Luettelo Suomen ministereistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Suomen valtioneuvostossa toimineista ministereistä. Ministereitä on ollut yhteensä 578.

Taulukossa sinertävällä taustavärillä on korostettu nykyisen hallituksen ministerit (tilanne 21.10.2014).

Sija
 
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
87.
88.
89.
90.
91.
92.
93.
94.
95.
96.
97.
98.
99.
100.
101.
102.
103.
104.
105.
106.
107.
108.
109.
110.
111.
112.
113.
114.
115.
116.
117.
118.
119.
120.
121.
122.
123.
124.
125.
126.
127.
128.
129.
130.
131.
132.
133.
134.
135.
136.
137.
138.
139.
140.
141.
142.
143.
144.
145.
146.
147.
148.
149.
150.
151.
152.
153.
154.
155.
156.
157.
158.
159.
160.
161.
162.
163.
164.
165.
166.
167.
168.
169.
170.
171.
172.
173.
174.
175.
176.
177.
178.
179.
180.
181.
182.
183.
184.
185.
186.
187.
188.
189.
190.
191.
192.
193.
194.
195.
196.
197.
198.
199.
200.
201.
202.
203.
204.
205.
206.
207.
208.
209.
210.
211.
212.
213.
214.
215.
216.
217.
218.
219.
220.
221.
222.
223.
224.
225.
226.
227.
228.
229.
230.
231.
232.
233.
234.
235.
236.
237.
238.
239.
240.
241.
242.
243.
244.
245.
246.
247.
248.
249.
250.
251.
252.
253.
254.
255.
256.
257.
258.
259.
260.
261.
262.
263.
264.
265.
266.
267.
268.
269.
270.
271.
272.
273.
274.
275.
276.
277.
278.
279.
280.
281.
282.
283.
284.
285.
286.
287.
288.
289.
290.
291.
292.
293.
294.
295.
296.
297.
298.
299.
300.
301.
302.
303.
304.
305.
306.
307.
308.
309.
310.
311.
312.
313.
314.
315.
316.
317.
318.
319.
320.
321.
322.
323.
324.
325.
326.
327.
328.
329.
330.
331.
332.
333.
334.
335.
336.
337.
338.
339.
340.
341.
342.
343.
344.
345.
346.
347.
348.
349.
350.
351.
352.
353.
354.
355.
356.
357.
358.
359.
360.
361.
362.
363.
364.
365.
366.
367.
368.
369.
370.
371.
372.
373.
374.
375.
376.
377.
378.
379.
380.
381.
382.
383.
384.
385.
386.
387.
388.
389.
390.
391.
392.
393.
394.
395.
396.
397.
398.
399.
400.
401.
402.
403.
404.
405.
406.
407.
408.
409.
410.
411.
412.
413.
414.
415.
416.
417.
418.
419.
420.
421.
422.
423.
424.
425.
426.
427.
428.
429.
430.
431.
432.
433.
434.
435.
436.
437.
438.
439.
440.
441.
442.
443.
444.
445.
446.
447.
448.
449.
450.
451.
452.
453.
454.
455.
456.
457.
458.
459.
460.
461.
462.
463.
464.
465.
466.
467.
468.
469.
470.
471.
472.
473.
474.
475.
476.
477.
478.
479.
480.
481.
482.
483.
484.
485.
486.
487.
488.
489.
490.
491.
492.
493.
494.
495.
496.
497.
498.
499.
500.
501.
502.
503.
504.
505.
506.
507.
508.
509.
510.
511.
512.
513.
514.
515.
516.
517.
518.
519.
520.
521.
522.
523.
524.
525.
526.
527.
528.
529.
530.
531.
532.
533.
534.
535.
536.
537.
538.
539.
540.
541.
542.
543.
544.
545.
546.
547.
548.
549.
550.
551.
552.
553.
554.
555.
556.
557.
558.
559.
560.
561.
562.
563.
564.
565.
566.
567.
568.
569.
570.
571.
572.
573.
574.
575.
576.
577.
578.
Nimi Puolue Päivät
ministerinä
Arvo Aalto SKDL 1406
Aleksi Aaltonen SDP 877
Matti Ahde SDP 1897
Arvi Ahmavaara Kokoomus 300
Aukusti Aho Amm. 581
Esko Aho Keskusta 1449
Kaarlo Pekka Ahtiala Amm. 171
Julius Ailio SDP 370
Paavo Aitio SKDL 1089
Pirjo Ala-Kapee SDP 334
Ele Alenius SKDL 1449
Arja Alho SDP 911
Santeri Alkio Keskusta 334
Carl Göran Aminoff RKP 229
Ivar Aminoff Amm. 82
Claes Andersson Vasemmistoliitto 1241
Vilho Annala IKL 791
Eero Antikainen Amm. 126
Toivo Antila Keskusta 914
Inkeri Anttila Amm. 171
Sirkka-Liisa Anttila Keskusta 1526
Juhani Arajärvi Suomalainen puolue 366
Paavo Arhinmäki Vasemmistoliitto 1018
Väinö Arola Keskusta 660
Ilmari Auer Keskusta 305
Jalo Aura SDP 775
Teuvo Aura Edistyspuolue, Amm. 927
Matti Aura Amm. 648
Matti Aura Kokoomus 654
Jouni Backman SDP 1786
Karl Emil Berg Amm. 214
Arne Berner Liberaalinen Kansanpuolue 828
Eva Biaudet RKP 730
Edvard Björkenheim Amm., Keskusta (Maalaisliitto) 400
Gustav Björkstrand RKP 1456
Uuno Brander Edistyspuolue 380
Tuija Brax Vihreä liitto 1526
Reino Breilin SDP 127
Kaj Bärlund SDP 1458
Emil Einar Böök Amm. 135
Aimo Kaarlo Cajander Amm., Edistyspuolue 1534
Jalmar Castrén Nuorsuomalainen puolue, Amm. 604
Arthur Castrén Nuorsuomalainen puolue 366
Kaarlo Castrén Edistyspuolue 262
Urho Castrén Kokoomus 406
Mikko Collan (Karl Johan Mikael) Edistyspuolue 475
Tarja Cronberg Vihreä liitto 800
Kaarina Dromberg Kokoomus 317
Leo Ehrnrooth RKP 775
Karl-Erik Ekholm Amm. 284
Östen Elfving Amm. 301
Kaarle Ellilä Keskusta (Maalaisliitto) 947
Carl Enckell Amm. 2502
Jan-Erik Enestam RKP 4382
Rafael Erich Kokoomus 391
Eeli Erkkilä Keskusta (Maalaisliitto) 1488
Eero Erkko Nuorsuomalainen puolue 475
Eljas Erkko Edistyspuolue 411
Katri-Helena Eskelinen Keskusta 1473
Yrjö Johannes Eskelä Amm. 301
Margit Eskman SDP 202
Kusti Eskola Keskusta (Maalaisliitto) 457
Karl-August Fagerholm SDP 3474
Tarja Filatov SDP 2611
Mauno Forsman SDP 442
Ahti Fredriksson SDP 195
Alexander Frey RKP 215
Ragnar Furuhjelm RKP 129
Åke Gartz Amm. 1048
Kristian Gestrin RKP 2309
Hjalmar Granfelt RKP 286
Ragnar Granvik RKP 229
Ernst Gråsten Amm. 166
Jukka Gustafsson SDP 703
Maria Guzenina-Richardson SDP 703
Kalervo Haapasalo SDP 472
Tuula Haatainen SDP 1464
Pekka Haavisto Vihreä liitto 1834
Heikki Haavisto Keskusta 640
Antti Hackzell Amm. 1439
Carl Haglund RKP 839
Eero Hahl Keskusta (Maalaisliitto) 900
Väinö Hakkila SDP 370
Jaakko Hallama Amm. 270
Tarja Halonen SDP 3238
Antti Hannikainen Keskusta (Maalaisliitto) 823
Uuno Hannula Keskusta (Maalaisliitto) 1112
Arno Hannus Amm. 270
Leo Happonen SDP 195
Satu Hassi Vihreä liitto 1143
Erkki Haukipuro Keskusta 331
Arvo Hautala SKDL 93
Heidi Hautala Vihreä liitto 849
Pekka Heikkinen Keskusta (Maalaisliitto) 2739
Kaarlo Heinonen SDP 370
Olli-Pekka Heinonen Kokoomus 2885
Eero Heinäluoma SDP 574
Lennart Heljas Keskusta (Maalaisliitto) 1410
Veikko Helle SDP 928
Arvo Helminen Amm. 489
Heimo Helminen Edistyspuolue 420
Johan Helo SDP, SKDL 777
Kalevi Hemilä Amm. 2487
Anna-Maja Henriksson RKP 1218
Weio Henriksson Amm. 484
Päiviö Hetemäki Kokoomus, amm. 489
Lauri Hietanen Amm. 281
Kaarlo Hillilä Keskusta (Maalaisliitto) 596
Onni Hiltunen SDP 2433
Teemu Hiltunen Amm. 63
Alexander Leonard Hjelmman Kokoomus 348
Kauko Hjerppe SKDL 305
Pentti Holappa SDP 195
Harri Holkeri Kokoomus 1458
Anne Holmlund Kokoomus 1526
Rudolf Holsti Edistyspuolue 1890
Carl-Olaf Homén RKP 256
Toivo Horelli Kokoomus 662
Armi Hosia Suomen Kansanpuolue 615
Heikki Hosia Keskusta (Maalaisliitto) 1187
Sulo Hostila SDP 195
Susanna Huovinen SDP 1090
Väinö Hupli SDP 370
Ilmari Hustich Amm. 274
Terttu Huttu-Juntunen Vasemmistoliitto 1464
Oiva Huttunen Amm. 180
Jorma Huuhtanen Keskusta 1085
Eemil Huunonen SDP 1137
Erkki Huurtamo Kokoomus, amm. 794
Eemil Hynninen Keskusta (Maalaisliitto) 1485
Paavo Hynninen Amm. 274
Liisa Hyssälä Keskusta 2595
Jyri Häkämies Kokoomus 2039
Kari Häkämies Kokoomus 1277
Tuulikki Hämäläinen SDP 422
Onni Hämäläinen Amm. 148
Olavi Hänninen SKDL 213
Leo Häppölä Keskusta (Maalaisliitto) 914
Erkki Härmä SDP 1185
Sven Högström RKP 926
Gustaf Idman Amm. 276
Gustaf Ignatius Kokoomus 348
Lauri Ihalainen SDP 1218
Veikko Ihamuotila Amm. 171
Toivo Ikonen Keskusta (Maalaisliitto) 1105
Lauri Ingman Kokoomus, amm. 1424
Tytti Isohookana-Asunmaa Keskusta 1449
Rieti Itkonen SDP 121
Jaakko Itälä Liberaalinen Kansanpuolue 923
Ville Itälä Kokoomus 959
Einari Jaakkola Keskusta (Maalaisliitto) 914
Liisa Jaakonsaari SDP 1464
Bruno Jalander Amm. 1049
Toivo Janhonen Keskusta (Maalaisliitto) 157
Matti Janhunen SKDL 1200
Jan-Magnus Jansson RKP 638
Emil Jatkola Edistyspuolue 216
Mikko Jokela Keskusta 442
Vilkku Joukahainen Keskusta (Maalaisliitto) 1517
Kauko Juhantalo Keskusta 466
Antti Junes Keskusta (Maalaisliitto) 323
Tuure Junnila Kokoomus 170
Aulis Junttila Amm. 170
Mauno Jussila Keskusta (Maalaisliitto), Keskusta 1534
Kalle Jutila Keskusta (Maalaisliitto), amm. 2241
Artturi Jämsén Keskusta 318
Jussi Järventaus Kokoomus 399
Kyösti Järvinen Kokoomus, amm. 1221
Anneli Jäätteenmäki Keskusta 417
Nestor Kaasalainen Keskusta 1138
Väinö Kaasalainen Keskusta (Maalaisliitto) 209
Henrik Kahelin Edistyspuolue 169
Lauri Kaijalainen Keskusta (Maalaisliitto) 857
Elieser Kaila Keskusta (Maalaisliitto) 323
Osmo Kaipainen SDP 195
Kurt Kaira Amm. 149
Esa Kaitila Suomen Kansanpuolue 980
Jouko Kajanoja SKDL 652
Kaarlo Kajatsalo Suomen Kansanpuolue 138
Meeri Kalavainen SDP 472
Yrjö Kallinen SDP 857
Kyösti Kallio Keskusta (Maalaisliitto) 2527
Varma Kallio SDP 101
Viljami Kalliokoski Keskusta (Maalaisliitto) 2382
Antti Kalliomäki SDP 2928
Ilkka Kanerva Kokoomus 3258
Orvokki Kangas Keskusta 229
Toimi Kankaanniemi Kristillisdemokraatit (SKL) 1160
Heikki Kannisto Edistyspuolue, Suomen Kansanpuolue 477
Siivo Kantala Keskusta (Maalaisliitto) 246
Eetu Karjalainen SDP 219
Ahti Karjalainen Keskusta (Maalaisliitto), amm., Keskusta 5772
Seija Karkinen SDP 1109
Tanja Karpela (Saarela) Keskusta 1464
Reino Karpola Keskusta 432
Osmo P. Karttunen Kokoomus 610
Irma Karvikko Suomen Kansanpuolue 269
Paavo Kastari Amm. 274
Anna-Liisa Kasurinen SDP 1458
Jyrki Katainen Kokoomus 2624
Kalle Kauppi Edistyspuolue 781
Matti Kekkonen Keskusta 197
Urho Kekkonen Keskusta (Maalaisliitto) 3640
J. W. Keto SDP 243
Ilmari Killinen Edistyspuolue 1163
Edvard Kilpeläinen Kokoomus 349
Eino Kilpi SDP, SKDL 1200
Urho Kiukas Amm. 149
Krista Kiuru SDP 1218
Lauri Kivekäs Amm. 274
Toivo Mikael Kivimäki Edistyspuolue 2266
Mari Kiviniemi Keskusta 1709
Kalevi Kivistö SKDL 2362
Kauno Kleemola Keskusta (Maalaisliitto) 2934
Johannes Koikkalainen SDP 1001
Juho Koivisto Keskusta (Maalaisliitto) 2446
Mauno Koivisto SDP 2540
Paavo Koivunen SKDL 666
Gunnar Korhonen Amm. 181
Keijo Korhonen Keskusta 229
Martti Korhonen Vasemmistoliitto 1464
Juha Korkeaoja Keskusta 1464
Verner Korsbäck RKP 615
Arvo Korsimo Keskusta (Maalaisliitto) 914
Erik Koskenmaa Amm. 1391
Heikki Koski Amm. 171
Onni Koski TPSL 554
Jari Koskinen Kokoomus 1421
Johannes Koskinen SDP 2354
Niilo Kosola Kokoomus 138
Väinö Kotilainen Amm. 503
Anton Kotonen Amm. 59
Antti Kukkonen Keskusta (Maalaisliitto) 2737
Magnus Kull Amm. 270
Henrik Kullberg RKP 18
Erkki Kuokkanen Kokoomus 261
Eino Akseli Kuusi Amm. 166
Pekka Kuusi SDP 218
Hertta Kuusinen SKDL 65
Reino Kuuskoski Amm. 296
Eeva Kuuskoski Keskusta 1821
Merja Kyllönen Vasemmistoliitto 1018
Harras Kyttä Liberaalinen Kansanpuolue, amm. 225
Urho Kähönen Keskusta (Maalaisliitto) 61
Valto Käkelä SDP 628
Seppo Kääriäinen Keskusta 2017
Mikko Laaksonen SDP 189
Jalo Lahdensuo Keskusta (Maalaisliitto) 1663
Olavi Lahtela Keskusta (Maalaisliitto) 48
Marja Lahti Keskusta 623
Alli Lahtinen Amm. 352
Jermu Laine SDP 2459
Aleksander Lampén Kokoomus 276
Magnus Lavonius Edistyspuolue 391
Kalle Lehmus Amm. 149
Reino Ragnar Lehto Amm. 270
Sakari T. Lehto Amm. 293
Paula Lehtomäki Keskusta 2613
Oskari Lehtonen Kokoomus 1596
Pauli Lehtosalo Amm., Keskusta (Maalaisliitto) 1313
Yrjö Leino SKDL 1283
Kaarlo Leinonen Amm. 270
Tyyne Leivo-Larsson SDP, amm. 1842
Matti Lepistö SDP, amm. 1495
Juhani Leppälä Keskusta (Maalaisliitto) 323
Urpo Leppänen SMP 1456
Väinö Leskinen SDP, amm. 2195
Niilo Liakka Keskusta (Maalaisliitto) 1027
Erkki Liikanen SDP 1036
Keijo Liinamaa Amm. 352
Frans Oskar Lilius Amm. 577
Valdemar Liljeström SDP, TPSL, amm. 434
Olavi Lindblom SDP 138
Seppo Lindblom SDP 1651
Lars Lindeman SDP 666
Suvi Lindén Kokoomus 2674
Erkki Lindfors Amm. 118
Bertel Lindh RKP 37
Edwin Linkomies Kokoomus 523
Eemil Linna Edistyspuolue 1632
Heimo Linna Keskusta 987
Tuula Linnainmaa Kokoomus 720
Jussi Linnamo SDP 1119
Arvo Linturi Amm. 323
Paavo Lipponen SDP 2927
Kalle Lohi Keskusta (Maalaisliitto) 1051
Jouko Loikkanen Keskusta 229
Yrjö Loimaranta Amm. 301
Matti Louekoski Amm., SDP 2782
Oskari Wilho Louhivuori Suomalainen puolue 215
Leena Luhtanen SDP 1464
Sinikka Luja-Penttilä SDP 1001
Johannes Lundson Edistyspuolue 201
Mikko Luopajärvi Keskusta (Maalaisliitto) 264
Matti Luttinen SDP 1456
Eemil Luukka Keskusta (Maalaisliitto) 2362
Viljo Luukka Amm. 132
K. J. Lång Amm. 118
Erkki Makkonen Edistyspuolue 420
Torsten Malinen Amm. 372
Pekka Malinen Suomen Kansanpuolue 151
Aino Malkamäki TPSL 89
Hugo Malmberg RKP 76
Lauri Malmberg Amm. 305
Albin Manner Keskusta (Maalaisliitto) 261
Arvo Manner Amm. 221
Hannes Manninen Keskusta 1464
Niilo A. Mannio Edistyspuolue 238
Oskari Mantere Edistyspuolue 2193
Olavi Martikainen Keskusta 742
Ilmari Martola Amm. 58
Olavi J. Mattila Amm. 1077
Sigurd Mattsson Keskusta (Maalaisliitto) 1007
Nils Meinander RKP 476
Ingvar S. Melin RKP 305
Veli Merikoski Suomen Kansanpuolue 615
Olavi Merimaa Amm. 270
Mauri Miettinen Kokoomus 481
Martti Miettunen Keskusta (Maalaisliitto), Keskusta 4316
Matti Miikki Keskusta (Maalaisliitto) 659
Yrjö Murto SKDL 1200
Lauri Murtomaa Keskusta (Maalaisliitto) 659
Eero Mäkinen Amm. 111
Sinikka Mönkäre SDP 3817
Vilho Nenonen Amm. 156
Valde Nevalainen SDP 1207
Juho-Eino Niemi Keskusta (Maalaisliitto) 365
Aarno Niini Amm. 270
Sauli Niinistö Kokoomus 2927
Ville Niinistö Vihreä liitto 1218
Paavo Nikula Liberaalinen Kansanpuolue 451
Martti Niskala Amm. 333
Esko Niskanen SDP 1013
Juho Niukkanen Keskusta (Maalaisliitto) 3929
Torsten Nordström RKP 37
Ole Norrback RKP 4369
Jaakko Numminen Amm. 63
Aarne Nuorvala Amm. 174
Ilmo Nurmela Amm. 126
Onni Närvänen TPSL 554
Lennart Oesch Amm. 12
Reino Oittinen SDP, amm., SDP 2341
Olof Ojala Amm. 270
Arvi Oksala Amm. 1550
Esko Ollila Keskusta 896
Petteri Orpo Kokoomus 120
Nils Osara Amm. 523
Ilmo Paananen Amm. 171
Juho Kusti Paasikivi Suomalainen puolue, amm. 781
Rafael Paasio SDP 1246
Pertti Paasio SDP 815
Matti Paasivuori SDP 370
Paul Paavela SDP 1047
Herman Paavilainen Amm. 312
Pekka Paavola SDP 195
Erkki Paavolainen Kokoomus 232
Atte Pakkanen Keskusta (Maalaisliitto) 237
Axel Palmgren RKP 940
Hjalmar Gabriel Paloheimo Suomalainen puolue 185
Olli Paloheimo Kokoomus 45
Eino Palovesi Keskusta (Maalaisliitto) 839
Eemil Partanen Keskusta 773
Eero Yrjö Pehkonen Keskusta (Maalaisliitto) 655
Ahti Pekkala Keskusta 2443
Eino Pekkala SKDL 945
Mauno Pekkala SDP, SKDL 2625
Pentti Pekkarinen Keskusta 869
Mauri Pekkarinen Keskusta 4438
Onni Peltonen SDP 1983
Pekka Pennanen Kokoomus 123
Arvo Pentti Keskusta (Maalaisliitto), Keskusta, amm. 1419
Maija Perho Kokoomus 1464
Hans Perttula Amm. 149
Helena Pesola Kokoomus 977
Mikko Pesälä Keskusta 367
Sirpa Pietikäinen Kokoomus 1449
Veikko Pihlajamäki Keskusta 1456
Juho Pilppula Keskusta (Maalaisliitto) 158
Kyllikki Pohjala Kokoomus 615
Lauri Pohjala Kokoomus 130
Toivo T. Pohjala Kokoomus 1458
Santeri Pohjanpalo Edistyspuolue 214
Hannele Pokka Keskusta 1101
Lauri Posti Amm. 171
Hjalmar Procopé RKP, amm. 1863
Matti Puhakka SDP 2913
Yrjö Puhakka Amm. 1719
Yrjö Pulkkinen Kokoomus 580
Erkki Pullinen Edistyspuolue 851
Ulla Puolanne Kokoomus 1458
Martti Pura Keskusta 1083
Olavi Puro SDP 233
Jussi Raatikainen SDP 597
August Raatikainen Keskusta (Maalaisliitto) 261
Kaisa Raatikainen SDP 881
Kari Rajamäki SDP 1464
August Ramsay RKP 121
Henrik Ramsay RKP 1015
Jukka Rangell Edistyspuolue 791
Eero Rantala SDP 1047
Viljo Rantala SDP 659
Paavo Rantanen Amm. 70
Jarmo Rantanen SDP 1458
Maija Rask SDP 1464
Eino Raunio SDP 865
Albin Ewald Rautavaara Amm. 641
Elisabeth Rehn RKP 1664
Juha Rehula Keskusta 395
Oskari Reinikainen SDP 303
Tyko Reinikka Keskusta (Maalaisliitto) 1410
Esko Rekola Amm. 2728
Hugo Relander Amm. 2043
Heikki Gabriel Renvall Nuorsuomalainen puolue 366
Lauri Riikonen Keskusta (Maalaisliitto) 198
Antti Rinne SDP 138
Paula Risikko Kokoomus 2743
Heikki Ritavuori Edistyspuolue 526
Reino Rossi Amm. 118
Pirjo Rusanen Kokoomus 1348
Niilo Ryhtä Keskusta (Maalaisliitto), Keskusta 1398
Risto Ryti Edistyspuolue 1236
Arvo Rytkönen Amm. 171
Hannes Ryömä SDP 910
Päivi Räsänen KD 1218
Laura Räty Kokoomus 120
Tahvo Rönkkö Keskusta (Maalaisliitto) 274
Kerttu Saalasti Keskusta (Maalaisliitto) 688
Eino Armas Saari Suomen Kansanpuolue 441
Olavi Saarinen TPSL 554
Veikko Saarto SKDL 1997
Gunnar Sahlstein Kokoomus 303
Pietari Salmenoja SDP 73
Arvo Salminen Kokoomus 170
Toivo Salmio SDP 315
Arvo Salo SDP 127
Tuure Salo Liberaalinen Kansanpuolue 292
Pertti Salolainen Kokoomus 2906
Olavi Salonen SDP 884
Toivo Saloranta Keskusta 197
Väinö Salovaara SDP 2808
Samuli Sario Suomalainen puolue 34
Vihtori Sarjala Keskusta (Maalaisliitto) 1374
Sari Sarkomaa Kokoomus 611
Bruno Sarlin Edistyspuolue 282
Kimmo Sasi Kokoomus 1554
Jussi Saukkonen Kokoomus 623
Juhani Saukkonen Keskusta 442
Veikko Savela Keskusta (Maalaisliitto) 615
Viktor Henrik Schvindt Amm. 54
Eric Johan Serlachius RKP 1097
Ralph Erik Serlachius Amm. 170
Emil Nestor Setälä Nuorsuomalainen Puolue, Kokoomus 989
Suvi-Anne Siimes Vasemmistoliitto 1687
Miina Sillanpää SDP 370
Vieno Simonen Keskusta (Maalaisliitto) 1939
Aarre Simonen SDP, TPSL 3057
Anni Sinnemäki Vihreä liitto 727
Jouko Skinnari SDP 554
Emil Skog SDP 2621
Evert Skogström Amm. 301
Mikael Soininen Edistyspuolue 475
Osmo Soininvaara Vihreä liitto 736
Axel Solitander Amm. 261
Niilo Solja Kokoomus 349
Elias Sopanen Edistyspuolue 29
Kaarle Sorkio Amm. 623
Kalevi Sorsa SDP 4793
Pär Stenbäck RKP 1442
Otto Stenroth Nuorsuomalainen puolue 185
Julius Stjernvall RKP 142
Aarno Strömmer Amm. 171
Alexander Stubb Kokoomus 2392
V. J. Sukselainen Keskusta (Maalaisliitto) 2601
Aku Sumu SDP, amm. 261
Ulf Sundqvist SDP 1874
Juho Sunila Keskusta (Maalaisliitto) 2061
Samuli Suomela Amm. 388
Ilkka Suominen Kokoomus 1458
Kaarina Suonio SDP 1563
Leo Suonpää SKDL 666
Tauno Suontausta SDP 597
Sulo Suorttanen Keskusta 1449
Reinhold Svento SDP, SKDL 1261
Pehr Evind Svinhufvud Nuorsuomalainen puolue, Kokoomus 412
Johan Otto Söderhjelm RKP, amm. 1620
Karl Söderholm RKP 629
Jacob Söderman SDP 161
Anneli Taina Kokoomus 1565
Vappu Taipale SDP 884
Uuno Takki SDP 2857
Onni Talas Nuorsuomalainen puolue 366
Carl Olof Tallgren RKP 472
Raimo Tammilehto Amm. 120
Väinö Tanner SDP 2756
Pekka Tarjanne Liberaalinen Kansanpuolue 1013
Christoffer Taxell RKP 4037
Grels Teir RKP, amm. 1697
Juho Tenhiälä Suomen Kansanpuolue 623
Penna Tervo SDP 1568
Vilhelm Aleksander Thesleff Amm. 185
Astrid Thors RKP 1526
Johannes Tiainen SDP 1338
Anna-Liisa Tiekso SKDL 1039
Kimmo Tiilikainen Keskusta 197
Paavo Tiilikainen SDP 305
Kustaa Tiitu Keskusta (Maalaisliitto) 370
Esa Timonen Keskusta, amm. 1436
Lenita Toivakka Kokoomus 120
Irma Toivanen Liberaalinen Kansanpuolue 533
Onni Toivonen SDP 597
Antti Tulenheimo Kokoomus 418
Erkki Tuominen SKDL 255
Heikki Tuominen Amm. 1571
Sakari Tuomioja Edistyspuolue, amm., Vapaamielisten liitto 1154
Erkki Tuomioja SDP 4145
Pekka Tuomisto Keskusta 363
Eino Tuomivaara Keskusta (Maalaisliitto) 261
Jouko Tyyri Amm. 118
Pirkko Työläjärvi SDP 2047
Taisto Tähkämaa Keskusta 2183
Tapani Tölli Keskusta 366
Ralf Törngren RKP 4246
Jorma Uitto Amm. 289
Riitta Uosukainen Kokoomus 1023
Olli J. Uoti TPSL 89
Jutta Urpilainen SDP 1081
Eino Uusitalo Keskusta 2125
Väinö Valve Amm. 138
Matti Vanhanen Keskusta 2624
Jan Vapaavuori Kokoomus 2231
Teuvo Varjas Amm. 171
Unto Varjonen SDP 232
Jonathan Vartiovaara Kokoomus 391
Anu Vehviläinen Keskusta 1526
Veikko Vennamo Keskusta (Maalaisliitto) 501
Pekka Vennamo SMP 2340
Juho Vennola Edistyspuolue 1587
Vihtori Vesterinen Keskusta (Maalaisliitto) 2632
Paavo Aleksanteri Viding Keskusta (Maalaisliitto) 857
Iiro Viinanen Kokoomus 1744
Martti Viitanen SDP 748
Pia Viitanen SDP 516
Jari Vilén Kokoomus 469
Taavi Vilhula Keskusta (Maalaisliitto) 1164
Kustaa Vilkuna Amm. 126
Henna Virkkunen Kokoomus 2014
Paavo Virkkunen Kokoomus 261
Johannes Virolainen Keskusta (Maalaisliitto), Keskusta 6169
Viljo Virtanen SDP 650
Raimo Vistbacka SMP 332
Väinö Voionmaa SDP 1000
Ernst von Born RKP 1316
Rainer von Fieandt Amm. 339
Albert von Hellens Edistyspuolue 795
Carl Voss-Schrader Amm. 121
Antero Väyrynen SDP 896
Paavo Väyrynen Keskusta 5997
Vilho Väyrynen SDP 451
Marjatta Väänänen Keskusta 1684
Jarmo Wahlström SKDL 316
Rudolf Waldén Amm. 1973
Stefan Wallin RKP 2013
Heikki Waris Amm. 149
Björn Westerlund RKP 26
Seppo Westerlund Liberaalinen Kansanpuolue 229
Nils Westermarck RKP, amm. 202
Ulla-Maj Wideroos RKP 1464
Toivo Wiherheimo Kokoomus 1546
Rolf Witting RKP 2509
Kaarlo Wuokoski Edistyspuolue 321
Wäinö Wuolijoki SDP 338
Bernhard Wuolle Kokoomus 142
Eero Wuori SDP 374
Toivo Yläjärvi Keskusta 1456
Aarno Yrjö-Koskinen Kokoomus 635
Otto Åkesson Keskusta (Maalaisliitto) 403
Lasse Äikäs Keskusta 1001
Hugo Österman Amm. 255

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Ministerit kautta aikojen (Kaikki ministerit ministeripäivien mukaan) Ministeritietojärjestelmä, valtioneuvoston viestintäyksikkö.. Helsinki: Valtioneuvosto.