Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2009

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2009 pitäneistä artisteista ja singleistä.


Päivämäärä Artisti Single Lähteet
3. tammikuuta Beyoncé Single Ladies (Put a Ring on It) [1] [2]
10. tammikuuta
17. tammikuuta Lady Gaga feat. Colby O'Donis Just Dance [3]
[4] [5]
24. tammikuuta
31. tammikuuta
7. helmikuuta Kelly Clarkson My Life Would Suck Without You [6] [7]
14. helmikuuta
21. helmikuuta Eminem, Dr. Dre & 50 Cent Crack a Bottle [8]
28. helmikuuta Flo Rida feat. Kesha Right Round [9] [10]
[11] [12]
[13] [14]
7. maaliskuuta
14. maaliskuuta
21. maaliskuuta
28. maaliskuuta
4. huhtikuuta
11. huhtikuuta Lady Gaga Poker Face [15]
18. huhtikuuta The Black Eyed Peas Boom Boom Pow [16] [17]
[18] [19]
[20] [21]
[22] [23]
[24] [25]
[26] [27]
25. huhtikuuta
2. toukokuuta
9. toukokuuta
16. toukokuuta
23. toukokuuta
30. toukokuuta
6. kesäkuuta
13. kesäkuuta
20. kesäkuuta
27. kesäkuuta
4. heinäkuuta
11. heinäkuuta The Black Eyed Peas I Gotta Feeling [28] [29]
[30] [31]
[32] [33]
[34] [35]
[36] [37]
[38] [39]
[40] [41]
18. heinäkuuta
25. heinäkuuta
1. elokuuta
8. elokuuta
15. elokuuta
22. elokuuta
29. elokuuta
5. syyskuuta
12. syyskuuta
19. syyskuuta
26. syyskuuta
3. lokakuuta
10. lokakuuta
17. lokakuuta Jay Sean feat. Lil Wayne Down [42]
24. lokakuuta Britney Spears 3 [43]
31. lokakuuta Jay Sean feat. Lil Wayne Down [44]
7. marraskuuta Owl City Fireflies [45]
14. marraskuuta Jason Derülo Whatcha Say [46]
21. marraskuuta Owl City Fireflies [47]
28. marraskuuta Jay-Z feat. Alicia Keys Empire State of Mind [48]
[49] [50]
[51] [52]
5. joulukuuta
12. joulukuuta
19. joulukuuta
26. joulukuuta


Billboard Hot 100 -listan ykköset
2004 | 2005 | 2006 | 2007 | 2008
2009 | 2010 | 2011 | 2012 | 2013

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Billboard Hot 100 - 1/2009
  2. Billboard Hot 100 - 2/2009
  3. Billboard Hot 100 - 3/2009
  4. Billboard Hot 100 - 4/2009
  5. Billboard Hot 100 - 5/2009
  6. Billboard Hot 100 - 6/2009
  7. Billboard Hot 100 - 7/2009
  8. Billboard Hot 100 - 8/2009
  9. Billboard Hot 100 - 9/2009
  10. Billboard Hot 100 - 10/2009
  11. Billboard Hot 100 - 11/2009
  12. Billboard Hot 100 - 12/2009
  13. Billboard Hot 100 - 13/2009
  14. Billboard Hot 100 - 14/2009
  15. Billboard Hot 100 - 15/2009
  16. Billboard Hot 100 - 16/2009
  17. Billboard Hot 100 - 17/2009
  18. Billboard Hot 100 - 18/2009
  19. Billboard Hot 100 - 19/2009
  20. Billboard Hot 100 - 20/2009
  21. Billboard Hot 100 - 21/2009
  22. Billboard Hot 100 - 22/2009
  23. Billboard Hot 100 - 23/2009
  24. Billboard Hot 100 - 24/2009
  25. Billboard Hot 100 - 25/2009
  26. Billboard Hot 100 - 26/2009
  27. Billboard Hot 100 - 27/2009
  28. Billboard Hot 100 - 28/2009
  29. Billboard Hot 100 - 29/2009
  30. Billboard Hot 100 - 30/2009
  31. Billboard Hot 100 - 31/2009
  32. Billboard Hot 100 - 32/2009
  33. Billboard Hot 100 - 33/2009
  34. Billboard Hot 100 - 34/2009
  35. Billboard Hot 100 - 35/2009
  36. Billboard Hot 100 - 36/2009
  37. Billboard Hot 100 - 37/2009
  38. Billboard Hot 100 - 38/2009
  39. Billboard Hot 100 - 39/2009
  40. Billboard Hot 100 - 40/2009
  41. Billboard Hot 100 - 41/2009
  42. Billboard Hot 100 - 42/2009
  43. Billboard Hot 100 - 43/2009
  44. Billboard Hot 100 - 44/2009
  45. Billboard Hot 100 - 45/2009
  46. Billboard Hot 100 - 46/2009
  47. Billboard Hot 100 - 47/2009
  48. Billboard Hot 100 - 48/2009
  49. Billboard Hot 100 - 49/2009
  50. Billboard Hot 100 - 50/2009
  51. Billboard Hot 100 - 51/2009
  52. Billboard Hot 100 - 52/2009