Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 267 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 146 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 188 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 144 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 115 v 126 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 363 vrk Italia
7 Violette Brown[1] F 10. maaliskuuta 1900 114 v 262 vrk Jamaika
8 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 192 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
9 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 184 vrk Englanti
10 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 115 vrk Japani
11 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 114 v 80 vrk Yhdysvallat
12 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 114 v 43 vrk Yhdysvallat
13 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 114 v 28 vrk Moldova
14 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 338 vrk Yhdysvallat
15 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 268 vrk Japani
16 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 199 vrk Yhdysvallat/Meksiko
17 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 161 vrk Ranska
18 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 135 vrk Yhdysvallat
19 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 113 v 58 vrk Japani
20 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 113 v 57 vrk Ranskan Guayana
21 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 113 v 48 vrk Japani
22 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 113 v 36 vrk Yhdysvallat
23 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 113 v 35 vrk Japani
24 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 113 v 29 vrk Espanja
25 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 328 vrk Yhdysvallat
26 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 285 vrk Japani
27 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 284 vrk Irlanti/Yhdysvallat
28 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 263 vrk Japani
29 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 260 vrk Japani
30 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 247 vrk Italia/Yhdysvallat
31 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 224 vrk Japani
32 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 181 vrk Italia
33 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 112 vrk Japani
34 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 112 v 76 vrk Italia
35 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 112 v 73 vrk Japani
36 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 112 v 72 vrk Yhdysvallat
37 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 112 v 69 vrk Japani
38 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 112 v 57 vrk Japani
39 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 43 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 43 vrk Japani
41 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 112 v 0 vrk Australia/Intia
42 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 357 vrk Japani
43 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 329 vrk Japani
44 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 326 vrk Japani
45 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 314 vrk Saksa
46 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 313 vrk Englanti
47 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 309 vrk Ranska
48 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 307 vrk Yhdysvallat/Italia
49 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 295 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 295 vrk Japani
51 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 281 vrk Kanada
52 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 279 vrk Italia
53 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 260 vrk Yhdysvallat
54 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 259 vrk Japani
55 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 252 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 252 vrk Italia
57 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 241 vrk Yhdysvallat
58 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 226 vrk Japani
59 Iso Nakamura[1] F 23. huhtikuuta 1903 111 v 218 vrk Japani
60 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 204 vrk Yhdysvallat
61 Elisabeth Collot[1] F 21. kesäkuuta 1903 111 v 159 vrk Ranska
62 Georgette Leveille[1] F 28. kesäkuuta 1903 111 v 152 vrk Ranska
63 Kiyo Takahashi[1] F 1. heinäkuuta 1903 111 v 149 vrk Japani
64 Honorine Rondello[1] F 28. heinäkuuta 1903 111 v 122 vrk Ranska
65 Ila Jones[1] F 21. elokuuta 1903 111 v 98 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.