Luettelo elossa olevista yli 110-vuotiaista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Ohessa on luetteloituna elossa olevat 110-vuotiaat, joiden ikä on todistettu.

Sijoitus vanhimpien elävien listalla Nimi Sukupuoli Syntymäaika Ikä Maa
1 Misao Okawa[1] F 5 maaliskuuta 1898 116 v 37 vrk Japani
2 Jeralean Talley[1] F 23 toukokuuta 1899 114 v 323 vrk Yhdysvallat
3 Susannah Jones[1] F 6 heinäkuuta 1899 114 v 279 vrk Yhdysvallat
4 Bernice Madigan[1] F 24 heinäkuuta 1899 114 v 261 vrk Yhdysvallat
5 Emma Morano-Martinuzzi[1] F 29 marraskuuta 1899 114 v 133 vrk Italia
6 Anna Henderson[1] F 5 maaliskuuta 1900 114 v 37 vrk Yhdysvallat
7 Antonia Gerena Rivera[1] F 19 toukokuuta 1900 113 v 327 vrk Yhdysvallat/Puerto Rico
8 Ethel Lang[1] F 27 toukokuuta 1900 113 v 319 vrk Englanti
9 Nabi Tajima[1] F 4 elokuuta 1900 113 v 250 vrk Japani
10 Blanche Cobb[1] F 8 syyskuuta 1900 113 v 215 vrk Yhdysvallat
11 Anna Stoehr[1] F 15 lokakuuta 1900 113 v 178 vrk Yhdysvallat
12 Goldie Steinberg[1] F 30 lokakuuta 1900 113 v 163 vrk Moldova
13 Merle Barwis[1] F 23 joulukuuta 1900 113 v 109 vrk Kanada
14 Ora Holland[1] F 24 joulukuuta 1900 113 v 108 vrk Yhdysvallat
15 Opal Thompson[1] F 13 tammikuuta 1901 113 v 88 vrk Yhdysvallat
16 Kiyoko Ishiguro[1] F 4 maaliskuuta 1901 113 v 38 vrk Japani
17 Dominga Velasco[1] F 12 toukokuuta 1901 112 v 334 vrk Yhdysvallat/Meksiko
18 Edna Bowman[1] F 3 kesäkuuta 1901 112 v 312 vrk Yhdysvallat
19 Olympe Amaury[1] F 19 kesäkuuta 1901 112 v 296 vrk Ranska
20 Ruby Clawson[1] F 15 heinäkuuta 1901 112 v 270 vrk Yhdysvallat
21 Hanae Kimura[1] F 8 elokuuta 1901 112 v 246 vrk Japani
22 Rosa Bandini-Alberghi[1] F 11 syyskuuta 1901 112 v 212 vrk Italia
Adéa Pellerin-Cormier[1] F 11 syyskuuta 1901 112 v 212 vrk Kanada
24 Toshie Yorimitsu[1] F 30 syyskuuta 1901 112 v 193 vrk Japani
25 Eudoxie Baboul[1] F 1 lokakuuta 1901 112 v 192 vrk Ranskan Guayana
26 Matsuyo Kageyama[1] F 10 lokakuuta 1901 112 v 183 vrk Japani
27 Emma Otis[1] F 22 lokakuuta 1901 112 v 171 vrk Yhdysvallat
28 Tou Tajiri[1] F 23 lokakuuta 1901 112 v 170 vrk Japani
29 Ana Vela-Rubio[1] F 29 lokakuuta 1901 112 v 164 vrk Espanja
Hana Shindo[1] F 29 lokakuuta 1901 112 v 164 vrk Japani
31 Jane Gray[1] F 1 joulukuuta 1901 112 v 131 vrk Australia
32 Gertrud Henze[1] F 8 joulukuuta 1901 112 v 124 vrk Saksa
33 María Concha Pérez-Cidad[1] F 9 joulukuuta 1901 112 v 123 vrk Espanja
34 Bertha Harris[1] F 3 tammikuuta 1902 112 v 98 vrk Yhdysvallat
35 Mitsue Toyoda[1] F 15 helmikuuta 1902 112 v 55 vrk Japani
36 Kathleen Snavely[1] F 16 helmikuuta 1902 112 v 54 vrk Irlanti/Yhdysvallat
37 Vi Robbins[1] F 28 helmikuuta 1902 112 v 42 vrk Australia
38 Sugino Tamai[1] F 9 maaliskuuta 1902 112 v 33 vrk Japani
39 Kitsuyo Yamamoto[1] F 12 maaliskuuta 1902 112 v 30 vrk Japani
40 Marie-Josephine Gaudette[1] F 25 maaliskuuta 1902 112 v 17 vrk Italia/Yhdysvallat
41 Yukie Hino[1] N 17 huhtikuuta 1902 111 v 359 vrk Japani
42 Arturo Licata[1] M 2 toukokuuta 1902 111 v 344 vrk Italia
43 Fanny Godin[1] F 27 toukokuuta 1902 111 v 319 vrk Belgia
44 Giuseppina Projetto[1] F 30 toukokuuta 1902 111 v 316 vrk Italia
45 Sotomi Hara[1] F 7 kesäkuuta 1902 111 v 308 vrk Japani
46 Yoneno Kouno[1] F 7 elokuuta 1902 111 v 247 vrk Japani
47 Rosa Pesce[1] F 12 syyskuuta 1902 111 v 211 vrk Italia
48 Kiyo Oshiro[1] F 15 syyskuuta 1902 111 v 208 vrk Japani
49 Helen Wheat[1] F 16 syyskuuta 1902 111 v 207 vrk Yhdysvallat
50 Masa Iseri[1] F 19 syyskuuta 1902 111 v 204 vrk Japani
51 Dorothy Peel[1] F 28 syyskuuta 1902 111 v 195 vrk Englanti
52 Take Matsui[1] F 1 lokakuuta 1902 111 v 192 vrk Japani
Masayo Ito[1] F 1 lokakuuta 1902 111 v 192 vrk Japani
54 Florence Pittaway[1] F 15 lokakuuta 1902 111 v 178 vrk Englanti
Sue Sato[1] F 15 lokakuuta 1902 111 v 178 vrk Japani
56 Egbertje Leutscher-de Vries[1] F 22 lokakuuta 1902 111 v 171 vrk Alankomaat
57 Adelaida González-Alonso[1] F 23 lokakuuta 1902 111 v 170 vrk Espanja
58 Ida Schlesinger[1] F 7 marraskuuta 1902 111 v 155 vrk Yhdysvallat
59 Myrtle Clifton[1] F 19 marraskuuta 1902 111 v 143 vrk Yhdysvallat
60 Ethel Farrell[1] F 27 marraskuuta 1902 111 v 135 vrk Australia/Intia
61 Shizue Matsuzaki[1] F 26 joulukuuta 1902 111 v 106 vrk Japani
62 Matsu Adachi[1] F 1 tammikuuta 1903 111 v 100 vrk Japani
63 Kane Tanaka[1] F 2 tammikuuta 1903 111 v 99 vrk Japani
64 Gladys Hooper[1] F 18 tammikuuta 1903 111 v 83 vrk Englanti
65 Jeanne Bournat[1] F 22 tammikuuta 1903 111 v 79 vrk Ranska
66 Vincenza Balassone-Colucci[1] F 24 tammikuuta 1903 111 v 77 vrk Yhdysvallat/Italia
67 Alexander Imich[1] M 4 helmikuuta 1903 111 v 66 vrk Yhdysvallat/Puola
68 Sakari Momoi[1] M 5 helmikuuta 1903 111 v 65 vrk Japani
69 Helen Lettinga[1] F 6 helmikuuta 1903 111 v 64 vrk Yhdysvallat
70 Yasutaro Koide[1] M 13 maaliskuuta 1903 111 v 29 vrk Japani
71 Aleksandra Dranka[1] F 3 lokakuuta 1903 110 v 190 vrk Puola

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl bm bn bo bp bq br bs Validated Living Supercentenarians Gerontology Research Group.