Luettelo kristillisistä rockyhtyeistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Pääartikkeli: kristillinen rock

Luettelo kristillisistä rockyhtyeistä on luettelo yhtyeistä, jotka ovat avoimesti kristillisiä ja soittavat rockmusiikkia tai yhtä sen monista alalajeista.

#[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • 12 Stones
  • 2Tm2,3
  • 2nd Chapter of Acts
  • 38th Parallel
  • 4-4-1
  • The 77 s

A–C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Above the Golden State
  • Ace Troubleshooter
  • Addison Road
  • Admonish
  • After Edmund
  • After the Chase
  • The Afters
  • Adam Again
  • Alakrity
  • Aletheian
  • Alisa
  • All Together Separate
  • Allies
  • Anberlin
  • Anchordown
  • Argyle Park
  • As Cities Burn
  • As I Lay Dying
  • Ashen Mortality
  • At the Wake
  • Audio Adrenaline
  • August Burns Red
  • A band called David
  • Barnabas
  • Barratt Band
  • Barren Cross
  • Beanbag
  • The Becoming
  • Between Thieves
  • Between the Trees
  • Big Daddy Weave
  • Big Dismal
  • Big Fil
  • Big Tent Revival
  • Black Carnation
  • The Blamed
  • Blameless Before God
  • Bleach
  • Blind
  • Blindside
  • Bluebird
  • Brave Saint Saturn
  • Bride
  • The Brothers Martin
  • Building 429
  • Burlap To Cashmere
  • By the Tree
  • Casting Crowns
  • Charizma
  • Children 18:3
  • The Choir
  • Circle of Dust
  • Code of Ethics
  • Common Children
  • Consider the thief
  • Cool Hand Luke
  • Crash Rickshaw
  • The Crucified
  • Crumbächer

D–F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Dakoda Motor Co.
  • Daniel Amos
  • David and the Giants
  • Dc Talk
  • DeGarmo and Key
  • Dead Artist Syndrome
  • Dead Poetic
  • Decyfer Down
  • Delirious?
  • Demon Hunter
  • Desperation Band
  • The Devil Wears Prada
  • DigHayZoose
  • Disciple
  • Disperse
  • Dizmas
  • Dust Eater Dogs
  • Dweeb
  • East West
  • Echoing Angels
  • Eden's Bridge
  • Eleventyseven
  • Embodyment
  • Ever Stays Red
  • Everlife
  • Everman
  • Everyday Sunday
  • Fai
  • Falling Up
  • Family Force 5
  • Farrell and Farrell
  • Fee
  • Fighting Instinct
  • Fireflight
  • Five Iron Frenzy
  • Flyleaf
  • Fono
  • Foolish Things
  • Forever Changed
  • Frail
  • Further Seems Forever

G–I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Glowin' Moses
  • Godspeed
  • Grammatrain
  • Grand Incredible
  • Grey Holiday
  • Guardian
  • Guerilla Rodeo
  • Halo (yhtye)
  • Harvest
  • Hawk Nelson
  • Hillsong United
  • House of Heroes
  • Idle Cure
  • The Insyderz
  • Ivoryline

J–L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Jars of Clay
  • Jerusalem (yhtye)
  • Johnny Q. Public
  • Jonah33
  • Justifide
  • Phil Keaggy
  • Jennifer Knapp
  • Kutless
  • King's X
  • kls.
  • LVL
  • Leaderdogs For The Blind
  • Leeland
  • Legend Seven
  • Liberation Suite
  • Liberty N' Justice
  • Life in Your Way
  • Lifehouse (band)
  • Lifesavers Underground
  • The Listening
  • Living Corban
  • Lost Dogs
  • Lost and Found
  • Lust Control

M–O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Mad at the World
  • Mainstay
  • Mastedon
  • Matthew Thiessen and the Earthquakes
  • Metatrone
  • MewithoutYou
  • Mind Garage
  • Monday Morning
  • Mortal
  • Mu5tard
  • My Spoon
  • The Myriad
  • Narnia
  • Needtobreathe
  • Neon Cross
  • Nevertheless
  • A New Ascension
  • Newsboys
  • Nickel Creek
  • No Tagbacks
  • Larry Norman
  • Number One Gun
  • The O.C. Supertones
  • Oficina G3
  • Onehundredhours
  • Out of the Grey

P–R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Peace of Mind
  • Petra
  • Philmont
  • Philmore
  • Pillar
  • Poor Old Lu
  • Positive Infinity
  • The Prayer Chain
  • Project Damage Control
  • Puller
  • Quench
  • Ready for monday
  • Red
  • Reality Check
  • Relient K
  • Remedy Drive
  • Resurrection Band
  • Revive
  • Rhubarb
  • Rock Productions Music
  • Rocketboy
  • Royal Empire Music
  • Run Kid Run

S–U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Salvador
  • Sanctus Real
  • Saraste
  • The Send
  • Seraph
  • Servant
  • Seven Day Jesus
  • Seven Places
  • Sevenglory
  • Seventh Day Slumber
  • Silage
  • Simeon Australian Christian Rock Pop band
  • Since October
  • Sixpence None the Richer
  • Sixteen Cities
  • Skillet
  • Across the Sky
  • Slingshot 57
  • Smalltown Poets
  • Soulger
  • Split Level
  • Spoken
  • Spy Glass Blue
  • Staple
  • Shining Star
  • Starflyer 59
  • Stavesacre
  • StorySide:B
  • Strange Celebrity
  • Stryper
  • Subseven
  • Superchick
  • Superhero
  • The Swirling Eddies
  • Tait
  • Temple
  • Tenth Avenue North
  • Terminal
  • The Glorious Unseen
  • The Vine Band
  • Third Day
  • 33Miles
  • This Beautiful Republic
  • Dale Thompson
  • Three Crosses
  • Travail
  • The Trust Project
  • Twelve Gauge Valentine
  • Twothirtyeight
  • VOTA

W–Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Watashi Wa
  • Wavorly
  • White Heart
  • Whitecross
  • Widdlesworth
  • The W's
  • X-Sinner
  • YFriday
  • ZOEgirl