Luettelo Portugalin kaupungeista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Portugalissa sijaitsevista kaupungeista.

Vaakuna Kaupunki Kaupungiksi
ABT.png Abrantes 14. kesäkuuta, 1916
Agualva-Cacem.png Agualva-Cacém 12. heinäkuuta, 2001
AGD1.png Águeda 14. elokuuta, 1985
ABF1.png Albufeira 23. elokuuta, 1986
ASL1.png Alcácer do Sal 12. heinäkuuta, 1997
ACB1.png Alcobaça 30. elokuuta, 1995
ALM1.png Almada 16. kesäkuuta, 1973
Coats of arms of None.svg Almeirim 16. elokuuta, 1991
VFX-alverca1.png Alverca do Ribatejo 9. elokuuta, 1990
Cidade da Amadora.png Amadora 17. syyskuuta, 1979
AMT1.png Amarante 14. elokuuta, 1985
SXL-amora.png Amora 2. heinäkuuta, 1993
AND.png Anadia 9. joulukuuta, 2004
Angra do Heroísmo, Azores, Portugal (brasões).png Angra do Heroísmo 21. elokuuta, 1534
AVR.png Aveiro 11. huhtikuuta, 1759
BCL.png Barcelos 6. syyskuuta, 1928
BRR1.png Barreiro 28. kesäkuuta, 1984
BJA.png Beja 10. huhtikuuta, 1521
BRG.png Braga ikimuistoisista ajoista
BGC.png Bragança 20. helmikuuta, 1464
CLD.png Caldas da Rainha 26. elokuuta, 1927
CMT1.png Câmara de Lobos 2. elokuuta, 1996
Coats of arms of None.svg Caniço 9. kesäkuuta, 2005
CNT1.png Cantanhede 16. elokuuta, 1991
CTX1.png Cartaxo 30. elokuuta, 1995
CTB.png Castelo Branco 20. maaliskuuta, 1771
CHV.png Chaves 18. maaliskuuta, 1929
CBR.png Coimbra ikimuistoisista ajoista
Coats of arms of None.svg Costa da Caparica 9. joulukuuta, 2004
CVL.png Covilhã 20. lokakuuta, 1870
ELV.png Elvas 3. huhtikuuta, 1513
ENT1.png Entroncamento 16. elokuuta, 1991
Coats of arms of None.svg Ermesinde 10. elokuuta, 1990
Coats of arms of None.svg Esmoriz 2. heinäkuuta, 1993
ESP1.png Espinho 16. kesäkuuta, 1973
EPS1.png Esposende 2. heinäkuuta, 1993
ETR.png Estarreja 9. joulukuuta, 2004
ETZ.png Estremoz 31. elokuuta, 1926
EVR.png Évora ikimuistoisista ajoista
FAF1.png Fafe 23. elokuuta, 1986
FAR.png Faro 7. syyskuuta, 1540
VNO-fatima.png Fátima 12. heinäkuuta, 1997
FLG1.png Felgueiras 10. elokuuta, 1990
FIG.png Figueira da Foz 20. syyskuuta, 1882
Coats of arms of None.svg Fiães 12. heinäkuuta, 2001
Coats of arms of None.svg Freamunde 12. heinäkuuta, 2001
FNC.png Funchal 21. elokuuta, 1508
FND1.png Fundão 19. huhtikuuta, 1988
Coats of arms of None.svg Gafanha da Nazaré 21. heinäkuuta, 2001
Coats of arms of None.svg Gandra 26. elokuuta, 2003
GDM1.png Gondomar 16. elokuuta, 1991
GVA1.png Gouveia 1. helmikuuta, 1988
GRD.png Guarda 27. marraskuuta, 1199
GMR.png Guimarães 23. kesäkuuta, 1853
HRT.png Horta 4. heinäkuuta, 1833
ILH1.png Ílhavo 9. elokuuta, 1990
LGA1.png Lagoa 12. heinäkuuta, 2001
LGS.png Lagos 27. tammikuuta, 1573
LMG.png Lamego ikimuistoisista ajoista
LRA.png Leiria 13. kesäkuuta, 1545
LSB.png Lissabon ikimuistoisista ajoista
Coats of arms of None.svg Lixa 30. elokuuta, 1995
LLE1.png Loulé 1. helmikuuta, 1988
LRS.png Loures 9. elokuuta, 1990
Coats of arms of None.svg Lourosa 12. heinäkuuta, 2001
MCD1.png Macedo de Cavaleiros 24. kesäkuuta, 1999
MCH1.png Machico 2. elokuuta, 1996
MAI1.png Maia 23. elokuuta, 1986
MGL1.png Mangualde 12. heinäkuuta, 2001
MCN2.png Marco de Canaveses 2. heinäkuuta, 1993
MGR1.png Marinha Grande 19. huhtikuuta, 1988
MTS1.png Matosinhos 28. kesäkuuta, 1984
MLD.png Mealhada 26. elokuuta, 2003
MDA-mêda.JPG Mêda 9. joulukuuta, 2004
MDR.png Miranda do Douro
(Miranda l Douro)
10. heinäkuuta, 1545
MDL1.png Mirandela 28. kesäkuuta, 1984
MMN1.png Montemor-o-Novo 18. huhtikuuta, 1988
MTJ.png Montijo 14. elokuuta, 1985
MRA1.png Moura 1. helmikuuta, 1988
ODV-odivelas.png Odivelas 10. elokuuta, 1990
OLH2.png Olhão 14. elokuuta, 1985
OAZ.png Oliveira de Azeméis 16. toukokuuta, 1984
OBR1.png Oliveira do Bairro 26. elokuuta, 2003
OHP1.png Oliveira do Hospital 2. heinäkuuta, 1993
VNO1.png Ourém 16. elokuuta, 1991
OVR.png Ovar 28. kesäkuuta, 1984
PFR1.png Paços de Ferreira 2. heinäkuuta, 1993
PRD1.png Paredes 16. elokuuta, 1991
PNF.png Penafiel 3. maaliskuuta, 1770
PNI1.png Peniche 1. helmikuuta, 1988
PRG.png Peso da Régua 14. elokuuta, 1985
PNH.png Pinhel 25. elokuuta, 1770
PBL1.png Pombal 16. elokuuta, 1991
PDL.png Ponta Delgada 2. huhtikuuta, 1546
PSR.png Ponte de Sor 14. elokuuta, 1985
PTG.png Portalegre 23. toukokuuta, 1550
PTM.png Portimão 11. joulukuuta, 1924
PRT.png Porto ikimuistoisista ajoista
VFX-povoasiria1.png Póvoa de Santa Iria 24. kesäkuuta, 1999
PVZ2.png Póvoa de Varzim 16. kesäkuuta, 1973
VPV1.png Praia da Vitória 20. kesäkuuta, 1981
LLE-quarteira1.png Quarteira 24. kesäkuuta, 1999
SNT-queluz.png Queluz 24. heinäkuuta, 1997
Coats of arms of None.svg Rebordosa 26. elokuuta, 2003
RMZ.png Reguengos de Monsaraz 9. joulukuuta, 2004
RGR1.png Ribeira Grande 29. kesäkuuta, 1981
RMR1.png Rio Maior 14. elokuuta, 1985
Coats of arms of None.svg Rio Tinto 30. elokuuta, 1995
SBG.png Sabugal 9. joulukuuta, 2004
LRS-sacavem.png Sacavém 4. kesäkuuta, 1997
SCD1.png Santa Comba Dão 24. kesäkuuta, 1999
SCR1.png Santa Cruz 2. elokuuta, 1996
VFR1.png Santa Maria da Feira 14. elokuuta, 1985
STN1.png Santana 1. tammikuuta, 2001
STR.png Santarém 24. joulukuuta, 1868
STC1.png Santiago do Cacém 16. elokuuta, 1991
STS1.png Santo Tirso 14. elokuuta, 1985
SJM.png São João da Madeira 28. kesäkuuta, 1984
MTS-smamedeinfesta1.png São Mamede de Infesta 12. heinäkuuta, 2001
Coats of arms of None.svg São Salvador de Lordelo 26. elokuuta, 2003
SEI1.png Seia 23. elokuuta, 1986
SXL1.png Seixal 2. heinäkuuta, 1993
SRP.png Serpa 26. elokuuta, 2003
STB.png Setúbal 19. huhtikuuta, 1860
SLV.png Silves ikimuistoisista ajoista
SNS1.png Sines 12. heinäkuuta, 1997
TRC.png Tarouca 9. joulukuuta, 2004
TVR.png Tavira 16. maaliskuuta, 1520
TMR.png Tomar 12. helmikuuta, 1844
TND1.png Tondela 1. helmikuuta, 1988
TNV1.png Torres Novas 14. elokuuta, 1985
TVD1.png Torres Vedras 3. helmikuuta, 1979
TCS.png Trancoso 9. joulukuuta, 2004
TRF.png Trofa 2. heinäkuuta, 1993
Coats of arms of None.svg Valbom 9. joulukuuta, 2004
VAC1.png Vale de Cambra 2. heinäkuuta, 1993
VLG1.png Valongo 10. elokuuta, 1990
VPC1.png Valpaços 24. kesäkuuta, 1999
VND1.png Vendas Novas 2. heinäkuuta, 1993
VCT.png Viana do Castelo 20. tammikuuta, 1848
PST1.png Vila Baleira
(Porto Santo)
2. elokuuta, 1996
VCD1.png Vila do Conde 1. helmikuuta, 1988
VFX1.png Vila Franca de Xira 28. kesäkuuta, 1984
VNF1.png Vila Nova de Famalicão 14. elokuuta, 1985
VLF1.png Vila Nova de Foz Côa 12. heinäkuuta, 1997
VNG1.png Vila Nova de Gaia 28. kesäkuuta, 1984
STC-sandre.png Vila Nova de Santo André 26. elokuuta, 2003
VRL.png Vila Real 20. heinäkuuta, 1925
VRS1.png Vila Real de Santo António 19. huhtikuuta, 1988
VIS.png Viseu ikimuistoisista ajoista
VIZ.png Vizela 1. syyskuuta, 1998