Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus vanhimpien elävien listalla Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5. maaliskuuta 1898 116 v 192 vrk Japani
2 Gertrude Weaver[1] F 4. heinäkuuta 1898 116 v 71 vrk Yhdysvallat
3 Jeralean Talley[1] F 23. toukokuuta 1899 115 v 113 vrk Yhdysvallat
4 Susannah Jones[1] F 6. heinäkuuta 1899 115 v 69 vrk Yhdysvallat
5 Bernice Madigan[1] F 24. heinäkuuta 1899 115 v 51 vrk Yhdysvallat
6 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29. marraskuuta 1899 114 v 288 vrk Italia
7 Violette Brown[1] F 10. maaliskuuta 1900 114 v 187 vrk Jamaika
8 Antonia Gerena Rivera[1] F 19. toukokuuta 1900 114 v 117 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
9 Ethel Lang[1] F 27. toukokuuta 1900 114 v 109 vrk Englanti
10 Nabi Tajima[1] F 4. elokuuta 1900 114 v 40 vrk Japani
11 Blanche Cobb[1] F 8. syyskuuta 1900 114 v 5 vrk Yhdysvallat
12 Anna Stoehr[1] F 15. lokakuuta 1900 113 v 333 vrk Yhdysvallat
13 Goldie Steinberg[1] F 30. lokakuuta 1900 113 v 318 vrk Moldova
14 Merle Barwis[1] F 23. joulukuuta 1900 113 v 264 vrk Kanada
15 Ora Holland[1] F 24. joulukuuta 1900 113 v 263 vrk Yhdysvallat
16 Opal Thompson[1] F 13. tammikuuta 1901 113 v 243 vrk Yhdysvallat
17 Kiyoko Ishiguro[1] F 4. maaliskuuta 1901 113 v 193 vrk Japani
18 Dominga Velasco[1] F 12. toukokuuta 1901 113 v 124 vrk Yhdysvallat/Meksiko
19 Olympe Amaury[1] F 19. kesäkuuta 1901 113 v 86 vrk Ranska
20 Ruby Clawson[1] F 15. heinäkuuta 1901 113 v 60 vrk Yhdysvallat
21 Toshie Yorimitsu[1] F 30. syyskuuta 1901 112 v 348 vrk Japani
22 Eudoxie Baboul[1] F 1. lokakuuta 1901 112 v 347 vrk Ranskan Guayana
23 Matsuyo Kageyama[1] F 10. lokakuuta 1901 112 v 338 vrk Japani
24 Emma Otis[1] F 22. lokakuuta 1901 112 v 326 vrk Yhdysvallat
25 Tou Tajiri[1] F 23. lokakuuta 1901 112 v 325 vrk Japani
26 Ana María Vela-Rubio[1] F 29. lokakuuta 1901 112 v 319 vrk Espanja
27 María Concha Pérez-Cidad[1] F 9. joulukuuta 1901 112 v 278 vrk Espanja
28 Bertha Harris[1] F 3. tammikuuta 1902 112 v 253 vrk Yhdysvallat
29 Mitsue Toyoda[1] F 15. helmikuuta 1902 112 v 210 vrk Japani
30 Kathleen Snavely[1] F 16. helmikuuta 1902 112 v 209 vrk Irlanti/Yhdysvallat
31 Vi Robbins[1] F 28. helmikuuta 1902 112 v 197 vrk Australia
32 Sugino Tamai[1] F 9. maaliskuuta 1902 112 v 188 vrk Japani
33 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12. maaliskuuta 1902 112 v 185 vrk Japani
34 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25. maaliskuuta 1902 112 v 172 vrk Italia/Yhdysvallat
35 Freda Szwillus[1] F 30. maaliskuuta 1902 112 v 167 vrk Saksa
36 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 112 v 149 vrk Japani
37 Giuseppina Projetto-Frau[1] F 30. toukokuuta 1902 112 v 106 vrk Italia
38 Yoneno Kouno[1] F 7. elokuuta 1902 112 v 37 vrk Japani
39 Rosa Pesce[1] F 12. syyskuuta 1902 112 v 1 vrk Italia
40 Kiyo Oshiro[1] F 15. syyskuuta 1902 111 v 363 vrk Japani
41 Helen Wheat[1] F 16. syyskuuta 1902 111 v 362 vrk Yhdysvallat
42 Masa Iseri[1] F 19. syyskuuta 1902 111 v 359 vrk Japani
43 Masayo Ito[1] F 1. lokakuuta 1902 111 v 347 vrk Japani
44 Florence Pittaway[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 333 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15. lokakuuta 1902 111 v 333 vrk Japani
46 Adelaida González-Alonso[1] F 23. lokakuuta 1902 111 v 325 vrk Espanja
47 Ethel Farrell[1] F 27. marraskuuta 1902 111 v 290 vrk Australia/Intia
48 Mutsuji Yamawaki[1] F 5. joulukuuta 1902 111 v 282 vrk Japani
49 Shizue Matsuzaki[1] F 26. joulukuuta 1902 111 v 261 vrk Japani
50 Matsu Adachi[1] F 1. tammikuuta 1903 111 v 255 vrk Japani
51 Kane Tanaka[1] F 2. tammikuuta 1903 111 v 254 vrk Japani
52 Hama Takebayashi[1] F 5. tammikuuta 1903 111 v 251 vrk Japani
53 Johanna Klink[1] F 17. tammikuuta 1903 111 v 239 vrk Saksa
54 Gladys Hooper[1] F 18. tammikuuta 1903 111 v 238 vrk Englanti
55 Jeanne Bournat[1] F 22. tammikuuta 1903 111 v 234 vrk Ranska
56 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24. tammikuuta 1903 111 v 232 vrk Yhdysvallat/Italia
57 Colombe Benoit-LeClerc[1] F 5. helmikuuta 1903 111 v 220 vrk Kanada
Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 111 v 220 vrk Japani
59 Helen Lettinga[1] F 6. helmikuuta 1903 111 v 219 vrk Yhdysvallat
60 Orma Slack[1] F 19. helmikuuta 1903 111 v 206 vrk Kanada
61 Margherita Venzo-Rossi[1] F 21. helmikuuta 1903 111 v 204 vrk Italia
62 Maushi Uezu[1] F 24. helmikuuta 1903 111 v 201 vrk Japani
63 Elizabeth Delaney[1] F 12. maaliskuuta 1903 111 v 185 vrk Yhdysvallat
64 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 111 v 184 vrk Japani
65 Sue Hirano[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 177 vrk Japani
Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] F 20. maaliskuuta 1903 111 v 177 vrk Italia
67 Mayree Dougherty[1] F 31. maaliskuuta 1903 111 v 166 vrk Yhdysvallat
68 Yasuno Kawamoto[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 151 vrk Japani
Shige Kitagawa[1] F 15. huhtikuuta 1903 111 v 151 vrk Japani
70 Lela Burden[1] F 7. toukokuuta 1903 111 v 129 vrk Yhdysvallat
71 Elisabeth Collot[1] F 21. kesäkuuta 1903 111 v 84 vrk Ranska

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.