Luettelo Nintendo DS -peleistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on Luettelo Nintendo DS -konsolin peleistä.

Suomenkieliset pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nintendo DS:lle on julkaistu pelejä, joissa käyttökieleksi voi valita suomen kielen. Pelin alkaessa ruutuun tulee valikko, josta käyttökieli valitaan, tai kielivalinta tehdään Asetuksissa ("Settings" tai "Options" > "Language"). Suomenkielisiä pelejä ovat:

Pelin nimi Julkaisija Julkaisuvuosi Ikäsuositus Pelityyppi Pelaajia (max.)
Peter Jackson's King Kong Ubisoft 2006 12+ Toimintaseikkailu 1
Garfield 2 The Game Factory 2006 3+ Tasohyppely 1
Open Season Ubisoft 2006 3+ Tasohyppely 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Cars Disney Interactive 2007 3+ Ajopeli 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Garfield's Nightmare The Game Factory 2007 7+ Toiminta 1
Mr. Bean Blast 2008 3+ 3D Tasohyppely 1
Postimies Pate[1] (eng. Postman Pat) Blast 2008 3+ Minipelikokoelma 1
Jetix Puzzle Buzzle Blast 2008 3+ Pulmapeli 1
The Water Horse: Legend of the Deep Blast 2008 3+ Toiminta -
Littlest Pet Shop: Puutarha EA 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Littlest Pet Shop: Talvi EA 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Littlest Pet Shop: Viidakko EA 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Casper: Scare School Classroom Capers (suom. Casper: Pelottelukoulu - Kepposia luokassa) Blast 2008 3+ Toiminta -
My Dress-Up Oxygen Interactive 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
My Make-Up Oxygen Interactive 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
My Secret Diary Oxygen Interactive 2008 3+ Virtuaalielämä 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Dora the Explorer: Dora Saves the Mermaids 2K Play 2008 3+ Seikkailu 1
Drawn to Life: SpongeBob SquarePants Edition THQ 2008 3+ Seikkailu 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Lock's Quest THQ 2008 7+ Seikkailu 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
My Horse And Me 2[2] Atari 2008 3+ Virtuaalielämä 1
Afrikan Eläinsairaala[3] (eng. My Animal Centre In Africa) PAN Vision Games 2008 3+ Virtuaalielämä 1
Leikkiessä oppii: Jussi Jäno - Seikkailu Ilmapallolassa[4] Nordic Softsales 2008 3+ Opetus 1
Emma at the Farm (suom. Emma maatilalla) Nobilis 2008 3+ Seikkailu 1
All Star Cheerleader THQ 2008 3+ Urheilullinen 3 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Zoo Quest: Puzzle Fun! JoWood Productions 2009 3+ Pulmapeli 1
Rock Revolution[5] Konami 2009 12+ Musiikki 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Bob The Builder: Festival Of Fun Blast 2009 3+ Toiminta 1
Muumit ja salaperäiset huudot[6] Nordic Softsales 2009 3+ Seikkailu 1
Sea Park Tycoon Foreign Media Games 2009 3+ Virtuaalielämä 1
Angel Cat Sugar ja Myrskykuningas[7] PAN Vision Games 2009 3+ Seikkailu 1
Minä rakastan hevosia (I love Horses)[8] Nordic Softsales 2009 3+ Virtuaalielämä 1
Scribblenauts[9] Warner Bros. Interactive Entertainment 2009 12 Pulmapeli 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Littlest Pet Shop: Beach Friends[10] EA 2009 3+ Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Littlest Pet Shop: City Friends[11] EA 2009 3+ Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Littlest Pet Shop: Country Friends[12] EA 2009 3+ Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Josefiina Alkupolku Matematiikka: Sumua Lukukylän yllä[13] Krea Medie 2009 3+ Opetus 1
Josefiina Alkupolku Seikkailumaa: Unelmien peili Krea Medie 2009 3+ Seikkailu 1
Hugo: Peikkometsän taika Krea Medie 2009 3 Seikkailu 1
Cooking Mama 3 505 Games 2009 3 Simulaatio 4 (tarvitaan vain yksi pelikasetti)
Muumit ja suuri syysjuhla[14] Nordic Softsales 2010 3 Seikkailu 1
Josefiina Alkupolku Englannin kieli: Mysteeri Lontoossa[15] Krea Medie 2010 3 Opetus 1
Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Blue Team [16] EA 2010 3 Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Pink Team[17] EA 2010 3 Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Purple Team[18] EA 2010 3 Virtuaalielämä 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Toy Story 3 Disney Interactive Studios 2010 3 Toiminta 2 (vaatii kaksi DS-kasettia)
Miffyn maailma[19] PAN Vision Games 2010 3 Opetus 2 (tarvitaan vain yksi pelikasetti)
Itse ilkimys: Kätyrikaaos! (Despicable Me: The Game - Minion Mayhem) D3 Publisher 2010 3 Toiminta 1
Super Scribblenauts[20] Warner Bros. Interactive Entertainment 2010 12 Pulmapeli 1
Jussi Jänö - Leiki ja Opi: Matematiikka 4-8v Tehtävä leijonakukkien luona[21] Nordic Softsales 2011 3 Opetus 1
Junior Brain Trainer[22] GSP 2011 3 Älypeli 1
Cars 2 [23] Disney Interactive 2011 3 Ajopeli 4 (osaan toiminnoista tarvitaan vain yksi pelikasetti)
Minä rakastan koiria! Söpöt koiranpennut[24] Nordic Softsales 2011 3 Virtuaalielämä 1
Peppi Pitkätossu[25] PAN Vision Games 2012 3 Seikkailu 4 (vaatii DS-kasetin jokaiselle pelaajalle)
Monster High: Skultimate Roller Maze[26] Little Orbit 2012 3 Toiminta 1
Disney Planes (suom. Lentsikat)[27] Disney Interactive 2013 3 Ajopeli 1

Kaikki pelit[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nimi Kehittäjä Julkaisija Julkaistu seuraavilla alueilla
07 Commando: Steel Disaster[28] Mana Computer Software Lexicon Entertainment
8Ball Allstars[29] Oxygen Games Oxygen Games Ei vielä julkaistu
Advance Wars: Days of Ruin[30] Intelligent Systems Nintendo Australian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Advance Wars: Dual Strike[31] Intelligent Systems Nintendo Australian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Age of Empires: The Age of Kings[32] Backbone Entertainment Majesco Games
Euroopan unionin lippu THQ
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Alex Rider: Stormbreaker[33] Altron THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Anaka[34] Tantalus Ei vielä julkaistu
Animal Crossing: Wild World[35] Nintendo Nintendo AUS EU JPN UK USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Yhdysvaltain lippu
Animaniacs: Lights, Camera, Action![36] Ignition Entertainment Ignition Entertainment EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Anno 1701: Dawn of Discovery[37][38] Sunflowers Interactive Sunflowers Interactive EU CANEuroopan unionin lippu Kanadan lippu
Apathy: Narugami Gakuen Toshi Densetsu Tantei Kyoku[39] DEL ARC System Works JPNJapanin lippu
Apollo Justice: Ace Attorney[40] Capcom Capcom JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Arcade Classics Volume 1[41] Play It! Play It! EUEuroopan unionin lippu
Are You Smarter Than a 5th Grader?[42] Awe Productions THQ USYhdysvaltain lippu
Arthur and the Invisibles[43] Etranges Libellule
Neko Entertainment
Atari AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
ASH: Archaic Sealed Heat[44] Mistwalker Nintendo JPNJapanin lippu
Asphalt Urban GT[45] Gameloft Ubisoft AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Asphalt: Urban GT 2[46] Virtuous
Game Source
Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Atsumare! Power Pro Kun no DS Koushien[47] Konami Konami JPNJapanin lippu
ATV: Quad Frenzy[48] Skyworks Majesco Games
Euroopan unionin lippu THQ
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Avatar: The Last Airbender[49] THQ THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Avatar: The Burning Earth[50] THQ THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Barnyard Blast: Swine of the Night[51] Sanuk Games Destination Software, Inc. EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Bartender DS[52] EA EA Japanin lippu
Battles of Prince of Persia[53] Ubisoft Montreal Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Beetle Junior SnapDragon Games DTP Entertainment EUEuroopan unionin lippu
Big Brain Academy[54] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Blades of Thunder II[55] CokeM Interactive Summitsoft Entertainment USYhdysvaltain lippu
Bleach: The Blade of Fate[56] Treasure Sega JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem[57] Treasure Sega JPNJapanin lippu
Bleach: The 3rd Phantom[58] Sega Sega Ei vielä julkaistu
Blue Dragon Plus Artoon Ei vielä julkaistu
Bloobs Karts[59] Nibris Ei vielä julkaistu
Bomberman[60] Hudson Soft Ubisoft
Japanin lippu Hudson
Australian lippu Konami
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Bomberman Land Touch![61] Hudson Soft Hudson Soft
Yhdysvaltain lippu Atlus
Australian lippu Red Ant Enterprises
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
Etelä-Korean lippu Nintendo
AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Bomberman Story DS[62] Hudson Soft Hudson Soft JPNJapanin lippu
Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day!
Brain Training: How Old is Your Brain?[63]
Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Brain Age 2: More Training in Minutes a Day! Nintendo Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Bratz: Forever Diamondz[64] Barking Lizards THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Break 'Em All[65] Warashi D3 Publisher EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Brothers in Arms DS
Brothers in Arms: War Stories[66]
Gearbox Software
Gameloft
Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Bubble Bobble Revolution[67] Taito Taito
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
Yhdysvaltain lippu Codemasters
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Burnout Legends[68] Visual Impact Electronic Arts EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Bust-A-Move DS[69] Happy Happening Majesco Games
Japanin lippu Taito
Euroopan unionin lippu 505 Games
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Cake Mania[70] Digital Embryo Majesco Games Yhdysvaltain lippu
Call of Duty 4: Modern Warfare n-space Activision EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Card Game 9[71] Taito Taito JPNJapanin lippu
Cars[72] Helixe THQ EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Cartoon Network Racing[73] DC Studios The Game Factory EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Castlevania: Dawn of Sorrow[74] Konami Konami EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Castlevania: Portrait of Ruin[75] Konami Konami AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Chicken Attack SnapDragon Games DTP Entertainment EUEuroopan unionin lippu
Catz[76] MTO Ubisoft AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Catz 2[77] MTO Ubisoft AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Cerulean Dreams[78] Celishpere Interactive Celisphere Interactive Ei vielä julkaistu
Chameleon: To Dye For![79] UFO Interactive UFO Interactive EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Charlotte's Web[80] Sega Sega AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Chibi-Robo!: Park Patrol[81] Skip Ltd. Nintendo JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Children of Mana[82] Nex Entertainment Nintendo
Japanin lippu Square Enix
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Chousouju Mecha MG[83] Sandlot Nintendo JPNJapanin lippu
Chou-Gekijou-Han Keroro Gunsou Enshuu Dayo! Zenin Shuugou[84] Bandai Bandai JPNJapanin lippu
The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe[85] Griptonite Games Buena Vista Games
Japanin lippu D3 Publisher
Euroopan unionin lippu Disney Interactive
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Chronos Twin[86] EnjoyUp Lexicon Entertainment
Oxygen Games
EUEuroopan unionin lippu
Clubhouse Games
42 All-Time Classics[87]
Agenda Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Cocoto Kart Racer[88] Neko Entertainment Big Ben Interactive
Japanin lippu Kemco
EU JPNEuroopan unionin lippu Japanin lippu
Code Geass[89] Namco Bandai Nintendo Ei vielä julkaistu
Code Lyoko[90] The Game Factory The Game Factory AUS USAustralian lippu Yhdysvaltain lippu
Contact[91] Grasshopper Manufacture Rising Star Games
Japanin lippu Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Atlus
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Contra 4 WayForward Technologies Konami USYhdysvaltain lippu
Cooking Mama[92] Taito Taito
Yhdysvaltain lippu Majesco Games
Euroopan unionin lippu 505 Games
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Cooking Mama 2: Dinner with Friends[93] Office Create Majesco JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Crash, Boom, Bang![94] Dimps Corporation Sierra Entertainment
Japanin lippu VU Games
Australian lippu Vivendi Games
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Crayola Treasure Adventures Crave Entertainment Nintendo USYhdysvaltain lippu
Crazy Pig[95] Mindscape AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu
Crosswords DS Nintendo Nintendo USYhdysvaltain lippu
Custom Robo Arena[96] Noise Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
D.Gray-Man: Kami no Shitotachi[97] Konami Konami Japanin lippu
Daigasso! Band-Brothers[98] Nintendo Nintendo Japanin lippu
Danny Phantom: Urban Jungle[99] THQ THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Dark Reflections[100] Celisphere Celisphere Ei vielä julkaistu
Dawn of Heroes[101] Wicked Studios Ei vielä julkaistu
Days of Memories[102] SNK Playmore SNK Playmore JPNJapanin lippu
Dawn of War: Squad Command Relic Entertainment Relic Entertainment Ei vielä julkaistu
Deal or No Deal[103] Global Star Software Destination Software USYhdysvaltain lippu
Deal or No Deal (Saksankielinen versio)[104] Mindscape EU JPN US UKFlag of Germany
Deal or No Deal (Britannian versio)[105] Mindscape EU JPN US UKYhdistyneen kuningaskunnan lippu
Death Note: Kira Game[106] Konami Konami
Death Jr. and the Science Fair of Doom[107] Foundation 9 Konami USYhdysvaltain lippu
Deep Labyrinth[108] Interactive Brains Atlus
Euroopan unionin lippu 505 Games
Australian lippu 505 Games
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Densetsu no Starfi 4[109] TOSE Nintendo JPNJapanin lippu
Dementium: The Ward[110] Renegade Kid Gamecock USYhdysvaltain lippu
Devilish[111] Starfish Starfish
Euroopan unionin lippu 505 Games
Yhdysvaltain lippu UFO Interactive
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dick McCormack and the Abnormally Large Heads[112] TOSE At Gun Point Ei vielä julkaistu
Diddy Kong Racing DS[113] Rare Ltd. Nintendo AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Dig Dug: Digging Strike[114] Namco Namco
Euroopan unionin lippu Atari
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Digimon World DS[115] Namco Bandai Games Namco Bandai Games America
Japanin lippu Bandai
JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Digimon Story: Sunburst/Moonlight/Digimon World Dawn/Dusk[116] Namco Bandai Games Namco Bandai Games JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dino Master[117] Creative Office Majesco Games
Japanin lippu Taito
Australian lippu Eidos Interactive
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Disciples II DS[118] Strategy First Strategy First Ei vielä julkaistu
Dinosaur Master[119] Sega Nintendo Ei vielä julkaistu
Disney's American Dragon: Jake Long, Attack of the Dark Dragon[120] WayForward Buena Vista Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's Chicken Little: Ace in Action[121] Disney Interactive Buena Vista Games
Japanin lippu Disney Interactive
Australian lippu Disney Interactive
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's Herbie Rescue Rally[122] Buena Vista Disney Interactive Studios AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's Kim Possible: Global Gemini[123] A2M Disney Interactive Studios
Euroopan unionin lippu Buena Vista Games
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's Kim Possible: Kimmunicator[124] Artificial Mind Buena Vista Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's Meet the Robinsons[125] Disney Interactive Studios Disney Interactive Studios AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Disney's The Little Mermaid: Ariel's Undersea Adventure[126] Gorilla Systems Disney Vista Games
Japanin lippu Disney Interactive Studios
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
DK Jungle Climber[127] Paon Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dogz[128] MTO Ubisoft
Australian lippu MTO
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Dokidoki Majo Saiban[129] SNK Playmore SNK Playmore JPNJapanin lippu
Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu[130] Bec Namco Bandai Games
Yhdysvaltain lippu Atari
Australian lippu Atari
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dragon Ball Z: Supersonic Warriors 2[131] Banpresto Atari
Japanin lippu Bandai
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dragon Booster[132] KCE Hawaii Konami EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Dragon Quest IV[133] ArtePiazza Square Enix JPNJapanin lippu
Dragon Quest V[133] ArtePiazza Square Enix Ei vielä julkaistu
Dragon Quest VI[133] ArtePiazza Square Enix Ei vielä julkaistu
Dragon Quest IX Hoshizora no Mamoribito[134] Level 5 Square Enix Ei vielä julkaistu
Dragon Quest Heroes: Rocket Slime[135] TOSE/Square Enix Square Enix JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Dragon Quest Monsters: Joker[136] Square Enix Square Enix JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Drawn to Life[137] 5th Cell THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
DS Easy Dictionary[138] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Dungeon Explorer: Warriors of Ancient Arts[139] Hudson Soft Nintendo Released February 29, 2008
Dust & Shadows[140] Neko Entertainment Neko Entertainment EUEuroopan unionin lippu
Dynasty Warriors DS[141] Koei Koei EU JPN USAEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Electroplankton[142] Nintendo Nintendo Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Element Monster Hudson Soft Hudson Soft Ei vielä julkaistu
Elf Bowling 1 & 2[143] Ignition Entertainment Ignition Entertainment USYhdysvaltain lippu
Elvenland SnapDragon Games INTENIUM EUEuroopan unionin lippu
Elite Beat Agents[144] iNiS Nintendo AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
El Tigre (video game)[145] THQ THQ Ei vielä julkaistu
Eragon[146] Vivendi Games Vivendi Games AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Etrian Odyssey[147] Atlus Atlus JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Essential Sudoku DS Essential Games D3 Publisher EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Exit Taito Ubisoft Ei vielä julkaistu
Far East of Eden II: Manji Maru[148] Suzak
RED
Hudson Soft Japanin lippu
Fashion Designer: Style Icon[149] Creative Pattern 505 Games EUEuroopan unionin lippu
Feel the Magic: XY/XX[150] Sonic Team Sega
Australian lippu Sega EU
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
FIFA 06[151] Electronic Arts Electronic Arts EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
FIFA 07[152] EA Sports EA Sports AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
FIFA Street 2[153] EA Canada EA Sports Big EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
FIFA 08[154] EA Sports EA Sports EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Final Fantasy III[155] Matrix Software Square Enix
Australian lippu Ubisoft
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Final Fantasy IV Matrix Software Square Enix JPNJapanin lippu
Final Fantasy XII Revenant Wings[156] Square Enix Square Enix JPN USJapanin lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates[157] Square Enix Nintendo JPNJapanin lippu
Final Fantasy Fables: Chocobo Tales[158] Square Enix Square Enix AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Final Fantasy Tactics A2: Grimoire of the Rift[159] Square Enix Square Enix JPNJapanin lippu
Finding Nemo: Escape to the Big Blue[160] Altron THQ
Japanin lippu Sega
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Fire Emblem: Dragon of Darkness and Sword of Light[161] Intelligent Systems Nintendo Ei vielä julkaistu
Fish Tycoon[162] Majesco Entertainment Majesco Entertainment EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Flipper Critters[163] Zen Studios Conspiracy Entertainment
Yhdysvaltain lippu Ignition Entertainment
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Flushed Away[164] Art D3 Publisher EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Ford Racing 3[165] Visual Impact Destination Software
Euroopan unionin lippu Zoo Digital Publishing
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Fossil League Dino Tournament Challenge[166] MTO D3 Publisher
Japanin lippu MTO
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Foster's Home for Imaginary Friends: Imagination Invaders[167] Sensory Sweep Midway Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Franklin's Great Adventures[168] Neko Entertainment The Game Factory EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Freedom Wings[169] Taito Taito
Yhdysvaltain lippu Natsume
Euroopan unionin lippu Zoo Digital Publishing
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Freshly-Picked Tingle's Rosy Rupeeland[170] Vanpool Nintendo JPNJapanin lippu Euroopan unionin lippu
Frogger: Helmet Chaos[171] KCE Hawaii Konami EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Front Mission 1st[172] Square Enix Square Enix JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Front Mission 2089: Border of Madness[173]. Square Enix Nintendo Ei vielä julkaistu
Super Fruitfall[174] System 3 Codemasters EUEuroopan unionin lippu
Fruits Mura no Doubutsu Tachi 2[175] TDK Core TDK Core JPNJapanin lippu
Fullmetal Alchemist: Dual Sympathy[176] Bandai Destineer
Japanin lippu Bandai
AUS JPN USAustralian lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Fushigi no Dungeon[177] ChunSoft Sega JPNJapanin lippu
Futari wa Precure Max Heart: Danzen! DS de Precure Chikara o Awasete Dai Battle[178] Bandai Bandai JPNJapanin lippu
Game & Watch Collection[179] Nintendo Nintendo Japanin lippu
Game Center CX: Arino no Chousenjou[180] Namco Bandai Namco Bandai JPNJapanin lippu
Garfield 2
Garfield: A Tale of Two Kitties[181]
Two Tribes The Game Factory EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Gintama DS Banji Okudai Soudou[182] Bandai Namco Games Bandai Namco Games JPNJapanin lippu
Gintama Gintoki vs Hijikata[183] Banpresto Banpresto JPNJapanin lippu
GoldenEye: Rogue Agent[184] EA Tiburon EA Games EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Golden Nugget Casino DS[185] SkyRiver Studios Majesco Games USYhdysvaltain lippu
GoPets: Vacation Island[186] 1st Playable Productions Konami USYhdysvaltain lippu
Greg Hastings' Tournament Paintball Max'd[187] Nightlight Studios Activision Value USYhdysvaltain lippu
GT-DS Racing[188] MTO MTO Ei vielä julkaistu
Guilty Gear Dust Strikers[189] Arc System Works Majesco Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Guitar Hero DS Neversoft Activision Announced
Gunpey DS[190] Q Entertainment Namco Bandai Games AUS JPN USAustralian lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Gyakuten Saiban 5[191] Capcom Capcom Ei vielä julkaistu
Hannah Montana[192] Buena Vista Games Buena Vista Games Yhdysvaltain lippu
Hannah Montana: Music Jam Buena Vista Games Buena Vista Games USYhdysvaltain lippu
Happy Feet[193] Midway Midway
Yhdysvaltain lippu Warner Bros.
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Harobots Action![194] Sunrise Interactive Sunrise Interactive JPNJapanin lippu
Harry Potter and the Goblet of Fire[195] Electronic Arts Electronic Arts
Warner Bros.
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Harry Potter and the Order of the Phoenix[196] Electronic Arts Electronic Arts
Warner Bros.
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Harvest Moon: Island of Happiness[197] Marvelous Interactive Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Natsume
JPNJapanin lippu
Harvest Moon DS[198] Marvelous Interactive Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Natsume
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Harvest Moon DS Cute[199] Natsume Natsume JPNJapanin lippu
Heroes of Mana[200] Brownie Brown Square Enix JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Hi Hi Puffy AmiYumi: The Genie and the Amp[201] D3 Publisher D3 Publisher EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
High School Musical: Makin' the Cut! Artificial Mind and Movement Buena Vista Games EUEuroopan unionin lippu
Hippatte! Puzzle Bobble[202] Lancarse Taito ;;JPNJapanin lippu
Hoshigami Remix[203] Arc System Works JPNJapanin lippu ASNetworks
Yhdysvaltain lippu Aksys Games
JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Hotel Dusk: Room 215[204] Cing Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Honeycomb Beat Hudson Hudson
Yhdysvaltain lippu Konami
JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Ice Age 2: The Meltdown[205] Amaze Vivendi Games
Euroopan unionin lippu VU Games
Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Inazuma Eleven[206] Level-5 Nintendo JPNJapanin lippu
The Incredibles: Rise of the Underminer[207] Helixe THQ
Japanin lippu Sega
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
The World Ends With You[208] Square Enix Square Enix JPNJapanin lippu
Inuyasha: Secret Of The Divine Jewel[209] Frontier Groove Namco Bandai Games America USYhdysvaltain lippu
Iron Feather[210] Konami Konami JPNJapanin lippu
Jagged Alliance 2 DS[211] Strategy First
Pocket PC Studios
Strategy First Ei vielä julkaistu
Jam Sessions[212] Plato Ubisoft Yhdysvaltain lippu
James Pond, Robocod[213] Gameware Development Play It! EUEuroopan unionin lippu
Jet Impulse[214] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Jinsei-Game DS[215] Atlus Atlus JPNJapanin lippu
Jissen Pachislot Hisshopō! Fist of the North Star DS[216] Sammy Studios Sammy Studios JPNJapanin lippu
Juiced 2: Hot Import Nights[217] Juice Games THQ USYhdysvaltain lippu
Jump Super Stars[218] Ganbarion Nintendo JPNJapanin lippu
Jump Ultimate Stars[219] Ganbarion Nintendo JPNJapanin lippu
Peter Jackson's King Kong: The Official Game of the Movie[220] Ubisoft Casablanca Ubisoft AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Kanji Sonomama: DS Rakubiki Jiten[221] Nintendo Nintendo Japanin lippu
Kenshuui Tendo Dokuta[222] Spike Spike JPNJapanin lippu
King of Clubs[223] Oxygen Games Oxygen Games Ei vielä julkaistu
Kingdom Hearts 358/2 Days[224] Square Enix Square Enix Ei vielä julkaistu
Kirby: Canvas Curse[225] HAL Laboratory Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Kirby: Squeak Squad[226] Flagship
Japanin lippu HAL Laboratory
Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Konami Classics Series: Arcade Hits[227] Konami Konami JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Konductra[228] oeFun O3 Entertainment USYhdysvaltain lippu
Legend of the River King: Wonderland[229] Marvelous Marvelous Japanin lippu
Lego Star Wars II: The Original Trilogy[230] Amaze Lucas Arts
Japanin lippu Electronic Arts
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
The Legend of Spyro: A New Beginning[231] Amaze Sierra Entertainment
Australian lippu Vivendi Games
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Lego Star Wars: The Complete Saga[232] Traveller's Tales Lucas Arts AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
The Legend of Zelda: Phantom Hourglass[233] Nintendo Nintendo AUS JPN USAustralian lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Line Rider[234] InXile InXile USYhdysvaltain lippu
Londonian Gothics: Mekyū no Lolita[235] Megacyber Megacyber JPNJapanin lippu
Looney Tunes: Duck Amuck[236] WayForward Technologies Warner Bros. Interactive Entertainment USYhdysvaltain lippu
Lost in Blue[237] KCE Hawaii Konami EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Lost in Blue 2[238] KCE Hawaii Konami AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Lost in Blue 3 Konami Konami EU JPN USJapanin lippu
LostMagic[239] Taito Ubisoft
Japanin lippu Ubisoft
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Lucky Star: Moe Drill[240] Kadokawa Shoten Kadokawa Shoten JPNJapanin lippu
Luminous Arc[241] Imageepoch Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Atlus
JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Luminous Arc 2 Will[242] Marvelous Interactive Ei vielä julkaistu
Lunar: Dragon Song[243] Game Arts
JPN Arts Media
Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Ubisoft
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Lunar Knights[244] Kojima Productions Konami AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Madagascar[245] Vicarious Visions Activsion
Japanin lippu Bandai
Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Madden NFL 2005[246] EA Sports EA Sports USYhdysvaltain lippu
Madden NFL 06[247] EA Sports EA Sports EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Madden NFL 07[248] EA Tiburon EA Sports EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Madden NFL 08[249] EA Tiburon EA Sports EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Magical Starsign[250] Brownie Brown Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Magnetica[251] Mitchell Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Majime ni Fumajime Kaiketsu Zorori: Kyoufu no Takarabako[252] Marvelous Marvelous JPNJapanin lippu
Mario Slam Basketball[253] Square Enix Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mario Kart DS[254] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Mario & Luigi: Partners in Time[255] AlphaDream Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mario Party DS[256] Hudson Soft Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mario & Sonic at the Olympic Games[257] Sega
Nintendo
Sega
Japanin lippu Nintendo
Euroopan unionin lippu
Mario vs. Donkey Kong 2: March of the Minis[258] Nintendo Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects[259] EA Canada Electronic Arts EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Marvel Trading Card Game[260] 1st Playable Productions Konami AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Mawashite Tsunageru Touch Panic[261] Aki Corporation Nintendo JPNJapanin lippu
Mawasunda!![262] Taito 505 Games
Japanin lippu Taito
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
MechAssault: Phantom War[263] Backbone Majesco Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man Battle Network 5: Double Team DS[264] Capcom Capcom
Euroopan unionin lippu Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man Star Force: Dragon[265] Capcom Capcom EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man Star Force: Leo[266] Capcom Capcom EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man Star Force: Pegasus[267] Capcom Capcom EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man Star Force 2:

Berserk x Dinosaur[268]

Capcom Capcom JPNJapanin lippu
Mega Man Star Force 2:

Berserk xShinobi[269]

Capcom Capcom JPNJapanin lippu
Mega Man ZX[270] Inti Capcom AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mega Man ZX Advent[271] Inti Capcom JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Meteos[272] Q Entertainment Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Meteos: Disney Magic[273] Q Entertainment Disney Interactive Studios AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Metroid Prime Pinball[274] Fuse Games Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Metroid Prime Hunters[275] Nintendo Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mini RC Rally[276] Summitsoft Entertainment Summitsoft Entertainment USYhdysvaltain lippu
Minna no DS Curling[277] Rocket Company Rocket Company JPNJapanin lippu
Miss Spider's Sunny Patch Friends - Harvest Time Hop and Fly[278] Shin'en The Game Factory EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Monopoly/Boggle/Yatzee/Battleship[279] Sensory Sweep Atari EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Monster Bomber[280] Taito Taito AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Monster Farm Jamboree[281] Tecmo Tecmo JPNJapanin lippu
Monster Trucks DS[282] Skyworks Majesco Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Mr. Driller Drill Spirits[283] Namco Namco AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
MySims[284] EA Games EA Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Mystery Dungeon: Shiren the Wanderer[285] ChunSoft Sega AUS EU JPN US Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Nanostray[286] Shin'en Majesco Games
Japanin lippu Taito
Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Nanostray 2[287] Shin'en Majesco Games Ei vielä julkaistu
Naruto RPG 2: Chidori vs. Rasengan[288] Tomy Tomy JPNJapanin lippu
Naruto RPG 3: Reijuu vs. Konoha Shoutai[289] Takara Tomy Takara Tomy JPNJapanin lippu
Naruto: Saikyou Ninja Daikesshu 3[290] Tomy Tomy JPNJapanin lippu
Naruto: Ninja Council 3[291] Tomy
D3 Publisher
Tomy JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Naruto: Shinobi Retsuden[292] Takara Tomy Takara Tomy JPNJapanin lippu
Naruto: Path of a Ninja D3 Publisher D3 Publisher USYhdysvaltain lippu
Need for Speed: Most Wanted[293] EA Canada Electronic Arts EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Need for Speed: Underground 2[294] EA Canada EA Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Need for Speed Carbon: Own the City[295] EA Canada Electronic Arts AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Need for Speed: ProStreet[296] Electronic Arts Electronic Arts EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
New International Track & Field[297] Sumo Digital Konami Ei vielä julkaistu
New Super Mario Bros.[298] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
New Zealand Story Revolution[299] Taito Rising Star Games
Japanin lippu Cyber Front
AUS EU JPNAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu
Nicktoons Unite![300] THQ THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Nicktoons: Battle for Volcano Island[301] THQ THQ USYhdysvaltain lippu
Nicktoons: Attack of the Toybots[302] Blue Tongue THQ USYhdysvaltain lippu
Nights of War Songs[303] KyrcStudios KyrcStudios Ei vielä julkaistu
Ninja Gaiden Dragon Sword[304] Team Ninja Tecmo Ei vielä julkaistu
Nintendo Magic[305] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Nintendogs: Chihuahua and Friends[306] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Nintendogs: Dachshund and Friends[307] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Nintendogs: Lab and Friends[308] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Nintendogs: Best Friends Edition[309] Nintendo Nintendo EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Nintendogs: Dalmatian and Friends[310] Nintendo Nintendo AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Oekaki Puzzle Battle Vol. 1: Yuusha-Oh GaoGaiGar Version[311] Sunrise Interactive Sunrise Interactive Japanin lippu
Oekaki Puzzle Battle: Kaiketsu Zorori Version[312] Sunrise Interactive Sunrise Interactive Ei vielä julkaistu
One Piece: Gear Spirit[313] Matrix Software Bandai Namco Games JPN<;/span>Japanin lippu
Onegai My Melody[314] TDK Core TDK Core JPNJapanin lippu
Oshare Majo Love and Berry[315] Sega Sega JPNJapanin lippu
Open Season[316] Ubisoft Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Osawari Tantei Ozawa Rina[317] BeeWorks Success JPNJapanin lippu
Osu! Tatakae! Ouendan[318] INIS Nintendo JPNJapanin lippu
Otona no Joushikiryoku Training DS[319] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Over the Hedge[320] Vicarious Visions Activision AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Over The Hedge: Hammy Goes Nuts[321] Amaze Entertainment Activision AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Pac 'n Roll[322] Namco Namco
Australian lippu Nintendo
Australian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pac-Man World 3[323] Blitz Games Namco EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Pac-Pix[324] Namco Namco
Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Paint By DS[325] Yhdistyneen kuningaskunnan lippuMercury Games Ei vielä julkaistu
Planet Puzzle League
Puzzle League DS[326]
Intelligent Systems Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Panzer Tactics DS[327] Sproing CDV Software USYhdysvaltain lippu
Phoenix Wright: Ace Attorney[328] Capcom Capcom
Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Phoenix Wright: Ace Attorney - Justice for All[329] Capcom Capcom EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations[330] Capcom Capcom JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Picross DS[331] Jupiter Corporation Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pinky Street Kira Kira Music Hour[332] Dimple Dimple
Euroopan unionin lippu505 Games
JPNJapanin lippu
Pippa Funnell[333] Ubisoft Ubisoft EUEuroopan unionin lippu
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest[334] Griptonite Games Buena Vista Games
Japanin lippu D3 Publisher
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Ping Pals[335] Way Forward THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Pogo Island[336] EA Games EA Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Point Blank DS[337] Namco Bandai Games Namco Bandai Games
Euroopan unionin lippu Australian lippu Atari
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Dash[338] Ambrella Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Diamond[339] Game Freak Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Pearl[340] Game Freak Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team[341] ChunSoft Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Darkness ChunSoft Nintendo AUS EU JPN USJapanin lippu
Pokémon Mystery Dungeon: Explorers of Time ChunSoft Nintendo AUS EU JPN USJapanin lippu
Pokémon Ranger[342] HAL Labs Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Pokémon Trozei/Pokémon Link[343] Genius Sonority Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Polarium[344] Mitchell Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Power Pocket Koushien[345] Konami Konami JPNJapanin lippu
Power Pro Kun Pocket 8[346] Konami Konami JPNJapanin lippu
Power Pro Kun Pocket 9][347] Konami Konami JPNJapanin lippu
Power Pro Kun Pocket 10][348] Konami Konami JPNJapanin lippu
Power Rangers: Super Legends[349] Disney Interactive Disney Interactive Ei vielä julkaistu
Powershot Pinball Constructor[350] Ivolgamus Oxygen Games Ei vielä julkaistu
Prince of Tennis: 2005 Crystal Drive[351] Konami Konami JPNJapanin lippu
Professor Layton and the Curious Village[352] Level-5 Level-5
Yhdysvaltain lippu Nintendo
JPN USJapanin lippuYhdysvaltain lippu
Professor Layton and Pandora's Box[353] Level-5 Level-5 JPN USJapanin lippu
Professor Layton and The Last Timeslip[354] Level-5 Level-5 Ei vielä julkaistu
Project Hacker[355] RED Entertainment Nintendo JPNJapanin lippu
Purr Pals[356] Crave Entertainment Crave Entertainment USYhdysvaltain lippu
Puyo Pop Fever[357] Sonic Team Sega
Yhdysvaltain lippu Atlus
Euroopan unionin lippu Ignition Entertainment
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Puyo Pop Fever 2[358] Sonic Team Sega JPNJapanin lippu
Puyo Puyo 15th Anniversary[359] Sonic Team Sega JPNJapanin lippu
Puzzle de Harvest Moon[360] Platinum Egg Natsume Ei vielä julkaistu
Race Driver : Create & Race[361] Firebrand Games Codemasters Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Racing Gears 2[362] Orbital Orbital Media, Incorporated Ei vielä julkaistu
Rainbow Islands Revolution[363] Taito JPNJapanin lippu Taito
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
Yhdysvaltain lippu Codemasters
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Rally DS[364] Spike Spike JPNJapanin lippu
Ratatouille[365] Heavy Iron Studios THQ USYhdysvaltain lippu
Rayman DS[366] Ubisoft Montreal Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Rayman Raving Rabbids[367] Ubisoft Bulgaria Ubisoft
Australian lippu Ubisoft Montpellier
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Rayman Raving Rabbids 2[368] Ubisoft Bulgaria Ubisoft
Australian lippu Ubisoft Montpellier
Ei vielä julkaistu
Real Time Conflict: Shogun Empires[369] Box Clever Interactive Namco USYhdysvaltain lippu
Recipe Collection[370] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Resident Evil: Deadly Silence[371] Capcom Capcom
Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Retro Atari Classics[372] Taniko Atari EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
ReWind[373] Two Tribes Ei vielä julkaistu
Ridge Racer DS[374] Nintendo Namco
Australian lippu Nintendo
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Robots[375] Amaze VU Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Rhythm n' Notes: Improve Your Music Skills[376] Success Agetec Inc. USYhdysvaltain lippu
Romance of the Three Kingdoms[377] Koei Koei JPNJapanin lippu
The Rub Rabbits![378] Sonic Team Sega AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon[379] Neverland Marvelous Interactive
Yhdysvaltain lippu Natsume
JPNJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Rune Factory 2 Neverland Marvelous Interactive,
(Eur) Ubisoft
Ei vielä julkaistu
SBK: Snowboard Kids[380] Atlus Atlus
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Scooby-Doo! Unmasked[381] THQ THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Scooby-Doo! Who's Watching Who?[382] THQ THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Scurge: Hive[383] Orbital Media SouthPeak Interactive
Euroopan unionin lippu Orbital Media
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
SD Gundam G Generation DS[384] Bandai Bandai JPNJapanin lippu
SeaWorld: Shamu's Big Adventure[385] Activision Activision EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Sega Casino[386] Sega Sega EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
The Settlers[387] Blue Byte Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Shaberu DS Oryouri Navi[388] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Shin Megami Tensei DS[389] Atlus Atlus Ei vielä julkaistu
Shin Sangoku Musō DS: Fighters Battle[390] Koei Koei EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Shrek SuperSlam[391] Amaze Entertainment
Griptonite Games
Activision EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
SimCity DS[392] EA Japan Electronic Arts EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
SimCity DS 2 Electronic Arts Electronic Arts Ei vielä julkaistu
Simple DS series: The Billiards[393] D3 Publisher D3 Publisher
Euroopan unionin lippu 505 Games
EU JPNEuroopan unionin lippu Japanin lippu
Simple DS series: The Mah-jong[394] D3 Publisher D3 Publisher JPNJapanin lippu
Simple DS series: The Mushitori[395] D3 Publisher D3 Publisher
Euroopan unionin lippu 505 Games
EU JPNEuroopan unionin lippu Japanin lippu
The Simpsons Game[396] EA Redwood Shores Electronic Arts AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
The Sims 2[397] Maxis EA Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
The Sims 2: Pets[398] Maxis EA Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
The Sims 2: Castaway[399] Maxis EA Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
SNK vs. Capcom Card Fighters Clash[400] SNK Playmore SNK Playmore JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Snood 2: On Vacation[401] Rebellion Zoo Digital Publishing
Yhdysvaltain lippu Destination Software
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Solitaire Overload[402] Cosmigo Telegames Ei vielä julkaistu
Soma Bringer[403] Monolith Soft Nintendo Ei vielä julkaistu
Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood[404] BioWare Sega Ei vielä julkaistu
Sonic Rush[405] Dimps Sega EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Sonic Rush Adventure[406] Sonic Team/Dimps Sega AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Space Invaders Extreme Taito Taito JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Space Invaders Revolution[407] Taito Taito
Euroopan unionin lippu Rising Star Games
Yhdysvaltain lippu Mastiff
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Spectral Force[408] Idea Factory Idea Factory Ei vielä julkaistu
Spectrobes[409] Jupiter Corporation Disney Interactive Studios AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Spectrobes II[410] Jupiter Corporation Disney Interactive Studios Ei vielä julkaistu
Spider-Man 2[411] Vicarious Visions Activision
Japanin lippu Taito
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Spider-Man 3[412] Vicarious Visions Activision AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Spider-Man: Battle for New York[413] Torus Games Activision AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Spider-Man: Friend or Foe Artificial Mind and Movement Activision JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Sprung[414] Ubisoft Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Spyro: Shadow Legacy[415] Amaze Entertainment Vivendi Universal Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Star Fox Command[416] Q-Games Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Star Trek: Tactical Assault[417] Quicksilver Software Bethesda Softworks
Euroopan unionin lippu Ubisoft
AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith[418] Ubisoft Ubisoft AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Star Wars: Lethal Alliance[419] Ubisoft Casablanca Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Steel Horizon[420] Konami Konami USYhdysvaltain lippu
Street Racing Syndicate[421] Raylight Studios Destination Software USYhdysvaltain lippu
Sudoku Gridmaster/Sudoku Master[422] Hudson Nintendo
Japanin lippu Hudson
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Sudoku Mania/Sudoku Maniacs[423] Frontline Studios UFO Interactive
Euroopan unionin lippu Zoo Digital Publishing
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Super Black Bass: Dynamic Shot[424] Starfish Starfish JPNJapanin lippu
Super Dodgeball[425] Arc System Works Arc System Works Ei vielä julkaistu
Super Mario 64 DS[426] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Super Monkey Ball Touch & Roll[427] Sega Sega EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Super Princess Peach[428] TOSE Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Super Robot Wars W[429] Banpresto Banpresto JPNJapanin lippu
The Suite Life of Zack and Cody: Tipton Trouble[430] Buena Vista Games Disney Interactive EU USAEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tabi no Yubi Sashi Kaiwai Chou DS Series 1: Thailand[431] Nintendo Nintendo Japanin lippu
Tabi no Yubi Sashi Kaiwai Chou DS Series 2: CHN[432] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Tabi no Yubi Sashi Kaiwai Chou DS Series 3: Korea[433] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Tabi no Yubi Sashi Kaiwai Chou DS Series 4: America[434] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Tabi no Yubi Sashi Kaiwai Chou DS Series 5: Germany[435] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Taiko no Tatsujin DS[436] Namco Nintendo JPNJapanin lippu
Tak: The Great Juju Challenge[437] Avalanche Software THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tales of the Tempest[438] Namco Namco JPNJapanin lippu
Tales of Innocence[439] Alfa System Namco Bandai JPNJapanin lippu
Tamagotchi Connection: Corner Shop[440] NanaOn-Sha Bandai AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tamagotchi Connection: Corner Shop 2[441] NanaOn-Sha Namco Bandai Games America
Japanin lippu Bandai
Australian lippu Atari
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tank Beat[442] Milestone Inc. Milestone Inc.
Yhdysvaltain lippu O~3 Entertainment
JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tantei Kibukawa Ryosuke Jiken Tan: The Masquerade Lullaby[443] Genki Genki JPNJapanin lippu
Tao's Adventure: Curse of The Demon Seal[444] Konami Konami JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Teenage Mutant Ninja Turtles 3 Mutant Nightmare[445] Konami Konami EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Telly Addicts[446] Ubisoft EU JPN US UKYhdistyneen kuningaskunnan lippu
Tenchu: Dark Secret[447] From Software From Software
Yhdysvaltain lippu Nintendo
Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tetris DS[448] Nintendo Nintendo AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Texas Hold 'Em[449] Skyworks Majesco Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Texas Hold 'Em Poker Pack[450] Webfoot Tech Summitsoft Entertainment USYhdysvaltain lippu
Theme Park[451] EA JPN Studio EA Games AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tiger Woods PGA Tour 2005[452] EA Sports EA Sports AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Time Ace[453] Trainwreck Studios Konami USYhdysvaltain lippu
Time Hollow[454] Konami Nintendo Ei vielä julkaistu
TMNT[455] Ubisoft Montreal Ubisoft AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tomb Raider: Legend[456] Crystal Dynamics Eidos Interactive AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory[457] Ubisoft Ubisoft EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tony Hawk's American Sk8land[458] Vicarious Visions Activision EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Tony Hawk's Downhill Jam[459] Vicarious Visions Activision AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Top Gear: Downforce[460] ShadeTree Tantalus Ei vielä julkaistu
Top Gun[461] InterActive Vision Taito
Euroopan unionin lippu 505 Games
Yhdysvaltain lippu Mastiff
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Top Spin 2[462] 2K Sports 2K Sports EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Totally Spies! 2: Undercover[463] Atari Atari AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Touch Detective[464] BeeWorks Success
Yhdysvaltain lippu Atlus
Euroopan unionin lippu 505 Games
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Touch Detective 2 1/2[465] BeeWorks Success
Yhdysvaltain lippu Atlus
JPNJapanin lippu
Touch Dictionary[466] Daiwon C&A Daiwon C&A KOREtelä-Korean lippu
Touch the Dead[467] Dream On Eidos Interactive USYhdysvaltain lippu
Tounou Ni Asekaku Game Series: Volume 1: Cool 104 Joker & Setline[468] Aruze Corporation Aruze Corporation JPNJapanin lippu
Trace Memory
Another Code: Two Memories[469]
Cing Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Transformers: The Game Vicarious Visions Activision EU USAEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Trauma Center: Under the Knife [470] Atlus Atlus EU JPN USAEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
True Swing Golf
Touch Golf[471]
T&E Soft Nintendo EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Tsubasa Chronicle[472] Cavia Arika JPNJapanin lippu
Tsubasa Chronicle Vol.2[473] Cavia Arika JPNJapanin lippu
Turn It Around Majesco Entertainment 505 Games JPN USJapanin lippu Yhdysvaltain lippu
Ukkari o Nakusou! Bunshou Yomi Training[474] Intelligent System Benesse Japanin lippu
Ultimate Band[475] Fall Line Studios Disney Interactive Studios Ei vielä julkaistu
Ultimate Brain Games[476] TeleGames, Inc. TeleGames, Inc. Ei vielä julkaistu
Ultimate Card Games[477] Cosmigo TeleGames, Inc. Ei vielä julkaistu
Ultimate Fighting Championship 2007[478] Ei vielä julkaistu
Ultimate Mortal Kombat[479] Other Ocean Interactive Midway Games Ei vielä julkaistu
Ultimate Puzzle Games: Sudoku Edition[480] TeleGames, Inc. TeleGames, Inc. Ei vielä julkaistu
Ultimate Spider-Man[481] Vicarious Visions Activision
Japanin lippu Taito Corporation
EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Undercover: Dual Motives[482] Sproing DTP Entertainment EUEuroopan unionin lippu
Underground Pool[483] Frontline Studios UFO Interactive EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Uno / Skip-Bo / Uno Freefall[484] Black Lantern DSI Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Uno 52[485] DSI Games DSI Games EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Unou Kaiten: Match-Bou Puzzle DS[486] Ertain Ertain JPNJapanin lippu
Unou No Tatsujin Soukai! Machigai Museum[487] Bandai Namco Games Bandai Namco Games JPNJapanin lippu
Unou no Tatsujin: Hirameki Kosodate My Angel[488] Bandai Namco Games Bamdai Namco Games Ei vielä julkaistu
Unou Tanren UnoTan DS: Shichida Shiki Otona no Shun Kan Training[489] Interchannel Interchannel-Honol JPNJapanin lippu
Uranai Demo Shite Miyouka DS[490] Hudson Hudson JPNJapanin lippu
The Urbz: Sims in the City[491] Griptonite Games EA Games EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Urusei Yatsura: Endless Summer[492] Marvelous Interactive Marvelous Interactive JPNJapanin lippu
Utsukushii Nihongo no Kakikata Hanashikata DS[493] IE Institute IE Institute JPNJapanin lippu
Uwasa no Misu-Kun!! Natsuiro Striker[494] Idea Factory Idea Factory JPNJapanin lippu
Vandal Hearts[495] Konami Konami Ei vielä julkaistu
Vegas Casino High 5![496] Neko Entertainment Neko Entertainment
Yhdysvaltain lippu SVG Distribution
Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Viewtiful Joe: Double Trouble[497] Clover Studios Capcom
Australian lippu Nintendo
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Viva Piñata (Nintendo DS)[498] Rare Ei vielä julkaistu
VS. Puzzle Papi Inu Vector Wan[499] Konami Konami Ei vielä julkaistu
Wade Hixton's Counter Punch 2[500] Engine Software Ei vielä julkaistu
Wakabayashi Fumie no DS Kabu Lesson[501] Bandai Namco Games Bandai Namco Games Japanin lippu
Wakfu[502] Ankama Games Ankama Games Ei vielä julkaistu
Wander Donkey[503] Nintendo Ei vielä julkaistu
Wantame Uranai Channel[504] Capcom Capcom Ei vielä julkaistu
War![505] SilverBirch Studio Ei vielä julkaistu
Wario: Master of Disguise[506] Suzak Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
WarioWare: Touched![507] Nintendo Nintendo AUS CHN EU JPN KOR USAustralian lippu Kiinan lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Warlords Champions[508] D3 Publisher Ei vielä julkaistu
Warlords DS[509] Glyphic Entertainment Ei vielä julkaistu
Watashi no Happy Manner Book[510] Taito Taito JPNJapanin lippu
Watashi no Relaxuma[511] Rocket Company Rocket Company JPNJapanin lippu
Western Lords[512] Blossomsoft Ei vielä julkaistu
Whac-A-Mole[513] Activision Activision Value
Euroopan unionin lippu Zoo Digital Publishing
EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Wi-Fi Taiou Gensen Table Game DS[514] Hudson Hudson Ei vielä julkaistu
Wi-Fi Taiou Morita Shogi DS[515] Hudson Hudson JPNJapanin lippu
Wi-Fi Taiou Yakuman DS[516] Nintendo Nintendo JPNJapanin lippu
Wiffle Ball Advance[517] DSI Games DSI Games USYhdysvaltain lippu
Wild West[518] Happy Happening Majesco Ei vielä julkaistu
Winners Circle[519] Genki Genki Ei vielä julkaistu
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007[520] KCET Konami AUS EU JPN KOR USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Etelä-Korean lippu Yhdysvaltain lippu
Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2008[521] Konami Konami Ei vielä julkaistu
Winx Club: The Quest for the Codex[522] Konami Konami AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Wizardry Asterisk: Hiiro no Fuuin[523] Starfish Starfish EU JPNEuroopan unionin lippu Japanin lippu
Won!tertainment Fortune Channel[524] Capcom Ei vielä julkaistu
Won't You Also Listen to Classical Music on Your DS[525] Square Enix Square Enix JPNJapanin lippu
Wordplay[526] Ubisoft Ubisoft Ei vielä julkaistu
Wordsnake[527] Pixel Magick Alten8 Ei vielä julkaistu
World Championship Poker[528] Crave Crave EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
World Snooker Championship 2007[529] SEGA Ei vielä julkaistu
Worms: Open Warfare[530] Team17 THQ AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Worms: Open Warfare 2[531] Team17 THQ EU USEuroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
WWE SmackDown vs. Raw 2008[532] Yuke's THQ Ei vielä julkaistu
X-Men: The Official Game[533] Amaze Activision Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Xenosaga I & II[534] Monolith Soft Namco JPNJapanin lippu
Xiaolin Showdown[535] Razorback Developments Konami AUS EU USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Yakitate!! JPN[536] Bandai Bandai Japanin lippu
Yakuman DS[537] Intelligent Systems Nintendo JPNJapanin lippu
Yamaha Super Cross[538] Ei vielä julkaistu
Yamakawa Shuppansha Kanshuu: Shousetsu Nihonshi DS[539] Bandai Namco Games Bandai Namco Games JPNJapanin lippu
Yamakawa Shuppansha Kanshuu: Shousetsu Sekaishi DS[540] Bandai Namco Games Bandai Namco Games JPNJapanin lippu
Yareba de Kiru! The Micro Step - Gijutsu de Oboeru Eitango[541] D3 Publisher D3 Publisher Ei vielä julkaistu
Yoshi Touch & Go[542] Nintendo Nintendo AUS CHN EU JPN USAustralian lippu Kiinan lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Yoshi's Island DS[543] Artoon Nintendo AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Ys Strategy[544] Future Creates Rising Star Games
Japanin lippu Marvelous Interactive
AUS EU JPNAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu
Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX Card Almanac[545] Konami Konami JPNJapanin lippu
Yu-Gi-Oh GX Spirit Caller[546] Konami Konami AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Yu-Gi-Oh! Nightmare Troubadour[547] Konami Konami EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Yu-Gi-Oh! World Championship 2007[548] Konami Konami
Australian lippu Atari
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Yu-Gi-Oh! World Championship 2008[549] Konami Konami
Australian lippu Atari
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Yukkuri Tanoshimu Otona no Jigsaw Puzzle DS: Sekai no Meiga 1: Renaissance, Baroque no Kyoshou[550] Interchannel Interchannel JPNJapanin lippu
Yukkuri Tanoshimu Otona no Jigsaw Puzzle DS: Sekai no Meiga 2: Inshou-ha, Kouki Inshou-ha no Kyoshou[551] Interchannel Interchannel JPNJapanin lippu
Yuu Yuu Hakusho DS: Ankoku Bujutsukai Hen[552] Takara Tomy Takara Tomy JPNJapanin lippu
Zaidan Houjin Nippon Kanji Nouryoku Kentei Kounin: KanKen DS[553] Rocket Company Rocket Company Japanin lippu
Zendoku[554] Zoonami Eidos Interactive AUS EU USAAustralian lippu Euroopan unionin lippu Yhdysvaltain lippu
Zenmai Zamurai[555] Genki Genki Ei vielä julkaistu
Zettai Onkan Master[556] Hudson Hudson Ei vielä julkaistu
Zettai Onkan Otoda Master[557] Hudson Ei vielä julkaistu
Zettai Onkan Training DS[558] Success Success JPNJapanin lippu
Zettai Zetsumei Dangerous Jiisan DS: Dangerous Sensation[559] Kids Station Kids Station JPNJapanin lippu
Zettai Zetsumei Dangerous Ojiisan[560] Kids Station Kids Station Ei vielä julkaistu
Zoey 101: Field Trip Fiasco[561] THQ THQ Ei vielä julkaistu
Zoids Battle Colosseum[562] Tomy Tomy JPNJapanin lippu
Zoids Dash[563] Tomy Tomy JPNJapanin lippu
Zoids Saga DS[564] Tomy Tomy JPNJapanin lippu
The Zokusha Kids[565] D3 Publisher Ei vielä julkaistu
Zoo Hospital[566] Majesco Torus Games Ei vielä julkaistu
Zoo Keeper[567] Success Ignition Entertainment EU JPN USEuroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Zoo Tycoon DS[568] Blue Fang Games
Microsoft Game Studios
THQ
Japanin lippu Sega
AUS EU JPN USAustralian lippu Euroopan unionin lippu Japanin lippu Yhdysvaltain lippu
Zoo Tycoon 2 DS Blue Fang Games
THQ
THQ AUS EU JPN US Yhdysvaltain lippu

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Postimies Pate
  2. My Horse and Me 2 Nintendo.fi
  3. Afrikan Eläinsairaala Panvision
  4. Leikkiessä oppii: Jussi Jäno - Seikkailu Ilmapallolassa
  5. Rock Revolution Panvision
  6. Muumit ja salaperäiset huudot Nintendo.fi
  7. Angel Cat Sugar ja Myrskykuningas
  8. I Love Horses (suom. Minä rakastan hevosia)
  9. Scribblenauts
  10. Littlest Pet Shop: Beach Friends
  11. Littlest Pet Shop: City Friends
  12. Littlest Pet Shop: Country Friends
  13. Josefiina Alkupolku Matematiikka: Sumua Lukukylän yllä
  14. Muumit ja suuri syysjuhla
  15. Josefiina Alkupolku Englannin kieli: Mysteeri Lontoossa
  16. Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Blue Team
  17. Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Pink Team
  18. Littlest Pet Shop 3: Biggest Stars Purple Team
  19. Miffyn maailma
  20. Super Scribblenauts
  21. Jussi Jänö - Leiki ja Opi: Matematiikka 4-8v Tehtävä leijonakukkien luona
  22. Junior Brain Trainer
  23. Cars 2
  24. Minä rakastan koiria! Söpöt koiranpennut
  25. Peppi Pitkätossu
  26. Monster High: Skultimate Roller Maze
  27. Disney Planes
  28. 07 Commando: Steel Disaster
  29. 8Ball Allstars
  30. IGN
  31. GameSpot
  32. GameSpot
  33. GameSpot
  34. IGN
  35. GameSpot
  36. GameSpot
  37. GameSpot
  38. Future Shop
  39. Apathy アパシー 〜鳴神学園都市伝説探偵局〜
  40. Apollo Justice: Ace Attorney for DS - Apollo Justice: Ace Attorney Nintendo DS - Apollo Justice: Ace Attorney DS Game
  41. GameSpot
  42. GameSpot
  43. GameSpot
  44. GameSpot
  45. GameSpot
  46. GameSpot
  47. GameSpot
  48. GameSpot
  49. GameSpot
  50. GameSpot
  51. IGN
  52. Get refreshed with Bartender DS - DS Fanboy
  53. Battles of Prince of Persia for DS - Battles of Prince of Persia Nintendo DS - Battles of Prince of Persia DS Game
  54. Big Brain Academy for DS - Big Brain Academy Nintendo DS - Big Brain Academy DS Game
  55. Blades of Thunder II for DS - Blades of Thunder II Nintendo DS - Blades of Thunder II DS Game
  56. Bleach: The Blade of Fate for DS - Bleach: The Blade of Fate Nintendo DS - Bleach: The Blade of Fate DS Game
  57. Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem for DS - Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem Nintendo DS - Bleach DS 2nd: Kokui Hirameku Requiem DS Game
  58. Jeux France
  59. [1]
  60. Bomberman for DS - Bomberman Nintendo DS - Bomberman DS Game
  61. Bomberman Land Touch! for DS - Bomberman Land Touch! Nintendo DS - Bomberman Land Touch! DS Game
  62. [2]
  63. Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day for DS - Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day Nintendo DS - Brain Age: Train Your Brain in Minutes a Day DS Game
  64. Bratz: Forever Diamondz for DS - Bratz: Forever Diamondz Nintendo DS - Bratz: Forever Diamondz DS Game
  65. Break 'Em All for DS - Break 'Em All Nintendo DS - Break 'Em All DS Game
  66. [3]
  67. Bubble Bobble Revolution for DS - Bubble Bobble Revolution Nintendo DS - Bubble Bobble Revolution DS Game
  68. Burnout Legends for DS - Burnout Legends Nintendo DS - Burnout Legends DS Game
  69. Bust-A-Move DS for DS - Bust-A-Move DS Nintendo DS - Bust-A-Move DS DS Game
  70. Cake Mania Info - Cake Mania Information - Cake Mania Release Date
  71. Card Game 9 for DS - Card Game 9 Nintendo DS - Card Game 9 DS Game
  72. Cars for DS - Cars Nintendo DS - Cars DS Game
  73. Cartoon Network Racing for DS - Cartoon Network Racing Nintendo DS - Cartoon Network Racing DS Game
  74. Castlevania: Dawn of Sorrow for DS - Castlevania: Dawn of Sorrow Nintendo DS - Castlevania: Dawn of Sorrow DS Game
  75. Castlevania: Portrait of Ruin for DS - Castlevania: Portrait of Ruin Nintendo DS - Castlevania: Portrait of Ruin DS Game
  76. Catz for DS - Catz Nintendo DS - Catz DS Game
  77. Catz for DS - Catz Nintendo DS - Catz DS Game
  78. IGN: Cerulean Dreams
  79. Chameleon: To Dye For! Info - Chameleon: To Dye For! Information - Chameleon: To Dye For! Release Date
  80. Charlotte's Web for DS - Charlotte's Web Nintendo DS - Charlotte's Web DS Game
  81. Chibi-Robo: Park Patrol for DS - Chibi-Robo: Park Patrol Nintendo DS - Chibi-Robo: Park Patrol DS Game
  82. Children of Mana for DS - Children of Mana Nintendo DS - Children of Mana DS Game
  83. GameSpot
  84. Chou-Gekijou-Ban Keroro Gunsou: Enshuu Dayo! Zenin Shuugou for DS - Chou-Gekijou-Ban Keroro Gunsou: Enshuu Dayo! Zenin Shuugou Nintendo DS - Chou-Gekijou-Ban Keroro Gunsou: Enshuu Dayo! Zenin Shuugou DS Game
  85. The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe for DS - The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe Nintendo DS - The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe DS Game
  86. Wikipedia Profile
  87. Clubhouse Games for DS - Clubhouse Games Nintendo DS - Clubhouse Games DS Game
  88. Cocoto Kart Racer for DS - Cocoto Kart Racer Nintendo DS - Cocoto Kart Racer DS Game
  89. IGN: Code Geass: Lelouch of the Rebellion
  90. Code Lyoko for DS - Code Lyoko Nintendo DS - Code Lyoko DS Game
  91. Contact for DS - Contact Nintendo DS - Contact DS Game
  92. Cooking Mama for DS - Cooking Mama Nintendo DS - Cooking Mama DS Game
  93. Wikipedia
  94. Crash Boom Bang! for DS - Crash Boom Bang! Nintendo DS - Crash Boom Bang! DS Game
  95. Crazy Pig for DS - Crazy Pig Nintendo DS - Crazy Pig DS Game
  96. Custom Robo Arena for DS - Custom Robo Arena Nintendo DS - Custom Robo Arena DS Game
  97. [4]
  98. Daigasso! Band Brothers for DS - Daigasso! Band Brothers Nintendo DS - Daigasso! Band Brothers DS Game
  99. Danny Phantom Urban Jungle for DS - Danny Phantom Urban Jungle Nintendo DS - Danny Phantom Urban Jungle DS Game
  100. IGN: Dark Reflections
  101. TGS 2007: Dawn of Heroes First Look
  102. IGN: Days of Memories
  103. Deal or No Deal for DS - Deal or No Deal Nintendo DS - Deal or No Deal DS Game
  104. Amazon.de: Deal or no Deal: Games
  105. IGN: Deal or No Deal: The Official Nintendo DS Game (UK)
  106. Death Note: Kira Game for DS - Death Note: Kira Game Nintendo DS - Death Note: Kira Game DS Game
  107. Death, Jr. and the Science Fair of Doom for DS - Death, Jr. and the Science Fair of Doom Nintendo DS - Death, Jr. and the Science Fair of Doom DS Game
  108. Deep Labyrinth for DS - Deep Labyrinth Nintendo DS - Deep Labyrinth DS Game
  109. Densetsu no Stafi 4 for DS - Densetsu no Stafi 4 Nintendo DS - Densetsu no Stafi 4 DS Game
  110. Dementium: The Ward for DS - Dementium: The Ward Nintendo DS - Dementium: The Ward DS Game
  111. Classic Action: Devilish for DS - Classic Action: Devilish Nintendo DS - Classic Action: Devilish DS Game
  112. [5]
  113. Diddy Kong Racing DS for DS - Diddy Kong Racing DS Nintendo DS - Diddy Kong Racing DS DS Game
  114. Dig Dug: Digging Strike for DS - Dig Dug: Digging Strike Nintendo DS - Dig Dug: Digging Strike DS Game
  115. Digimon World DS for DS - Digimon World DS Nintendo DS - Digimon World DS DS Game
  116. Digimon World: Dawn for DS - Digimon World: Dawn Nintendo DS - Digimon World: Dawn DS Game
  117. Dino Master for DS - Dino Master Nintendo DS - Dino Master DS Game
  118. Disciples II DS for DS - Disciples II DS Nintendo DS - Disciples II DS DS Game
  119. Sega announces 3 2008 North America titles
  120. Disney's American Dragon: Jake Long, Attack of the Dark Dragon for DS - Disney's American Dragon: Jake Long, Attack of the Dark Dragon Nintendo DS - Disney's American Dragon: Jake Long, Attack of the Dark Dragon DS Game
  121. Disney's Chicken Little: Ace in Action for DS - Disney's Chicken Little: Ace in Action Nintendo DS - Disney's Chicken Little: Ace in Action DS Game
  122. Disney's Herbie Rescue Rally for DS - Disney's Herbie Rescue Rally Nintendo DS - Disney's Herbie Rescue Rally DS Game
  123. Disney's Kim Possible: Global Gemini for DS - Disney's Kim Possible: Global Gemini Nintendo DS - Disney's Kim Possible: Global Gemini DS Game
  124. Disney's Kim Possible: Kimmunicator for DS - Disney's Kim Possible: Kimmunicator Nintendo DS - Disney's Kim Possible: Kimmunicator DS Game
  125. Disney's Meet the Robinsons for DS - Disney's Meet the Robinsons Nintendo DS - Disney's Meet the Robinsons DS Game
  126. Disney's The Little Mermaid: Ariel's Undersea Adventure for DS - Disney's The Little Mermaid: Ariel's Undersea Adventure Nintendo DS - Disney's The Little Mermaid: Ariel's Undersea Adventure DS Game
  127. DK Jungle Climber for DS - DK Jungle Climber Nintendo DS - DK Jungle Climber DS Game
  128. Dogz for DS - Dogz Nintendo DS - Dogz DS Game
  129. Dokidoki Majo Shinpan! for DS - Dokidoki Majo Shinpan! Nintendo DS - Dokidoki Majo Shinpan! DS Game
  130. Dragon Ball Z: Harukanaru Densetsu for DS - Dragon Ball Z: Harukan