Luettelo New Yorkin piirikunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo New Yorkin osavaltion 62:sta piirikunnasta.

Piirikunta FIPS-koodi[1] Hallinnollinen keskus Perustettu Väkiluku Pinta-ala (km²) Kartta
Albanyn piirikunta 001 Albany 1683 304 204 1 380 Map of New York highlighting Albany County.svg
Alleganyn piirikunta 003 Belmont 1806 48 946 2 678 Map of New York highlighting Allegany County.svg
Bronxin piirikunta 005 New York City 1914 1 385 108 149 Map of New York highlighting Bronx County.svg
Broomen piirikunta 007 Binghamton 1806 200 600 1 852 Map of New York highlighting Broome County.svg
Cattaraugusin piirikunta 009 Little Valley 1808 80 317 3 393 Map of New York highlighting Cattaraugus County.svg
Cayugan piirikunta 011 Auburn 1799 80 026 2 238 Map of New York highlighting Cayuga County.svg
Chautauquan piirikunta 013 Mayville 1808 134 905 3 885 Map of New York highlighting Chautauqua County.svg
Chemungin piirikunta 015 Elmira 1836 88 830 1 064 Map of New York highlighting Chemung County.svg
Chenangon piirikunta 017 Norwich 1798 50 477 2 328 Map of New York highlighting Chenango County.svg
Clintonin piirikunta 019 Plattsburgh 1788 82 128 2 896 Map of New York highlighting Clinton County.svg
Columbian piirikunta 021 Hudson 1786 63 096 1 678 Map of New York highlighting Columbia County.svg
Cortlandin piirikunta 023 Cortland 1808 49 336 1 300 Map of New York highlighting Cortland County.svg
Delawaren piirikunta 025 Delhi 1797 47 980 3 802 Map of New York highlighting Delaware County.svg
Dutchessin piirikunta 027 Poughkeepsie 1683 297 488 2 137 Map of New York highlighting Dutchess County.svg
Erien piirikunta 029 Buffalo 1821 919 040 3 178 Map of New York highlighting Erie County.svg
Essexin piirikunta 031 Elizabethtown 1799 39 370 4 962 Map of New York highlighting Essex County.svg
Franklinin piirikunta 033 Malone 1808 51 599 4 395 Map of New York highlighting Franklin County.svg
Fultonin piirikunta 035 Johnstown 1838 55 531 1 380 Map of New York highlighting Fulton County.svg
Geneseen piirikunta 037 Batavia 1802 60 079 1 282 Map of New York highlighting Genesee County.svg
Greenen piirikunta 039 Catskill 1800 49 221 1 704 Map of New York highlighting Greene County.svg
Hamiltonin piirikunta 041 Lake Pleasant 1816 4 836 4 683 Map of New York highlighting Hamilton County.svg
Herkimerin piirikunta 043 Herkimer 1791 64 519 3 776 Map of New York highlighting Herkimer County.svg
Jeffersonin piirikunta 045 Watertown 1805 116 229 4 810 Map of New York highlighting Jefferson County.svg
Kingsin piirikunta 047 New York City 1683 2 504 700 251 Map of New York highlighting Kings County.svg
Lewisin piirikunta 049 Lowville 1805 27 087 3 341 Map of New York highlighting Lewis County.svg
Livingstonin piirikunta 051 Geneseo 1821 65 393 1 658 Map of New York highlighting Livingston County.svg
Madisonin piirikunta 053 Wampsville 1806 73 442 1 715 Map of New York highlighting Madison County.svg
Monroen piirikunta 055 Rochester 1821 744 344 3 538 Map of New York highlighting Monroe County.svg
Montgomeryn piirikunta 057 Fonda 1772 50 219 1 062 Map of New York highlighting Montgomery County.svg
Nassaun piirikunta 059 Mineola 1899 1 339 532 1 173 Map of New York highlighting Nassau County.svg
New Yorkin piirikunta 061 New York City 1683 1 585 873 87 Map of New York highlighting New York County.svg
Niagaran piirikunta 063 Lockport 1808 216 469 2 953 Map of New York highlighting Niagara County.svg
Oneidan piirikunta 065 Utica 1798 234 878 3 142 Map of New York highlighting Oneida County.svg
Onondagan piirikunta 067 Syracuse 1792 467 026 2 088 Map of New York highlighting Onondaga County.svg
Ontarion piirikunta 069 Canandaigua 1789 107 931 1 715 Map of New York highlighting Ontario County.svg
Orangen piirikunta 071 Goshen 1683 372 813 2 173 Map of New York highlighting Orange County.svg
Orleansin piirikunta 073 Albion 1824 42 883 2 116 Map of New York highlighting Orleans County.svg
Oswegon piirikunta 075 Oswego 1816 122 109 3 398 Map of New York highlighting Oswego County.svg
Otsegon piirikunta 077 Cooperstown 1791 62 259 2 598 Map of New York highlighting Otsego County.svg
Putnamin piirikunta 079 Carmel 1812 99 710 637 Map of New York highlighting Putnam County.svg
Queensin piirikunta 081 New York City 1683 2 230 722 462 Map of New York highlighting Queens County.svg
Rensselaerin piirikunta 083 Troy 1791 159 429 1 722 Map of New York highlighting Rensselaer County.svg
Richmondin piirikunta 085 New York City 1683 468 730 265 Map of New York highlighting Richmond County.svg
Rocklandin piirikunta 087 New City 1798 311 687 515 Map of New York highlighting Rockland County.svg
St. Lawrencen piirikunta 089 Canton 1802 111 944 7 306 Map of New York highlighting St. Lawrence County.svg
Saratogan piirikunta 091 Ballston Spa 1791 219 607 2 186 Map of New York highlighting Saratoga County.svg
Schenectadyn piirikunta 093 Schenectady 1809 154 727 544 Map of New York highlighting Schenectady County.svg
Schoharien piirikunta 095 Schoharie 1795 32 749 1 621 Map of New York highlighting Schoharie County.svg
Schuylerin piirikunta 097 Watkins Glen 1854 18 343 886 Map of New York highlighting Schuyler County.svg
Senecan piirikunta 099 Waterloo 1804 35 251 842 Map of New York highlighting Seneca County.svg
Steubenin piirikunta 101 Bath 1796 98 990 3 636 Map of New York highlighting Steuben County.svg
Suffolkin piirikunta 103 Riverhead 1683 1 493 350 6 146 Map of New York highlighting Suffolk County.svg
Sullivanin piirikunta 105 Monticello 1809 77 547 2 582 Map of New York highlighting Sullivan County.svg
Tiogan piirikunta 107 Owego 1791 51 125 1 355 Map of New York highlighting Tioga County.svg
Tompkinsin piirikunta 109 Ithaca 1817 101 564 1 233 Map of New York highlighting Tompkins County.svg
Ulsterin piirikunta 111 Kingston 1683 182 493 3 007 Map of New York highlighting Ulster County.svg
Warrenin piirikunta 113 Queensbury 1813 65 707 2 253 Map of New York highlighting Warren County.svg
Washingtonin piirikunta 115 Fort Edward 1772 63 216 2 191 Map of New York highlighting Washington County.svg
Waynen piirikunta 117 Lyons 1823 93 772 3 585 Map of New York highlighting Wayne County.svg
Westchesterin piirikunta 119 White Plains 1683 949 113 1 295 Map of New York highlighting Westchester County.svg
Wyomingin piirikunta 121 Warsaw 1841 42 155 1 544 Map of New York highlighting Wyoming County.svg
Yatesin piirikunta 123 Penn Yan 1823 25 348 974 Map of New York highlighting Yates County.svg

Viitteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. County FIPS Code Listing for the State of NEW YORK 10.4.2009. U.S. Environmental Protection Agency. Viitattu 10.12.2012.