Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus vanhimpien elävien listalla Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 131 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 10 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 52 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 8 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 114 v 355 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 227 vrk Italia
7 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 56 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
8 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 48 vrk Englanti
9 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 113 v 344 vrk Japani
10 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 113 v 309 vrk Yhdysvallat
11 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 113 v 272 vrk Yhdysvallat
12 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 113 v 257 vrk Moldova
13 Merle Barwis[1] F 23. joulukuuta 1900 113 v 203 vrk Kanada
14 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 202 vrk Yhdysvallat
15 Opal Thompson[1] F 13. tammikuuta 1901 113 v 182 vrk Yhdysvallat
16 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 132 vrk Japani
17 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 63 vrk Yhdysvallat/Meksiko
18 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 25 vrk Ranska
19 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 112 v 364 vrk Yhdysvallat
20 Rosa Bandini-Alberghi[1] F 11. syyskuuta 1901 112 v 306 vrk Italia
21 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 112 v 287 vrk Japani
22 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 112 v 286 vrk Ranskan Guayana
23 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 112 v 277 vrk Japani
24 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 112 v 265 vrk Yhdysvallat
25 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 112 v 264 vrk Japani
26 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 112 v 258 vrk Espanja
27 María Concha Pérez-Cidad[1] F 9. joulukuuta 1901 112 v 217 vrk Espanja
28 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 192 vrk Yhdysvallat
29 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 149 vrk Japani
30 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 148 vrk Irlanti/Yhdysvallat
31 Vi Robbins[1] F 28. helmikuuta 1902 112 v 136 vrk Australia
32 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 127 vrk Japani
33 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 124 vrk Japani
34 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 111 vrk Italia/Yhdysvallat
35 Freda Szwillus[1] F 30. maaliskuuta 1902 112 v 106 vrk Saksa
36 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 88 vrk Japani
37 Fanny Godin[1] F 27. toukokuuta 1902 112 v 48 vrk Belgia
38 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 45 vrk Italia
39 Sotomi Hara[1] F 7. kesäkuuta 1902 112 v 37 vrk Japani
40 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 111 v 341 vrk Japani
41 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 111 v 305 vrk Italia
42 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 111 v 302 vrk Japani
43 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 111 v 301 vrk Yhdysvallat
44 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 111 v 298 vrk Japani
45 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 111 v 286 vrk Japani
46 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 272 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 272 vrk Japani
48 Egbertje Leutscher-de Vries[1] F 22. lokakuuta 1902 111 v 265 vrk Alankomaat
49 Adelaida González-Alonso[1] F 23. lokakuuta 1902 111 v 264 vrk Espanja
50 Ida Schlesinger[1] F 7. marraskuuta 1902 111 v 249 vrk Yhdysvallat
51 Myrtle Clifton[1] F 19. marraskuuta 1902 111 v 237 vrk Yhdysvallat
52 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 111 v 229 vrk Australia/Intia
53 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 221 vrk Japani
54 Shizue Matsuzaki[1] F 26. joulukuuta 1902 111 v 200 vrk Japani
55 Matsu Adachi[1] F 1. tammikuuta 1903 111 v 194 vrk Japani
56 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 193 vrk Japani
57 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 190 vrk Japani
58 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 178 vrk Saksa
59 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 177 vrk Englanti
60 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 173 vrk Ranska
61 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 171 vrk Yhdysvallat/Italia
62 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 159 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 159 vrk Japani
64 Helen Lettinga[1] F 6. helmikuuta 1903 111 v 158 vrk Yhdysvallat
65 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 145 vrk Kanada
66 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 143 vrk Italia
67 Maushi Uezu[1] F 24. helmikuuta 1903 111 v 140 vrk Japani
68 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 124 vrk Yhdysvallat
69 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 123 vrk Japani
70 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 116 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 116 vrk Italia
72 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 105 vrk Yhdysvallat
73 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 90 vrk Japani
74 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 68 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt bu bv Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.