Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 234 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 113 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 155 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 111 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 115 v 93 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 330 vrk Italia
7 Violette Brown[1] F 10. maaliskuuta 1900 114 v 229 vrk Jamaika
8 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 159 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
9 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 151 vrk Englanti
10 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 82 vrk Japani
11 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 114 v 47 vrk Yhdysvallat
12 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 114 v 10 vrk Yhdysvallat
13 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 113 v 360 vrk Moldova
14 Merle Barwis[1] F 23. joulukuuta 1900 113 v 306 vrk Kanada
15 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 305 vrk Yhdysvallat
16 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 235 vrk Japani
17 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 166 vrk Yhdysvallat/Meksiko
18 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 128 vrk Ranska
19 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 102 vrk Yhdysvallat
20 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 113 v 25 vrk Japani
21 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 113 v 24 vrk Ranskan Guayana
22 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 113 v 15 vrk Japani
23 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 113 v 3 vrk Yhdysvallat
24 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 113 v 2 vrk Japani
25 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 112 v 361 vrk Espanja
26 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 295 vrk Yhdysvallat
27 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 252 vrk Japani
28 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 251 vrk Irlanti/Yhdysvallat
29 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 230 vrk Japani
30 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 227 vrk Japani
31 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 214 vrk Italia/Yhdysvallat
32 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 191 vrk Japani
33 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 148 vrk Italia
34 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 79 vrk Japani
35 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 112 v 43 vrk Italia
36 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 112 v 40 vrk Japani
37 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 112 v 39 vrk Yhdysvallat
38 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 112 v 36 vrk Japani
39 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 112 v 24 vrk Japani
40 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 10 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 10 vrk Japani
42 Adelaida González-Alonso[1] F 23. lokakuuta 1902 112 v 2 vrk Espanja
43 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 111 v 332 vrk Australia/Intia
44 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 324 vrk Japani
45 Matsu Adachi[1] F 1. tammikuuta 1903 111 v 297 vrk Japani
46 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 296 vrk Japani
47 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 293 vrk Japani
48 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 281 vrk Saksa
49 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 280 vrk Englanti
50 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 276 vrk Ranska
51 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 274 vrk Yhdysvallat/Italia
52 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 262 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 262 vrk Japani
54 Helen Lettinga[1] F 6. helmikuuta 1903 111 v 261 vrk Yhdysvallat
55 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 248 vrk Kanada
56 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 246 vrk Italia
57 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 227 vrk Yhdysvallat
58 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 226 vrk Japani
59 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 219 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 219 vrk Italia
61 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 208 vrk Yhdysvallat
62 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 193 vrk Japani
63 Iso Nakamura[1] F 23. huhtikuuta 1903 111 v 185 vrk Japani
64 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 171 vrk Yhdysvallat
65 Elisabeth Collot[1] F 21. kesäkuuta 1903 111 v 126 vrk Ranska
66 Georgette Leveille[1] F 28. kesäkuuta 1903 111 v 119 vrk Ranska
67 Ila Jones[1] F 21. elokuuta 1903 111 v 65 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.