Luettelo Iron Maidenin kiertueista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on täydellinen luettelo Iron Maidenin kiertueista.

Vuosi Nimi Päivämäärät Konserttien
määrä
Kiertuetta edeltänyt julkaisu
1980 Metal for Muthas Tour 1. helmikuuta 1980 – 11. helmikuuta 1980 (Eurooppa)
11
Metal for Muthas
1980 Iron Maiden Tour 1 huhtikuuta – 13 lokakuuta 1980 (Eurooppa)
21 marraskuuta – 21 joulukuuta 1980 (Englanti)
101
Iron Maiden
1981 Killer World Tour 17. helmikuuta 1981 – 10. toukokuuta 1981 (Eurooppa)
21. – 25. toukokuuta 1981 (Japani)
6. maaliskuuta 1981 – 2. elokuuta 1981 (Pohjois-Amerikka)
15. elokuuta 1981 – 23. joulukuuta 1981 (Eurooppa)
140
Killers
1982 The Beast on the Road 25. helmikuuta 1982 – 1. toukokuuta 1982 (Eurooppa)
11. toukokuuta 1982 – 23. lokakuuta 1982 (Etelä-Amerikka)
7. – 21. marraskuuta 1982 (Australia)
26. marraskuuta 1982 – 10. joulukuuta 1982 (Japani)
187
The Number of the Beast
1983 World Piece Tour 2. toukokuuta 1983 – 12. kesäkuuta 1983 (Eurooppa)
21. kesäkuuta – 25. lokakuuta 1983 (Pohjois-Amerikka)
11. marraskuuta 1983 – 18. joulukuuta 1983 (Eurooppa)
142
Piece of Mind
1984–1985 World Slavery Tour 9. elokuuta 1984 –14. marraskuuta 1984 (Eurooppa)
24. marraskuuta 1984 – 31. maaliskuuta 1985 (Pohjois-Amerikka)
11. tammikuuta 1985 (BrasiliaRock in Rio)
14 – 25. huhtikuuta 1985 (Japani)
2. toukokuuta–10 1985 (Australia)
23. toukokuuta 1985 – 5. heinäkuuta 1985 (Yhdysvallat)
193
Powerslave
1986–1987 Somewhere On Tour Syyskuu 1986 – joulukuu 1986 (Eurooppa)
Tammikuu 1987 – toukokuu 1987 (Pohjois-Amerikka)
Toukokuu 1987 (Japani)
157
Somewhere in Time
1988 Seventh Tour of a Seventh Tour 28. huhtikuuta 1988 – 10. elokuuta 1988 (Yhdysvallat)
17. elokuuta 1988 - 12.joulukuuta 1988
(Eurooppa)
98
Seventh Son of a Seventh Son
1990–1991 No Prayer on the Road Syyskuu 1990 – joulukuu 1990 (Eurooppa)
Tammikuu 1991 – maaliskuu 1991 (Pohjois-Amerikka)
Maaliskuu 1991 – huhtikuu 1991 (Japani)
Kesäkuu 1991 – syyskuu 1991 (Eurooppa)
118
No Prayer for the Dying
1992 Fear of the Dark Tour 3.–6. kesäkuuta 1992 (Eurooppa)
Kesäkuu 1992 – heinäkuu 1992 (Pohjois-Amerikka)
Heinäkuu 1992 – elokuu 1992 (Etelä-Amerikka)
Elokuu 1992 – syyskuu 1992 (Eurooppa)
Syyskuu 1992 – lokakuu 1992 (Keski-Amerikka)
Lokakuu 1992 (Oseania)
Lokakuu 1992 – marraskuu 1992 (Japani)
68
Fear of the Dark
1993 A Real Live Tour 25. maaliskuuta 1993 – 28. elokuuta 1993 (Eurooppa)
45
A Real Live One
A Real Dead One
1995–1996 The X Factour 28. syyskuuta 1995 – 12. lokakuuta 1995 (Afrikka/Lähi-itä)
14. lokakuuta 1995 – 2. helmikuuta 1996 (Eurooppa)
8. helmikuuta 1996 – 5. huhtikuuta 1996 (Pohjois-Amerikka)
11.–18. huhtikuuta 1996 (Japani)
Kesäkuu 1996–elokuu 1996 (Eurooppa)
Elokuu 1996–syyskuu 1996 (Etelä-Amerikka)
138
The X Factor
1998 Virtual XI World Tour 22. huhtikuuta 1998 – 9. toukokuuta 1998 (Eurooppa)
26. kesäkuuta 1998 – 12. joulukuuta 1998 (Pohjois-Amerikka)
59
Virtual XI
1999 The Ed Hunter Tour 11. heinäkuuta 1999 – 8. elokuuta 1999 (Pohjois-Amerikka)
9. syyskuuta 1999 – 1. lokakuuta 1999 (Eurooppa)
30
Ed Hunter
2000–2001 Brave New World Tour 2. kesäkuuta 2000 – 23. heinäkuuta 2000 (Eurooppa)
1. elokuuta 2000 – 20. syyskuuta 2000 (Pohjois-Amerikka)
19–29. lokakuuta 2000 (Japani)
2. lokakuuta 2000 – 7. tammikuuta 2001 (Eurooppa)
9.–19. tammikuuta 2001 (Pohjois- ja etelä-Amerikka)
92
Brave New World
2003 Give Me Ed... 'til I'm Dead tour 23. toukokuuta 2003 – 12. heinäkuuta 2003 (Eurooppa)
21. heinäkuuta 2003 – 30. elokuuta 2003 (Pohjois-Amerikka)
56
Edward the Great
Visions of the Beast
2003–2004 Dance of Death World Tour 19.–21. lokakuuta 2003 (Eurooppa)
11.–17. tammikuuta 2004 (Etelä-Amerikka)
20.–31. tammikuuta 2004 (Pohjois-Amerikka)
5.–8. helmikuuta 2004 (Japani)
53
Dance of Death
2005 Eddie Rips Up the World Tour Toukokuu 2005–heinäkuu 2005 (Eurooppa)
Heinäkuu 2005 – elokuu 2005 (Pohjois-Amerikka)
26. elokuuta 2005 – 2. syyskuuta 2005 (Britannia/Irlanti)
45
The Early Days
2006–2007 A Matter of Life and Death Tour 4.–21. lokakuuta 2006 (Pohjois-Amerikka)
25.–31. lokakuuta 2006 (Japani)
9. lokakuuta 2006 – 23. joulukuuta 2006 (Eurooppa)
9.–17. maaliskuuta 2007 (Yhdistyneet arabiemiirikunnat/Eurooppa/Intia)
2.–24. kesäkuuta 2007 (Eurooppa)
58
A Matter of Life and Death
2008–2009 Somewhere Back in Time World Tour 1.–16. helmikuuta 2008 (Australaasia)
19. helmikuuta 2008 – 12. maaliskuuta 2008 (Amerikan manner)
14. maaliskuuta 2008 – 21. kesäkuuta 2008 (Pohjois-Amerikka)
27. kesäkuuta 2008 – 10. helmikuuta 2009 (Eurooppa)
13.–21. helmikuuta 2009 (Aasia/Oseania)
25. helmikuuta 2009 – maaliskuu 2009 (Etelä-Amerikka)
87
Somewhere Back in Time
2010–2011 The Final Frontier World Tour 9. kesäkuuta – 20. heinäkuuta 2010 (Pohjois-Amerikka)
30. heinäkuuta – 21. elokuuta 2010 (Eurooppa)
11. helmikuuta – 10. maaliskuuta 2011 (Aasia/Oseania
17. maaliskuuta – 17. huhtikuuta 2011 (Amerikka)
28. toukokuuta – 6. elokuuta 2011 (Eurooppa)
98
The Final Frontier
2012–2013 Maiden England World Tour 21. kesäkuuta – 18. elokuuta 2012 (Pohjois-Amerikka)
27. toukokuuta – 31. heinäkuuta 2013 (Eurooppa)
3. syyskuuta – 2. lokakuuta 2013 (Pohjois- ja Etelä-Amerikka)
80
Maiden England '88