Luettelo Ison-Britannian rautatieyhtiöistä

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Nykyiset matkustajajunaoperaattorit
Operaattori Emoyhtiö Aloittanut
Arriva Trains Wales / Trenau Arriva Cymru Arriva Group 8. joulukuuta 2003
c2c (aiemmin LTS Rail) National Express Group toukokuu 1996
Central Trains National Express Group 1997
Chiltern Railways Laing Rail 1996
Enterprise Iarnród Éireann & Northern Ireland Railways 11. elokuuta 1947
Eurostar Eurostar (U.K.) Ltd., SNCF & NMBS/SNCB 1994
First Capital Connect First Group 1. huhtikuuta 2006
First Great Western First Group 1. huhtikuuta 2006
First ScotRail First Group 17. lokakuuta 2004
Gatwick Express National Express Group  
Grand Central Equishare Partners syyskuu 2007
GNER Sea Containers Ltd huhtikuu 1996
Heathrow Connect BAA & First Group 12. kesäkuuta 2005
Heathrow Express BAA 23. kesäkuuta 1998
Hull Trains First Group & Ranaissance Trains 2002
Merseyrail Serco Group & NedRailways 20. heinäkuuta 2003
Midland Mainline National Express Group huhtikuu 1996
Northern Rail Serco Group & NedRailways 12. joulukuuta 2004
Northern Ireland Railways Translink 1968
'one' National Express Group 1. huhtikuuta 2004
Silverlink (aiemmin North London Railways) National Express Group 1997
Southeastern Govia 1. huhtikuuta 2006
Southern Govia lokakuu 2000
South West Trains Stagecoach Group 4. helmikuuta 2007
TransPennine Express First Group & Keolis 1. helmikuuta 2004
Virgin Trains Virgin Group & Stagecoach Group 1997
Lopettaneet yhtiöt
Operaattori Emoyhtiö Lopettanut
Anglia Railways GB Railways 1. huhtikuuta 2004
Arriva Trains Merseyside Arriva Group kesäkuu 2003
Arriva Trains Northern Arriva Group 12. joulukuuta 2004
Connex South Central Connex 2001
Connex South Eastern Connex 9. marraskuuta 2003
First Great Eastern First Group 1. huhtikuuta 2004
First Great Western Link First Group 1. huhtikuuta 2006
First North Western First Group 12. joulukuuta 2004
Great Western Trains Great Western Trains Ltd 1998
Island Line Stagecoach Group 3. helmikuuta 2007
Merseyrail Electrics MTL helmikuu 2000
Northern Spirit MTL helmikuu 2000
North Western Trains Great Western Trains 1998
ScotRail National Express Group 17. lokakuuta 2004
South Eastern Trains Strategic Rail Authority 1. huhtikuuta 2006
Thames Trains Go-Ahead Group 1. huhtikuuta 2004
Thameslink Govia 1. huhtikuuta 2006
West Anglia Great Northern Railway
West Anglia Main Line ja Lea Valley Lines
National Express Group 1. huhtikuuta 2004
West Anglia Great Northern Railway
Great Northern ja Fenline reitit
National Express Group 1. huhtikuuta 2006
Wales and Borders National Express Group 7. joulukuuta 2003
Wales and West Prism Rail 14. lokakuuta 2001
Wessex Trains National Express Group 1. huhtikuuta 2006
Valley Lines National Express Group 14. lokakuuta 2001