Luettelo Côtes-d’Armorin kunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Côtes-d'Armorin departementin kunnista Ranskassa. Departementissa on 373 kuntaa.

INSEE-koodi Postinumero Kunta
22001 22460 Allineuc
22002 22400 Andel
22003 22100 Aucaleuc
22004 22140 Bégard
22005 22810 Belle-Isle-en-Terre
22006 22140 Berhet
22007 22520 Binic
22008 22100 Bobital
22009 22320 Le Bodéo
22011 22170 Boqueho
22012 22240 La Bouillie
22013 22390 Bourbriac
22014 22130 Bourseul
22015 22510 Bréhand
22018 22140 Brélidy
22019 22170 Bringolo
22020 22250 Broons
22021 22100 Brusvily
22023 22160 Bulat-Pestivien
22024 22160 Calanhel
22025 22160 Callac
22026 22100 Calorguen
22027 22210 Le Cambout
22028 22450 Camlez
22029 22480 Canihuel
22030 22300 Caouënnec-Lanvézéac
22031 22160 Carnoët
22032 22350 Caulnes
22033 22530 Caurel
22034 22140 Cavan
22035 22630 Les Champs-Géraux
22036 22350 La Chapelle-Blanche
22037 22160 La Chapelle-Neuve
22038 22170 Châtelaudren
22039 22210 La Chèze
22040 22970 Coadout
22041 22140 Coatascorn
22042 22450 Coatréven
22043 22210 Coëtlogon
22044 22400 Coëtmieux
22045 22800 Cohiniac
22046 22330 Collinée
22047 22320 Corlay
22048 22130 Corseul
22049 22130 Créhen
22050 22100 Dinan
22051 22270 Dolo
22052 22160 Duault
22053 22250 Éréac
22054 22430 Erquy
22055 22680 Étables-sur-Mer
22056 22630 Évran
22057 22290 Le Faouët
22058 22210 La Ferrière
22059 22800 Le Fœil
22179 22240 Fréhel
22060 22150 Gausson
22061 22110 Glomel
22062 22230 Gomené
22063 22290 Gommenec'h
22064 22570 Gouarec
22065 22290 Goudelin
22066 22330 Le Gouray
22067 22200 Grâces
22068 22460 Grâce-Uzel
22069 22350 Guenroc
22070 22200 Guingamp
22071 22350 Guitté
22072 22390 Gurunhuel
22073 22320 La Harmoye
22074 22320 Le Haut-Corlay
22075 22600 Hémonstoir
22076 22550 Hénanbihen
22077 22400 Hénansal
22078 22450 Hengoat
22079 22150 Hénon
22080 22150 L'Hermitage-Lorge
22081 22120 Hillion (CASB)
22082 22100 Le Hinglé
22016 22870 Île-de-Bréhat
22083 22230 Illifaut
22084 22270 Jugon-les-Lacs
22085 22610 Kerbors
22086 22500 Kerfot
22087 22110 Kergrist-Moëlou
22088 22480 Kerien
22090 22450 Kermaria-Sulard (CAL)
22091 22140 Kermoroc'h
22092 22480 Kerpert
22093 22400 Lamballe
22094 22770 Lancieux
22095 22140 Landebaëron
22096 22130 Landébia
22097 22980 La Landec
22098 22400 Landéhen
22099 22800 Lanfains
22100 22150 Langast
22101 22450 Langoat
22102 22330 Langourla
22103 22490 Langrolay-sur-Rance
22104 22980 Languédias
22105 22130 Languenan
22106 22360 Langueux (CASB)
22107 22570 Laniscat
22108 22290 Lanleff
22109 22580 Lanloup
22110 22300 Lanmérin
22111 22610 Lanmodez
22112 22290 Lannebert
22113 22300 Lannion (CAL)
22114 22250 Lanrelas
22115 22480 Lanrivain
22116 22170 Lanrodec
22117 22410 Lantic
22118 22100 Lanvallay
22119 22420 Lanvellec
22121 22290 Lanvollon
22122 22230 Laurenan
22123 22100 Léhon
22124 22570 Lescouët-Gouarec
22126 22800 Le Leslay
22127 22740 Lézardrieux
22128 22340 Locarn
22129 22810 Loc-Envel
22131 22780 Loguivy-Plougras
22132 22160 Lohuec
22133 22230 Loscouët-sur-Meu
22134 22700 Louannec (CAL)
22135 22540 Louargat
22136 22600 Loudéac
22137 22340 Maël-Carhaix
22138 22160 Maël-Pestivien
22139 22480 Magoar
22140 22640 La Malhoure
22141 22450 Mantallot
22143 22550 Matignon
22144 22440 La Méaugon (CASB)
22145 22270 Mégrit
22146 22110 Mellionnec
22147 22230 Merdrignac
22148 22230 Mérillac
22149 22460 Merléac
22150 22200 Le Merzer
22151 22400 Meslin
22152 22220 Minihy-Tréguier
22153 22510 Moncontour
22154 22400 Morieux
22155 22600 La Motte
22156 22200 Moustéru
22157 22340 Le Moustoir
22158 22530 Mûr-de-Bretagne
22160 22400 Noyal
22161 22200 Pabu
22162 22500 Paimpol
22163 22340 Paule
22164 22540 Pédernec
22165 22510 Penguily
22166 22710 Penvénan
22167 22570 Perret
22168 22700 Perros-Guirec
22169 22480 Peumerit-Quintin
22170 22800 Plaine-Haute
22171 22940 Plaintel
22172 22130 Plancoët
22173 22400 Planguenoual
22174 22550 Pléboulle
22175 22270 Plédéliac
22176 22960 Plédran (CASB)
22177 22290 Pléguien
22178 22290 Pléhédel
22180 22980 Plélan-le-Petit
22181 22570 Plélauff
22182 22170 Plélo
22183 22210 Plémet
22184 22150 Plémy
22185 22640 Plénée-Jugon
22186 22370 Pléneuf-Val-André
22187 22190 Plérin (CASB)
22188 22170 Plerneuf
22189 22720 Plésidy
22190 22490 Pleslin-Trigavou
22191 22330 Plessala
22192 22650 Plessix-Balisson
22193 22640 Plestan
22194 22310 Plestin-les-Grèves (CAL)
22195 22610 Pleubian
22196 22740 Pleudaniel
22197 22690 Pleudihen-sur-Rance
22198 22560 Pleumeur-Bodou (CAL)
22199 22740 Pleumeur-Gautier
22200 22130 Pléven
22201 22240 Plévenon
22202 22340 Plévin
22203 22150 Plœuc-sur-Lié
22204 22260 Ploëzal
22205 22130 Plorec-sur-Arguenon
22206 22170 Plouagat
22207 22420 Plouaret
22208 22830 Plouasne
22209 22650 Ploubalay
22210 22620 Ploubazlanec
22211 22300 Ploubezre (CAL)
22212 22260 Plouëc-du-Trieux
22213 22490 Plouër-sur-Rance
22214 22470 Plouézec
22215 22440 Ploufragan (CASB)
22216 22810 Plougonver
22217 22780 Plougras
22218 22820 Plougrescant
22219 22150 Plouguenast
22220 22110 Plouguernével
22221 22220 Plouguiel
22222 22580 Plouha
22223 22200 Plouisy
22224 22300 Ploulec'h (CAL)
22225 22970 Ploumagoar
22226 22300 Ploumilliau (CAL)
22227 22780 Plounérin
22228 22810 Plounévez-Moëdec
22229 22110 Plounévez-Quintin
22231 22160 Plourac'h
22232 22410 Plourhan
22233 22860 Plourivo
22234 22170 Plouvara
22235 22420 Plouzélambre (CAL)
22236 22290 Pludual
22237 22130 Pluduno
22238 22310 Plufur (CAL)
22239 22350 Plumaudan
22240 22250 Plumaugat
22241 22210 Plumieux
22242 22240 Plurien
22243 22160 Plusquellec
22244 22320 Plussulien
22245 22140 Pluzunet
22246 22120 Pommeret
22247 22450 Pommerit-Jaudy
22248 22200 Pommerit-le-Vicomte
22249 22390 Pont-Melvez
22250 22260 Pontrieux
22251 22590 Pordic (CASB)
22253 22450 Pouldouran
22254 22140 Prat
22255 22210 La Prénessaye
22256 22260 Quemper-Guézennec
22257 22450 Quemperven
22258 22120 Quessoy
22259 22100 Quévert
22260 22460 Le Quillio
22261 22400 Quintenic
22262 22800 Quintin
22263 22630 Le Quiou
22264 22450 La Roche-Derrien
22265 22300 Rospez (CAL)
22266 22110 Rostrenen
22267 22250 Rouillac
22268 22550 Ruca
22269 22260 Runan
22271 22390 Saint-Adrien
22272 22200 Saint-Agathon
22273 22400 Saint-Alban
22274 22630 Saint-André-des-Eaux
22275 22600 Saint-Barnabé
22276 22800 Saint-Bihy
22277 22800 Saint-Brandan
22278 22000 Saint-Brieuc (CASB)
22279 22600 Saint-Caradec
22280 22100 Saint-Carné
22281 22150 Saint-Carreuc
22282 22380 Saint-Cast-le-Guildo
22283 22260 Saint-Clet
22284 22480 Saint-Connan
22285 22530 Saint-Connec
22286 22400 Saint-Denoual
22287 22800 Saint-Donan (CASB)
22288 22210 Saint-Étienne-du-Gué-de-l'Isle
22331 22480 Sainte-Tréphine
22289 22720 Saint-Fiacre
22290 22570 Saint-Gelven
22291 22800 Saint-Gildas
22292 22330 Saint-Gilles-du-Mené
22293 22290 Saint-Gilles-les-Bois
22294 22480 Saint-Gilles-Pligeaux
22295 22530 Saint-Gilles-Vieux-Marché
22296 22510 Saint-Glen
22297 22330 Saint-Gouéno
22298 22530 Saint-Guen
22299 22100 Saint-Hélen
22300 22460 Saint-Hervé
22334 22570 Saint-Igeaux
22302 22750 Saint-Jacut-de-la-Mer
22303 22330 Saint-Jacut-du-Mené
22304 22170 Saint-Jean-Kerdaniel
22305 22350 Saint-Jouan-de-l'Isle
22306 22630 Saint-Judoce
22307 22940 Saint-Julien (CASB)
22308 22630 Saint-Juvat
22309 22230 Saint-Launeuc
22310 22140 Saint-Laurent
22311 22130 Saint-Lormel
22312 22350 Saint-Maden
22313 22320 Saint-Martin-des-Prés
22314 22600 Saint-Maudan
22315 22980 Saint-Maudez
22316 22320 Saint-Mayeux
22317 22980 Saint-Méloir-des-Bois
22318 22980 Saint-Michel-de-Plélan
22319 22300 Saint-Michel-en-Grève (CAL)
22320 22160 Saint-Nicodème
22321 22480 Saint-Nicolas-du-Pélem
22322 22720 Saint-Péver
22323 22550 Saint-Pôtan
22324 22700 Saint-Quay-Perros (CAL)
22325 22410 Saint-Quay-Portrieux
22326 22270 Saint-Rieul
22327 22100 Saint-Samson-sur-Rance
22328 22160 Saint-Servais
22330 22460 Saint-Thélo
22332 22510 Saint-Trimoël
22333 22230 Saint-Vran
22335 22720 Senven-Léhart
22337 22250 Sévignac
22338 22200 Squiffiec
22339 22100 Taden
22340 22140 Tonquédec
22341 22640 Tramain
22342 22980 Trébédan
22343 22560 Trébeurden (CAL)
22344 22340 Trébrivan
22345 22510 Trébry
22346 22510 Trédaniel
22347 22220 Trédarzec
22348 22250 Trédias
22349 22300 Trédrez-Locquémeau (CAL)
22350 22310 Tréduder (CAL)
22351 22340 Treffrin
22352 22630 Tréfumel
22353 22730 Trégastel (CAL)
22354 22540 Tréglamus
22356 22590 Trégomeur
22357 22650 Trégon
22358 22200 Trégonneau
22359 22420 Trégrom
22360 22950 Trégueux (CASB)
22361 22290 Tréguidel
22362 22220 Tréguier
22363 22660 Trélévern (CAL)
22364 22100 Trélivan
22365 22110 Trémargat
22366 22310 Trémel (CAL)
22367 22590 Tréméloir (CASB)
22368 22490 Tréméreuc
22369 22250 Trémeur
22370 22290 Tréméven
22371 22230 Trémorel
22372 22440 Trémuson (CASB)
22373 22340 Tréogan
22375 22290 Tressignaux
22376 22600 Trévé
22377 22410 Tréveneuc
22378 22290 Trévérec
22379 22660 Trévou-Tréguignec (CAL)
22380 22100 Trévron
22381 22450 Trézény
22383 22450 Troguéry
22384 22460 Uzel
22385 22690 La Vicomté-sur-Rance
22386 22800 Le Vieux-Bourg
22387 22420 Le Vieux-Marché
22388 22980 Vildé-Guingalan
22389 22120 Yffiniac (CASB)
22390 22930 Yvias
22391 22350 Yvignac-la-Tour