Luettelo portugalilaisista etunimistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo portugalinkielisissä maissa käytettävistä etunimistä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Aarão
  • Abel
  • Abraão
  • Adalberto
  • Adão
  • Adelaide
  • Adélia
  • Adelina
  • Adelino
  • Ademar
  • Adolfo
  • Adriana
  • Adriano
  • Afonso
  • Ágata
  • Agostinho
  • Aguinaldo
  • Alarico
  • Alberto
  • Alberta
  • Alda
  • Aldo
  • Alexandra
  • Alexandre
  • Alfredo
  • Alice
  • Aloísio
  • Álvaro
  • Alzira
  • Amadeu
  • Amália
  • Amanda
  • Amélia
  • Américo
  • Amílcar
  • Ana
  • André
  • Andreia tai Andréia (brasilianportugalia)
  • Ângela
  • Ângelo
  • Angélica
  • Angelina
  • Aníbal
  • Anita
  • Antão
  • Antero
  • Antónia tai Antônia (brasilianportugalia)
  • António tai Antônio (brasilianportugalia)
  • Armando
  • Arnaldo
  • Artur
  • Astolfo
  • Átila
  • Ava
  • Augusta
  • Augusto
  • Aurélia
  • Aurélio
  • Aurora

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Balduíno
  • Baltasar tai Baltazar
  • Bárbara
  • Barnabé
  • Bartolomeu
  • Beatriz
  • Belmiro
  • Benedita
  • Benedito
  • Bento
  • Berengária
  • Bernardete
  • Bernardo
  • Bernardina
  • Boaventura
  • Branca
  • Bráulio
  • Brígida
  • Bruna
  • Bruno

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Caetana
  • Caetano
  • Caio
  • Camila
  • Camilo
  • Cândida
  • Cândido
  • Carina
  • Carla
  • Calisto
  • Carlos
  • Carlota
  • Carmem
  • Carolina
  • Casimiro
  • Catarina
  • Cássia
  • Cássio
  • Cátia
  • Cecília
  • Célia
  • Celina
  • César
  • Cidália
  • Clara
  • Cláudia
  • Cláudio
  • Clementina
  • Clotilde
  • Conceição
  • Conrado
  • Constança
  • Constância
  • Constantino
  • Cora
  • Corina
  • Cristiana
  • Cristiano
  • Cristina
  • Cristóvão

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Damião
  • Daniel
  • Daniela
  • Danilo
  • David tai Davi (brasilianportugalia)
  • Débora
  • Denise
  • Diana
  • Diogo (Diego on hyvin yleinen Brasiliassa, mutta se on alun perin espanjalainen nimi)
  • Dina
  • Dinis
  • Dirceu
  • Domingos
  • Donata
  • Donato
  • Doroteia or Dorotéia (brasilianportugali)
  • Duarte

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Edelberto
  • Edgar
  • Edite
  • Edmundo
  • Eduardo
  • Elias
  • Elisa
  • Eliseu
  • Elisabete tai Elizabete
  • Elsa
  • Elvira
  • Ema
  • Emanuel
  • Emília
  • Emílio
  • Epaminondas
  • Epifânia
  • Érica
  • Érico
  • Ermelinda
  • Ernesto
  • Estanislau
  • Estefânia
  • Estela
  • Estrela
  • Estêvão
  • Eugénia tai Eugênia (brasilianportugalia)
  • Eugénio tai Eugênio (brasilianportugalia)
  • Eulália
  • Eunice
  • Eurico
  • Eusébio
  • Eva
  • Evandro
  • Evaristo

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Fábia
  • Fábio
  • Fabiana
  • Fabiano
  • Fabrício
  • Fátima
  • Fausta
  • Faustino
  • Fausto
  • Felícia
  • Feliciano
  • Félix
  • Fernanda
  • Fernando
  • Fernão
  • Filipa
  • Filipe (Felipe on hyvin yleinen Brasiliassa, mutta se on alun perin espanjalainen nimi)
  • Filomena
  • Firmina
  • Firmino
  • Flávia
  • Flávio
  • Flora
  • Florbela
  • Florêncio
  • Floriano
  • Florinda
  • Fradique
  • Francisca
  • Francisco
  • Frederica
  • Frederico

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Gabriel
  • Gabriela
  • Gaspar
  • Gastão
  • Gaudêncio
  • Genoveva
  • Geraldo
  • Gerardo
  • Germana
  • Germano
  • Gertrudes
  • Gil
  • Gilberto
  • Gisela
  • Glória
  • Gonçalo
  • Graça
  • Gregório
  • Guida
  • Guido
  • Guilherme
  • Guilhermina
  • Guiomar
  • Gustavo

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Helena
  • Heitor
  • Hélia
  • Hélio
  • Hélder
  • Heloísa
  • Henrique
  • Henriqueta
  • Hermenegildo
  • Higino
  • Hipólito
  • Honorina
  • Honório
  • Horácio
  • Hugo
  • Humberto

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Inês
  • Inácio
  • Iolanda
  • Irene
  • Isabel
  • Isaura
  • Ivo

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jacinto
  • Jaime
  • Janete
  • Jeremias
  • Jean (alun perin ranskalainen)
  • Joana
  • João
  • Joaquim
  • Joaquina
  • Joel
  • Jonas
  • Jorge
  • Jorgina
  • José
  • Josefa
  • Josefina
  • Judite
  • Júlia
  • Júlio
  • Juliana
  • Juliano
  • Julieta
  • Justina
  • Justino

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Lara
  • Laura
  • Lázaro
  • Leandro
  • Leila
  • Leonardo
  • Leonel
  • Leonor
  • Leonilde
  • Leopoldina
  • Leopoldo
  • Letícia
  • Lídia
  • Lígia
  • Lívia
  • Liliana
  • Lina
  • Lineu
  • Lino
  • Lourenço
  • Luís tai Luiz (vanha kirjoitusasu, brasilianportugalia)
  • Luísa tai Luiza (vanha kirjoitusasu, brasilianportugalia)
  • Lucas
  • Lúcia
  • Lúcio
  • Luciana
  • Luciano
  • Lucinda
  • Lucrécia
  • Ludovico
  • Lurdes tai Lourdes
  • Luzia

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Madalena
  • Mafalda
  • Magali
  • Magda
  • Manuel tai Manoel (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Manuela tai Manoela (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Márcia
  • Marco
  • Marcos
  • Marcela
  • Marcelo
  • Margarida
  • Maria
  • Maria do Carmo
  • Maria João
  • Maria José
  • Mariana
  • Marilda
  • Marília
  • Marina
  • Mário
  • Marisa
  • Marta
  • Martim
  • Martinho
  • Mateus tai Matheus (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Matias
  • Matilde
  • Maurício
  • Mauro
  • Máxima
  • Máximo
  • Maximiliano
  • Miguel
  • Miguelina
  • Micaela
  • Miriam
  • Mónica / Mônica (brasilianportugalia)
  • Murilo

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Nádia
  • Natália
  • Nestor
  • Nicanor
  • Nicolau
  • Nicole
  • Norberto
  • Nuno

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Octávia / Otávia (brasilianportugalia)
  • Octávio / Otávio (brasilianportugalia)
  • Odete
  • Olavo
  • Olívia
  • Olívio
  • Orestes
  • Otília
  • Óscar / Oscar (brasilianportugalia)
  • Olga
  • Ovídio

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Palmira
  • Palmiro
  • Pandora
  • Pascoal
  • Patrícia
  • Patrício
  • Paulina
  • Paulino
  • Paula
  • Paulo
  • Pedro
  • Penélope
  • Plácido
  • Plínio
  • Políbio
  • Priscila

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Querubina
  • Quintiliana
  • Quintiliano
  • Quitéria
  • Quitério

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Rafael
  • Rafaela
  • Ramão
  • Ramiro
  • Raimundo
  • Raquel
  • Raul
  • Rebeca
  • Regina
  • Reginaldo
  • Reinaldo
  • Renata
  • Renato
  • Ricardina
  • Ricardo
  • Rita
  • Roberta
  • Roberto
  • Rodolfo
  • Rodrigo
  • Rogério
  • Rômulo
  • Ronaldo
  • Roque
  • Rosa
  • Rosália
  • Rosalinda
  • Rosana
  • Rosaura
  • Rubem
  • Rui
  • Rute

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Sabrina
  • Salomão
  • Salomé
  • Salvador
  • Sandoval
  • Sandra
  • Sandro
  • Sara
  • Sebastiana
  • Sebastião
  • Selma
  • Serafim
  • Serafina
  • Sérgio
  • Severino
  • Silvana
  • Silvano
  • Sílvia
  • Sílvio
  • Simão
  • Simeão
  • Simone
  • Sofia
  • Solange
  • Solano
  • Sónia tai Sônia (brasilianportugalia)
  • Susana

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Tadeu
  • Tânia
  • Tatiana
  • Telma
  • Telmo
  • Teodoro
  • Teodora
  • Teresa tai Thereza (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Tiago tai Thiago (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Timóteo
  • Tobias
  • Tomás tai Thomaz (vanha kirjoituasu, brasilianportugalia)
  • Tomásia
  • Trajano

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ubaldo
  • Ulisses
  • Urbano
  • Úrsula

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Valentim
  • Valéria
  • Vanessa
  • Vasco
  • Vera
  • Verónica tai Verônica (brasilianportugalia)
  • Vítor tai Victor
  • Vitória
  • Violante
  • Violeta
  • Virgília
  • Virgílio
  • Virgínia
  • Vicente
  • Viriato
  • Viviana

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Xavier
  • Xénia
  • Ximena
  • Xisto

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Zacarias
  • Zara
  • Zilá
  • Zita
  • Zoraide
  • Zózimo
  • Zuleica
  • Zulmira