darla)
  8. Paholaisen hautakääreet (The Shroud of Rahmon)
  9. Koettelemukset (The Trial)
  10. Kuollut taas (Reunion)
  11. Irtisanomisien aika (Redefinition)
  12. Verirahat (Blood Money)
  13. Hyvää vuosipäivää vai onko? (Happy Anniversary)
  14. Poliisi on ystäväsi (The Thin Dead Line)
  15. Maanpäällinen helvetti (Reprise)
  16. Valaistuminen (Epiphany)
  17. Vampyyrit Oy (Disharmony)
  18. Umpikujassa (Dead End)
  19. Terveiset kotiin (Belonging)
  20. Sateenkaaren taa (Over the Rainbow)
  21. Päät pois (Through the Looking Glass)
  22. Ainutlaatuinen Plrtz Glrb (There's No Place like Plrtz Glrb)

3. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Charisma Carpenter eli Cordelia Chase
  1. Suuri rakkaus (Heartthrob)
  2. Pelottavia näkyjä (That Vision Thing)
  3. Vanha jengi (That Old Gang of Mine)
  4. Tartu hetkeen (Carpe Noctem)
  5. Fredin ratkaisu (Fredless)
  6. Pahan kosketus (Billy)
  7. Yhteinen lapsemme (Offspring)
  8. Supistuksia (Quickening)
  9. Kehtolaulu (Lullaby)
  10. Iskä (Dad)
  11. Paljon onnea, Cordy (Birthday)
  12. Toimeksiantoja (Provider)
  13. Klassisia liikkeitä (Waiting in the Wings)
  14. Lemmenjuomaa (Couplet)
  15. Houkutuslintu (Loyalty)
  16. Taistelu lapsesta (Sleep Tight)
  17. Kysymys anteeksiannosta (Forgiving)
  18. Korkein kortti voittaa (Double or Nothing)
  19. Kaikella on hintansa (The Price)
  20. Uusi maailma (A New World)
  21. Isä ja poika (Benediction)
  22. Huominen odottaa (Tomorrow)

4. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Alyson Hanniganin esittämä Buffyn Willow vierailee sarjassa.
  1. Syvyyksien vanki (Deep Down)
  2. Salamasotaa (Ground State)
  3. Kasino voittaa aina (The House Always Wins)
  4. Cordelian laulu (Slouching Toward Bethlehem)
  5. Supersymmetriaa (Supersymmetry)
  6. Pyöritä pulloa (Spin The Bottle)
  7. Tulisade (Apocalypse, Nowish)
  8. Verilöyly (Habeas Corpses)
  9. Pitkän päivän matka (Long Day’s Journey)
  10. Herääminen (Awakening)
  11. Sieluton mies (Soulless)
  12. Ratsuväki apuun (Calvary)
  13. Pelastusoperaatio (Salvage)
  14. Release
  15. Orfeus (Orpheus)
  16. Pelaajat (Players)
  17. Veriuhri (Inside Out)
  18. Onnenpäivät (Shiny Happy People)
  19. Taikaluoti (The Magic Bullet)
  20. Sacrifice
  21. Rauha maan päälle (Peace Out)
  22. Uuteen kotiin (Home)

5. tuotantokausi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

James Marstersin näyttelemä Spike saapuu sarjaan.
  1. Vakaumus (Conviction)
  2. Just Rewards
  3. Ihmissusi (Unleashed)
  4. Matkalla helvettiin (Hell Bound)
  5. Juhlien keskipiste (Life of the Party)
  6. Vainajien päivä (The Cautionary Tale of Numero Cinco)
  7. Perhe on pahin (Lineage)
  8. Kohtalo (Destiny)
  9. Ojasta allikkoon (Harm’s Way)
  10. Angelin päiväunet (Soul Purpose)
  11. Vampyyrintappaja (Damage)
  12. Ole hyvä vaan (You’re Welcome)
  13. Sotamuisto (Why We Fight)
  14. Hymyä huuleen (Smile Time)
  15. Maailmassa on reikä (A Hole in the World)
  16. Kuoret (Shells)
  17. Kellari (Underneath)
  18. Vettä sakeampaa (Origin)
  19. Aikapommi (Time Bomb)
  20. Tytöt tuollaiset (The Girl In Question)
  21. Valtapeliä (Power Play)
  22. Not Fade Away

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]