Luettelo naispornonäyttelijöistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Adele Stevens 1969 - Englanti Adele Stephens, Adel
Adriana Sage 1980 - Meksiko (Yhdysvallat) Rosa, Alana, Adrianna, Lana, Alana Moreno, Adrian Sage, Adrianna Sage
Africa Sexx 1973 - Yhdysvallat
Ai Iijima (石井光子) 1972 2008 Japani Mitsuko Ishii (石井光子)
Aimee Sweet 1977 - Yhdysvallat -
Aja 1963 - Yhdysvallat -
Akira Fubuki (風吹あきら) 1978 - Japani -
Alana Evans 1976 - Yhdysvallat Alana, Allana Evans, Jenna Talia
Alaura Eden 1977 - Yhdysvallat Allura Eden, Aldora Eden, Alura Eden
Alex Dane 1968 - Yhdysvallat Alexandria Dane, Alexis Dane, Olivia, Magenta, Alexis-Maganda, Loni, Luna, Dela Cucchi, Abalonia
Alex Jordan 1963 1995 Yhdysvallat -
Alex Taylor 1970 - Argentiina Adriana Molinari, Miss New Hampshire 1991
Alexandra Nice 1976 - Puola Aleksandra Nice, Alexandra Knight
Alexandra Silk 1963 - Yhdysvallat Alexandre Silk
Alexis Amore 1978 - Peru Alexis Lamore, Alexis Amour
Alicia Alighatti 1984 - Yhdysvallat Alicia, Alicia Alighotti, Alicia Allighetti
Alicia Rhodes 1978 - Englanti (Yhdysvallat) -
Alicia Rio 1971 - Meksiko Alyssa Rio, Kora, Malia, Elicia Rio
Alisha Klass 1972 - Yhdysvallat -
Allie Sin 1985 - Yhdysvallat Naughty Nati, Natalie, Allie
Dany Verissimo 1982 - Ranska Ally Mac Tyana
Allysin Chaynes 1979 - Romania Allysin Chains, Allyson Chaynes
Amber Lynn 1963 - Yhdysvallat Amber Lynn Lane, Amber Lynn Adams
Amber Michaels 1968 - Yhdysvallat (Saksa) Wanda Starr
Amy Reid 1985 - Saksa Devin Valencia
Andrea Butjko 1982 - Unkari Susie Sorrento, Jenny Jordan, Lessa, Leena, Andrea Biggs
Andrea True 1943-2011 - Yhdysvallat Inger Kissin, Singh Low, Singe Low
Aneta Šmrhová 1983 - Tšekki Aneta Keys
Angel Dark 1982 - Slovakia Viktoria Knezova
Angel Kelly 1962 - Yhdysvallat -
Angel Long 1980 - Iso-Britannia Sarah Read, Sarah Reed, Sarah Slick
Angela Devi 1975 2006 Yhdysvallat Angela Tracy
Angelica Costello 1978 - Yhdysvallat Crystal Craft, Venus
Angelica Sin 1974 - Yhdysvallat -
Anita Blond 1976 - Unkari Anita Blonde, Anita Kelly
Anita Dark 1975 - Unkari Anita Pansy, Sonia Berger, Sonia Bergher
Anna Malle 1967 2006 Yhdysvallat Anna Hotop
Ana Nova 1975 - Saksa Anna Nova, Tara Young, Tara Washington
Annabel Chong 1972 - Singapore -
Annette Haven 1954 - Yhdysvallat Annette Robinson
Annie Berry 1982 - Yhdysvallat -
Annie Cruz 1984 - Yhdysvallat -
Annie Sprinkle 1954 - Yhdysvallat Ellen F. Steinberg
April Summers 1978 - Yhdysvallat April Flowers
Arcadia Lake - 1990 Yhdysvallat Arcadia Blue, Michele Lake, Michelle Lake, Arcadia Small
Aria Giovanni 1977 - Yhdysvallat Laura David
Ariana Jollee 1982 - - -
Ashley Blue 1981 - Yhdysvallat -
Ashley Long 1979 - Iso-Britannia Amy Ball, Ashley Morgan
Ashlyn Gere 1959 - Yhdysvallat Kimberly Patton
Ashton Moore 1976 - Yhdysvallat -
Asia Carrera 1973 - Yhdysvallat Jessica Bennett
Audrey Hollander 1979 - Yhdysvallat -
Aurora Snow 1981 - Yhdysvallat -
Ava Devine 1974 - Yhdysvallat Ava Divine, Karen Little
Ava Vincent 1975 - Yhdysvallat Jewel Valmont, Eva Vincent
Avena Lee 1982 - Yhdysvallat Avena Ley
Avy Scott 1981 - Yhdysvallat -
Ayana Angel 1976 - Yhdysvallat Ayana, Ayana of Atlanta, Aniya
Azlea Antistia 1976 - Yhdysvallat Arlea, Azlea
Azumi Kawashima (川島和津実) 1979 - Japani -


B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Bambi Woods 1959 - Yhdysvallat -
Barbara Dare 1963 - Yhdysvallat Kimberly Dare, Kim Wilde, Stacey Nixx
Belladonna 1981 - Yhdysvallat Bella Donna
Bianca Trump 1972 - Yhdysvallat Christine Smith
Blake Mitchell 1962 - Yhdysvallat Ann Dickerson, Blake Sterling
Bobbi Billard 1975 - Yhdysvallat -
Bobbi Eden 1980 - Alankomaat -
Bodil Joensen 1944 1985 Tanska Bodil Jørgensen
Bonita Saint 1974 - Yhdysvallat -
Brandy Alexandre 1964 - Yhdysvallat -
Bree Olson 1986 - Yhdysvallat Rachel Marie Oberlin
Briana Banks 1978 - Saksa Brianna Banks
Bridget Powers 1980 - Yhdysvallat Bridget Powerz, Bridget the Midget, Bridgett Powerz, Bridgette Powers, Bridgette Powerz, Briget Powerz, Brigette Powerz
Bridgette Kerkove 1977 - Yhdysvallat -
Brigitte Lahaie 1955 - Ranska -
Brittany Andrews 1973 - Yhdysvallat -
Brittney Skye 1977 - Yhdysvallat Brittney Sky
Bunny Bleu 1964 - Yhdysvallat Bunnie Bleu, Bunny Blue, Bunnie Blue, Kim Morgan, Kim Warner, Kirsti Warrner, Ruby Smart
Bunny Luv 1979 - Yhdysvallat Elsa Versus


C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Cailey Taylor 1981 - Yhdysvallat Kelly Taylor
Calli Cox 1977 - Yhdysvallat -
Candida Royalle 1950 - Yhdysvallat Candice Ball, Candace Chambers, Candice Chambers, Candida Royal
Candie Evans 1967 - Yhdysvallat -
Candy Barr 1935 2005 Yhdysvallat -
Candy Samples 1940 - Yhdysvallat Mary Gavin, Vivian Andresen
Cara Lott 1961 - Yhdysvallat Pamela Weston, Pam Weston, Dawn Robbins
Careena Collins 1967 - Yhdysvallat Sandee Johnson
Caressa Savage 1966 - Yhdysvallat Caressa Stone
Carmen Hayes 1980 - Yhdysvallat Carmen Jones
Carmen Luvana 1981 - Yhdysvallat -
Carol Connors 1952 - Yhdysvallat Carol Conneers, Carol Kaiser
Carol Cummings 1965 - Yhdysvallat Kimberly Dee Spiess
Caroline Pierce 1974 - Yhdysvallat -
Casey James 1968 - Yhdysvallat Belle Starr
Cassandra Wild 1975 - Unkari Cassandra Wild
Cathy Barry 1973 - Iso-Britannia Cindy Q
Celeste - - - -
Charlene Aspen 1973 - Yhdysvallat Sherlene Sosa, Charlene Deville
Charlie Angel 1973 - Yhdysvallat -
Charlie 1973 - Yhdysvallat -
Charlie Style 1984 - Tšekki -
Charmaine Sinclair 1971 - Iso-Britannia -
Charmane Star 1979 - Yhdysvallat Charmaine Star
Chasey Lain 1971 - Yhdysvallat Tiffany Anne Jones
Chaz 1981 - Iso-Britannia Charlene Hutchinson
Chelsea Charms 1976 - Yhdysvallat -
Cherie 1970 - Yhdysvallat -
Cherie Roberts 1978 - Yhdysvallat Kitana Jade
Cherokee 1982 - Yhdysvallat -
Cherry Poppens 1982 - Yhdysvallat Cherry Poppins
Cherry Potter - - Kanada -
Cherry Rain 1979 - Yhdysvallat Sunny Rain
Chessie Moore 1959 - Yhdysvallat Chessy Moore
Cheyenne Silver 1978 - Yhdysvallat Cara Ballou
Chloe 1971 - Yhdysvallat Chloe Hoffman
Chloe Dior 1978 - Yhdysvallat Chloe Djor, Drew Lynn
Chloe Jones 1975 2005 Yhdysvallat Melinda Dee Taylor
Chloe Vevrier 1968 - Saksa Andrea Irena Fischer
Christi Lake 1965 - Yhdysvallat Christy Lake
Christine Young - - Kanada -
Christy Canyon 1966 - Yhdysvallat Melissa Bardizbanian, Tara White, Sara Wine
Cicciolina 1951 - Unkari Ilona Staller
Ciera Sage 1980 - Yhdysvallat -
Cindy Crawford 1980 - Yhdysvallat -
Clara Morgane 1981 - Ranska -
Claudia Ferrari 1977 - Unkari Tina Crystal
Claudine Beccarie 1945 - Ranska -
Connie Peterson - - Yhdysvallat -
Constance Money 1956 - Yhdysvallat Susan Jensen
Corina Taylor 1980 - Yhdysvallat -
Courtney Cummz 1981 - Yhdysvallat -
Crissy Cums 1981 - Yhdysvallat -
Crissy Moran 1975 - Yhdysvallat -
Cristina Bella 1981 - Unkari Krisztina Bella
Crystal Klein 1981 - Alankomaat -
Crystal Knight 1973 - Yhdysvallat Crystal K
Crystal Ray 1982 - Yhdysvallat Crystal Raye, Krystal Ray, Crystal Rae
Crystal Steal 1982 - Yhdysvallat Krystal Steale, Krystal Steele
Cyndee Summers - - Yhdysvallat -
Cytherea 1981 - Yhdysvallat Cynthia, Cytheria, Cyntherea -


D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Daisy Marie 1984 - Yhdysvallat Daisy Marie
Dana Vespoli 1972 - Yhdysvallat -
Dani Woodward 1984 - Yhdysvallat Danielle Woodward, Danni Woodrow
Daniella Rush 1976 - Tšekki Daniela Ognibene, Danielle Minx
Danni Ashe 1968 - Yhdysvallat Danniele Ashe
Daphne Rosen 1982 - Yhdysvallat -
Darla Crane - - Yhdysvallat -
Dasha 1976 - Tšekki Dagmar Kozelková
Dawn Allison - - - -
Debi Diamond 1962 - Yhdysvallat Deborah Lester
Deborah Wells 1970 - Unkari Noelle Budvar, Noelle O'Hores
Deidre Holland 1966 - Alankomaat Martine Helene Smit, Valerie Stone, Martine Anuszek
Denice Klarskov 1986 - Tanska Denice K
Denise Masino 1968 - Yhdysvallat -
Desireé Cousteau 1956 - Yhdysvallat Deborah Clearbranch, Desireé Clearbranch, Deseree Cousteau
Deven Davis - - - -
Devin DeRay 1973 - Yhdysvallat Devon De Ray
Devinn Lane 1972 - Yhdysvallat Devin Lane, Devon Lane
Devon 1977 - Yhdysvallat Devin Striker
Devon Michaels 1972 - Yhdysvallat -
Diana Devoe 1979 - Yhdysvallat Diana de Voux
Dina Jewel 1978 - Norja Chris De May, Dina Juwel, Nanna Gibson
Dolly Buster 1969 - Tšekki -
Dominique Simone 1971 - Yhdysvallat Dominique Simone, Dominique Seymour
Donita Dunes 1966 - Yhdysvallat Danita Dunes
Dora Venter 1976 - Unkari Claudia Wenström
Dorothy Le May - - Yhdysvallat -
Dru Berrymore 1969 - Saksa Drew Barrymore, Drew Berrymore
Dyanna Lauren 1965 - Yhdysvallat Diana Lauren, Dyanna Lawson



E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Ebony Ayes 1962 - Yhdysvallat Ebony Eyes
Emma Nixon - - Iso-Britannia -
Erica Boyer 1956 - Yhdysvallat Carol Christy, Erica Bee, Joanne McRay
Erica Campbell 1981 - Yhdysvallat -
Erika Nagai 1980 - Japani Saori Fujimoto, Moriguchi Saori
Estelle Desanges 1977 - Ranska -
Eva Angelina 1985 - Yhdysvallat Angelina Del Mar
Eva Henger 1972 - Unkari -
Eve Angel 1983 - Unkari Eva Dobos, Eva Shine
Eve Laurence 1985 - Yhdysvallat Melissa Ann Wilson


F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Fallon 1967 - Yhdysvallat Robin Lee
Felecia 1972 - Yhdysvallat Felecia Danay
Felix Vicious 1983 - Yhdysvallat -
Flame 1972 - Yhdysvallat Alicia Vickers
Flick Shagwell 1980 - Iso-Britannia -
Flower Tucci 1977 - Yhdysvallat -
Fujiko Kano 1972 - Japani -


G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Gauge 1981 - Yhdysvallat Guage, Gage, Paige
Georgette Neale 1972 - Iso-Britannia -
Georgina Lempin - - Unkari -
Georgina Spelvin 1936 - Yhdysvallat Michelle Graham, Shelley Abels, Claudia Clitoris
Gia Paloma 1984 - Yhdysvallat -
Gianna Michaels 1983 - Yhdysvallat -
Gina Carrera 1963 - Yhdysvallat Julie Winchester, Julie Colt, Misty Raines, Victoria Wilde, Bang Bang
Gina Lynn 1974 - Yhdysvallat Tanya Mercado
Gina Ryder 1977 - Yhdysvallat Gina Lascano, Gina Rider
Ginger Lynn 1966 - Yhdysvallat Ginger Allen
Gloria Guida 1955 - Italia -
Gloria Leonard 1940 - Yhdysvallat Gail Leonard, Gayle Leonard
Greta Milos 1977 - Unkari Trisha Adams, Mariba Olkins, Eva Raso, Eva Galios
Gwen Summers 1977 - Yhdysvallat Gwin Summers, Gwenn Summers


H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Haley Paige 1981 2007 Yhdysvallat Hailey Page, Haley Banks
Hannah Harper 1982 - Iso-Britannia Hannah Hunter, Hanna Oxx
Haven 1980 - Yhdysvallat Alyssa Haven
Heather Hunter 1969 - Yhdysvallat Double H
Helga Sven - - Saksa Helga Schiff, Helga Holderlin
Hillary Scott 1983 - Yhdysvallat -
Holly Body 1970 - Yhdysvallat Holly Morgan
Holly McCall - - - -
Holly Wellin 1986 - Iso-Britannia Holly Wallen, Holly Wellen, Holly Weiden
Honey Wilder - - Yhdysvallat -
Houston 1969 - Yhdysvallat Kim Halsey
Hyapatia Lee 1960 - Yhdysvallat -


I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Ice La Fox 1983 - Yhdysvallat Ice D'Angelo, Ice DeAngelo
Inari Vachs 1974 - Yhdysvallat -
India 1977 - Yhdysvallat -
Isabel Ice 1982 - Iso-Britannia -
Isabella Camille 1975 - Tšekki -
Isabella Soprano 1981 - Yhdysvallat -
Isis Nile 1969 - Yhdysvallat -


J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
J.R. Carrington 1968 - Yhdysvallat -
Jada Fire 1976 - Yhdysvallat -
Jade Blue 1976 - Yhdysvallat Jade B
Jade Hsu 1981 - Yhdysvallat Jada Fox, Jade Martin, Lin Su
Jade Starr - - - -
Jade Marcela 1980 - Yhdysvallat Marcela Jade, Jade Marcella
Jaimee Foxworth 1979 - Yhdysvallat -
Jamie Brooks 1982 - Iso-Britannia Jamie Brookes
Jamie Lynn 1981 - Yhdysvallat Jamie Lynne
Jamie Summers 1968 - Yhdysvallat Jamie Sommers, Denise Stafford, Jamie Stafford
Jana Cova 1980 - Tšekki Jana Kova, Yana Cova
Jana Miartusova 1983 - Tšekki -
Jane Darling 1980 - Tšekki Jane Durlink, Jane Durimak
Janet Jacme 1967 - Yhdysvallat Jacki Geewhiz, Janet Jackmee, Tiffany Rose
Janette Littledove 1966 - Yhdysvallat Jan Littledove
Janey Robbins - - Yhdysvallat Robin Lieberman
Janine Lindemulder 1968 - Yhdysvallat Janine Lindemuller
Jasmin St. Claire 1970 - Yhdysvallat -
Jasmine Byrne 1985 - Yhdysvallat Jazmine Byrne, Jasmyn Byrne
Jasmine Lynn 1979 - Yhdysvallat -
Jassie James 1982 - Yhdysvallat -
Jaye Starr 1983 - Kanada Jay Star
Jayna Oso 1981 - Yhdysvallat -
Jazmin 1985 - Yhdysvallat (Bangladesh) -
Jeanna Fine 1964 - Yhdysvallat Devon Delight, Geanna Fine, Gina Fine, Angelique Gauthier
Jelena Jensen 1981 - Yhdysvallat -
Jenaveve Jolie 1984 - Yhdysvallat Jenaveve Joli
Jenna Haze 1982 - Yhdysvallat -
Jenna Jameson 1974 - Yhdysvallat Daisy Holliday
Jennifer Luv 1983 - Yhdysvallat (Peru) Jennifer Love
Jenteal 1976 - Yhdysvallat Jen Teal
Jesse Capelli 1979 - Kanada Jessie Capelli, Jennifer Leone
Jesse Jane 1980 - Yhdysvallat Jessi Jane
Jessica Darlin 1976 - Yhdysvallat -
Jessica Dee 1978 - Tšekki -
Jessica Drake 1974 - Yhdysvallat -
Jessica Sweet 1985 - Yhdysvallat Britney Rears
Jesie St. James 1954 - Yhdysvallat Sara Jean
Jewel De'Nyle 1977 - Yhdysvallat Jewel de Nyle, Jewel Denyle
Jezebelle Bond 1979 - Yhdysvallat Jezebel Bond
Jill Kelly 1971 - Yhdysvallat -
Joanna Angel 1980 - Yhdysvallat -
Joanne "Jo" Guest 1972 - Iso-Britannia Joanne Guest
Jodie Moore 1976 - Australia Jody Moore, Little Jody
Johnni Black 1969 - Yhdysvallat Johnnie Black, Joanni Black, Johne Black
Jordan Capri - - - -
Joselyn Pink - - Yhdysvallat -
Judy Star 1982 - Kanada -
Juli Ashton 1968 - Yhdysvallat Julie Ashton, Julie Austin
Julia Ann 1969 - Yhdysvallat -
Julia Bond 1987 - Yhdysvallat Julia Bombay
Julia Parton 1964 - Yhdysvallat June Bauer, Nina Alexander
Julie Meadows 1974 - Yhdysvallat Julia Meadows
Julie Silver - - - -
Julie Strain 1962 - Yhdysvallat -
Juliet Anderson 1938 2010 Yhdysvallat Aunt Peg
Julija Nova 1982 - Venäjä -
Justine Joli 1980 - Yhdysvallat Swan Hope, Swan


K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Kacey 1982 - Yhdysvallat Keely Coles, Kasey Kox
Kaitlyn Ashley 1971 - Yhdysvallat Kaitlyn Kelly, Cherry Stone, Kaitlynn Down
Kandi Barbour - - Yhdysvallat Kandi Berber
Karen Dior 1967 2004 Yhdysvallat -
Karen Lancaume 1973 2005 Ranska Karen Bach, Carene Lancome, Angel Paris
Karin Schubert 1944 - Saksa Karin Shubert
Kascha Papillon 1967 - Yhdysvallat -
Katalyn Cica 1975 - Unkari Tímea Vágvölgyi, Timea Margot, Margot Depard
Kate Frost 1980 - Yhdysvallat -
Kate Ground 1984 - Kanada Kate's Playground
Kathy Willets 1958 - Yhdysvallat -
Katie Gold 1978 - Yhdysvallat -
Katie Morgan 1980 - Yhdysvallat -
Katja Kassin 1979 - Saksa -
Katja Kean 1968 - Tanska Katja K, Katja Jean
Katsumi 1979 - Ranska -
Kay Parker 1944 - Iso-Britannia Jill Jackson
Kaylani Lei 1980 - Yhdysvallat (Singapore) Keilani Lei
Kaylynn 1977 - Yhdysvallat Kaylynn Calloway
Keiko Nakazawa 1965 - Japani -
Keisha 1966 - Yhdysvallat Keisha Dominguez, Raquel Reos
Kelle Marie 1980 - Iso-Britannia -
Kelly Erikson 1981 - Yhdysvallat Kelly Erickson
Kelly Kline 1981 - Yhdysvallat -
Kelly Nichols 1959 - Yhdysvallat -
Kelly O'Dell 1973 - Yhdysvallat Kelly Mauz, Kelly Royal, Kelly Wells, Trish Adams
Kelly Trump 1970 - Saksa -
Kelly Wells 1984 - Yhdysvallat Kelly Fuckin' Wells
Keri Sable 1986 - Yhdysvallat Carie Sable
Kerry Marie 1978 - Iso-Britannia Kerrie Marie, Kerri Marie, Kerry Marie Rigg
Kianna Dior 1969 - Kanada Kiana Wong
Kikki Daire 1976 - Yhdysvallat Kiki D'Aire
Kiko Wu 1976 - Yhdysvallat (Kiina) -
Kim Chambers 1974 - Yhdysvallat -
Kim Eternity 1974 - Yhdysvallat -
Kimberly Carson 1963 - Yhdysvallat -
Kinzie Kenner 1984 - Yhdysvallat Kenzi Kenner
Kira Kener 1974 - Yhdysvallat -
Kitten Natividad 1948 - Meksiko -
Kitty Yung 1970 - Yhdysvallat Tia Son, Ashley Young, Ashley Yung
Kobe Tai 1972 - Yhdysvallat (Taiwan) -
Krista Lane 1959 - - -
Kristara Barrington 1965 - Yhdysvallat Kris Tara, Kimberly Wong, Mai Nguyen, Mai Tai
Kristi Myst 1973 - Yhdysvallat Buffy The Vampire Layer, Pamela Sanderson, White Trash
Krystal de Boor 1978 - Tšekki Krystal Deboor, Krystal Deboir
Krystal Steal 1980 - Yhdysvallat Krystal Steale, Krystal Steele
Krysti Lynn 1971 1995 Yhdysvallat Keiari Lynn
Kyla Cole 1978 - Slovakia -
Kylie Ireland 1971 - Yhdysvallat -


L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Lacey Duvalle 1982 - Yhdysvallat Lacey Duval, Lacy Duvall
Lacie Heart 1986 - Yhdysvallat Lacey Heart
Lanny Barbie 1981 - Kanada Lanni Barby, Lanny Barby, Lannie Barby
Lara Roxx - - Kanada -
Laura Angel 1974 - Tšekki Patricia McNail, Lora Angel, Laura Dark
Laura Gemser 1950 - Alankomaat (Indonesia) Moira Chen, Laura M. Gemser, Laurette Marcia Gemser
Laura Lion 1983 - Tšekki Laura Finn, Laura Linn, Laura Lyon
Laure Sainclair 1972 - Ranska Laurence Fontaine
Lauren Phoenix 1979 - Kanada -
Layla Jade 1980 - Iso-Britannia -
Lea De Mae 1976 2004 Tšekki Andrea Absolonová
Lea Walker -
Leah Luv 1984 - Yhdysvallat Leah Love, Lea Love
Leanna Foxxx 1969 - Yhdysvallat Dixie Dynamite, Leona Fox
Leanna Heart 1971 - Yhdysvallat -
Leanni Lei 1978 - Yhdysvallat (Filippiinit) Lallani Lei
Lee Caroll - - Yhdysvallat Lee Joy
Leslie Bovee 1952 - Yhdysvallat Leslie Bovée
Letha Weapons 1972 - Yhdysvallat -
Lexie Marie 1985 - Yhdysvallat Lexi Marie
Lily Thai 1981 - Yhdysvallat Lili Thai, Lilly Thai
Linda Lovelace 1949 2002 Yhdysvallat Linda Susan Boreman
Linda Thorén 1977 - Ruotsi -
Linda Wong 1951 - Yhdysvallat Sandy Stram, Linda Chang
Linsey Dawn McKenzie 1978 - Iso-Britannia -
Lisa De Leeuw 1958 1993 Yhdysvallat Lisa Trego
Lisa Sparxxx 1976 - Yhdysvallat Lisa Sparks
Little Oral Annie 1960 - Yhdysvallat Andrea Parducci, Annie Owens
Liz Vicious 1987 - Yhdysvallat -
Liza Harper 1976 - Ranska Lisa Harper, Lisa The Slut, Liza Rose Harper, Lizza Berenguer, Liza Rangers
Lolo Ferrari 1963 2000 Ranska Eve Valois
Loni Sanders 1958 - Yhdysvallat Jeannie Ralph, Teri Galko
Lora Croft - - - -
Lorelei - - - Laura Lee, Lorelei Adams, Laurie Lay
Lovette 1973 - Yhdysvallat -
Lucie Stratilova 1981 - Tšekki -
Lucy Lee (tšekkiläinen) 1984 - Tšekki Lucie Lee, Luci Lee Adela
Lucy Lee (korealainen) 1980 - Yhdysvallat Lucy Leem, Lucy Lu
Lucy Thai 1984 - Yhdysvallat Luci Thai
Luna Lane 1982 - Yhdysvallat -
Lyla Lei 1983 - Yhdysvallat Princess Ching Ching


M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Madison Monroe 1984 - Yhdysvallat -
Madison Stone 1965 - Yhdysvallat Madison
Mai Lin 1953 - Yhdysvallat -
Mandy Bright 1978 - Unkari -
Mandy Saxo [[ ]] - [[ ]] Simone Peach, Simone,
Mariah Kekkonen 1976 - Suomi Mariah, Mariah Pauliina Kekkonen, Mariah Sensuel
Maria Tortuga 1960 - Yhdysvallat Irene Best, Maria Maines, Maria Torres, Mary Christian
Marie Luv 1981 - Yhdysvallat -
Marilyn Chambers 1952 2009 Yhdysvallat -
Mary Anne 1986 - - -
Mary Carey 1980 - Yhdysvallat Mary Ellen Cook
Mary Millington 1945 1979 Iso-Britannia -
Marylin Star 1969 - Kanada Marilyn Star
Maya Gold 1981 - Unkari Maja Gold
McKenzie Lee 1979 - Iso-Britannia -
Megan Leigh 1964 - Yhdysvallat Megan Lee, Caroline Chambers, Heather Newman, Caitlyn Lewiss
Melanie Jagger 1981 - Yhdysvallat -
Melissa Ashley 1978 - Yhdysvallat Anne Howe, Tiny Lisa
Melissa Hill 1970 - Yhdysvallat Sunnie Paradise
Melissa Lauren 1984 - Ranska -
Melissa Milano - - - -
Melody Love 1979 - Yhdysvallat Melodey Love
Melody Max 1984 - Yhdysvallat Melody Sweet
Merle Michaels - - Yhdysvallat Merril Townsend
Mia Smiles 1977 - Yhdysvallat -
Michaela Schaffrath 1970 - Saksa Gina Wild
Michele Evette Watley 1968 - Yhdysvallat Midori
Michelle Barrett 1981 - Iso-Britannia Michelle Louise
Michelle Monaghan 1980 - Iso-Britannia -
Michelle Thorne 1975 - Iso-Britannia Michelle Thorpe
Michelle Wild 1980 - Unkari Michelle Wilde
Mika Tan 1977 - Yhdysvallat Mika Okinawa
Miko Lee 1977 - Yhdysvallat Mico Lee
Mimi Miyagi 1973 - Yhdysvallat (Filippiinit) -
Minka 1970 - Yhdysvallat (Etelä-Korea) -
Miriam Gonzalez 1977 - Yhdysvallat -
Miss Arroyo 1977 - Yhdysvallat -
Missy 1967 - Yhdysvallat -
Missy Monroe 1984 - Yhdysvallat Missy Marie
Misty Rain 1969 - Yhdysvallat Misty Raines, Misty Raye, Misty Rayne
Moana Pozzi 1961 1994 Italia -
Monica Cameron 1978 - Unkari Monica Micols, Monica Kincses
Monica Mayhem 1978 - Australia -
Monica Sweetheart 1981 - Tšekki Monika Listopadová
Monika Star - - Suomi Karina
Monique Alexander 1982 - Yhdysvallat Monique
Monique DeMoan 1972 - Yhdysvallat Monique Pemean
Mysti May 1984 - Yhdysvallat Misty May


N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Nadia Nyce 1973 - Iso-Britannia Nadia Nice, Princess of Cream
Nautica Thorn 1984 - Yhdysvallat Nautica Thorne
Nena Cherry 1969 - Yhdysvallat Nine De Rosa, Nina Anderson
Nichola Holt 1971 - Iso-Britannia -
Nici Sterling 1968 - Iso-Britannia Nici Norman
Nicki Hunter 1979 - Yhdysvallat Nikki Hunter, Nicky Hunter, Nickie Hunter
Nicole Sheridan 1975 - Yhdysvallat Nici Sheridan, Nicole Sheriton
Nikita Denise 1976 - Tšekki Denisa Balážová, Nakita Denise, Nikia Denise
Nikki Anderson 1977 - Unkari Nicoletta Andersson, Nikky Andersson
Nikki Benz 1981 - Kanada -
Nikki Charm 1966 - Yhdysvallat -
Nikki Dial 1973 - Yhdysvallat Nicole Grenier
Nikki Fairchild 1978 - Yhdysvallat -
Nikki Fritz 1968 - Yhdysvallat Bobbi Fritz
Nikki Knights 1960/1963 - Yhdysvallat -
Nikki Nova 1972 - Yhdysvallat Nichole Italiano, Nicole Italiano-Zaza
Nikki Tyler 1972 - Yhdysvallat Christine Taylor, Christine Tyler
Nikky Blond 1981 - Unkari -
Nina Hartley 1959 - Yhdysvallat Nina Hartwell
Nina Mercedez 1979 - Yhdysvallat Mercedez
Nyomi Marcela 1981 - Yhdysvallat Nyomi Arman, Naomi Marcella, Nyomi Marcella


O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
O-Pearl - - - OPearl, O'Pearl
Obsession 1975 - Yhdysvallat -
Olinka Ferova 1975 - Unkari Timea Margot, Margot Depard
Olivia Del Rio 1969 - Brasilia -
Olivia O'Lovely 1976 - Yhdysvallat -
Olivia Saint 1979 - Yhdysvallat Aliana Sienna
Ona Zee 1954 - Yhdysvallat Joanna Collins, Ona Simms, Ona Simms Wiegells, Ona Simms Wiegers, Ona Z
Ovidie 1980 - Ranska -


P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Patricia Petite - - Kanada/Ranska -
P.J. Sparxx 1969 - Yhdysvallat K.C. Kerrington, P.J. Kerrington, Porsche Red
Paige - - - -
Paizley Adams 1980 - Yhdysvallat Cassidey, Bobbie Adore
Pandora Peaks 1964 - Yhdysvallat -
Penelope Black Diamond - - Saksa -
Penny Flame 1983 - Yhdysvallat Dolly Wagner, Penny Ings
Pixie 1979 - Iso-Britannia Pixie Belle, Nadia Nicholas, Nadia Star, Andrea Spinks
Poppy Morgan 1983 - Iso-Britannia -
Porsche Lynn 1962 - Yhdysvallat Portia Lynn


R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Rachel Aziani 1968 - Yhdysvallat Busty Rachel
Rachel Rotten 1983 - Yhdysvallat -
Rachel Ryan 1961 - Yhdysvallat Penny Morgan, Penny Moore
Racquel Darrian 1968 - Yhdysvallat -
Rakel Liekki 1979 - Suomi Tiina-Rakel Liekki, Rachel Flame
Raven Riley 1986 - Yhdysvallat -
Raylene 1977 - Yhdysvallat Alexis Fontaine
Rayveness 1972 - Yhdysvallat Dianna Hillard, Britney Noel
Rebecca Bardoux 1963 - Yhdysvallat Rebecca Bardot
Rebecca Cummings 1970 - Yhdysvallat -
Rebecca Lord 1973 - Ranska Rebecca Carre, R. Lord
Rebecca Wild 1972 - Yhdysvallat Rebecca Wilde
Reika - - - -
Rene Bond 1950 - Yhdysvallat -
Renee Pornero 1979 - Itävalta -
Rikki Anderson 1972 - Yhdysvallat Rikki Andersin
Rita Faltoyano 1978 - Unkari Rita Gacs, Rita Faltiano, Rita Fox, Rita Twain
Rocki Roads 1974 - Yhdysvallat -
Roxanne Hall 1976 - Iso-Britannia Cindy Stevens, Roxane Grand, Kirsty Gee
Roxy Jezel 1982 - Iso-Britannia Roxy Gissel
Ryan Conner 1971 - Yhdysvallat -


S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Sabrina Johnson 1976 - Iso-Britannia -
Sabrine Maui 1980 - Yhdysvallat (Filippiinit) Sabrina Maui
Sakura Sena 1975 - Japani Shiho Fujiwara, Misaki Karan, Miho Kanda
Samantha Fox 1951 - Yhdysvallat Stasia Burgoff, Stacia Micula, Moran Moore
Samantha Gauge - - - -
Samantha Sterlyng 1978 - Yhdysvallat Samantha Sterling
Samantha Strong 1967 - Yhdysvallat -
Sandee Westgate 1979 - Yhdysvallat -
Sandra Romain 1978 - Romania Sandra Roman, Sandra Romaine
Sandra Shine 1981 - Unkari Judith Devine
Sandy 1976/1979 - Unkari Zsanett Égerházi, Vega Vixen
Sara Jay 1977 - Yhdysvallat -
Sara Stone 1983 - Yhdysvallat Sarah Stone
Sarah Blake - - - -
Sarah Louise Young 1971 - Iso-Britannia -
Sasha Grey 1988 - Yhdysvallat -
Sativa Rose 1984 - Yhdysvallat -
Savanna Samson 1967 - Yhdysvallat Savanah Samson
Savannah 1970 1994 Yhdysvallat Silver Cane, Silver Kane
Seka 1954 - Yhdysvallat Dorothiea Hundley
Selen 1966 - Italia Luce Caponegro
Selena Silver 1979 - Australia Selena Silva
Selena Steele 1961 - Yhdysvallat Selena Steel
Serena 1951/1957 - Yhdysvallat Serena Blaquelord, Jenn Gillian, Linda Broome
Serenity 1969 - Yhdysvallat Serenity Wilde
Shakina Shergold - - Iso-Britannia -
Shanna McCullough 1960 - Yhdysvallat Nichole Thomas, Marcia Gray
Sharon Kane 1956 - Yhdysvallat Shirley Woods
Sharon Mitchell 1956 - Yhdysvallat -
Shauna Grant 1963 1984 Yhdysvallat Callie Aimes, Callie Aims, Colleen Applegate
Shawna Leneé 1987 - Yhdysvallat -
Shay Sweet 1979 - Yhdysvallat -
Shayla LaVeaux 1969 - Yhdysvallat Shayla Lawrence
Shy Love 1978 - Yhdysvallat -
Shyla Foxxx 1972 - Yhdysvallat Shayla Foxxx, Shayla Foxx
Shyla Stylez 1982 - Kanada Amanda Friedman, Amanda Auclair, Shyla Styles
Sierra 1972 - Yhdysvallat -
Silvia Saint 1976 - Tšekki Sylvia Saint, Sylvia, Silvia
Simone 1983 - Yhdysvallat -
Simony Diamond 1983 - Unkari -
Sindee Coxx 1970 - Yhdysvallat Cindee Coxx, Cyndee Coxx
Sky Lopez 1975 - Yhdysvallat Skylar Chase
Sophia Ferrari 1966 - Italia -
Sophie Evans 1976 - Unkari -
Sophie Moone 1981 - Unkari Sophie Sweet
Stacey Donovan 1964 - Yhdysvallat Kelly Howell, Ashley Britton
Stacy Burke 1964 - Yhdysvallat Stacy Berk
Stacy Valentine 1970 - Yhdysvallat Stacey Valentine
Stephanie Bellars 1976 - Yhdysvallat -
Stephanie Swift 1972 - Yhdysvallat China Cat
Stormy Daniels 1979 - Yhdysvallat Stormy
Summer Cummings 1973 - Yhdysvallat -
Sunny Leone 1981 - Kanada -
Sunrise Adams 1982 - Yhdysvallat Sunrise Thomas
Sunset Thomas 1972 - Yhdysvallat Diane Fowler
Sunshine Nee - - Yhdysvallat/Thaimaa -
Susan Hart 1964 - Yhdysvallat -
Susan Nero - - Yhdysvallat Susan Shields, Susie Nero, Scarlett Kennedy
Sydney Moon 1975 - Yhdysvallat -


T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
T J Hart - - Yhdysvallat -
Tabatha Cash 1973 - Ranska Céline Barbe
Tabitha Stevens 1970 - Yhdysvallat Kelly Garrett, Tabatha Stevens
Taija Rae 1962 - Yhdysvallat Tanja Rae, Taja Rea, Taija Ray
Tania Russof 1976 - Latvia -
Tanya Hansen 1973 - Norja Tanja Hansen
Tawnee Stone - - - -
Tawny Roberts 1979 - Yhdysvallat Adrienne Almond, Tawni Roberts
Taylor Hayes 1975 - Yhdysvallat Tara Ellyn Smith
Taylor Rain 1981 - Yhdysvallat Nikki Star, TMFR
Taylor St. Clair 1972 - Yhdysvallat Taylor St. Claire, Mistress Taylor
Taylor Wane 1968 - Iso-Britannia Taylor Wayne, Joanna Gee, Farran Heights
Teagan Presley 1985 - Yhdysvallat Ashley Erickson
Teanna Kai 1978 - Yhdysvallat -
Temptress 1977 - Yhdysvallat Temptriss
Tera Heart 1968 - Yhdysvallat -
Tera Patrick 1976 - Yhdysvallat Brooke Thomas, Sadie Jordan, Tera Hopkins, Tara Patrick
Teresa May 1966 - Iso-Britannia -
Teresa Scott 1978 - Iso-Britannia -
Teri Diver 1971 2001 Yhdysvallat Terry Diver, Teri Rose, Teri Driver, Terri Diver
Teri Weigel 1962 - Yhdysvallat -
Terri Summers 1976 - Alankomaat Teri Summers
Tia Bella 1973 - Yhdysvallat Christina Smith
Tia Tanaka 1987 - Yhdysvallat Mulan Wang, Sasha Lei
Tiana Lynn 1983 - Yhdysvallat -
Tiffany Hopkins 1981 - Ranska Claire Hauville
Tiffany Million 1966 - Yhdysvallat Tyffany Million
Tiffany Mynx 1971 - Yhdysvallat Shannon Cummings
Tiffany Rayne 1985 - Yhdysvallat -
Tiffany Teen - - Yhdysvallat Robyn Bewersdorf
Tiffany Towers 1971 - Kanada Tiffany Amarziano
Tiffany Walker 1976 - Irlanti Tiffany Vionette
Tímea Vágvölgyi 1975 - Unkari Cindy Miel, Timea Margot
Tina Russell 1948 1981 Yhdysvallat Linda Sanderson
Tina Tyler 1965 - Kanada Tina Tedeschi, Delilah Savage
Tori Welles 1967 - Yhdysvallat Brittania Paris, Torrie Welles, Tory Welles
Tory Lane 1982 - Yhdysvallat Tori Lane
Tove Jensen - - Ruotsi Tiny Tove
Tracey Adams 1959 - Yhdysvallat Deborah Blaisdell, Tracy Roams, Debbie Blaisdell
Traci Lords 1968 - Yhdysvallat Nora Kuzma, Traci Elizabeth Lords, Tracie Lords, Tracy Lords
Tricia Devereaux 1975 - Yhdysvallat -
Trinity Loren 1964 1998 Yhdysvallat Joyce Evelyn McPherson
Tyla Wynn 1983 - Yhdysvallat Tyla Winn
Tyler Faith 1975 - Yhdysvallat -


U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Uschi Digard 1948 - Yhdysvallat Astrid, Ann Biggs, Debbie Bowman, Britt, Marie Brown, Clarissa, Debbie, Ushi Devon, Julia Digaid, Uschi Digaid, Ushi Digant, Ursula Digard, Ushie Digard, Ushi, Ushi Digard, Uschi "Soul" Digard, Ushie Plushie, Alicia Digart, Uma Digart, Uschi Dansk, Uschi Digart, Ushi Digart, Ushi Digert, Uschi Digger, Beatrice Dunn, Gina, Sheila Gramer, Ilsa, Cynthia Jones, Karin, Astrid Lillimor, Astrid Lillimore, Linda Lolli, Lola, Marie Marceau, Marni, Mindy, Mookie, Olga, Inge Pinson, Ronnie Roundheels, Sherrie, Heidi Bush, H. Sohl, Heide Sohl, Heidi Sohler, U. Heidi Sohler, Susie, Edie Swenson, Joanie Ulrich, Ursula, Uschi, Ushi, Elke Vann, Elke Von, Jobi Winston, Ingrid Young


V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Valentina Vaughn 1983 - Yhdysvallat -
Vanessa Blue 1974 - Yhdysvallat Tanya Faulkner
Vanessa Chase 1975 - Yhdysvallat Lara Marie Oveross
Vanessa Del Rio 1952 - Yhdysvallat Ana Maria Sanchez
Vanessa Lane 1983 - Yhdysvallat -
Velvet Rose 1980 - Yhdysvallat -
Venus 1978 - Yhdysvallat Crystal Craft, Venus Rising
Veronica Hart 1956 - Yhdysvallat Jane Esther Hamilton
Veronika Simon 1984 - Tšekki Vanessa Goldi, Veronika Symon, Vicky S
Veronika Zemanová 1975 - Tšekki Veronica Zemanova
Vicky Vette 1965 - Norja V. Vail, Sticky Vicky, Vicky the Viking Vixen
Victoria Paris 1960/1965 - Yhdysvallat -
Victoria Zdrok 1973 - Ukraina -
Vida Garman 1966 - Iso-Britannia -
Violetta Blue 1977 - Yhdysvallat Violet Blue, Noname Jane, Violet Lust


W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Watase Akira 1980 - Japani -


Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Yui Seto 1983 - Japani -


Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Zara Whites 1968 - Alankomaat -
Zdenka Podkapová 1977 - Tšekki Zdenka, Zdenka Popová


Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]