Luettelo joukkueista ja ajajista vuoden 2007 Espanjan ympäriajossa

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo ja joukkueista pyöräilyn vuoden 2007 Espanjan ympäriajossa, joka ajettiin 1. syyskuuta23. syyskuuta[1] .

AG2R Prévoyance
Flag of France.svg A2R
Nro Sija
1 Flag of Spain.svg José Luis Arrieta
2 Flag of Ireland.svg Philip Deignan
3 Flag of France.svg Renaud Dion
4 Flag of Estonia.svg René Mandri
5 Flag of France.svg Hubert Dupont
6 Flag of France.svg Stéphane Goubert
7 Flag of Ukraine.svg Juri Krivtsov
8 Flag of Belarus.svg Alexandre Usov
9 Flag of France.svg Ludovic Turpin
Andalucía-Cajasur
Flag of Spain.svg ACA
Nro Sija
11 Flag of Spain.svg Luis Pérez
12 Flag of Spain.svg José Antonio López
13 Flag of Spain.svg Francisco José Martínez
14 Flag of Spain.svg Juan Olmo
15 Flag of Spain.svg Manuel Ortega
16 Flag of Spain.svg José Luis Carrasco
17 Flag of Spain.svg Jesús Rosendo
18 Flag of Spain.svg José Ruiz Sánchez
19 Flag of Spain.svg Manuel Vazquez
Bouygues Télécom
Flag of France.svg BTL
Nro Sija
21 Flag of the Netherlands.svg Stef Clement
22 Flag of France.svg Giovanni Bernaudeau
23 Flag of France.svg Dimitri Champion
24 Flag of France.svg Mathieu Claude
25 Flag of Switzerland.svg Aurélien Clerc
26 Flag of Spain.svg Xavier Florencio
27 Flag of France.svg Rony Martias
28 Flag of France.svg Vincent Jérôme
29 Flag of Estonia.svg Erki Pütsep
Caisse d'Epargne
Flag of Spain.svg GCE
Nro Sija
31 Flag of Spain.svg Óscar Pereiro
32 Flag of Spain.svg Imanol Erviti
33 Flag of Spain.svg José Vicente García
34 Flag of Spain.svg Joan Horrach
35 Flag of Russia.svg Vladimir Karpets
36 Flag of Spain.svg David López
37 Flag of Russia.svg Vladimir Jefimkin
38 Flag of Spain.svg Luis León Sánchez
39 Flag of Spain.svg Xabier Zandio
Cofidis
Flag of France.svg COF
Nro Sija
41 Flag of France.svg Stéphane Augé
42 Flag of France.svg Sylvain Chavanel
43 Flag of Colombia.svg Leonardo Duque
44 Flag of Spain.svg Bingen Fernández
45 Flag of France.svg Maryan Hary
46 Flag of France.svg Geoffroy Lequatre
47 Flag of France.svg Sébastien Minard
48 Flag of Belgium.svg Maxime Monfort
49 Flag of France.svg Damien Monier
Crédit Agricole
Flag of France.svg C.A
Nro Sija
51 Flag of Italy.svg Pietro Caucchioli
52 Flag of Russia.svg Alexandre Botšarov
53 Flag of Hungary.svg László Bodrogi
54 Flag of Italy.svg Angelo Furlan
55 Flag of France.svg Christophe Kern
56 Flag of France.svg Rémi Pauriol
57 Flag of France.svg Jean-Marc Marino
58 Flag of Australia.svg Mark Renshaw
59 Flag of France.svg Yannick Talabardon
Discovery Channel
Flag of the United States.svg DSC
Nro Sija
61 Flag of Slovenia.svg Janez Brajkovič
62 Flag of the United States.svg Tom Danielson
63 Flag of Australia.svg Allan Davis
64 Flag of Belgium.svg Stijn Devolder
65 Flag of Spain.svg Egoi Martínez
66 Flag of the United States.svg Jason McCartney
67 Flag of Portugal.svg Sérgio Paulinho
68 Flag of Spain.svg José Luis Rubiera
69 Flag of Belgium.svg Jurgen Van Goolen
Euskaltel-Euskadi
Flag of Spain.svg EUS
Nro Sija
71 Flag of Spain.svg Samuel Sánchez
72 Flag of Spain.svg Haimar Zubeldia
73 Flag of Spain.svg Igor Antón
74 Flag of Spain.svg Koldo Fernández
75 Flag of Spain.svg Dionisio Galparsoro
76 Flag of Spain.svg Aitor Hernández
77 Flag of Spain.svg Iñaki Isasi
78 Flag of Spain.svg Íñigo Landaluze
79 Flag of Spain.svg Alan Pérez
Française des Jeux
Flag of France.svg FDJ
Nro Sija
81 Flag of France.svg Carlos Da Cruz
82 Flag of France.svg Mickaël Delage
83 Flag of Sweden.svg Thomas Lövkvist
84 Flag of Belgium.svg Philippe Gilbert
85 Flag of Australia.svg Bradley McGee
86 Flag of South Africa.svg Ian McLeod
87 Flag of France.svg Cyrille Monnerais
88 Flag of France.svg Jérémy Roy
89 Flag of Finland.svg Jussi Veikkanen
Gerolsteiner
Flag of Germany.svg GST
Nro Sija
91 Flag of Germany.svg Markus Fothen
92 Flag of Germany.svg Johannes Fröhlinger
93 Flag of Germany.svg Torsten Hiekmann
94 Flag of Germany.svg Tim Klinger
95 Flag of Italy.svg Andrea Moletta
96 Flag of Italy.svg Davide Rebellin
97 Flag of Germany.svg Stefan Schumacher
98 Flag of the Netherlands.svg Tom Stamsnijder
99 Flag of Switzerland.svg Oliver Zaugg
Karpin-Galicia
Flag of Spain.svg KGZ
Nro Sija
101 Flag of Spain.svg Carlos Castaño
102 Flag of Spain.svg Gustavo César
103 Flag of Spain.svg Gustavo Domínguez
104 Flag of Spain.svg David García
105 Flag of Spain.svg Santos González
106 Flag of Spain.svg David Herrero
107 Flag of Spain.svg Ezequiel Mosquera
108 Flag of Spain.svg Serafín Martínez
109 Flag of Russia.svg Edvard Vorganov
Lampre-Fondital
Flag of Italy.svg LAM
Nro Sija
111 Flag of Italy.svg Damiano Cunego
112 Flag of Italy.svg Daniele Bennati
113 Flag of Italy.svg Enrico Franzoi
114 Flag of Switzerland.svg David Loosli
115 Flag of Italy.svg Marco Marzano
116 Flag of Italy.svg Morris Possoni
117 Flag of Poland.svg Sylvester Szmyd
118 Flag of Italy.svg Paolo Tiralongo
119 Flag of Italy.svg Claudio Corioni
Liquigas
Flag of Italy.svg LIQ
Nro Sija
121 Flag of Spain.svg Manuel Beltrán
122 Flag of Sweden.svg Magnus Bäckstedt
123 Flag of Italy.svg Leonardo Bertagnolli
124 Flag of Switzerland.svg Patrick Calcagni
125 Flag of Italy.svg Francesco Chicchi
126 Flag of Italy.svg Mauro Da Dalto
127 Flag of the Czech Republic.svg Roman Kreuziger
128 Flag of Italy.svg Franco Pellizotti
129 Flag of Italy.svg Alessandro Vanotti
Predictor - Lotto
Flag of Belgium.svg PRL
Nro Sija
131 Flag of Australia.svg Cadel Evans
132 Flag of Belgium.svg Mario Aerts
133 Flag of Belgium.svg Christophe Brandt
134 Flag of Belgium.svg Bart Dockx
135 Flag of the United States.svg Chris Horner
136 Flag of Spain.svg Josep Jufré
137 Flag of Belgium.svg Bert Roesems
138 Flag of the Netherlands.svg Roy Sentjens
139 Flag of Belgium.svg Wim Van Huffel
Quick Step - Innergetic
Flag of Belgium.svg QSI
Nro Sija
141 Flag of Spain.svg Juan Manuel Gárate
142 Flag of Spain.svg Carlos Barredo
143 Flag of Italy.svg Paolo Bettini
144 Flag of Belgium.svg Tom Boonen
145 Flag of Belgium.svg Kevin Hulsmans
146 Flag of Italy.svg Andrea Tonti
147 Flag of Belgium.svg Geert Verheyen
148 Flag of Italy.svg Davide Viganò
149 Flag of the Netherlands.svg Addy Engels
Rabobank
Flag of the Netherlands.svg RAB
Nro Sija
151 Flag of Russia.svg Denis Menšov
152 Flag of Colombia.svg Mauricio Ardila
153 Flag of the Netherlands.svg Marc De Maar
154 Flag of the Netherlands.svg Theo Eltink
155 Flag of Spain.svg Óscar Freire
156 Flag of Spain.svg Pedro Horrillo
157 Flag of the Netherlands.svg Sebastian Langeveld
158 Flag of the Netherlands.svg Koos Moerenhout
159 Flag of the Netherlands.svg Joost Posthuma
Relax-Gam
Flag of Spain.svg REG
Nro Sija
161 Flag of Spain.svg Daniel Moreno
162 Flag of Spain.svg Santiago Pérez
163 Flag of Spain.svg Raúl García
164 Flag of Spain.svg Jorge Garcia
165 Flag of Spain.svg Jesús Hernández
166 Flag of Spain.svg Nácor Burgos
167 Flag of Spain.svg Julian Sanchez Pimienta
168 Flag of Spain.svg Francisco Terciado Sacedo
169 Flag of Spain.svg Ángel Vallejo
Saunier Duval - Prodir
Flag of Spain.svg SDV
Nro Sija
171 Flag of Spain.svg José Ángel Gómez Marchante
172 Flag of Spain.svg Iker Camaño
173 Flag of Spain.svg Alberto Fernández de la Puebla
174 Flag of Spain.svg David de la Fuente
175 Flag of Spain.svg Arkaitz Durán
176 Flag of Spain.svg Ruben Lobato
177 Flag of Spain.svg Javier Mejías
178 Flag of Italy.svg Leonardo Piepoli
179 Flag of Spain.svg Ángel Gómez
Team CSC
Flag of Denmark.svg CSC
Nro Sija
181 Flag of Spain.svg Carlos Sastre
182 Flag of Denmark.svg Michael Blaudzun
183 Flag of Spain.svg Íñigo Cuesta
184 Flag of Ukraine.svg Volodymyr Gustov
185 Flag of Russia.svg Aleksandr Kolobnev
186 Flag of the Netherlands.svg Karsten Kroon
187 Flag of Sweden.svg Marcus Ljungqvist
188 Flag of Denmark.svg Chris Anker Sørensen
189 Flag of the United States.svg Christian Vande Velde
Team Milram
Flag of Italy.svg MRM
Nro Sija
191 Flag of Italy.svg Alessandro Petacchi
192 Flag of Germany.svg Erik Zabel
193 Flag of Germany.svg Martin Müller
194 Flag of Slovakia.svg Matej Jurco
195 Flag of Italy.svg Elia Rigotto
196 Flag of Italy.svg Fabio Sabatini
197 Flag of the Netherlands.svg Niki Terpstra
198 Flag of Italy.svg Marco Velo
199 Flag of Italy.svg Alberto Ongarato
T-Mobile Team
Flag of Germany.svg TMO
Nro Sija
201 Flag of Australia.svg Adam Hansen
202 Flag of Italy.svg Lorenzo Bernucci
203 Flag of Australia.svg Scott Davis
204 Flag of Germany.svg Bert Grabsch
205 Flag of Germany.svg André Greipel
206 Flag of Italy.svg Giuseppe Guerini
207 Flag of Germany.svg Andreas Klier
208 Flag of Germany.svg André Korff
209 Flag of Germany.svg Stephan Schreck

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.lavuelta.com/07/ingles/equipos/index.html?e=2