Luettelo MS-DOS-peleistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo MS-DOS-käyttöjärjestelmälle julkaistuista peleistä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö


#[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

3-Demon -- 4D Sports Boxing -- 4D Sports Driving

A[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Abuse -- The Adventures of Robbo -- Alien Carnage -- All New World of Lemmings -- Alley Cat -- Alone in the Dark -- Alone in the Dark 2 -- Alone in the Dark 3 -- Alphaman -- Ancient Domains of Mystery -- Ancients 1: Deathwatch -- Angband -- Another World -- Arctic Adventure -- Arkanoid

B[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Balance of Power -- Batman Forever: The Arcade Game -- Batman: The Caped Crusader -- Battle Arena Toshinden -- Battle Chess -- Battle Isle -- Battle Isle 2 -- The Beast Within: A Gabriel Knight Mystery -- Beneath a Steel Sky -- Betrayal at Krondor -- Beyond Castle Wolfenstein -- Beyond Zork -- Bio Menace -- Blake Stone: Aliens of Gold -- Blake Stone: Planet Strike -- BlockBuster -- Blood -- Brix -- Broken Sword: The Shadow of the Templars -- Bubble Bobble -- Bubble Ghost

C[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Caesar -- Caesar II -- Cannon Fodder -- Capitalism -- Captain Comic -- Carmageddon -- Castles -- Castlevania -- Castles II: Siege and Conquest -- Catacomb -- Caves of Thor -- The Chaos Engine -- Chaos Strikes Back -- Chessmaster -- Chip’s Challenge -- Civilization -- Colonization -- Command & Conquer -- Command & Conquer: Red Alert -- Commander Keen – Invasion of the Vorticons -- Commander Keen – Goodbye, Galaxy! -- Commander Keen – Aliens Ate My Babysitter! -- Conquest of the New World -- Constructor -- Cool Spot -- Covert Action -- Crime Fighter -- Crusader: No Regret -- Crusader: No Remorse -- Crystals of Arborea -- Cyberdogs -- Cybersphere

D[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Dangerous Dave -- Dark Ages -- Dark Forces -- Darklands -- Day of the Tentacle -- Death Rally -- Descent -- Descent II -- Deus -- The Dig -- Doom -- Doom II: Hell on Earth -- Donald Duck's Playground -- Dragonsphere -- Duck Tales: The Quest for Gold -- Duke Nukem -- Duke Nukem II -- Duke Nukem 3D -- Dune -- Dune II -- Dungeon Keeper -- Dungeon Master -- Dungeon Master II: The Legend of Skullkeep

E[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Earth 2140 -- EarthSiege -- Earthworm Jim -- Elasto Mania -- The Elder Scrolls: Arena -- The Elder Scrolls II: Daggerfall -- Elder Scrolls Legends: Battlespire -- Electranoid -- Electro Man -- Elite -- Empire: Wargame of the Century -- Empire Deluxe -- Epic Pinball -- Eric the Unready -- Excelsior Phase 1: Lysandia -- Extreme Pinball -- Eye of the Beholder -- Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon -- Eye of the Beholder III - Assault on Myth Drannor

F[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Fallout: A Post Nuclear Adventure -- Final Doom -- Fire Hawk -- Flashback -- Flightmare -- Formula One Grand Prix -- Full Throttle -- FX Fighter

G[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Gabriel Knight: Sins of the Fathers -- Gauntlet -- Gauntlet II -- Gobliins -- Gobliins 2: The Prince Buffoon -- Goblins Quest 3 -- God of Thunder -- Gorillas -- Grand Prix Circuit -- Grand Theft Auto -- Grand Theft Auto: London 1969

H[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Harpoon -- Harpoon II -- Heartlight -- Heaven's Dawn - viimeinen toivo -- Heretic -- Heroes of Might and Magic -- Heroes of Might and Magic II -- Hexen -- Highway Hunter

I[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ignition -- Ikari Warriors -- Impact -- The Incredible Machine -- The Incredible Machine 2 -- Indiana Jones and the Fate of Atlantis -- Indiana Jones and the Last Crusade: The Graphic Adventure -- International Karate -- Ishar: Legend of the Fortress -- Ishar 2: Messengers of Doom -- Ishar 3: The Seven Gates of Infinity

J[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Jagged Alliance -- Jagged Alliance: Deadly Games -- James Pond 2: Codename RoboCod -- Jazz Jackrabbit -- Jetpack -- Jill of the Jungle

K[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Keen Dreams -- Ken's Labyrinth -- Kiloblaster -- King's Quest I: Quest for the Crown -- King's Quest II: Romancing the Throne -- King's Quest III: To Heir is Human -- King's Quest IV: The Perils of Rosella -- King's Quest V: Absence Makes the Heart go Yonder -- King's Quest VI: Heir Today, Gone Tomorrow -- King's Quest VII: The Princeless Bride -- Kingdom: The Far Reaches

L[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lands of Lore: Guardians of Destiny -- Lands of Lore: The Throne of Chaos -- The Last Express -- The Last Ninja -- Last Ninja 2: Back with a Vengeance -- Leather Goddesses of Phobos -- The Legend of Saladir -- Legend of the Red Dragon -- Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards -- Leisure Suit Larry Goes Looking for Love (in Several Wrong Places) -- Leisure Suit Larry 3: Passionate Patti in Pursuit of the Pulsating Pectorals -- Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work -- Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out! -- Leisure Suit Larry 7: Love for Sail! -- Lemmings -- Lemmings 2: The Tribes -- Lemmings 3D -- Liero -- LineWars -- LineWars II -- Litil Divil -- Little Big Adventure -- Little Big Adventure 2 -- LOOM -- Lords of the Realm -- Lords of the Realm II -- Lotus III: The Ultimate Challenge -- Lure of the Temptress

M[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Magic Carpet -- Magic Carpet 2: The Netherworlds -- Major Stryker -- Maniac Mansion -- Manic Miner -- The Manhole -- Martian Memorandum -- Master of Magic -- Master of Orion -- Master of Orion II -- M.A.X.: Mechanized Assault and Exploration -- MDK -- Mean Streets -- MechWarrior -- MechWarrior 2: 31st Century Combat -- Mega Man -- MegaRace -- MegaRace 2 -- MHM 97 -- MHM 99 -- MHM 2000 -- Microsoft Flight Simulator -- Might and Magic: The Secret of the Inner Sanctum -- Might and Magic II: Gates to Another World -- Might and Magic III: Isles of Terra -- Might and Magic IV: Clouds of Xeen -- Might and Magic V: Darkside of Xeen -- Mine Bombers -- Mini-Putt -- Mixed-up Mother Goose -- Molez -- Monkey Island 2: LeChuck’s Revenge -- Moonstone -- Moria -- Mortal Kombat -- Mortal Kombat II -- Mortal Kombat III -- M.U.G.E.N -- Muukalaisten yö -- Mystic Towers

N[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Navy Moves -- NBA Jam T.E. -- The Need for Speed -- NetHack -- NHL ’94 -- NHL 95 -- NHL 96 -- NHL 97 -- Normality

O[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Oh No! More Lemmings -- One Must Fall: 2097 -- One on One: Dr. J vs. Larry Bird -- OverKill

P[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Panzer General -- The Patrician -- PC Kid -- Personal Nightmare -- Phantasmagoria -- Phantasmagoria: A Puzzle of Flesh -- Pharaoh’s Tomb -- Pinball Dreams -- Pinball Dreams II -- Pinball Fantasies -- Pinball Illusions -- Pinball Mania -- Planetfall -- Police Quest: In Pursuit of the Death Angel -- Police Quest 2: The Vengeance -- Police Quest 3: The Kindred -- Police Quest 4: Open Season -- Populous -- Populous II: Trials of the Olympian Gods -- Prince of Persia -- Prince of Persia 2: The Shadow and the Flame -- Pro Pilkki

Q[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

R[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Railroad Tycoon -- Rainbow Islands -- Rambo III -- Raptor: Call of the Shadows -- Rayman -- Realms of Arkania: Blade of Destiny -- Realms of Arkania: Star Trail -- Realms of the Haunting -- Red Baron -- Redneck Rampage -- Return to Zork -- Rise of the Triad -- Robinson's Requiem -- Rogue -- Round 42

S[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Sam & Max Hit the Road -- Sango Fighter -- Scorched Earth -- Screamer -- The Secret of Monkey Island -- Seek and Destroy -- Sensible Soccer -- Serve & Volley -- The Settlers -- The Settlers II -- Shadow Warrior -- Shadowgate -- Shattered Steel -- Silverball -- SimAnt -- SimCity -- SimCity 2000 -- SimEarth -- SimIsle -- SimLife -- Simon the Sorcerer -- Simon the Sorcerer II: The Lion, the Wizard and the Wardrobe -- The Simpsons: Bart vs. the Space Mutants -- SkyRoads -- Slicks ’n Slide -- Slipstream 5000 -- Snarf -- Solar Winds -- Space Adventure -- Space Invaders -- Space Quest - Sarien Encounter -- Space Quest II: Vohaul's Revenge -- Space Quest III: The Pirates of Pestulon -- Space Quest IV: Roger Wilco and the Time Rippers -- Space Quest V: The Next Mutation -- Space Quest 6: The Spinal Frontier -- Spear of Destiny -- Speedball -- Spellcross -- SpurguX -- Star Control -- Star Control 2 -- Star Control 3 -- Star Mines -- Star Mines 2 -- Star Wars -- Starflight -- Starflight 2: Trade Routes of the Cloud Nebula -- Steel Panthers -- Steel Panthers II: Modern Battles -- Steel Panthers III: Brigade Command (1939-1999) -- Stellar 7 -- Stonekeep -- Street Fighter -- Street Fighter II -- Stunt Car Racer -- Stunts -- Supaplex -- Super Street Fighter II Turbo -- Super ZZT -- Syndicate -- Syndicate Wars -- System Shock

T[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tank Wars -- TechnoVenture -- Teenage Mutant Ninja Turtles -- Teenage Mutant Ninja Turtles: The Manhattan Missions -- Teenagent -- Telengard -- Terminal Velocity -- Tetris -- Thexder -- Thexder 2 -- Thor's Hammer -- Threat -- TIE Fighter -- Titans of Steel -- Titus the Fox -- Tomb Raider -- Toonstruck -- Traffic Department 2192 -- Transport Tycoon -- Triplane Turmoil -- Turbo Outrun -- Turrican II: The Final Fight -- Tyrian

U[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

UFO: Enemy Unknown -- Ugh! -- Ultima I: The First Age of Darkness -- Ultima II: The Revenge of the Enchantress -- Ultima III: Exodus -- Ultima IV: Quest of the Avatar -- Ultima V: Warriors of Destiny -- Ultima VI: The False Prophet -- Ultima VII: The Black Gate -- Ultima VII, Part Two: Serpent Isle -- Ultima VIII: Pagan -- Ultima Underworld: The Stygian Abyss -- Ultima Underworld II: Labyrinth of Worlds -- Under a Killing Moon

V[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Varjojen kaupunki Riva -- Visual Star Trek -- Volfied

W[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Wacky Wheels -- Warcraft -- Warcraft II: Tides of Darkness -- Waxworks -- Wing Commander -- Wing Commander: Privateer -- Wing Commander II: Vengeance of the Kilrathi -- Wing Commander III: Heart of the Tiger -- Wing Commander IV: The Price of Freedom -- Wings -- Winter Olympics: Lillehammer 94 -- Wipeout -- Wipeout 2097 -- Wolfenstein 3D -- Worms

X[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

X-COM: Apocalypse -- X-COM: Terror from the Deep -- X-Men: Children of the Atom -- X-Wing -- Xargon

Y[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Z[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Zak McKracken and the Alien Mindbenders -- Zombi -- Zone 66 -- Zork I -- Zork II -- Zork III -- Zork Nemesis -- Zork Zero -- ZZT