Luettelo Madonnan konserttikiertueista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Madonna Live 8:ssa Lontoon Hyde Parkissa vuonna 2005

Tämä on luettelo yhdysvaltalaisen poptähti Madonnan konserttikiertueista.

Kiertueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Nimi Formaatti
1985 The Virgin Tour VHS, LaserDisc
1987 Who's That Girl Tour DVD, VHS, LaserDisc
1990 Blond Ambition Tour VHS (Vain Japanissa), LaserDisc, Dokumentti: In Bed with Madonna - mukana kiertue (DVD, VHS, LaserDisc).
1993 The Girlie Show Tour DVD, VHS, LaserDisc
2001 Drowned World Tour DVD, VHS
2004 The Re-Invention Tour Dokumentti: I'm Going to Tell You a Secret - mukana kiertue (CD/DVD, DVD/CD).
2006 Confessions Tour CD/DVD, DVD
2008 Sticky & Sweet Tour CD/DVD, CD/Blu-ray, Blu-ray
2009 Sticky & Sweet Tour

2012 MDNA Tour

Promo kiertueet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Nimi
2000 Don't Tell Me Promo Tour
2003 American Life Promo Tour
2005 Hung Up Promo Tour
2008 Hard Candy Promo Tour

Muita suuria konsertteja[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Vuosi Nimi Formaatti Esityslista
1985 Live Aid DVD Holiday, Into the Groove, Love Makes The World Go Round, Revolution (mukana Thompson Twins ja Nile Rodgers)
2005 Live 8 DVD Like A Prayer, Ray Of Light, Music
2007 Live Earth CD/DVD Hey You, Ray Of Light, La Isla Bonita, Hung Up
2012 Super Bowl (väliaikakonsertti) Vogue, Music, Party Rock Anthem / Sexy And I Know It (mukana LMFAO), Give Me All Your Luvin, Like A Prayer


Madonna
Madonna  · Diskografia  · Videografia  · Konserttikiertueet
Studioalbumit  

  Madonna  · Like a Virgin  · True Blue  · Like a Prayer  · Erotica  · Bedtime Stories  · Ray of Light  · Music  · American Life
 · Confessions on a Dance Floor  · Hard Candy  · MDNA

Livealbumit  

  I'm Going to Tell You a Secret  · The Confessions Tour  · Sticky & Sweet Tour

Soundtrackit  

  Who's That Girl  · I'm Breathless  · Evita  · The Next Best Thing

Kokoelmat  

  You Can Dance  · The Immaculate Collection  · Something to Remember  · GHV2  · Remixed & Revisited  · Celebration

EP:t  

  Remixed Prayers  · The Holiday Collection

Videojulkaisut  

  Madonna  · The Immaculate Collection  · The Video Collection 93:99  · Celebration: The Video Collection

  Konserttitaltioinnit
ja -dokumentit  

  The Virgin Tour Live  · Live! – Blond Ambition World Tour 90  · Madonna: Truth or Dare  · The Girlie Show – Live Down Under
 · Drowned World Tour 2001  · I'm Going to Tell You a Secret  · The Confessions Tour  · Sticky & Sweet Tour

Konserttikiertueet  

  The Virgin Tour  · Who's That Girl Tour  · Blond Ambition Tour  · The Girlie Show Tour  · Drowned World Tour
 · The Re-Invention Tour  · Confessions Tour  · Sticky & Sweet Tour  · Madonna World Tour 2012

Dokumentit  

  Madonna: Truth or Dare  · I'm Going to Tell You a Secret  · I Am Because We Are

Kirjat  

  Sex  · Englantilaiset ruusut

Symbol book class2.svg Kirja  · Folder Hexagonal Icon.svg Luokka