Luettelo Territoire de Belfortin kunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Territoire-de-Belfortin sijainti

Tämä on luettelo Territoire de Belfortin departementin kunnista Ranskassa. Departementissa on 102 kuntaa.

INSEE-koodi Postinumero Kunta
90001 90400 Andelnans (CAB)
90002 90150 Angeot
90003 90170 Anjoutey
90004 90800 Argiésans (CAB)
90082 90140 Autrechêne
90005 90200 Auxelles-Bas
90006 90200 Auxelles-Haut
90007 90800 Banvillars
90008 90800 Bavilliers (CAB)
90009 90500 Beaucourt
90010 90000 Belfort (CAB)
90011 90400 Bermont (CAB)
90012 90160 Bessoncourt
90013 90150 Bethonvilliers
90014 90100 Boron
90015 90400 Botans (CAB)
90016 90110 Bourg-sous-Châtelet
90017 90140 Bourogne (CAB)
90018 90140 Brebotte
90019 90130 Bretagne
90020 90800 Buc
90021 90140 Charmois
90022 90700 Châtenois-les-Forges
90023 90330 Chaux
90024 90100 Chavanatte
90025 90100 Chavannes-les-Grands
90026 90340 Chèvremont (CAB)
90027 90100 Courcelles
90028 90100 Courtelevant
90029 90300 Cravanche (CAB)
90030 90100 Croix
90031 90150 Cunelières
90032 90400 Danjoutin (CAB)
90033 90100 Delle
90034 90160 Denney (CAB)
90035 90400 Dorans (CAB)
90036 90150 Eguenigue
90037 90300 Éloie (CAB)
90039 90850 Essert (CAB)
90041 90170 Étueffont
90042 90350 Évette-Salbert (CAB)
90043 90100 Faverois
90045 90100 Fêche-l'Église
90044 90110 Felon
90046 90100 Florimont
90047 90150 Fontaine
90048 90340 Fontenelle
90049 90150 Foussemagne
90050 90150 Frais
90051 90140 Froidefontaine
90052 90200 Giromagny
90053 90600 Grandvillars
90054 90200 Grosmagny
90055 90100 Grosne
90056 90100 Joncherey
90057 90300 Lachapelle-sous-Chaux
90058 90360 Lachapelle-sous-Rougemont
90059 90150 Lacollonge
90060 90150 Lagrange
90061 90170 Lamadeleine-Val-des-Anges
90062 90150 Larivière
90063 90100 Lebetain
90065 90200 Lepuix
90064 90100 Lepuix-Neuf
90066 90110 Leval
90067 90150 Menoncourt
90068 90400 Meroux (CAB)
90069 90120 Méziré (CAB)
90070 90500 Montbouton
90071 90130 Montreux-Château
90072 90120 Morvillars (CAB)
90073 90400 Moval (CAB)
90074 90340 Novillard
90075 90300 Offemont (CAB)
90076 90160 Pérouse (CAB)
90077 90130 Petit-Croix
90078 90360 Petitefontaine
90079 90170 Petitmagny
90080 90150 Phaffans
90081 90370 Réchésy
90083 90140 Recouvrance
90084 90150 Reppe
90085 90200 Riervescemont
90086 90110 Romagny-sous-Rougemont
90087 90380 Roppe (CAB)
90088 90200 Rougegoutte
90089 90110 Rougemont-le-Château
90090 90100 Saint-Dizier-l'Évêque
90091 90110 Saint-Germain-le-Châtelet
90093 90300 Sermamagny (CAB)
90094 90400 Sevenans (CAB)
90095 90100 Suarce
90096 90100 Thiancourt
90097 90400 Trévenans
90098 90800 Urcerey
90099 90300 Valdoie (CAB)
90100 90150 Vauthiermont
90101 90100 Vellescot
90102 90200 Vescemont
90103 90300 Vétrigne (CAB)
90104 90400 Vézelois (CAB)
90105 90100 Villars-le-Sec