Luettelo Digimon Adventuren jaksoista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo japanilaisen animesarja Digimon Adventuren jaksoista. Luettelossa näkyvät myös jaksojen englanninkieliset nimet.

26 ensimmäistä jaksoa on dubannut dubbausyhtiö Agapio Racing Team, jonka dubbaustyyli sai niin paljon huonoa palautetta, että siitä eteenpäin jaksot dubbasi Tuotantotalo Werne. Tämän takia jaksojen nimet on muutettu jälkimmäisten dubbausten kannalta järkevimpiin muotoihin.

Prologi: Digimon Adventure (movie) (engl. Digimon The Movie (tähän elokuvaan on liitetty 3 ensimmäistä Digimon-elokuvaa ja sen tarina muutettiin) (jap. Digimon Adventure)

  1. jakso: Kesäloma! Ja näin se alkaa! (engl. And so it Begins...) (jap. Stranded? The Island of Adventure!)
  2. jakso: Greymonin syntymä (engl. The Birth of Greymon) (jap. Explosive Evolution! Greymon)
  3. jakso: Garurumon syntyy (engl. Garurumon) (jap. The Blue Tiger! Garurumon)
  4. jakso: Sora vaarassa (engl. Biyomon gets Firepower) (jap. Red Hot! Birdramon)
  5. jakso: Gabterimon (engl. Kabuterimon's Electro Shocker) (jap. Lightning! Kabuterimon)
  6. jakso: Togemon lelukaupungissa (engl. Togemon in Toy Town) (jap. Palmon, Raging Evolution!)
  7. jakso: Ikkakumonin harppuunat (engl. Ikkakumon's Harpoon Torpedo) (jap. Roar! Ikkakumon)
  8. jakso: Paha paljastaa kasvonsa (engl. Evil shows his Face) (jap. Devimon, the Agent of Darkness!)
  9. jakso: Jäädigimon, Yukidarumon (engl. Subzero Ice Punch) (jap. Clash! The Freezing Digimon)
  10. jakso: Johtolanka digimenneisyydestä (engl. A Clue from the Digi-Past) (jap. Kentarumon the Defender!)
  11. jakso: Tanssiva aave Bakemon (engl. The Dancing Digimon) (jap. The Dancing Spirits! Bakemon)
  12. jakso: Digimon vauvat (engl. Digibaby Boom) (jap. Adventure! Patamon and Me)
  13. jakso: Taru Digimonien kohtalosta (engl. The Legend of the Digi-Destined) (jap. Angemon's Awakening!)
  14. jakso: Lähtö kohti uutta mannerta (engl. Departure for a New Continent) (jap. Set Sail for a New Continent!)
  15. jakso: Etemonin pimeä verkosto (engl. The Dark Network of Etemon) (jap. Etemon! The Stage Mounting of Evil)
  16. jakso: Kallo-Graymonin saapuminen (engl. The Arrival of SkullGreymon) (jap. Dark Evolution! SkullGreymon)
  17. jakso: Vilpittömyyden taikaesine (engl. The Crest of Sincerity) (jap. Cockatrimon, the Illusionary Captain!)
  18. jakso: Piccolomon tulee (engl. The Piximon Cometh) (jap. The Fairy! Piccolomon)
  19. jakso: Pyramidin vanki (engl. The Prisoner of the Pyramid) (jap. The Labyrinth of Nanomon)
  20. jakso: Metalli-Grayn maanjäristys (engl. The Earthquake of MetalGreymon) (jap. Evolution to Perfect! MetalGreymon)
  21. jakso: Väliaikainen kotiinpaluu (engl. Home away from Home) (jap. Koromon, the Great Clash in Tokyo!)
  22. jakso: Viekas PicoDevimon (engl. Forget About It!) (jap. The Whispering Imp, PicoDevimon)
  23. jakso: Ystäväni Sota-Garurumon (engl. WereGarurumon's Diner) (jap. Oh Friend! WereGarurumon)
  24. jakso: Atler-Gabterimon (engl. No Questions, Please) (jap. Crash! AtlurKabuterimon)
  25. jakso: Yksinvaltias, KuningasFrogmon (engl. Princess Karaoke) (jap. The Sleeping Tyrant! TonosamaGekomon)
  26. jakso: Ja niin se alkaa... (engl. Sora's Crest of Love) (jap. Shining Wings! Garudamon)
  27. jakso: Vandemonin taikalinna (engl. Gateway to Home) (jap. Vamdemon, the Castle of Darkness)
  28. jakso: Äkkiä takaisin Japaniin (engl. It's all in the Cards) (jap. The Chase! Hurry to Japan)
  29. jakso: Ensimmäinen taistelu Japanissa (engl. Return to Highton View Terrace) (jap. Mammon, the Great Clash at Hikarigaoka!)
  30. jakso: Pitkä kotimatka (engl. Almost Home Free) (jap. Digimon, the Great Tokyo Crossing)
  31. jakso: Julma mönjähirviö (engl. The Eighth Digivice) (jap. Raremon! Surprise Attack on Tokyo Bay)
  32. jakso: Taistelu näköalatornissa (engl. Gatomon Comes Calling) (jap. Tokyo Tower is Hot! DeathMeramon)
  33. jakso: Digimonit nuorten kaupungissa (engl. Out On The Town) (jap. Pump and Gotsu are Shibuya-Type Digimon)
  34. jakso: Tailmonin salaisuus (engl. The Eighth Child Revealed) (jap. Destiny's Bonds! Tailmon)
  35. jakso: Palmonista Lilymoniksi (engl. Flower Power) (jap. The Fairy of Odaiba! Lilymon Blossoms)
  36. jakso: Gomamonin superlataus (engl. City Under Siege) (jap. Break through the Barrier! Zudomon Spark!)
  37. jakso: Tailmonin superlataus (engl. Wizardmon's Gift) (jap. Perfects's United Attack! Sparkling Angewomon)
  38. jakso: VenomVandemon, petojen peto (engl. Prophecy) (jap. Revival! The Dark Lord VenomVamdemon)
  39. jakso: Maailmat kohtaavat (engl. The Battle For Earth) (jap. Two Great Ultimate Evolutions! Get Rid of the Darkness!)
  40. jakso: Lapset vastaan Pimeyden valtiaat (engl. Enter The Dark Masters) (jap. The Four Rulers of the Demonic Mountain! The Dark Masters!)
  41. jakso: Uusintakamppailu (engl. Sea-Sick And Tired) (jap. The Hardened King of the Seas! MetalSeadramon)
  42. jakso: Kiitos, Whalemon! (engl. Under Pressure) (jap. Silent Whamon on the Bottom of the Sea)
  43. jakso: Pinomonin häijyt leikit (engl. Playing Games) (jap. The Dangerous Game! Pinocchimon!)
  44. jakso: Salaperäinen puu-ukko (engl. Trash Day) (jap. Jureimon of the Lost Forest)
  45. jakso: Katkerat kamppailut (engl. The Ultimate Clash) (jap. The Clashing Ultimates! WarGreymon VS MetalGarurumon)
  46. jakso: Kostonhimoiset tuttavat (engl. Etemon's Comeback Tour) (jap. MetalEtemon's Revenge)
  47. jakso: Näkemiin, Leomon (engl. Ogremon's Honor) (jap. Oh Wind! Oh Light! SaberLeomon)
  48. jakso: Hikari vaarassa (engl. My Sister's Keeper) (jap. Bombing Mission! Mugendramon)
  49. jakso: Mugendramonin loppu (engl. The Crest Of Light) (jap. Farewell Numemon)
  50. jakso: Naiset taistelussa (engl. Joe's Battle) (jap. Womens' Battle! LadyDevimon)
  51. jakso: Vaarallinen narri (engl. The Crest Of Friendship) (jap. The Hellish Clown, Piemon)
  52. jakso: Piamonin loppu (engl. Piedmon's Last Jest) (jap. The Holy Swordsman, HolyAngemon)
  53. jakso: Pahoista pahin (engl. Now Apocalymon) (jap. The Final Dark Digimon)
  54. jakso: Nyt uuteen maailmaan! (engl. The Fate Of Two Worlds) (jap. A New World)