Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat tai sitä vanhemmat henkilöt, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus
vanhimpien
elävien
listalla
Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Jeralean Talley[1] N 23. toukokuuta 1899 115 v 336 vrk Yhdysvallat
2 Susannah Mushatt Jones[1] N 6. heinäkuuta 1899 115 v 292 vrk Yhdysvallat
3 Emma Morano-Martinuzzi[1] N 29. marraskuuta 1899 115 v 146 vrk Italia
4 Violet Brown[1] N 10. maaliskuuta 1900 115 v 45 vrk Jamaika
5 Antonia Gerena Rivera[1] N 19. toukokuuta 1900 114 v 340 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
6 Nabi Tajima[1] N 4. elokuuta 1900 114 v 263 vrk Japani
7 Blanche Cobb[1] N 8. syyskuuta 1900 114 v 228 vrk Yhdysvallat
8 Goldie Steinberg[1] N 30. lokakuuta 1900 114 v 176 vrk Moldova
9 Kiyoko Ishiguro[1] N 4. maaliskuuta 1901 114 v 51 vrk Japani
10 Dominga Velasco[1] N 12. toukokuuta 1901 113 v 347 vrk Yhdysvallat/Meksiko
11 Olympe Amaury[1] N 19. kesäkuuta 1901 113 v 309 vrk Ranska
12 Ruby Clawson[1] N 15. heinäkuuta 1901 113 v 283 vrk Yhdysvallat
13 Toshie Yorimitsu[1] N 30. syyskuuta 1901 113 v 206 vrk Japani
14 Eudoxie Baboul[1] N 1. lokakuuta 1901 113 v 205 vrk Ranskan Guayana
15 Matsuyo Kageyama[1] N 10. lokakuuta 1901 113 v 196 vrk Japani
16 Emma Otis[1] N 22. lokakuuta 1901 113 v 184 vrk Yhdysvallat
17 Ana María Vela-Rubio[1] N 29. lokakuuta 1901 113 v 177 vrk Espanja
18 Mitsue Toyoda[1] N 15. helmikuuta 1902 113 v 68 vrk Japani
19 Kathleen Snavely[1] N 16. helmikuuta 1902 113 v 67 vrk Irlanti/Yhdysvallat
20 Marie-Josephine Gaudette[1] N 25. maaliskuuta 1902 113 v 30 vrk Italia/Yhdysvallat
21 Yukie Hino[1] N 17. huhtikuuta 1902 113 v 7 vrk Japani
22 Giuseppina Projetto-Frau[1] N 30. toukokuuta 1902 112 v 329 vrk Italia
23 Yoneno Kouno[1] N 7. elokuuta 1902 112 v 260 vrk Japani
24 Kiyo Oshiro[1] N 15. syyskuuta 1902 112 v 221 vrk Japani
25 Helen Wheat[1] N 16. syyskuuta 1902 112 v 220 vrk Yhdysvallat
26 Masa Iseri[1] N 19. syyskuuta 1902 112 v 217 vrk Japani
27 Masayo Ito[1] N 1. lokakuuta 1902 112 v 205 vrk Japani
28 Sue Sato[1] N 15. lokakuuta 1902 112 v 191 vrk Japani
29 Ethel Farrell[1] N 27. marraskuuta 1902 112 v 148 vrk Australia/Intia
30 Mutsuji Yamawaki[1] N 5. joulukuuta 1902 112 v 140 vrk Japani
31 Kane Tanaka[1] N 2. tammikuuta 1903 112 v 112 vrk Japani
32 Hama Takebayashi[1] N 5. tammikuuta 1903 112 v 109 vrk Japani
33 Gladys Hooper[1] N 18. tammikuuta 1903 112 v 96 vrk Englanti
34 Vincenza Balassone-Colucci[1] N 24. tammikuuta 1903 112 v 90 vrk Yhdysvallat/Italia
35 Sakari Momoi[1] M 5. helmikuuta 1903 112 v 78 vrk Japani
36 Elizabeth Delaney[1] N 12. maaliskuuta 1903 112 v 43 vrk Yhdysvallat
37 Yasutaro Koide[1] M 13. maaliskuuta 1903 112 v 42 vrk Japani
38 Maria-Giuseppa Robucci-Nargiso[1] N 20. maaliskuuta 1903 112 v 35 vrk Italia
39 Yasuno Kawamoto[1] N 15. huhtikuuta 1903 112 v 9 vrk Japani
40 Iso Nakamura[1] N 23. huhtikuuta 1903 112 v 1 vrk Japani
41 Lela Burden[1] N 7. toukokuuta 1903 111 v 352 vrk Yhdysvallat
42 Elisabeth Collot[1] N 21. kesäkuuta 1903 111 v 307 vrk Ranska
43 Sina Hayes[1] N 27. kesäkuuta 1903 111 v 301 vrk Yhdysvallat
44 Georgette Leveille[1] N 28. kesäkuuta 1903 111 v 300 vrk Ranska
45 Tae Ito[1] N 11. heinäkuuta 1903 111 v 287 vrk Japani
46 Honorine Rondello[1] N 28. heinäkuuta 1903 111 v 270 vrk Ranska
47 Lea Revault[1] N 7. elokuuta 1903 111 v 260 vrk Ranska
48 Charlotte Klamroth[1] N 18. elokuuta 1903 111 v 249 vrk Saksa
49 Ila Jones[1] N 21. elokuuta 1903 111 v 246 vrk Yhdysvallat
50 Emilia Zucchetti[1] N 28. elokuuta 1903 111 v 239 vrk Italia

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax Validated Living Supercentenarians 6.4.2015. Gerontology Research Group. Viitattu 8.4.2015. (englanniksi)