Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 225 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 104 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 146 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 102 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 115 v 84 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 321 vrk Italia
7 Violette Brown[1] F 10. maaliskuuta 1900 114 v 220 vrk Jamaika
8 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 150 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
9 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 142 vrk Englanti
10 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 73 vrk Japani
11 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 114 v 38 vrk Yhdysvallat
12 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 114 v 1 vrk Yhdysvallat
13 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 113 v 351 vrk Moldova
14 Merle Barwis[1] F 23. joulukuuta 1900 113 v 297 vrk Kanada
15 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 296 vrk Yhdysvallat
16 Opal Thompson[1] F 13. tammikuuta 1901 113 v 276 vrk Yhdysvallat
17 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 226 vrk Japani
18 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 157 vrk Yhdysvallat/Meksiko
19 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 119 vrk Ranska
20 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 93 vrk Yhdysvallat
21 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 113 v 16 vrk Japani
22 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 113 v 15 vrk Ranskan Guayana
23 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 113 v 6 vrk Japani
24 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 112 v 359 vrk Yhdysvallat
25 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 112 v 358 vrk Japani
26 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 112 v 352 vrk Espanja
27 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 286 vrk Yhdysvallat
28 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 243 vrk Japani
29 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 242 vrk Irlanti/Yhdysvallat
30 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 221 vrk Japani
31 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 218 vrk Japani
32 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 205 vrk Italia/Yhdysvallat
33 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 182 vrk Japani
34 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 139 vrk Italia
35 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 70 vrk Japani
36 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 112 v 34 vrk Italia
37 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 112 v 31 vrk Japani
38 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 112 v 30 vrk Yhdysvallat
39 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 112 v 27 vrk Japani
40 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 112 v 15 vrk Japani
41 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 1 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 112 v 1 vrk Japani
43 Adelaida González-Alonso[1] F 23. lokakuuta 1902 111 v 358 vrk Espanja
44 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 111 v 323 vrk Australia/Intia
45 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 315 vrk Japani
46 Shizue Matsuzaki[1] F 26. joulukuuta 1902 111 v 294 vrk Japani
47 Matsu Adachi[1] F 1. tammikuuta 1903 111 v 288 vrk Japani
48 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 287 vrk Japani
49 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 284 vrk Japani
50 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 272 vrk Saksa
51 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 271 vrk Englanti
52 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 267 vrk Ranska
53 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 265 vrk Yhdysvallat/Italia
54 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 253 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 253 vrk Japani
56 Helen Lettinga[1] F 6. helmikuuta 1903 111 v 252 vrk Yhdysvallat
57 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 239 vrk Kanada
58 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 237 vrk Italia
59 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 218 vrk Yhdysvallat
60 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 217 vrk Japani
61 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 210 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 210 vrk Italia
63 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 199 vrk Yhdysvallat
64 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 184 vrk Japani
65 Iso Nakamura[1] F 23. huhtikuuta 1903 111 v 176 vrk Japani
66 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 162 vrk Yhdysvallat
67 Elisabeth Collot[1] F 21. kesäkuuta 1903 111 v 117 vrk Ranska
68 Georgette Leveille[1] F 28. kesäkuuta 1903 111 v 110 vrk Ranska
69 Ila Jones[1] F 21. elokuuta 1903 111 v 56 vrk Yhdysvallat

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.