Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Jeralean Talley[1] N 23. toukokuuta 1899 116 v 1 vrk Yhdysvallat
2 Susannah Mushatt Jones[1] N 6. heinäkuuta 1899 115 v 322 vrk Yhdysvallat
3 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 115 v 176 vrk Italia
4 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 115 v 75 vrk Jamaika
5 Antonia Gerena Rivera[1] N 19. toukokuuta 1900 115 v 5 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
6 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 114 v 293 vrk Japani
7 Goldie Steinberg[1] N 30. lokakuuta 1900 114 v 206 vrk Moldova
8 Kiyoko Ishiguro[1] N 4. maaliskuuta 1901 114 v 81 vrk Japani
9 Dominga Velasco[1] N 12. toukokuuta 1901 114 v 12 vrk Yhdysvallat/Meksiko
10 Ruby Clawson[1] N 15. heinäkuuta 1901 113 v 313 vrk Yhdysvallat
11 Toshie Yorimitsu[1] N 30. syyskuuta 1901 113 v 236 vrk Japani
12 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 113 v 235 vrk Ranskan Guayana
13 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 113 v 226 vrk Japani
14 Emma Otis[1] N 22. lokakuuta 1901 113 v 214 vrk Yhdysvallat
15 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 113 v 207 vrk Espanja
16 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 113 v 98 vrk Japani
17 Kathleen Snavely[1] N 16. helmikuuta 1902 113 v 97 vrk Irlanti/Yhdysvallat
18 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 113 v 60 vrk Italia/Yhdysvallat
19 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 113 v 37 vrk Japani
20 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 112 v 359 vrk Italia
21 Kiyo Oshiro[1] N 15. syyskuuta 1902 112 v 251 vrk Japani
22 Helen Wheat[1] N 16. syyskuuta 1902 112 v 250 vrk Yhdysvallat
23 Masa Iseri[1] N 19. syyskuuta 1902 112 v 247 vrk Japani
24 Masayo Ito[1] N 1. lokakuuta 1902 112 v 235 vrk Japani
25 Sue Sato[1] N 15. lokakuuta 1902 112 v 221 vrk Japani
26 Ethel Farrell[1] N 27. marraskuuta 1902 112 v 178 vrk Australia/Intia
27 Mutsuji Yamawaki[1] N 5. joulukuuta 1902 112 v 170 vrk Japani
28 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 112 v 142 vrk Japani
29 Hama Takebayashi[1] N 5. tammikuuta 1903 112 v 139 vrk Japani
30 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 112 v 126 vrk Englanti
31 Vincenza Balassone-Colucci[1] N 24. tammikuuta 1903 112 v 120 vrk Yhdysvallat/Italia
32 Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 112 v 108 vrk Japani
33 Elizabeth Delaney[1] N 12. maaliskuuta 1903 112 v 73 vrk Yhdysvallat
34 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 112 v 72 vrk Japani
35 Tsuto Hori[1] N 15. maaliskuuta 1903 112 v 70 vrk Japani
36 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 112 v 65 vrk Italia
37 Yasuno Kawamoto[1] N 15. huhtikuuta 1903 112 v 39 vrk Japani
38 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 112 v 31 vrk Japani
39 Lela Burden[1] N 7. toukokuuta 1903 112 v 17 vrk Yhdysvallat
40 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 111 v 337 vrk Ranska
41 Sina Hayes[1] N 27. kesäkuuta 1903 111 v 331 vrk Yhdysvallat
42 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 111 v 317 vrk Japani
43 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 111 v 300 vrk Ranska
44 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 111 v 276 vrk Yhdysvallat
45 Emilia Zucchetti[1] N 28. elokuuta 1903 111 v 269 vrk Italia
46 Hatsuno Goto[1] N 1. syyskuuta 1903 111 v 265 vrk Japani
47 Aino Matsuoka[1] N 3. syyskuuta 1903 111 v 263 vrk Japani

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au Validated Living Supercentenarians 6.4.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 8.4.2015. (englanniksi)