Luettelo talviolympialaisten 2010 tapahtumista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luetteloon talviolympialaisten 2010 tapahtumista on lueteltu kaikki kilpailut, jotka käytiin Vancouverin talviolympialaisissa. Lajit ovat kronologisessa eli aikajärjestyksessä. Lihavoiduissa lajeissa jaettiin mitaleita. Listan viereen on sijoitettu taulukko, jossa on kaikki kyseisen päivän mitalistit.

Kalenteri[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

OC Avajaiset Kilpailut 1 Loppukilpailut EG Näytös CC Päättäjäiset
Helmikuu 12
Pe
13
La
14
Su
15
Ma
16
Ti
17
Ke
18
To
19
Pe
20
La
21
Su
22
Ma
23
Ti
24
Ke
25
To
26
Pe
27
La
28
Su
Juhlallisuudet OC CC
Alppihiihto 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 10
Ampumahiihto 1 1 2 2 2 1 1 10
Rattikelkkailu 1 1 1 3
Maastohiihto 2 2 1 1 2 1 1 1 1 12
Curling 1 1 2
Taitoluistelu 1 1 1 1 EG 4
Freestylehiihto 1 1 1 1 1 1 6
Jääkiekko 1 1 2
Ohjaskelkkailu 1 1 1 3
Pohjoismaiset hiihtolajit 1 1 1 3
Kaukalopikaluistelu 1 1 2 1 3 8
Skeleton 2 2
Mäkihyppy 1 1 1 3
Lumilautailu 1 1 1 1 1 1 6
Pikaluistelu 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 2 12
Loppukilpailuja yhteensä 5 5 6 5 7 6 4 6 6 4 5 5 6 7 7 2 86
Helmikuu 12
Pe
13
La
14
Su
15
Ma
16
Ti
17
Ke
18
To
19
Pe
20
La
21
Su
22
Ma
23
Ti
24
Ke
25
To
26
Pe
27
La
28
Su


12. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päivä 1: 13. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Mäkihyppy: normaalimäen 1. kierros
  • Mäkihyppy: normaalimäen 2. kierros
  • Alppihiihto: miesten syöksylasku
    • Siirretty, radan heikko kunto esti kisan pitämisen turvallisesti.
      Kilpailu kisataan 15. helmikuuta.[4]
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Ruotsi RuotsiSveitsi Sveitsi (3–0)
  • Pikaluistelu: miesten 5 000 metriä
  • Ampumahiihto: naisten 7,5 kilometrin sprintti
  • Freestylehiihto: naisten kumparelaskun karsinnat
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Kanada KanadaSlovakia Slovakia
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin välierät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 3 000 metrin viestin välierät
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 500 metrin finaali
  • Freestylehiihto: naisten kumparelaskun finaali
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Mäkihyppy Sveitsin lippu Ammann Puolan lippu Małysz Itävallan lippu Schlierenzauer [5]
Alppihiihto siirretty
Pikaluistelu Alankomaiden lippu Kramer (OR) Etelä-Korean lippu Seung-Hyun Venäjän lippu Skobrev [6]
Ampumahiihto Slovakian lippu Kuzmina Saksan lippu Neuner Ranskan lippu Dorin [7]
Kaukalopikaluistelu Etelä-Korean lippu Lee Yhdysvaltain lippu Ohno Yhdysvaltain lippu Celski [8]
Freestylehiihto Yhdysvaltain lippu Kearney Kanadan lippu Heil Yhdysvaltain lippu Bahrke [9]

Päivä 2: 14. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alppihiihto: naisten alppiyhdistetyn syöksylasku
  • Yhdistetty: normaalimäen kilpailu
  • Ampumahiihto: miesten 10 kilometrin sprintti
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Yhdysvallat YhdysvallatFlag of the People's Republic of China.svg Kiina
  • Alppihiihto: naisten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 3. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 3 000 metriä
  • Yhdistetty: 10 kilometrin hiihto
  • Freestylehiihto: miesten kumparelaskun karsinta
  • Ohjaskelkkailu: miesten yksinkelkkailun 4. kierros
  • Taitoluistelu: pariluistelun lyhytohjelma
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Flag of Finland.svg SuomiVenäjä Venäjä
  • Freestylehiihto: miesten kumparelaskun finaali
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Ampumahiihto Ranskan lippu Jay Norjan lippu Svendsen Kroatian lippu Fak [10]
Alppihiihto Siirretty
Pikaluistelu Tšekin lippu Sáblíková Saksan lippu Beckert Kanadan lippu Groves [11]
Yhdistetty Ranskan lippu Lamy-Chappuis Yhdysvaltain lippu Spillane Italian lippu Pittin [12]
Ohjaskelkkailu Saksan lippu Loch Saksan lippu Möller Italian lippu Zöggeler [13]
Freestylehiihto Kanadan lippu Bilodeau Australian lippu Begg-Smith Yhdysvaltain lippu Wilson [14]

Päivä 3: 15. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Maastohiihto: naisten 10 kilometrin vapaa
  • Lumilautailu: miesten crossin karsinta
  • Maastohiihto: miesten 15 kilometrin vapaa
  • Alppihiihto: miesten syöksylasku
  • Lumilautailu: miesten crossin 1/8 erät
  • Lumilautailu: miesten crossin puolivälierät
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Sveitsi SveitsiKanada Kanada
  • Lumilautailu: miesten crossin välierät
  • Lumilautailu: miesten crossin finaali
  • Pikaluistelu: miesten 500 metrin 1. kierros
  • Taitoluistelu: pariluistelun vapaaohjelma
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 1. kierros
  • Pikaluistelu: miesten 500 metrin 2. kierros
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 2. kierros
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Ruotsi RuotsiSlovakia Slovakia
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Maastohiihto Ruotsin lippu Kalla Viron lippu Šmigun-Vähi Norjan lippu Bjørgen [15]
M Maastohiihto Sveitsin lippu Cologna Italian lippu Piller Cottrer Tšekin lippu Bauer [16]
Alppihiihto Sveitsin lippu Défago Norjan lippu Svindal Yhdysvaltain lippu Miller [17]
Lumilautailu Yhdysvaltain lippu Wescott Kanadan lippu Robertson Ranskan lippu Ramoin [18]
Taitoluistelu Kiinan lippu Shen/Zhao Kiinan lippu Qing/Tong Saksan lippu Savchenko/Szolkowy [19]
Pikaluistelu Etelä-Korean lippu Mo Japanin lippu Nagashima Japanin lippu Katō [20]

Päivä 4: 16. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: miesten 1. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn syöksy
  • Lumilautailu: naisten crossin karsinnat
  • Ampumahiihto: naisten 10 kilometrin takaa-ajo
  • Jääkiekko: miesten lohkoa A, ottelu Flag of the United States.svg YhdysvallatFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Lumilautailu: naisten crossin puolivälierät
  • Lumilautailu: naisten crossin välierät
  • Lumilautailu: naisten crossin finaali
  • Ampumahiihto: miesten 12,5 kilometrin takaa-ajo
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 3. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 500 metrin 1. kierros
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Curling: naisten 1. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Venäjä VenäjäYhdysvallat Yhdysvallat
  • Ohjaskelkkailu: naisten yksinkelkkailun 4. kierros
  • Pikaluistelu: naisten 500 metrin 2. kierros
  • Taitoluistelu: miesten lyhytohjelma
  • Jääkiekko: misten lohko A, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of Norway.svg Norja
  • Curling: miesten 2. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko B, ottelu Flag of Finland.svg SuomiFlag of the People's Republic of China.svg Kiina
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Russia.svg VenäjäFlag of Latvia.svg Latvia
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Ampumahiihto Saksan lippu Neuner Slovakian lippu Kuzmina Ranskan lippu Brunet [21]
Lumilautailu Kanadan lippu Ricker Ranskan lippu Anthonioz Sveitsin lippu Nobs [22]
M Ampumahiihto Ruotsin lippu Ferry Itävallan lippu Sumann Ranskan lippu Jay [23]
Alppihiihto siirretty
Ohjaskelkkailu Saksan lippu Hüfner Itävallan lippu Reithmayer Saksan lippu Geisenberger [24]
Pikaluistelu Etelä-Korean lippu Lee Saksan lippu Wolf Kiinan lippu Wang [25]

Päivä 5: 17. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 2. kierros, ottelut:
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, karsinnat
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, karsinnat
  • Alppihiihto: naisten syöksy
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Suomen lippu SuomiFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, puolivälierät
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, puolivälierät
  • Lumilautailu: miesten lumikourun karsinnat
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, välierät
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, välierät
  • Maastohiihto: naisten perinteisen sprintti, finaali
  • Maastohiihto: miesten perinteisen sprintti, finaali
  • Curling: miesten 3. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Kanada KanadaRuotsi Ruotsi
  • Pikaluistelu: miesten 1 000 metriä
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Sweden.svg RuotsiFlag of Germany.svg Saksa
  • Ohjaskelkkailu: parikilpailu, 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin puolivälierät
  • Lumilautailu: miesten lumikourun välierät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin välierät
  • Ohjaskelkkailu: parikilpailu, 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 5 000 metrin viestin välierät
  • Curling: naisten 3. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten lohko A, ottelu Slovakia SlovakiaSveitsi Sveitsi
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 500 metrin finaalit
  • Lumilautailu: miesten lumikourun finaalit
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Tšekin lippu TšekkiFlag of Slovakia.svg Slovakia
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Yhdysvaltain lippu Vonn Yhdysvaltain lippu Mancuso Itävallan lippu Görgl [26]
N Maastohiihto Norjan lippu Bjørgen Puolan lippu Kowalczyk Slovenian lippu Majdič [27]
M Maastohiihto Venäjän lippu Krjukov Venäjän lippu Panžinski Norjan lippu Northug [28]
Pikaluistelu Yhdysvaltain lippu Davis Etelä-Korean lippu Mo Yhdysvaltain lippu Hedrick [29]
Ohjaskelkkailu Itävallan lippu A. Linger/W. Linger Latvian lippu A. Šics/J. Šics Saksan lippu Leitner/Resch [30]
Kaukalopikaluistelu Kiinan lippu Wang Kanadan lippu St-Gelais Italian lippu Fontana [31]
Lumilautailu Yhdysvaltain lippu White Suomen lippu Piiroinen Yhdysvaltain lippu Lago [32]

Päivä 6: 18. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
N Ampumahiihto Norjan lippu Berger Kazakstanin lippu Hrustaljova Valko-Venäjän lippu Damratšova [33]
M Ampumahiihto Norjan lippu Svendsen Valko-Venäjän lippu Novikov
Norjan lippu Bjørndalen
ei jaettu [34]
Alppihiihto Saksan lippu Riesch Yhdysvaltain lippu Mancuso Ruotsin lippu Pärson [35]
Pikaluistelu Kanadan lippu Nesbitt Alankomaiden lippu Gerritsen Alankomaiden lippu Van Riessen [36]
Taitoluistelu Yhdysvaltain lippu Lysacek Venäjän lippu Plušenko Japanin lippu Takahashi [37]
Lumilautailu Australian lippu Bright Yhdysvaltain lippu Teter Yhdysvaltain lippu Clark [38]

Päivä 7: 19. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Norjan lippu Svindal Yhdysvaltain lippu Miller Yhdysvaltain lippu Weibrecht [39]
Maastohiihto Norjan lippu Bjørgen Ruotsin lippu Haag Puolan lippu Kowalczyk [40]
N Skeleton Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Williams Saksan lippu Szymkowiak Saksan lippu Huber [41]
M Skeleton Kanadan lippu Montgomery Latvian lippu Dukurs Venäjän lippu Tretjakov [42]

Päivä 8: 20. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: miesten 7. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: naisten super-G
  • Freestylehiihto: naisten hyppyjen karsinta
  • Mäkihyppy: suurmäen 1. kierros
  • Jääkiekko: miesten lohko A, ottelu Flag of Norway.svg NorjaFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Mäkihyppy: suurmäen 2. kierros
  • Maastohiihto: miesten 30 kilometrin yhdistelmäkilpailu
  • Curling: naisten 7. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten sijoitusottelu, sijat 5–8, ottelu Sveitsi Sveitsi – 4B
  • Pikaluistelu: miesten 1 500 metriä
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Latvia.svg LatviaFlag of Slovakia.svg Slovakia
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 1. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin alkuerät
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin puolivälierät
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 2. kierros
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin välierät
  • Curling: miesten 8. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: naisten sijoitusottelu, sijat 5–8, ottelu 3B – Slovakia Slovakia
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin välierät
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 500 metrin finaalit
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 1 000 metrin finaalit
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Germany.svg SaksaFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Itävallan lippu Fischbacher Slovenian lippu Maze Yhdysvaltain lippu Vonn [43]
Mäkihyppy Sveitsin lippu Ammann Puolan lippu Małysz Itävallan lippu Schlierenzauer [44]
Maastohiihto Ruotsin lippu Hellner Saksan lippu Angerer Ruotsin lippu Olsson [45]
Pikaluistelu Alankomaiden lippu Tuitert Yhdysvaltain lippu Davis Norjan lippu Bøkko [46]
N Kaukalopikaluistelu Kiinan lippu Zhou Etelä-Korean lippu Lee Etelä-Korean lippu Park [47]
M Kaukalopikaluistelu Etelä-Korean lippu Lee Etelä-Korean lippu Lee Yhdysvaltain lippu Ohno [48]

Päivä 9: 21. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 8. kierros, ottelut:
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin karsinta
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn syöksylasku
  • Ampumahiihto: miesten 15 kilometrin yhteislähtökilpailu
  • Jääkiekko: miesten lohko B, ottelu Flag of Russia.svg VenäjäTšekin lippu Tšekki
  • Alppihiihto: miesten alppiyhdistetyn pujottelu
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin 1/8 finaalit
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin puolivälierät
  • Ampumahiihto: naisten 12,5 kilometrin yhteislähtökilpailu
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin välierät
  • Freestylehiihto: miesten skicrossin finaalit
  • Curling: miesten 9. kierros, ottelut:
  • Pikaluistelu: naisten 1 500 metriä
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 3. kierros
  • Taitoluistelu: jäätanssin rytmitanssi
  • Jääkiekko: miesten lohko A, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of the United States.svg Yhdysvallat
  • Rattikelkkailu: kaksikkojen 4. kierros
  • Curling: naisten 9. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: miesten lohko C, ottelu Flag of Sweden.svg RuotsiSuomen lippu Suomi
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
M Ampumahiihto Venäjän lippu Ustjugov Ranskan lippu Fourcade Slovakian lippu Hurajt [49]
Alppihiihto Yhdysvaltain lippu Miller Kroatian lippu Kostelić Sveitsin lippu Zurbriggen [50]
N Ampumahiihto Saksan lippu Neuner Venäjän lippu Zaitseva Saksan lippu Hauswald
Freestylehiihto Sveitsin lippu Schmid Itävallan lippu Matt Norjan lippu Groenvold
Pikaluistelu Alankomaiden lippu Wüst Kanadan lippu Groves Tšekin lippu Sáblíková [51]
Rattikelkkailu Saksan lippu Lange/Kuske Saksan lippu Florschuetz/Adjei Venäjän lippu Zubkov/Voevoda [52]

Päivä 10: 22. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Mäkihyppy Itävallan lippu Loitzl,
Kofler,
Morgenstern, Schlierenzauer
Saksan lippu Neumayer,
Wank,
Schmitt, Uhrmann
Norjan lippu Bardal,
Hilde,
Evensen, Jacobsen
[53]
N Maastohiihto Saksan lippu Sachenbacher-Stehle,
Nystad
Ruotsin lippu Kalla, Haag Venäjän lippu Hazova, Korosteljova [54]
M Maastohiihto Norjan lippu Pettersen, Northug Saksan lippu Tscharnke, Teichmann Venäjän lippu Morilov, Petuhov [55]
Taitoluistelu Kanadan lippu Virtue, Moir Yhdysvaltain lippu Davis, White Venäjän lippu Domnina, Shabalin [56]

Päivä 11: 23. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten 11. kierros, ottelut:
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 1. kierros
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin karsinta
  • Yhdistetty: joukkuekilpailun mäkiosuus (suurmäki)
  • Pikaluistelu: miesten 10 000 metriä
  • Ampumahiihto: naisten 4×6 kilometrin viesti
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Switzerland.svg SveitsiFlag of Belarus.svg Valko-Venäjä
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 2. kierros
  • Alppihiihto: miesten suurpujottelun 1. kierros
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin 1/8 finaali
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin puolivälierät
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin välierät
  • Curling: miesten 12. kierros, ottelut:
  • Yhdistetty: joukkuekilpailun hiihtoosuus (4×5 kilometriä)
  • Freestylehiihto: naisten skicrossin finaali
  • Taitoluistelu: naisten lyhytohjelma
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Canada.svg KanadaFlag of Germany.svg Saksa
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 1. lasku
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 2. lasku
  • Curling: naisten 12. kierros, ottelut:
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Tšekin lippu TšekkiFlag of Latvia.svg Latvia
  • Jääkiekko: miesten neljännesvälierät, ottelu Flag of Slovakia.svg SlovakiaFlag of Norway.svg Norja
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Pikaluistelu Etelä-Korean lippu Seung-Hoon Venäjän lippu Skobrev Alankomaiden lippu de Jong [57]
Ampumahiihto Venäjän lippu Sleptsova,
Bogali-Titovets,
Medvedtseva, Zaitseva
Ranskan lippu Brunet,
Becaert,
Dorin, Bailly
Saksan lippu Wilhelm,
Hauswald,
Beck, Henkel
[58]
Alppihiihto Sveitsin lippu Janka Norjan lippu Jansrud Norjan lippu Svindal [59]
Yhdistetty Itävallan lippu Gruber,
Kreiner,
Gottwald, Stecher
Yhdysvaltain lippu Camerota,
Lodwick,
Spillane, Demong
Saksan lippu Rydzek,
Edelmann,
Frenzel, Kircheisen
[60]
Freestylehiihto Kanadan lippu McIvor Norjan lippu Berntsen Ranskan lippu Josserand [61]

Päivä 12: 24. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 1. kierros
  • Maastohiihto: miesten sekaviesti (4×10 kilometriä)
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of the United States.svg YhdysvallatFlag of Switzerland.svg Sveitsi
  • Pikaluistelu: naisten 5 000 metriä
  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 2. kierros
    • Siirretty seuraavalle kisapäivälle.
  • Curling: miesten uusintaottelu Ruotsin lippu Ruotsi Iso-Britannia
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of Russia.svg VenäjäFlag of Canada.svg Kanada
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 3. lasku
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 1 000 metrin karsinnat
  • Kaukalopikaluistelu: miesten 500 metrin karsinnat
  • Rattikelkkailu: naisten kaksikon 4. lasku
  • Kaukalopikaluistelu: naisten 3 000 metrin viestin finaali
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Suomen lippu SuomiTšekin lippu Tšekki
  • Freestylehiihto: naisten hyppyjen finaali
  • Jääkiekko: miesten välieräottelu Flag of Sweden.svg RuotsiFlag of Slovakia.svg Slovakia
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Maastohiihto Ruotsin lippu Rickardsson,
Olsson,
Södergren, Hellner
Norjan lippu Johnsrud Sundby,
Hjelmeset,
Berger, Northug
Tšekin lippu Jakš,
Bauer,
Magál, Koukal
[62]
Pikaluistelu Tšekin lippu Sáblíková Saksan lippu Beckert Kanadan lippu Hughes [63]
Alppihiihto Siirretty
Rattikelkkailu Kanadan lippu Humphries/Moyse Kanadan lippu Upperton /Brown Yhdysvaltain lippu Pac/Meyers [64]
Kaukalopikaluistelu Kiinan lippu Linlin,
Meng,
Hui, Yang
Kanadan lippu Gregg,
Roberge,
St-Gelais, Vicent
Yhdysvaltain lippu Baver,
Dudek,
Gehring, Reutter
[65]
Freestylehiihto Australian lippu Lassila Kiinan lippu Nina Kiinan lippu Xinxin [66]

Päivä 13: 25. helmikuuta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Curling: naisten välierät:
  • Alppihiihto: naisten suurpujottelun 2. kierros
  • Yhdistetty: suurmäki
  • Maastohiihto: naisten sekaviesti (4×5 kilometriä)
  • Jääkiekko: naisten pronssiottelu Flag of Finland.svg SuomiRuotsi Ruotsi
  • Yhdistetty: 10 kilometrin hiihto
  • Curling: miesten välierät:
  • Jääkiekko: naisten loppuottelu Kanada KanadaYhdysvallat Yhdysvallat
  • Taitoluistelu: naisten vapaaohjelma
  • Freestylehiihto: miesten hyppyjen finaali
Mitalistit
Laji Kultaa Hopeaa Pronssia  
Alppihiihto Saksan lippu Rebensburg Slovenian lippu Maze Itävallan lippu Görgl [67]
Maastohiihto Norjan lippu Skofterud,
Johaug,
Steira, Bjørgen
Saksan lippu Zeller,
Sachenbacher-Stehle,
Gössner, Nystad
Suomen lippu Muranen,
Kuitunen,
Roponen, Saarinen
[68]
Jääkiekko Kanada Kanada Yhdysvallat Yhdysvallat Flag of Finland.svg Suomi
Yhdistetty Yhdysvaltain lippu Demong Yhdysvaltain lippu Spillane Itävallan lippu Gruber [69]
Taitoluistelu ? ? ? [70]
Freestylehiihto ? ? ? [71]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Schlierenzauer sets hill record nbcolympics.com. 12.2.2010. NBC Universal. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  2. Vancouverin kelkkailuturma vaati urheilijan hengen yle.fi. 12.2.2010. Yleisradio. Viitattu 12.2.2010.
  3. Törmänen: Ollin hylkäys oli selvä tapaus yle.fi. 13.2.2010. YLEISRADIO Oy. Viitattu 13.2.2010.
  4. Miesten syöksylaskua joudutaan lykkäämään yle.fi. 13.2.2010. YLEISRADIO Oy. Viitattu 13.2.2010.
  5. NH Individual - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  6. Men's 5000 m - 5000 m: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  7. Women's 7.5 km Sprint - Sprint: Schedule and Result vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 13.2.2010. (englanniksi)
  8. Men's 1500 m - Finals: Schedule and Results vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  9. Ladies' Moguls - Finals: Schedule and Results vancouver2010.com. 13.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  10. Men's 10 km Sprint - Sprint: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  11. Ladie's 3000 m - 3000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  12. Individual NH/10 km CC - 10 km Cross Country: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 14.2.2010. (englanniksi)
  13. Men's Singles - Run 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 15.2.2010. (englanniksi)
  14. Men's Moguls - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 14.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 15.2.2010. (englanniksi)
  15. Ladies' 10 km Free - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  16. Men's 15 km Free - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  17. Men's Downhill - Downhill: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  18. Men's Snowboard Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  19. Pairs - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  20. Men's 500 m - Race 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 15.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 16.2.2010. (englanniksi)
  21. Ladies' Snowboard Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  22. Women's 10 km Pursuit - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  23. Men's 12,5 km Pursuit - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  24. Women's Singles - Run 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  25. Ladies' 500 m - Race 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 16.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 17.2.2010. (englanniksi)
  26. Ladies' Downhill - Downhill: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  27. Ladies' Individual Spring Classic - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  28. Men's Individual Spring Classic - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  29. Men's 1000 m - 1000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  30. Doubles' - Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  31. Ladies' 500 m - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  32. Men's Halfpipe - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 17.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 18.2.2010. (englanniksi)
  33. Women's 15 km Individual - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  34. Men's 20 km Individual - Individual: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  35. Ladies' Super Combined - Slalom: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  36. Ladies' 1000 m - 1000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  37. Men - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  38. Ladies' Halfpipe - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 18.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  39. Men's Super-G . Super-G: Schedule and Result vancouver2010.com. 19.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  40. Laides' 15 km Pursuit (7,5 Classic+7,5 Free) - Pursuit : Schedule and Result vancouver2010.com. 19.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  41. Women's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  42. Men's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 19.2.2010. (englanniksi)
  43. Ladies Super-G - Super-G: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  44. LH Individual - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  45. Men's 30 km Pursuit (15 Classic+15 Free) - Pursuit: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  46. Men's 1500 m - 1500m: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  47. Ladies' 1500m - Finals : Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  48. Men's 1000 m - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 20.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  49. Men's 15 km Mass Start - Mass Start: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  50. Men's Super Combined - Slalom: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 21.2.2010. (englanniksi)
  51. Ladies' 1500 m - 1500m: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  52. Two-Man - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 21.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  53. Team - Final Round: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  54. Ladies' Team Sprint Free - Finalis: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  55. Men's Team Sprint Free - Finalis: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  56. Ice Dance - Free Dance: Schedule and Result vancouver2010.com. 22.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 22.2.2010. (englanniksi)
  57. Men's 10000 m - 10000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  58. Women's 4x6 km Relay - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  59. Men's Giant Slalom – Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  60. Team/4x5 km CC - 4x5 km Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  61. Ladies' Ski Cross - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 23.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  62. Men's 4x10 km Relay Classic/Free - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  63. Ladies' 5000 m - 5000m: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 24.2.2010. (englanniksi)
  64. Women's - Heat 4: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  65. Ladies' 3000 m Relay - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  66. Ladies' Aerials - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 24.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  67. Ladies' Giant Slalom - Run 2: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  68. Ladies' 4x5 km Relay Classic/Free - Relay: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  69. Individual LH/10 km CC - 10 km Cross Country: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  70. ladies - Free Skating: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)
  71. Men's Aerials - Finals: Schedule and Result vancouver2010.com. 25.2.2010. The Vancouver Organizing Committee. Viitattu 25.2.2010. (englanniksi)

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]