Luettelo Suomen postinumeroista kunnittain

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo Suomen postinumeroista kunnittain pohjautuu maakuntajakoon.

Suurin osa kuntien postitoimipaikoista on vuoden 2012 mukaisesti.

Uusimaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kanta-Häme[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Päijät-Häme[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kymenlaakso[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Etelä-Karjala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Imatra
    • 55100 Imatra 10
    • 55120 Imatra 12
    • 55400 Imatra 40
    • 55420 Imatra 42
    • 55510 Imatra 51
    • 55610 Imatra 61
    • 55700 Imatra 70
    • 55800 Imatra 80
    • 55910 Imatra 91
  • Lappeenranta
    • 53100 Lappeenranta 10
    • 53130 Lappeenranta 13
    • 53200 Lappeenranta 20 – Kaukas
    • 53300 Lappeenranta 30 – Lauritsala
    • 53400 Lappeenranta 40 – Laihia
    • 53420 Lappeenranta 42
    • 53500 Lappeenranta 50
    • 53550 Lappeenranta 55
    • 53600 Lappeenranta 60
    • 53650 Lappeenranta 65
    • 53810 Lappeenranta 81
    • 53830 Lappeenranta 83
    • 53850 Lappeenranta 85 – Sammonlahti
    • 53900 Lappeenranta 90
    • 53920 Lappeenranta 92
    • 53950 Lappeenranta 95
    • 54100 Joutseno
    • 54110 Joutseno – Lampikangas
    • 54120 Joutseno – Pulp
    • 54190 Konnunsuo
    • 54230 Nuijamaa
    • 54250 Rapattila
    • 54260 Lappeenranta
    • 54270 Vainikkala
    • 54300 Lappeenranta
    • 54310 Hytti
    • 54330 Simola
    • 54390 Pulsa
    • 54410 Ylämaa
    • 54430 Hujakkala
    • 54460 Ylijärvi
    • 55300 Rauha
    • 55320 Rauha
    • 55330 Tiuruniemi
  • Lemi
    • 54710 Lemi
    • 54720 Laksiainen
    • 54820 Kotimäki
    • 54850 Kuukanniemi
  • Luumäki
    • 46530 Kannuskoski
    • 54500 Taavetti
    • 54510 Uro
    • 54530 Luumäki
    • 54550 Suo-Anttila
    • 54580 Somerharju
    • 54590 Kaitjärvi
  • Parikkala
    • 59100 Parikkala
    • 59130 Koitsanlahti
    • 59210 Melkoniemi
    • 59310 Särkisalmi
    • 59320 Haapaoja
    • 59410 Kirjavala
    • 59510 Saari
    • 59520 Saari kk
    • 59530 Mikkolanniemi
    • 59610 Tarnala
    • 59710 Uukuniemi – Kummunkylä
    • 59720 Uukuniemi – Niukkala
    • 59730 Uukuniemi – Kirkonkylä
  • Rautjärvi
    • 56550 Niska-Pietilä
    • 56610 Rautjärvi
    • 56640 Purnujärvi
    • 56710 Miettilä
    • 56730 Laikko
    • 56800 Simpele
  • Ruokolahti
    • 56100 Ruokolahti
    • 56120 Salosaari
    • 56140 Äitsaari
    • 56210 Virmutjoki
    • 56310 Syyspohja
    • 56330 Utula
    • 56410 Kaiturinpää
    • 56440 Pohjalankila
    • 56510 Puntala
  • Savitaipale
    • 54750 Välijoki
    • 54770 Heituinlahti
    • 54800 Savitaipale
    • 54950 Pettilä
  • Taipalsaari

Varsinais-Suomi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Satakunta[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pirkanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Keski-Suomi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Etelä-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alajärvi
    • 62710 Kurejoki
    • 62720 Sissala
    • 62730 Haukkala
    • 62740 Koskenvarsi
    • 62750 Saukonkylä
    • 62760 Menkijärvi
    • 62830 Luoma-aho
    • 62900 Alajärvi
    • 62920 Levijoki
    • 62940 Hoisko
    • 62950 Paalijärvi
    • 62990 Möksy
    • 63120 Leppälänkylä
    • 63500 Lehtimäki
    • 63510 Lehtimäki kk
    • 63530 Länsikylä
    • 63540 Hernesmaa
  • Alavus
    • 61140 Pasto
    • 61150 Sydänmaa
    • 61170 Sääskiniemi
    • 61470 Kitinoja
    • 63160 Salmi
    • 63210 Niinimaa
    • 63300 Alavus
    • 63320 Kattelus
    • 63330 Pahajoki
    • 63340 Sapsalampi
    • 63350 Sulkavankylä
    • 63355 Seinäjärvi
    • 63360 Kuivaskylä
    • 63370 Taipalus
    • 63400 Alavus as
    • 63410 Rantatöysä
    • 63430 Kätkänjoki
    • 63600 Töysä
    • 63610 Tuuri
    • 63640 Ritola
    • 63680 Hakojärvi
  • Evijärvi
    • 62500 Evijärvi
    • 62510 Kuoppa-aho
    • 62520 Kautiainen
    • 62540 Vasikka-aho
    • 62570 Särkilä
    • 68840 Nederlappfors
  • Ilmajoki
    • 60450 Munakka
    • 60720 Tuomikylä
    • 60760 Pojanluoma
    • 60800 Ilmajoki
    • 61330 Koskenkorva
    • 61340 Nopankylä
    • 61350 Huissi
  • Isojoki
    • 64810 Vanhakylä
    • 64820 Kärjenkoski
    • 64830 Villamo
    • 64840 Heikkilänjoki
    • 64850 Möykky
    • 64900 Isojoki
    • 64930 Kodesjärvi
  • Jalasjärvi
    • 61250 Jalasto
    • 61270 Luopajärvi
    • 61280 Jokipii
    • 61290 Taivalmaa
    • 61600 Jalasjärvi
    • 61630 Hirvijärvi
    • 61640 Ala-Valli
    • 61680 Mantila
    • 61710 Pentinmäki
    • 61720 Koskue
    • 61730 Yli-Valli
    • 61760 Ilvesjoki
  • Karijoki
    • 64320 Dagsmark
    • 64350 Karijoki
    • 64370 Myrkky
    • 64810 Vanhakylä
  • Kauhajoki
    • 61800 Kauhajoki
    • 61810 Luomankylä
    • 61820 Kainasto
    • 61850 Kauhajoki as
    • 61860 Harja
    • 61880 Ikkeläjärvi
    • 61910 Nummijärvi
    • 61920 Nummikoski
    • 61940 Hyyppä
    • 61950 Juonikylä
    • 61960 Kyrönlatva
    • 61980 Päntäne
  • Kauhava
    • 62150 Rintakangas
    • 62200 Kauhava
    • 62220 Pernaa
    • 62230 Jylhä
    • 62240 Huhmarkoski
    • 62260 Hirvijoki
    • 62300 Härmä
    • 62310 Voltti
    • 62340 Kuoppa
    • 62350 Ekola
    • 62370 Kangasto
    • 62375 Ylihärmä
    • 62380 Kosolankylä
    • 62410 Rintala
    • 62420 Kortesjärvi
    • 62430 Peltotupa
    • 62435 Pirttinen
    • 62440 Perkiömäki
    • 62470 Purmojärvi
  • Kuortane
    • 63100 Kuortane
    • 63120 Leppälänkylä
    • 63130 Mäyry
    • 63150 Ruona
    • 63160 Salmi
    • 63230 Lentilä
    • 63250 Rantala
    • 63450 Löyä
  • Kurikka
    • 61220 Myllysalo
    • 61230 Luopa
    • 61300 Kurikka
    • 61310 Panttila
    • 61360 Mieto
    • 61370 Lohiluoma
    • 61380 Polvenkylä
    • 66300 Jurva
    • 66320 Niemenkylä
    • 66330 Hakko
    • 66340 Sarvijoki
    • 66350 Tainus
    • 66360 Kesti
    • 66370 Närvijoki
  • Lappajärvi
    • 62600 Lappajärvi
    • 62610 Tarvola
    • 62620 Ala-Seppä
    • 62630 Karvala
    • 62640 Savonkylä
    • 62660 Itäkylä
  • Lapua
    • 62100 Lapua
    • 62130 Hellanmaa
    • 62160 Karhunkylä
    • 62165 Tiistenjoki
    • 62170 Lakaluoma
    • 62175 Ylikylä
    • 62185 Mäki-Paavola
    • 62190 Ruha
    • 62280 Mustamaa
    • 62290 Hirvikylä
    • 62295 Kauhajärvi
  • Seinäjoki
    • 60060 Atria
    • 60100 Seinäjoki
    • 60110 Seinäjoki
    • 60120 Seinäjoki
    • 60150 Seinäjoki
    • 60200 Seinäjoki
    • 60220 Seinäjoki
    • 60280 Seinäjoki
    • 60320 Seinäjoki
    • 60420 Seinäjoki
    • 60510 Hyllykallio
    • 60550 Nurmo
    • 60560 Halkosaari
    • 60640 Isokoski
    • 61100 Peräseinäjoki
    • 61110 Vuolle
    • 61120 Louko
    • 61140 Pasto
    • 61150 Sydänmaa
    • 61160 Koura
    • 61180 Haapaluoma
    • 61400 Ylistaro
    • 61410 Ylistaro as
    • 61430 Isorehto
    • 61440 Untamala
    • 61450 Kylänpää
    • 61460 Hanhikoski
    • 61470 Kitinoja
    • 61550 Orismala
    • 61560 Orisberg
    • 61650 Kalakoski
    • 61680 Mantila
  • Soini
    • 63800 Soini
    • 63830 Keisala
    • 63880 Kukonkylä
    • 63890 Hautakylä
    • 63950 Vehunkylä
  • Teuva
    • 61840 Norinkylä
    • 64530 Norrnäs
    • 64700 Teuva
    • 64720 Perälä
    • 64740 Horo
    • 64760 Peltola
    • 64770 Äystö
  • Vimpeli
    • 62800 Vimpeli
    • 62810 Savonjoki
    • 62840 Lakaniemi
    • 62860 Sahi
    • 62870 Vinni
    • 62880 Sääksvesi
  • Ähtäri
    • 63660 Ähtärinranta
    • 63700 Ähtäri
    • 63770 Peränne
    • 63780 Alastaipale
    • 63880 Kukonkylä
    • 63900 Myllymäki
    • 63910 Inhan Tehtaat
    • 63920 Inha
    • 63950 Vehunkylä

Keski-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Isokyrö
    • 61500 Isokyrö
    • 61520 Lehmäjoki
    • 61550 Orismala
    • 61560 Orisberg
  • Kaskinen
    • 64260 Kaskinen / Kaskö
  • Korsnäs
  • Kristiinankaupunki
    • 64100 Kristiinankaupunki / Kristinestad
    • 64140 Tiukka / Tjock
    • 64300 Lapväärtti / Lappfjärd
    • 64320 Dagsmark
    • 64440 Metsälä / Ömossa
    • 64450 Kallträsk
    • 64460 Härkmeri
    • 64480 Skaftung
    • 64490 Siipyy / Sideby
  • Kruunupyy
    • 68410 Alaveteli / Nedervetel
    • 68500 Kruunupyy / Kronoby
    • 68700 Teerijärvi / Terjärv
    • 68750 Småbönders
  • Laihia
    • 66400 Laihia
    • 66420 Ruto
    • 66430 Vedenoja
    • 66450 Jakkula
    • 66460 Haapala
    • 66470 Jukaja
  • Luoto
    • 68555 Bosund
    • 68560 Eugmo
    • 68570 Luoto / Larsmo
    • 68580 Luoto / Larsmo – Furuholmen
  • Maalahti
  • Mustasaari
    • 65450 Sulva / Solf
    • 65460 Tölby
    • 65470 Rimal
    • 65480 Vikby
    • 65520 Helsingby
    • 65610 Mustasaari / Korsholm
    • 65630 Karperö
    • 65650 Koskö
    • 65710 Singsby
    • 65730 Jungsund
    • 65760 Iskmo
    • 65800 Raippaluoto / Replot
    • 65870 Björköby
    • 65920 Norra Vallgrund
    • 65930 Södra Vallgrund
    • 65970 Söderudden
    • 66520 Veikkaala / Veikars
    • 66530 Koivulahti / Kvevlax
    • 66540 Petsmo
    • 66550 Västerhankmo
    • 66560 Österhankmo
    • 66580 Kuni
    • 66590 Vassor
    • 66999 Vaasa / Vasa
  • Närpiö
    • 64200 Närpiö / Närpes
    • 64210 Kalax
    • 64220 Yttermark
    • 64230 Närpiö as / Närpes st
    • 64240 Böle
    • 64250 Pjelax
    • 64510 Nämpnäs
    • 64530 Norrnäs
    • 64550 Rangsby
    • 64610 Ylimarkku / Övermark
    • 66270 Pirttikylä / Pörtom
    • 66295 Töjby
  • Pedersöre
    • 68530 Lepplax
    • 68690 Sundby
    • 68800 Kållby / Kolppi
    • 68810 Ytteresse
    • 68820 Esse / Ähtävä
    • 68830 Bäckby
    • 68840 Nederlappfors
    • 68870 Edsevö
    • 68910 Bennäs / Pännäinen
    • 68920 Forsby
    • 68930 Purmo
    • 68940 Lillby
    • 68970 Överpurmo
  • Pietarsaari
    • 68600 Pietarsaari / Jakobstad
    • 68620 Pietarsaari 2 / Jakobstad 2
    • 68630 Pietarsaari 3 / Jakobstad 3
    • 68660 Pietarsaari 6 / Jakobstad 6
  • Uusikaarlepyy
    • 66840 Pensala
    • 66850 Jepua / Jeppo
    • 66900 Uusikaarlepyy / Nykarleby
    • 66910 Sokaluoto / Socklot
    • 66930 Kovjoki
    • 66950 Munsala
    • 66970 Hirvlax
    • 66980 Monå
  • Vaasa
    • 65100 Vaasa 10 / Vasa 10
    • 65130 Vaasa 13 / Vasa 13
    • 65170 Vaasa 17 / Vasa 17
    • 65200 Vaasa 20 / Vasa 20
    • 65230 Vaasa 23 / Vasa 23
    • 65280 Vaasa 28 / Vasa 28
    • 65300 Vaasa 30 / Vasa 30
    • 65320 Vaasa 32 / Vasa 32
    • 65350 Vaasa 35 / Vasa 35
    • 65370 Vaasa 37 / Vasa 37
    • 65380 Vaasa 38 / Vasa 38
    • 65410 Sundom
    • 66430 Vedenoja
    • 66440 Tervajoki
    • 66500 Vähäkyrö
    • 66510 Merikaarto
  • Vöyri
    • 62395 Petterinmäki
    • 66600 Vöyri / Vörå
    • 66640 Maksamaa / Maxmo
    • 66660 Bertby
    • 66680 Kaurajärvi
    • 66710 Kaitsor
    • 66730 Oxkangar
    • 66800 Oravainen / Oravais
    • 66810 Kimo
    • 66820 Komossa
    • 66830 Oravaisten tehdas / Oravais fabrik

Etelä-Savo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Enonkoski
    • 58160 Karvila
    • 58170 Simanala
    • 58175 Enonkoski
    • 58180 Ihamaniemi
  • Heinävesi
  • Hirvensalmi
  • Joroinen
  • Juva
    • 51760 Nuutilanmäki
    • 51780 Kuosmala
    • 51810 Maivala
    • 51820 Hatsola
    • 51850 Vuorenmaa
    • 51860 Narila
    • 51880 Koikkala
    • 51890 Risulahti
    • 51900 Juva
    • 51930 Paatela
    • 51940 Härkälä
    • 51980 Lautela
  • Kangasniemi
    • 51200 Kangasniemi
    • 51260 Tahkomäki
    • 51270 Kutemajärvi
    • 51310 Levä
    • 51335 Kaihlamäki
    • 51340 Hännilä
    • 51360 Koivula
    • 51380 Synsiö
    • 51430 Läsäkoski
    • 51440 Vuojalahti
    • 51460 Luusniemi
  • Mikkeli
    • 50100 Mikkeli 10
    • 50120 Mikkeli 12
    • 50130 Mikkeli 13
    • 50150 Mikkeli 15
    • 50160 Mikkeli 16
    • 50170 Mikkeli 17
    • 50180 Mikkeli 18
    • 50190 Mikkeli 19
    • 50200 Mikkeli 20 – Kovala
    • 50300 Mikkeli 30 – Rämälä
    • 50350 Norola
    • 50500 Mikkeli 50
    • 50520 Mikkeli 52
    • 50600 Mikkeli 60 – Rantakylä
    • 50670 Otava
    • 50700 Mikkeli 70
    • 50770 Korpikoski
    • 50800 Mikkeli 80
    • 50970 Mikkeli 97 – Ihastjärvi
    • 51130 Vanhamäki
    • 51420 Harjumaa
    • 51450 Pajulankylä
    • 51520 Hiirola
    • 51540 Kalvitsa
    • 51600 Haukivuori
    • 51620 Pitkäaho
    • 51670 Nykälä
    • 51720 Rahula
    • 51740 Huuhanaho
    • 52100 Anttola
    • 52110 Majavesi
    • 52150 Hauhala
    • 52300 Ristiina
    • 52320 Vitsiälä
    • 52330 Heimari
    • 52340 Hangastenmaa
    • 52360 Someenjärvi
    • 52420 Pellosniemi
    • 52510 Hietanen
    • 52780 Kuomiokoski
    • 52830 Suomenniemi
    • 77380 Kantala
  • Mäntyharju
    • 52700 Mäntyharju
    • 52720 Karankamäki
    • 52730 Koirakivi
    • 52740 Tuustaipale
    • 52760 Mynttilä
    • 52850 Halmeniemi
    • 52890 Käävänkylä
    • 52960 Nurmaa
    • 52970 Pankalahti
    • 52980 Ahvenainen
  • Pertunmaa
    • 19410 Kuortti
    • 19420 Mansikkamäki
    • 19430 Pertunmaa
    • 19460 Ruorasmäki
    • 19470 Lihavanpää
    • 19480 Hartosenpää
  • Pieksämäki
    • 76100 Pieksämäki 10
    • 76120 Pieksämäki 12
    • 76130 Pieksämäki 13
    • 76150 Pieksämäki 15
    • 76280 Partaharju
    • 76620 Pyhitty
    • 76780 Lamminmäki
    • 76850 Naarajärvi
    • 76940 Nenonpelto
    • 77110 Paltanen
    • 77120 Venetmäki
    • 77140 Vanaja
    • 77220 Neuvola
    • 77240 Halkokumpu
    • 77320 Hurskaala
    • 77330 Virtasalmi
    • 77350 Montola
    • 77430 Siikamäki
    • 77520 Haapakoski
    • 77570 Jäppilä
    • 77580 Tihusniemi
  • Puumala
    • 52200 Puumala
    • 52230 Hurissalo
    • 52270 Ryhälä
  • Rantasalmi
    • 58830 Parkumäki
    • 58850 Hiltula
    • 58900 Rantasalmi
    • 58910 Rantasalmi as
    • 58920 Kolkontaipale
    • 58940 Tuusmäki
  • Savonlinna
    • 57100 Savonlinna 10
    • 57120 Savonlinna 12
    • 57130 Savonlinna 13
    • 57170 Savonlinna 17
    • 57200 Savonlinna 20
    • 57210 Savonlinna 21
    • 57220 Savonlinna 22
    • 57230 Savonlinna 23
    • 57310 Savonlinna 31
    • 57510 Savonlinna 51
    • 57600 Savonlinna 60
    • 57710 Savonlinna 71
    • 57810 Savonlinna 81
    • 58130 Oravi
    • 58140 Ahvensalmi
    • 58150 Makkola
    • 58200 Kerimäki
    • 58220 Louhi
    • 58260 Kumpuranta
    • 58300 Savonranta
    • 58320 Raikuu
    • 58360 Säimen
    • 58390 Rönkönvaara
    • 58410 Haapakallio
    • 58420 Silvola
    • 58430 Kulennoinen
    • 58450 Punkaharju
    • 58500 Punkaharju – Punkasalmi
    • 58520 Hiukkajoki
    • 58550 Putikko
    • 58570 Ruhvana
    • 58580 Vuoriniemi
    • 58650 Kiviapaja
    • 58680 Piojärvi
    • 58690 Ala-Särkilahti
    • 58770 Pihlajalahti
    • 58810 Kallislahti
  • Sulkava
    • 58610 Telakanava
    • 58620 Lohilahti
    • 58700 Sulkava
    • 58720 Kaartilankoski

Pohjois-Savo[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Iisalmi
    • 74100 Iisalmi
    • 74120 Iisalmi 2
    • 74130 Iisalmi 3 – Kihmula
    • 74140 Iisalmi 4 – Ritoniemi
    • 74150 Iisalmi 5
    • 74160 Iisalmi 6 – Koljonvirta
    • 74170 Iisalmi 7 – Soinlahti
    • 74420 Hernejärvi
    • 74510 Iisalmi – Peltosalmi
    • 74520 Iisalmi – Kirmanranta
    • 74540 Kotikylä
    • 74550 Pörsänmäki
    • 74590 Kurenpolvi
    • 74595 Runni
  • Juankoski
    • 73460 Muuruvesi
    • 73470 Västinniemi
    • 73500 Juankoski
    • 73710 Viitaniemi
    • 73730 Losomäki
    • 73770 Säyneinen
  • Kaavi
    • 73600 Kaavi
    • 73620 Kortteinen
    • 73640 Sivakkavaara
    • 73645 Niinivaara
    • 73670 Luikonlahti
  • Keitele
    • 72600 Keitele
    • 72630 Kuusela
    • 72930 Tossavanlahti
    • 72950 Porttila
    • 72980 Petäjäkylä
  • Kiuruvesi
    • 74610 Honkaranta
    • 74630 Heinäkylä
    • 74640 Sulkavanjärvi
    • 74670 Rapakkojoki
    • 74680 Myllyniemi
    • 74700 Kiuruvesi
    • 74720 Niemiskylä
    • 74740 Aittojärvi
    • 74770 Kalliokylä
    • 74840 Koppeloharju
    • 74940 Remeskylä
    • 74980 Tihilänkangas
  • Kuopio
    • 70100 Kuopio 10
    • 70110 Kuopio 11
    • 70150 Kuopio 15
    • 70200 Kuopio 20
    • 70210 Kuopio 21
    • 70240 Kuopio 24
    • 70260 Kuopio 26
    • 70280 Kuopio 28
    • 70300 Kuopio 30
    • 70340 Kuopio 34
    • 70400 Kuopio 40
    • 70420 Kuopio 42
    • 70460 Kuopio 46
    • 70500 Kuopio 50
    • 70600 Kuopio 60
    • 70620 Kuopio 62
    • 70700 Kuopio 70
    • 70780 Kuopio 78
    • 70800 Kuopio 80
    • 70820 Kuopio 82
    • 70840 Kuopio 84
    • 70870 Hiltulanlahti
    • 71130 Kortejoki
    • 71150 Vartiala
    • 71160 Riistavesi
    • 71310 Vehmersalmi
    • 71330 Räsälä
    • 71360 Litmaniemi
    • 71380 Mustinlahti
    • 71480 Kurkimäki
    • 71490 Airaksela
    • 71520 Kaislastenlahti
    • 71570 Syvänniemi
    • 71610 Salonkulma
    • 71650 Hirvilahti
    • 71950 Lammasaho
    • 72100 Karttula
    • 72140 Itä-Karttula
    • 73300 Nilsiä
    • 73310 Tahkovuori
    • 73320 Nilsiä – Reittiö
    • 73350 Haluna
    • 73360 Pajulahti
    • 73410 Pieksänkoski
    • 73810 Palonurmi
    • 73830 Siikajärvi
  • Lapinlahti
    • 71910 Alapitkä
    • 71920 Pajujärvi
    • 71960 Lukkarila
    • 73100 Lapinlahti
    • 73110 Mäntylahti
    • 73120 Nerkoo
    • 73200 Varpaisjärvi
    • 73230 Syvärinpää
    • 73250 Korpijärvi
    • 74470 Paloinen
  • Leppävirta
    • 71460 Paukarlahti
    • 71470 Oravikoski
    • 78480 Timola
    • 79100 Leppävirta
    • 79130 Sorsakoski
    • 79140 Kotalahti
    • 79150 Konnuslahti
    • 79160 Saamaiskylä
    • 79180 Tuppurinmäki
    • 79190 Valkeamäki
    • 79230 Moninmäki
    • 79255 Kurjala
    • 79265 Puponmäki
    • 79330 Näädänmaa
    • 79350 Itä-Soisalo
    • 79410 Niinimäki
  • Maaninka
    • 71660 Leinolanlahti
    • 71670 Kurolanlahti
    • 71680 Pulkonkoski
    • 71690 Varpasmaa
    • 71720 Käärmelahti
    • 71730 Kinnulanlahti
    • 71740 Tavinsalmi
    • 71745 Haatala
    • 71750 Maaninka
    • 71760 Ahkionlahti
    • 71775 Tuovilanlahti
    • 72490 Saarinen
  • Pielavesi
    • 72400 Pielavesi
    • 72430 Pielavesi
    • 72510 Jokijärvi
    • 72530 Säviäntaipale
    • 72550 Säviä
    • 72570 Mäntylä
    • 72710 Vaaraslahti
    • 72740 Laukkala
    • 72810 Jylhänkylä
    • 72840 Saarela
  • Rautalampi
    • 77700 Rautalampi
    • 77770 Myhinpää
    • 77910 Vaajasalmi
    • 77930 Kerkonjoensuu
    • 77960 Pakarila
  • Rautavaara
    • 73850 Ala-Luosta
    • 73860 Pykälikkö
    • 73900 Rautavaara
    • 73970 Riitasalo
    • 73990 Kangaslahti
    • 75680 Ylä-Luosta
  • Siilinjärvi
  • Sonkajärvi
  • Suonenjoki
    • 77600 Suonenjoki
    • 77630 Lempyy
    • 77690 Suontee
    • 77800 Iisvesi
  • Tervo
    • 71640 Talluskylä
    • 72210 Tervo
    • 72220 Eliaksela
  • Tuusniemi
    • 71170 Laukka-Aho
    • 71200 Tuusniemi
    • 71210 Tuusjärvi
    • 71240 Paakkila
    • 71260 Juurikkamäki
    • 71280 Kosula
  • Varkaus
    • 78200 Varkaus 20
    • 78210 Varkaus 21
    • 78250 Varkaus 25
    • 78300 Varkaus 30
    • 78310 Varkaus 31
    • 78400 Varkaus 40
    • 78500 Varkaus 50
    • 78610 Varkaus 61
    • 78710 Varkaus 71
    • 78850 Varkaus 85
    • 78870 Varkaus 87
    • 78900 Varkaus 90
    • 79480 Kangaslampi
    • 79520 Viljolahti
  • Vesanto
    • 72300 Vesanto
    • 72310 Niinivesi
    • 72330 Tiitilänkylä
    • 72350 Pienola
    • 72360 Närhilä
    • 72380 Horontaipale
  • Vieremä
    • 74200 Vieremä
    • 74230 Salahmi
    • 74240 Marttisenjärvi
    • 74250 Nissilä
    • 74270 Kauppilanmäki

Pohjois-Karjala[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ilomantsi
    • 81350 Tokrajärvi
    • 81420 Tyrjänsaari
    • 81430 Kivilahti
    • 81450 Huhus
    • 81460 Käenkoski
    • 81470 Naarva
    • 82815 Marjovaara
    • 82820 Maukkula
    • 82830 Haukivaara
    • 82900 Ilomantsi
    • 82915 Sonkaja
    • 82960 Lehtovaara
    • 82967 Hattu
    • 82980 Möhkö
  • Joensuu
    • 80100 Joensuu 10
    • 80110 Joensuu 11
    • 80130 Joensuu 13
    • 80140 Joensuu 14
    • 80160 Joensuu 16
    • 80170 Joensuu 17
    • 80200 Joensuu 20
    • 80210 Joensuu 21
    • 80220 Joensuu 22
    • 80230 Joensuu 23
    • 80260 Joensuu 26
    • 80330 Reijola
    • 81200 Eno
    • 81210 Louhioja
    • 81260 Ahveninen
    • 81270 Paukkaja
    • 81280 Uimaharju
    • 81290 Ukkola
    • 81295 Haapalahti
    • 81320 Kuismavaara
    • 81330 Luhtapohja
    • 81360 Sarvinki
    • 81390 Revonkylä
    • 82110 Heinävaara
    • 82120 Keskijärvi
    • 82140 Kiihtelysvaara
    • 82160 Oskola
    • 82170 Uskali
    • 82180 Huhtilampi
    • 82200 Hammaslahti
    • 82210 Suhmura
    • 82220 Niittylahti
    • 82710 Kovero
    • 82730 Tuupovaara
    • 82750 Öllölä
    • 82760 Hoilola
    • 82840 Pirttiaho
    • 82850 Kinnasniemi
    • 82865 Kokinvaara
    • 82870 Luutalahti
    • 82880 Mannervaara
  • Juuka
    • 83870 Polvela
    • 83880 Kajoo
    • 83900 Juuka
    • 83910 Paalasmaa
    • 83915 Vihtasuo
    • 83940 Nunnanlahti
    • 83950 Ahmovaara
    • 83985 Tuopanjoki
  • Kitee
    • 58350 Villala
    • 59800 Kesälahti
    • 59810 Suurikylä
    • 59820 Purujärvi
    • 82380 Tolosenmäki
    • 82395 Haarajärvi
    • 82430 Puhos
    • 82460 Hummovaara
    • 82490 Heinoniemi
    • 82500 Kitee
    • 82510 Kiteenlahti
    • 82580 Juurikka
    • 82590 Närsäkkälä
  • Kontiolahti
    • 80510 Onttola
    • 80710 Lehmo
    • 80770 Kontiolahti as
    • 80780 Kontioniemi
    • 80790 Kontioranta
    • 80850 Paihola
    • 80910 Kulho
    • 81100 Kontiolahti
    • 81120 Katajaranta
    • 81160 Romppala
    • 81220 Jakokoski
    • 81230 Mönni
    • 81235 Lehtoi
  • Lieksa
    • 81560 Vuonisjärvi
    • 81570 Kelvä
    • 81590 Vuonislahti
    • 81650 Hattuvaara
    • 81660 Lehmikylä
    • 81700 Lieksa
    • 81720 Lieksa 2
    • 81750 Pankakoski
    • 81810 Jamali
    • 81820 Kylänlahti
    • 81850 Mätäsvaara
    • 81860 Viekijärvi
    • 81950 Pankajärvi
    • 81970 Jongunjoki
    • 83960 Koli
  • Liperi
    • 80400 Ylämylly
    • 83100 Liperi
    • 83130 Salokylä
    • 83140 Puromäki
    • 83150 Roukalahti
    • 83160 Tutjunniemi
    • 83320 Risti
    • 83330 Kaatamo
    • 83340 Kaarnalampi
    • 83400 Viinijärvi
    • 83430 Käsämä
    • 83450 Vaivio
    • 83460 Harinjärvi
    • 83480 Ahonkylä
  • Nurmes
    • 75500 Nurmes
    • 75530 Nurmes – Porokylä
    • 75650 Savikylä
    • 75680 Ylä-Luosta
    • 75890 Saramo
    • 75930 Petäiskylä
    • 75940 Mujejärvi
    • 75970 Kohtavaara
    • 75990 Höljäkkä
  • Outokumpu
    • 83500 Outokumpu
    • 83550 Kokonvaara
    • 83630 Kuusjärvi
    • 83660 Varislahti
  • Polvijärvi
    • 83700 Polvijärvi
    • 83720 Kuorevaara
    • 83750 Sotkuma
    • 83760 Sola
    • 83780 Horsmanaho
    • 83825 Kinahmo
    • 83830 Hukkala
    • 83835 Ruvaslahti
    • 83840 Saarivaara
    • 83855 Martonvaara
  • Rääkkylä
    • 82290 Nieminen
    • 82300 Rääkkylä
    • 82310 Oravisalo
    • 82335 Rasivaara
  • Tohmajärvi
  • Valtimo
    • 75700 Valtimo
    • 75710 Karhunpää
    • 75740 Pajukoski
    • 75770 Puukari
    • 75790 Rumo
    • 75840 Ylä-Valtimo

Pohjois-Pohjanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Alavieska
    • 85200 Alavieska
    • 85210 Kähtävä
    • 85230 Talus
  • Haapajärvi
    • 85710 Parkkila
    • 85730 Tulppo
    • 85800 Haapajärvi
    • 85820 Oksava
    • 85840 Kuona
  • Haapavesi
    • 86480 Karhukangas
    • 86550 Mieluskylä
    • 86600 Haapavesi
    • 86650 Kytökylä
    • 86680 Vatjusjärvi
    • 86690 Karsikas
  • Hailuoto
    • 90480 Hailuoto
  • Ii
    • 91100 Ii
    • 91110 Ii as
    • 91140 Olhava
    • 91150 Yli-Olhava
    • 95100 Kuivaniemi
    • 95110 Kuivaniemi kk
    • 95130 Hyryoja
    • 95160 Oijärvi
  • Kalajoki
  • Kempele
    • 90440 Kempele
    • 90450 Kempele 2
  • Kuusamo
    • 93600 Kuusamo
    • 93630 Kuoliovaara
    • 93680 Vasaraperä
    • 93730 Poussu
    • 93760 Murtovaara
    • 93780 Teeriranta
    • 93820 Aikkila
    • 93825 Rukatunturi
    • 93840 Patoniemi
    • 93850 Käylä
    • 93920 Määttälänvaara
    • 93940 Vuotunki
    • 93990 Kärpänkylä
    • 93999 Kuusamo
  • Kärsämäki
    • 86710 Kärsämäki
    • 86790 Venetpalo
  • Liminka
    • 91900 Liminka
    • 91910 Tupos
    • 91930 Ala-Temmes
  • Lumijoki
    • 91980 Lumijoki
  • Merijärvi
    • 86220 Merijärvi
    • 86230 Ylipää
    • 86240 Pyhänkoski
  • Muhos
    • 91410 Jokirinne
    • 91430 Leppiniemi
    • 91500 Muhos
    • 91510 Rova
    • 91560 Kylmälänkylä
  • Nivala
    • 85500 Nivala
    • 85540 Nivala
    • 85560 Ainastalo
    • 85580 Karvoskylä
    • 85620 Sarja
    • 85630 Sarjanahde
    • 85640 Maliskylä
    • 85660 Ruuskankylä
  • Oulainen
    • 86210 Petäjäskoski
    • 86300 Oulainen
    • 86350 Kilpua
    • 86510 Matkaniva
    • 86530 Annonen
  • Oulu
    • 90100 Oulu 10
    • 90120 Oulu 12
    • 90130 Oulu 13
    • 90140 Oulu 14
    • 90150 Oulu 15
    • 90220 Oulu 22
    • 90230 Oulu 23
    • 90240 Oulu 24
    • 90250 Oulu 25
    • 90310 Oulu 31 – Madekoski
    • 90400 Oulu 40
    • 90410 Oulu 41
    • 90420 Oulu 42
    • 90460 Oulunsalo
    • 90470 Varjakka
    • 90500 Oulu 50
    • 90510 Oulu 51
    • 90520 Oulu 52
    • 90530 Oulu 53
    • 90540 Oulu 54
    • 90550 Oulu 55
    • 90560 Oulu 56
    • 90570 Oulu 57
    • 90580 Oulu 58
    • 90590 Oulu 59
    • 90600 Oulu 60
    • 90620 Oulu 62
    • 90630 Oulu 63
    • 90650 Oulu 65
    • 90660 Oulu 66
    • 90670 Oulu 67
    • 90800 Oulu 80
    • 90810 Kiviniemi
    • 90820 Kello
    • 90830 Haukipudas
    • 90840 Haukipudas 2
    • 90850 Martinniemi
    • 90860 Halosenniemi
    • 90900 Kiiminki
    • 90910 Kontio
    • 90940 Jääli
    • 91200 Yli-Ii
    • 91210 Jakkukylä
    • 91240 Tannila
    • 91260 Pahkakoski
    • 91300 Ylikiiminki
    • 91310 Arkala
  • Pudasjärvi
    • 93100 Pudasjärvi
    • 93140 Kipinä
    • 93160 Hetejärvi
    • 93170 Pudasjärvi
    • 93180 Ikosenniemi
    • 93187 Ala-Siurua
    • 93190 Yli-Siurua
    • 93195 Kokkokylä
    • 93220 Livo
    • 93225 Pärjänsuo
    • 93240 Rytinki
    • 93250 Sarajärvi
    • 93270 Sotkajärvi
    • 93277 Iinattijärvi
    • 93280 Syöte
    • 93290 Pintamo
    • 93350 Jaurakkajärvi
    • 93390 Puhoskylä
  • Pyhäjoki
    • 86100 Pyhäjoki
    • 86110 Parhalahti
    • 86160 Pirttikoski
    • 86170 Yppäri
  • Pyhäjärvi
    • 86800 Pyhäsalmi
    • 86810 Pyhäjärvi
    • 86850 Hiidenniemi
    • 86870 Vesikoski
    • 86900 Pyhäkumpu
    • 86980 Väliaho
  • Pyhäntä
    • 92910 Tavastkenkä
    • 92920 Ahokylä
    • 92930 Pyhäntä
  • Raahe
    • 86360 Ilveskorpi
    • 86400 Vihanti
    • 86440 Lampinsaari
    • 86460 Alpua
    • 86470 Lumimetsä
    • 92100 Raahe
    • 92120 Raahe 2
    • 92130 Raahe 13
    • 92140 Pattijoki
    • 92150 Raahe
    • 92160 Saloinen
    • 92180 Lapaluoto
    • 92210 Arkkukari
    • 92220 Piehinki
    • 92230 Mattilanperä
    • 92240 Lasikangas
    • 92260 Kopsa
  • Reisjärvi
    • 85900 Reisjärvi
    • 85930 Kangaskylä
    • 85940 Räisälänmäki
    • 85980 Köyhänperä
  • Sievi
    • 85310 Sievi as
    • 85320 Markkula
    • 85340 Jyrinki
    • 85410 Sievi
    • 85430 Koivisto
    • 85450 Joenkylä
    • 85470 Kiiskilampi
  • Siikajoki
    • 92260 Kopsa (Latvalammentie, Saarelantie ja Kopsantie 290-428)
    • 92320 Siikajoki
    • 92330 Karinkanta
    • 92350 Revonlahti
    • 92400 Ruukki
    • 92430 Paavola
    • 92440 Saarikoski
    • 92450 Luohua
    • 92470 Tuomioja
  • Siikalatva
  • Taivalkoski
    • 93400 Taivalkoski
    • 93420 Jurmu
    • 93440 Loukusa
    • 93470 Inget
    • 93540 Tyrövaara
    • 93590 Vanhala
  • Tyrnävä
    • 91800 Tyrnävä
    • 91950 Temmes
  • Utajärvi
    • 91600 Utajärvi
    • 91620 Sanginkylä
    • 91630 Juorkuna
    • 91640 Särkijärvi
    • 91660 Ahmas
    • 91670 Rokua
  • Ylivieska
    • 84100 Ylivieska 10
    • 84460 Ylivieska 46 – Tuomiperä
    • 84540 Ylivieska 54 – Vähäkangas
    • 84650 Ylivieska 65 – Kantokylä
    • 84770 Ylivieska 77 – Isokoski
    • 84880 Ylivieska 88 – Raudaskylä

Kainuu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Hyrynsalmi
    • 89400 Hyrynsalmi
    • 89430 Hoikka
    • 89540 Moisiovaara
    • 89560 Karhuvaara
  • Kajaani
    • 87100 Kajaani 10
    • 87150 Kajaani 15
    • 87200 Kajaani 20
    • 87250 Kajaani 25
    • 87300 Kajaani 30
    • 87400 Kajaani 40
    • 87500 Kajaani 50
    • 87700 Kajaani 70
    • 87800 Kajaani 80
    • 87830 Nakertaja
    • 87850 Paltaniemi
    • 87900 Kajaani
    • 87910 Linnantaus
    • 87930 Salmijärvi
    • 87950 Kuluntalahti
    • 87970 Jormua
    • 88200 Otanmäki
    • 88270 Vuolijoki
  • Kuhmo
    • 88730 Ylä-Vieksi
    • 88740 Härmänkylä
    • 88760 Iivantiira
    • 88820 Katerma
    • 88900 Kuhmo
    • 88930 Lentiira
    • 88940 Kuumu
  • Paltamo
    • 88300 Paltamo
    • 88310 Melalahti
    • 88350 Kivesjärvi
    • 88380 Mieslahti
    • 88470 Kontiomäki
  • Puolanka
    • 89110 Törmänmäki
    • 89140 Kotila
    • 89200 Puolanka
    • 89210 Puokiovaara
    • 89320 Joukokylä
    • 89330 Suolijärvi
  • Ristijärvi
    • 88400 Ristijärvi
    • 88440 Jokikylä
    • 88460 Hiisijärvi
  • Sotkamo
  • Suomussalmi
    • 89440 Sakara
    • 89600 Suomussalmi
    • 89610 Jumaliskylä
    • 89640 Pesiökylä
    • 89660 Takalo
    • 89670 Näljänkä
    • 89680 Vaaranniva
    • 89730 Ahjola
    • 89740 Kianta
    • 89760 Piispajärvi
    • 89770 Peranka
    • 89780 Kaikkonen
    • 89800 Suomussalmi kk
    • 89830 Ala-Vuokki
    • 89840 Yli-Vuokki
    • 89920 Ruhtinansalmi
  • Vaala
    • 88340 Manamansalo
    • 91700 Vaala
    • 91710 Jylhämä
    • 91720 Oterma
    • 91730 Kankari
    • 91740 Jaalanka
    • 91750 Liminpuro
    • 91760 Säräisniemi
    • 91780 Neittävä
    • 91790 Nuojua
    • 92810 Pelsonsuo
    • 92830 Veneheitto

Lappi[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Enontekiö
    • 99400 Enontekiö
    • 99410 Vuontisjärvi
    • 99420 Peltovuoma
    • 99430 Nunnanen
    • 99440 Leppäjärvi
    • 99450 Palojoensuu
    • 99460 Kuttanen
    • 99470 Karesuvanto
    • 99490 Kilpisjärvi
  • Inari
  • Kemi
    • 94100 Kemi 10
    • 94200 Kemi 20
    • 94300 Kemi 30
    • 94600 Kemi 60
    • 94700 Kemi 70
    • 94720 Kemi 72
    • 94800 Kemi 80 – Veitsiluoto
    • 94830 Kemi 83 – Hepola
    • 94900 Kemi 90 – Ajos
  • Kemijärvi
    • 97590 Raajärvi
    • 97645 Juujärvi
    • 98100 Kemijärvi
    • 98120 Kemijärvi 2
    • 98230 Luusua
    • 98310 Kemijärvi
    • 98350 Tapionniemi
    • 98360 Vuostimo
    • 98400 Isokylä
    • 98420 Ryti-Lehtola
    • 98440 Kallaanvaara
    • 98450 Kostamo
    • 98710 Joutsijärvi
    • 98720 Suomulahti
  • Keminmaa
    • 94400 Keminmaa
    • 94450 Keminmaa
    • 94500 Lautiosaari
    • 95310 Liedakkala
    • 95315 Törmä
    • 95365 Maula
    • 95370 Itäkoski
  • Kittilä
    • 97470 Alakylä
    • 99100 Kittilä
    • 99110 Kaukonen
    • 99120 Kallo
    • 99130 Sirkka
    • 99140 Köngäs
    • 99150 Tepasto
    • 99160 Lompolo
    • 99170 Pulju
    • 99180 Rautusjärvi
    • 99190 Hanhimaa
    • 99195 Pokka
    • 99230 Jeesiöjärvi
    • 99240 Kuivasalmi
    • 99250 Kiistala
    • 99270 Hormakumpu
    • 99280 Tepsa
    • 99290 Kelontekemä
    • 99340 Raattama
  • Kolari
    • 95800 Sieppijärvi
    • 95830 Vaattojärvi
    • 95840 Venejärvenkylä
    • 95850 Ruokojärvi
    • 95860 Pasmajärvi
    • 95900 Kolari
    • 95920 Saaripudas
    • 95930 Äkäsjoensuu
    • 95970 Äkäslompolo
    • 95980 Ylläsjärvi
    • 95990 Kurtakko
    • 97430 Taapajärvi
  • Muonio
    • 95940 Tapojärvi
    • 95950 Kihlanki
    • 99300 Muonio
    • 99310 Yli-Muonio
    • 99320 Kätkäsuvanto
    • 99330 Pallastunturi
    • 99360 Kangosjärvi
  • Pelkosenniemi
    • 98500 Pelkosenniemi
    • 98510 Saunavaara
    • 98530 Pyhätunturi
    • 98550 Suvanto
    • 98560 Kairala
    • 98570 Aapajärvi
    • 98580 Luiro
  • Pello
    • 95640 Juoksenki
    • 95645 Turtola
    • 95700 Pello
    • 95710 Naamijoki
    • 95720 Jarhoinen
    • 95750 Orajärvi
    • 95760 Konttajärvi
    • 95770 Lankojärvi
    • 95780 Sirkkakoski
    • 95790 Lampsijärvi
    • 97330 Rattosjärvi
    • 97335 Ruuhivaara
  • Posio
    • 97810 Suorsa
    • 97815 Pernu
    • 97820 Perä-Posio
    • 97840 Lehtiniemi
    • 97850 Ristilä
    • 97870 Jumisko
    • 97880 Nolimo
    • 97890 Karjalaisenniemi
    • 97895 Mourujärvi
    • 97900 Posio
    • 97920 Suonnankylä
    • 97925 Tolva
    • 97940 Lohiranta
    • 97950 Säikkä
    • 97960 Kuloharju
    • 97965 Kynsilä
    • 97970 Sirniö
    • 97980 Anetjärvi
    • 98780 Maaninkavaara
  • Ranua
    • 97665 Pohjasperä
    • 97700 Ranua
    • 97715 Raiskio
    • 97720 Yli-Simo
    • 97760 Saariharju
    • 97765 Impiö
    • 97770 Petäjäjärvi
    • 97780 Kuukasjärvi
    • 97785 Kelankylä
  • Rovaniemi
    • 96100 Rovaniemi 10
    • 96190 Rovaniemi 19
    • 96200 Rovaniemi 20
    • 96300 Rovaniemi 30
    • 96320 Rovaniemi 32
    • 96400 Rovaniemi 40
    • 96440 Rovaniemi 44
    • 96460 Rovaniemi 46
    • 96500 Rovaniemi 50
    • 96600 Rovaniemi 60
    • 96700 Rovaniemi 70
    • 96800 Rovaniemi 80
    • 96900 Saarenkylä
    • 96910 Rovaniemi 91
    • 96930 Napapiiri Rovaniemi
    • 96960 Rovaniemi 96
    • 97110 Rautionsaari
    • 97130 Hirvas
    • 97140 Muurola
    • 97145 Totonvaara
    • 97160 Petäjäinen
    • 97170 Jaatila
    • 97220 Sinettä
    • 97240 Sonka
    • 97280 Tapio
    • 97290 Marraskoski
    • 97310 Patokoski
    • 97320 Marrasjärvi
    • 97340 Meltaus
    • 97420 Lohiniva
    • 97510 Vikajärvi
    • 97520 Nampa
    • 97530 Yli-Nampa
    • 97540 Tiainen
    • 97580 Misi
    • 97610 Oikarainen
    • 97615 Tennirova
    • 97620 Viiri
    • 97625 Vanttauskoski
    • 97630 Pekkala
    • 97635 Juuniemi
    • 97650 Juotas
    • 97655 Autti
    • 97670 Kivitaipale
    • 97675 Narkaus
    • 97680 Saari-Kämä
    • 97685 Siika-Kämä
    • 97690 Sulaoja
  • Salla
    • 98600 Kursu
    • 98620 Pahkakumpu
    • 98630 Ahvenselkä
    • 98660 Salmivaara
    • 98760 Hirvasvaara
    • 98770 Aholanvaara
    • 98790 Paloperä
    • 98900 Salla
    • 98920 Kelloselkä
    • 98930 Kotalankylä
    • 98950 Saija
    • 98960 Naruska
    • 98970 Onkamojärvi
    • 98980 Kallunki
    • 98995 Hautajärvi
  • Savukoski
    • 98800 Savukoski
    • 98810 Lunkkaus
    • 98820 Värriö
    • 98830 Martti
    • 98840 Ruuvaoja
    • 98850 Kuosku
    • 99640 Tanhua
  • Simo
    • 95200 Simo
    • 95210 Filpus
    • 95220 Simoniemi
    • 95225 Viantie
    • 95230 Maksniemi
    • 95255 Alaniemi
    • 95260 Tainionjoki
    • 95270 Ylikärppä
  • Sodankylä
    • 97370 Unarin-Luusua
    • 97380 Kukasranta
    • 97390 Kierinki
    • 99510 Raudanjoki
    • 99520 Seipäjärvi
    • 99530 Vuojärvi
    • 99540 Torvinen
    • 99550 Aska
    • 99555 Luosto
    • 99560 Orakylä
    • 99600 Sodankylä
    • 99610 Siurunmaa
    • 99620 Kelujärvi
    • 99645 Lokka
    • 99650 Sattanen
    • 99655 Sattasvaara
    • 99660 Kersilö
    • 99665 Moskuvaara
    • 99670 Petkula
    • 99690 Vuotso
    • 99695 Tankavaara
    • 99710 Vaalajärvi
    • 99720 Riipi
    • 99740 Syväjärvi
    • 99750 Sassali
    • 99760 Uimaniemi
    • 99770 Jeesiö
  • Tervola
    • 95300 Tervola
    • 95325 Paakkola
    • 95330 Tervola
    • 95340 Loue
    • 95350 Peura
    • 95355 Koivu
    • 95375 Yli-Paakkola
  • Tornio
    • 94430 Tornio – Kaakamo
    • 94460 Tornio
    • 95400 Tornio
    • 95410 Tornio – Kiviranta
    • 95420 Tornio
    • 95430 Tornio
    • 95440 Tornio – Kyläjoki
    • 95450 Tornio – Kokkokangas
    • 95460 Tornio
    • 95470 Tornio – Pirkkiö
    • 95490 Tornio – Röyttä
    • 95500 Tornio – Vojakkala
    • 95520 Tornio – Kukkola
    • 95530 Tornio – Karunki
    • 95540 Tornio – Korpikylä
    • 95560 Tornio – Aapajoki
    • 95590 Tornio – Arpela
  • Utsjoki
    • 99950 Karigasniemi
    • 99970 Nuvvus
    • 99980 Utsjoki
    • 99990 Nuorgam
  • Ylitornio
    • 95600 Ylitornio
    • 95610 Kainuunkylä
    • 95615 Pekanpää
    • 95620 Aavasaksa
    • 95630 Kuivakangas
    • 95635 Kaulinranta
    • 95655 Etelä-Portimojärvi
    • 95660 Kantomaanpää
    • 95670 Pessalompolo
    • 95675 Meltosjärvi
    • 95680 Lohijärvi
    • 95690 Mellakoski
    • 97250 Raanujärvi

Ahvenanmaa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Brändö
    • 22840 Lappo
    • 22910 Torsholma
    • 22920 Brändö
    • 22930 Fiskö
    • 22940 Åva
    • 22950 Jurmo
  • Eckerö
    • 22270 Eckerö
  • Finström
    • 22220 Emkarby
    • 22310 Pålsböle
    • 22330 Tjudö
    • 22410 Godby
  • Föglö
    • 22710 Föglö
  • Geta
    • 22340 Geta
    • 22240 Hammarland
  • Hammarland
    • 22340 Geta
    • 22240 Hammarland
  • Jomala
    • 22100 Mariehamn
    • 22110 Mariehamn
    • 22111 Mariehamn
    • 22120 Mariehamn
    • 22130 Gottby
    • 22140 Mariehamn
    • 22150 Jomala
    • 22160 Mariehamn
  • Kumlinge
    • 22810 Seglinge
    • 22820 Kumlinge
    • 22830 Enklinge
    • 22840 Lappo
  • Kökar
    • 22100 Mariehamn
    • 22730 Kökar
  • Lemland
    • 22100 Mariehamn
    • 22160 Mariehamn
    • 22610 Lemland
  • Lumparland
    • 22630 Lumparland
  • Maarianhamina
    • 22100 Mariehamn
    • 22101 Mariehamn
    • 22103 Mariehamn
  • Saltvik
    • 22320 Ödkarby
    • 22330 Tjudö
    • 22410 Godby
    • 22430 Saltvik
  • Sottunga
    • 22100 Mariehamn
    • 22720 Sottunga
  • Sund
    • 22520 Kastelholm
    • 22530 Sund
  • Vårdö
    • 22550 Vårdö
    • 22630 Lumparland

Joulupukin postinumero[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]