Luettelo suomalaisten muusikoiden taiteilijanimistä

Wikipedia
Ohjattu sivulta Luettelo suomalaisten muusikoiden salanimistä
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo suomalaisten muusikoiden taiteilijanimistä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Metsämäki, Heikki ja Miettinen, Juha: Badding rauli Somerjoen elämä ja laulut. Gummerus, 1996. ISBN 951-97431-0-3.
  • Einari Kukkonen: Hiljaa soivat balalaikat. Kustannuskolmio, 1986.
  • Tuula Salmi: Laulun arvoinen Lavi. Tammi, 1984. ISBN 951-30-6121-3.
  • Ikävalko, Reijo: Täyttä elämää JUnnu Kotkan poikii ilman siipii. Gummerus, 1998. ISBN 951-20-5165-6.
  • Aho, Arja - Taskinen, Anne: Rockin korkeat korot. WSOY, 2004. ISBN 951-0-28404-1.
  • Lindfors, Jukka - Gronow, Pekka - Nyman Jake: Suomi soi 2. Tammi, 2004. ISBN 951-31-2506-8.
  • Lindfors, Jukka - Gronow, Pekka - Nyman Jake: Suomi soi 3. Tammi, 2005. ISBN 951-31-2507-6.
  • Warsell, Sakari: Georg Malmstén. Suomen iskelmäkuningas. WSOY, 2002. ISBN 951-0-27300-7.

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt bu bv bw bx by bz ca cb cc cd ce cf cg ch ci cj ck cl cm cn co cp cq cr cs ct cu cv cw cx cy cz da db dc dd de df dg dh di dj dk dl dm dn do dp dq dr ds dt du dv dw dx dy dz ea eb ec ed ee ef eg eh ei ej ek el em en eo ep eq er es et eu ev ew ex ey ez fa fb fc fd fe ff fg fh fi fj fk fl fm fn fo fp fq fr fs ft fu fv fw fx fy fz ga gb gc gd ge gf gg gh gi gj gk gl gm gn go gp gq gr gs gt gu gv gw gx gy gz ha hb hc hd he hf hg hh hi hj hk hl hm hn ho hp hq hr hs ht hu hv hw hx hy hz ia ib ic id ie if ig ih ii ij ik il im in io ip iq ir is it iu iv iw ix iy iz ja jb jc jd je jf jg jh ji jj jk jl jm jn jo jp jq jr js jt ju jv jw jx jy jz ka kb kc kd ke kf kg kh ki kj kk kl km kn ko kp kq kr ks kt ku kv kw kx ky kz la lb lc ld le lf lg lh li lj lk ll lm ln lo lp lq lr ls lt lu lv lw lx ly lz ma mb mc md me mf mg mh mi mj mk ml mm mn mo mp mq mr ms mt mu mv mw mx my mz na nb nc nd ne nf ng nh ni nj nk nl nm nn no np nq nr ns nt nu nv nw nx ny nz oa ob oc od oe of og oh oi oj ok ol om on oo op oq or os ot ou ov ow ox oy oz pa pb pc pd pe pf pg ph pi pj pk pl pm pn po pp pq pr ps pt pu pv pw px py pz qa qb qc qd qe qf qg qh qi qj qk ql qm qn qo qp qq qr qs qt qu qv qw qx qy qz ra rb rc rd re rf rg rh ri rj rk rl rm rn ro rp rq rr rs rt ru rv rw rx ry rz sa sb sc sd se sf sg sh si sj sk sl sm sn so sp sq sr ss st su sv sw sx sy sz ta tb tc td te tf tg th ti tj tk tl tm tn to tp tq tr ts tt tu tv tw tx ty tz ua ub uc ud ue uf ug uh ui uj uk ul um un uo up uq ur us ut uu uv uw ux uy uz va vb vc vd ve vf vg vh vi vj vk vl vm vn vo vp vq vr vs vt vu vv vw vx vy vz wa wb wc wd we wf wg wh wi wj wk wl wm wn wo wp wq wr ws wt wu wv ww wx wy wz xa xb xc xd xe xf xg xh xi xj xk xl xm xn xo xp xq xr xs xt xu xv xw xx xy xz ya yb yc yd ye yf yg yh yi yj yk yl ym yn yo yp yq yr ys yt yu yv yw yx yy yz za zb zc zd ze zf zg zh zi zj zk zl zm zn zo zp zq zr zs zt zu zv zw zx zy zz aaa aab aac aad aae aaf aag aah aai aaj aak aal aam aan aao aap aaq aar aas aat aau aav aaw aax aay aaz aba abb abc abd abe abf abg abh abi abj abk abl abm abo abp abq abr abs abt abu abv abw abx aby abz aca acb acc acd ace acf acg ach aci acj ack acl acm acn aco acp acq acr acs act acu acv acw acx acy acz ada adb adc add ade adf adg adh adi adj adk adl adm adn ado adp adq adr ads adt adu adv adw adx ady adz aea aeb aec aed aee aef aeg aeh aei aej aek ael aem aen aeo aep aeq aer aes aet aeu aev aew aex aey aez afa afb afc afd afe aff afg afh afi afj afk afl afm afn afo afp afq afr afs aft afu afv afw afx afy afz aga agb agc agd age agf agg agh agi agj agk agl agm agn ago agp agq agr ags agt agu Suomen äänitearkiston tietokanta
  2. Silmien välliin Fono.fi. Viitattu 3.3.2011.
  3. a b c Popp, Outi: Poppologia. WSOY, 2002. ISBN 951-0-26479-2.
  4. a b c Haapanen, Urpo: Suomalaisten äänilevyjen taiteilijahakemisto 1901-1982. Suomen Äänitearkisto, 1990. ISBN 951-9222-21-9.
  5. Bruun Seppo - Lindfors Jukka - Luoto Santtu - Salo Markku: Jee jee jee - suomalaisen rockin historia. WSOY, 1998. ISBN 951-0-22503-7.
  6. http://www.beatsandstyles.com/alimo.html
  7. a b Lordin jäsenet 24.5.2006. Iltalehti. Viitattu 15.9.2007.
  8. a b c Latva Tony - Tuunainen Petri: Iskelmän tähtitaivas. WSOY, 2004. ISBN 951-0-27817-3.
  9. a b c Aino-Kuutamo Uusitorppa: Kerran vielä, pojat. Seura, 2008, nro 18, s. 70. Yhtyneet Kuvalehdet Oy.
  10. Järvelä, Jukka: Homma kävi. Erään pikkukaupungin pophistoria. Karisto, 1997. ISBN 951-23-3705-3.
  11. Anna Puustjärvestä Anna Puu 30.1.2009. Iltalehti.
  12. Rare, 1992, nro 3, s. 24.
  13. Hirvi, Harri: Olavi Virta -diskografia. Atena Kustannus Oy, 2000. ISBN 951-796-208-8.
  14. Halvorsen, Tero: Kauko Käyhkö Musiikkiluettelo 1937-1996. Suomen Äänitearkisto, 1996. ISBN 951-9222-24-3.
  15. a b c d Viikate pisti videot pakettiin Keskisuomalainen. Viitattu 12. elokuuta 2008.
  16. a b Niemi Marko - Rantala Juha: Sanat - Vexi Salmi. POP-lehti, 2004. ISBN 952-5546-05-5.
  17. a b c d e VIOLA-kanta eli Suomen kansallisdiskografia
  18. Jari-Pekka Laitio-Ramone: Cheek taitaa riimittelyn Pohjalainen. Viitattu 9. helmikuuta 2008.
  19. http://www.hmc.fi/fi/artistit.php?artisti=christel_sundberg
  20. http://www.metropoli.net/uutiset/viihde/kulissien-takana-nrjn-klubi-isanta-tomi-%E2%80%9Ddosse%E2%80%9D-dostinov/
  21. STT: Tuomari Nurmio julkaisee englanninkielisen albumin. Helsingin Sanomat, 2008, nro la 5.4., s. C1. SanomaWSOY.
  22. a b c http://personal.inet.fi/musiikki/rockabilly/vilperinperikunta.html
  23. http://www.rahina.com/artists.php?artist=elastinen&what=bio
  24. Popp, Outi: Poppologia. WSOY, 2002. ISBN 951-0-26479-2.
  25. http://www.myspace.com/lostemissary
  26. Ollila, Marko: Nightwish, s. 35–39 ja 364. Helsinki: Like, 2006. ISBN 952-471-692-5.
  27. http://www.lordi.fi/
  28. http://meteli.net/ezkimo
  29. Ahlroth Jussi: Mie oon Lordi. Johnny Kniga, 2006. ISBN 951-0-32584-8.
  30. Latva Tony - Tuunainen Petri: Iskelmän tähtitaivas. WSOY, 2004. ISBN 951-0-27817-3.
  31. http://meteli.net/isoh
  32. a b c Lovex harppoo yhä isommille lavoille (Tallenne sivusta Internet Archivessa) Hämeenkyrön Sanomat. Viitattu 2. joulukuuta 2011.
  33. http://meteli.net/jippu
  34. STT: Tuomari Nurmio julkaisee englanninkielisen albumin. Helsingin Sanomat, 2008, nro la 5.4., s. C1. SanomaWSOY.
  35. Perttu Häkkinen: Tampereen noita. Helsingin Sanomien Nyt-liite, 2008, nro 27, s. 6. SanomaWSOY.
  36. Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti; viitettä Levyarkisto ei löytynyt
  37. Metsämäki Heikki - Pelkki Petteri: Satumaa. Unto Mononen: elämä ja laulut. Gummerus, 1997. ISBN 951-20-5153-2.
  38. Aino-Kuutamo Uusitorppa: Enää en muserru mistään. Seura, 2007, nro 7, s. 26-29. Yhtyneet Kuvalehdet Oy.
  39. http://meteli.net/kimmorinta-pollari
  40. a b Suomen kansallisfilmografia. 1-12 koko sarja. Edita Publishing Oy, 2005. ISBN 951-37-3832-9.
  41. a b http://suosikki.fi/starat/m/matthau-mikojan/stoori/
  42. http://www.rikisorsa.com/
  43. Miska Rantanen: Kuka v*ttu oli Petri Nygård?. Kuukausiliite, 2008, nro maaliskuu, s. 102. Helsingin Sanomat.
  44. Mällinen, Jarno: Barksilainen perinne elää Kaleva. 18.4.2008.
  45. a b http://www.sasokopp.net/
  46. http://www.myspace.com/raappanaman
  47. a b Lehtonen, Esko: Suomalaisen rockin tietosanakirja, osat 1-2. Fanzine, 1983. ISBN 951-9287-08-6.
  48. Irwin Goodman - Säveltäjä nimimerkkien takana Veikkotiitto.fi
  49. Marko Niemi: Juha "Watt" Vainio - diskografia. Pop-kirja, 2004. ISBN 952-99007-9-1.
  50. Maria "Nuppu" Stenros: Signmark. Otava, 2008. ISBN 9789511229308.
  51. Torsti tietää. Helsingin Sanomat, 2008, nro su 30.3., s. D8. SanomaWSOY.
  52. http://personal.inet.fi/musiikki/rockabilly/vilperinperikunta.html
  53. Sormunen, Tiina: Huussista en luovu 12.1.2010. Savon Sanomat.

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]