Luettelo Formula 1 -kuljettajista, jotka eivät koskaan osallistuneet lähtöön

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Formula 1 -kuljettajista, jotka eivät koskaan osallistuneet lähtöön. Listassa on 65 kuljettajaa.

Kuljettaja Kaudet Kilpailut
Italian lippu Giovanna Amati 1992 3
Saksan lippu Michael Bartels 1991 4
Italian lippu Enrico Bertaggia 1989 6
Argentiinan lippu Juan Manuel Bordeu 1961 1
Australian lippu Gary Brabham 1990 2
Italian lippu Ernesto Brambilla 1963, 1969 2
Italian lippu Gianfranco Brancatelli 1979 3
Portugalin lippu Pedro Chaves 1991 13
Yhdysvaltain lippu Kevin Cogan 19801981 2
Argentiinan lippu Alberto Crespo 1952 1
Belgian lippu Alain de Changy 1959 1
Belgian lippu Bernard de Dryver 19771978 2
Italian lippu Giovanni de Riu 1954 1
Yhdysvaltain lippu Frank Dochnal 1963 1
Italian lippu Piero Dusio 1952 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Bernie Ecclestone 1958 2
Italian lippu Carlo Facetti 1974 1
Flag of South Africa 1928-1994.svg William Ferguson 1972 1
Uruguayn lippu Azdrubal Fontes Bayardo 1959 1
Italian lippu Giorgio Francia 1977, 1981 2
Japanin lippu Hiroshi Fushida 1975 2
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Divina Galica 1976, 1978 3
Italian lippu Gimax 1978 1
Saksan lippu Helm Glöckler 1953 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Brian Gubby 1965 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Brian Hart 1967 1
Japanin lippu Naoki Hattori 1991 2
Saksan lippu Hans Heyer 1977 1
Yhdysvaltain lippu Tom Jones 1967 1
Australian lippu Ken Kavanagh 1958 2
Irlannin lippu Dave Kennedy 1980 7
Yhdysvaltain lippu Bruce Kessler 1958 1
Suomen lippu Mikko Kozarowitzky 1977 2
Saksan lippu Kurt Kuhnke 1963 1
Japanin lippu Masami Kuwashima 1976 1
Italian lippu Claudio Langes 1990 14
Kolumbian lippu Ricardo Londoño 1981 1
Ranskan lippu Jean Lucienbonnet 1959 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Perry McCarthy 1992 7
Australian lippu Brian McGuire 1977 1
Saksan lippu Harry Merkel 1952 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Bill Moss 1959 1
Tanskan lippu Jac Nelleman 1976 1
Argentiinan lippu Alfredo Piàn 1950 1
Italian lippu Ernesto Prinoth 1962 1
Rhodesian lippu Clive Puzey 1965 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Alan Rollinson 1965 1
Sveitsin lippu Jean-Claude Rudaz 1964 1
Saksan lippu Günther Seiffert 1962 1
Italian lippu Vincenzo Sospiri 1997 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Stephen South 1980 1
Itävallan lippu Otto Stuppacher 1976 3
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Andy Sutcliffe 1977 1
Italian lippu Luigi Taramazzo 1958 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Dennis Taylor 1959 1
Ranskan lippu André Testut 19581959 2
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Tony Trimmer 19751978 6
Kanadan lippu Jacques Villeneuve Sr. 1981, 1983 3
Saksan lippu Volker Weidler 1989 10
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Peter Westbury 1970 1
Yhdistyneen kuningaskunnan lippu Ted Whiteaway 1955 1
Flag of South Africa 1928-1994.svg Desiré Wilson 1980 1
Saksan lippu Joachim Winkelhock 1989 7
Espanjan lippu Emilio Zapico 1976 1