Luettelo Suomen peruskouluista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on epätäydellinen luettelo Suomen peruskouluista. Luettelon lähteenä on käytetty Opetushallituksen ylläpitämiltä sivuilta löytyviä luetteloita ala-asteista[1] ja yläasteista[2] sekä kuntien omia kotisivuja. Luettelosta kuitenkin puuttuu useita peruskouluja. Syksyllä 2007 Suomessa oli 3 263 peruskoulua.[3]

Vuosina 2006–2012 lakkautettiin 601 peruskoulua ja lukiota.[4]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Westendinpuiston koulu, Espoo
  • Wähä-Heikkilän koulu, Turku
  • Wäinö Aaltosen koulu, Turku

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


Å[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


Ä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

Ö[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. http://www.edu.fi/koulut/peruskoulut1-6.html
  2. http://www.edu.fi/koulut/peruskoulut7-9.html
  3. http://www.mtv3.fi/uutiset/txt/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2007/11/582075
  4. Lakkautetut peruskoulut ja lukiot 2006 - 2012, Tilastokeskus, Google.docs
  5. http://www.peda.net/veraja/lohja/metsola

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]