Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus vanhimpien elävien listalla Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 170 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 49 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 91 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 47 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 115 v 29 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 266 vrk Italia
7 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 95 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
8 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 87 vrk Englanti
9 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 18 vrk Japani
10 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 113 v 348 vrk Yhdysvallat
11 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 113 v 311 vrk Yhdysvallat
12 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 113 v 296 vrk Moldova
13 Merle Barwis[1] F 23. joulukuuta 1900 113 v 242 vrk Kanada
14 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 241 vrk Yhdysvallat
15 Opal Thompson[1] F 13. tammikuuta 1901 113 v 221 vrk Yhdysvallat
16 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 171 vrk Japani
17 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 102 vrk Yhdysvallat/Meksiko
18 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 64 vrk Ranska
19 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 38 vrk Yhdysvallat
20 Rosa Bandini-Alberghi[1] F 11. syyskuuta 1901 112 v 345 vrk Italia
21 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 112 v 326 vrk Japani
22 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 112 v 325 vrk Ranskan Guayana
23 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 112 v 316 vrk Japani
24 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 112 v 304 vrk Yhdysvallat
25 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 112 v 303 vrk Japani
26 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 112 v 297 vrk Espanja
27 María Concha Pérez-Cidad[1] F 9. joulukuuta 1901 112 v 256 vrk Espanja
28 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 231 vrk Yhdysvallat
29 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 188 vrk Japani
30 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 187 vrk Irlanti/Yhdysvallat
31 Vi Robbins[1] F 28. helmikuuta 1902 112 v 175 vrk Australia
32 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 166 vrk Japani
33 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 163 vrk Japani
34 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 150 vrk Italia/Yhdysvallat
35 Freda Szwillus[1] F 30. maaliskuuta 1902 112 v 145 vrk Saksa
36 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 127 vrk Japani
37 Fanny Godin[1] F 27. toukokuuta 1902 112 v 87 vrk Belgia
38 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 84 vrk Italia
39 Sotomi Hara[1] F 7. kesäkuuta 1902 112 v 76 vrk Japani
40 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 15 vrk Japani
41 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 111 v 344 vrk Italia
42 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 111 v 341 vrk Japani
43 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 111 v 340 vrk Yhdysvallat
44 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 111 v 337 vrk Japani
45 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 111 v 325 vrk Japani
46 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 311 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 311 vrk Japani
48 Adelaida González-Alonso[1] F 23. lokakuuta 1902 111 v 303 vrk Espanja
49 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 111 v 268 vrk Australia/Intia
50 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 260 vrk Japani
51 Shizue Matsuzaki[1] F 26. joulukuuta 1902 111 v 239 vrk Japani
52 Matsu Adachi[1] F 1. tammikuuta 1903 111 v 233 vrk Japani
53 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 232 vrk Japani
54 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 229 vrk Japani
55 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 217 vrk Saksa
56 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 216 vrk Englanti
57 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 212 vrk Ranska
58 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 210 vrk Yhdysvallat/Italia
59 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 198 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 198 vrk Japani
61 Helen Lettinga[1] F 6. helmikuuta 1903 111 v 197 vrk Yhdysvallat
62 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 184 vrk Kanada
63 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 182 vrk Italia
64 Maushi Uezu[1] F 24. helmikuuta 1903 111 v 179 vrk Japani
65 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 163 vrk Yhdysvallat
66 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 162 vrk Japani
67 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 155 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 155 vrk Italia
69 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 144 vrk Yhdysvallat
70 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 129 vrk Japani
Shige Kitagawa[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 129 vrk Japani
72 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 107 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs bt Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.