Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 330 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 209 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 251 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 207 vrk Yhdysvallat
5 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 115 v 61 vrk Italia
6 Violette Brown[1] F 10. maaliskuuta 1900 114 v 325 vrk Jamaika
7 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 255 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
8 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 178 vrk Japani
9 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 114 v 143 vrk Yhdysvallat
10 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 114 v 91 vrk Moldova
11 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 114 v 36 vrk Yhdysvallat
12 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 331 vrk Japani
13 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 262 vrk Yhdysvallat/Meksiko
14 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 224 vrk Ranska
15 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 198 vrk Yhdysvallat
16 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 113 v 121 vrk Japani
17 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 113 v 120 vrk Ranskan Guayana
18 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 113 v 111 vrk Japani
19 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 113 v 99 vrk Yhdysvallat
20 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 113 v 98 vrk Japani
21 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 113 v 92 vrk Espanja
22 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 113 v 26 vrk Yhdysvallat
23 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 348 vrk Japani
24 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 347 vrk Irlanti/Yhdysvallat
25 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 326 vrk Japani
26 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 323 vrk Japani
27 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 310 vrk Italia/Yhdysvallat
28 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 287 vrk Japani
29 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 244 vrk Italia
30 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 175 vrk Japani
31 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 112 v 136 vrk Japani
32 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 112 v 135 vrk Yhdysvallat
33 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 112 v 132 vrk Japani
34 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 112 v 120 vrk Japani
35 Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 106 vrk Japani
36 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 112 v 63 vrk Australia/Intia
37 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 112 v 55 vrk Japani
38 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 112 v 27 vrk Japani
39 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 112 v 24 vrk Japani
40 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 112 v 12 vrk Saksa
41 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 112 v 11 vrk Englanti
42 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 112 v 5 vrk Yhdysvallat/Italia
43 Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 358 vrk Japani
44 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 344 vrk Kanada
45 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 323 vrk Yhdysvallat
46 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 322 vrk Japani
47 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 315 vrk Italia
48 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 304 vrk Yhdysvallat
49 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 289 vrk Japani
50 Iso Nakamura[1] F 23. huhtikuuta 1903 111 v 281 vrk Japani
51 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 267 vrk Yhdysvallat
52 Elisabeth Collot[1] F 21. kesäkuuta 1903 111 v 222 vrk Ranska
53 Georgette Leveille[1] F 28. kesäkuuta 1903 111 v 215 vrk Ranska
54 Moto Yamada[1] F 4. heinäkuuta 1903 111 v 209 vrk Japani
55 Tae Ito[1] F 11. heinäkuuta 1903 111 v 202 vrk Japani
56 Honorine Rondello[1] F 28. heinäkuuta 1903 111 v 185 vrk Ranska
57 Lea Revault[1] F 7. elokuuta 1903 111 v 175 vrk Ranska
58 Ila Jones[1] F 21. elokuuta 1903 111 v 161 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.