Luettelo Avril Lavignen kiertueista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä artikkeli sisältää kaikki Avril Lavignen tekemät kiertueet.

Try To Shut Me Up Tour[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Try To Shut Up Me Tour
Avril Lavigne
Albumi Mainostaa uutta albumia
Let Go
Esitykset Yhdysvallat: 21
Kanada: 8
Iso-Britannia: 6
Saksa: 4
Australia: 4
Eurooppa: 9
Japani: 2
Aasia: 2
Yhteensä: 56

Try To Shut Me Up Tour oli Avril Lavignen ensimmäinen kiertue. Se alkoi vuonna 2003, missä Lavigne mainosti albumiaan Let Go. Konsertti (joka myös loppuunmyytiin samassa kaupungissa) kuvattiin Buffalossa, New Yorkissa DVD:lle. My World (DVD) julkaistiin 3. marraskuuta 2003 Yhdysvalloissa.

Esitetyt kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. "Sk8er Boi"
  2. "Nobody's Fool"
  3. "Mobile"
  4. "Anything But Ordinary"
  5. "Losing Grip"
  6. "Naked"
  7. "Too Much to Ask"
  8. "I Don't Give"
  9. "Basket Case"
  10. "My World"
  11. "I'm With You"
  12. "Complicated"
  13. "Unwanted"
  14. "Tomorrow"
  15. "Knockin' on Heaven's Door"
  16. "Things I'll Never Say"

Bändi

  • Evan Taubenfeld
  • Matthew Brann
  • Jesse Colburn
  • Charlie Moniz

Lämmittelijäyhtyeet

Mall Tour[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Mall Tour
Avril Lavigne
Albumi Mainostaa uutta albumia
Under My Skin
Esitykset 26

Live and by Surprise Mall Tour on kanadalaisen Avril Lavignen konserttikiertue, joka pysähtyi yhteensä kahdessakymmenessäyhdessä maassa ympäri Yhdysvaltoja ja Kanadaa. Kiertue alkoi 4. maaliskuuta 2004 eli samainen viikko jolloin "Don't Tell Me" julkaistiin radioissa. Jokaisessa kaupungissa areena/halli ilmoitettiin vain 48 tuntia ennen keikkaa. Yhdessä kitaristinsa Evan Taubenfeldin kanssa Lavigne esitti viisi albumin kappaletta akustisena versiona.

Esitetyt kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

(Kaikki akustisia versioita)

  1. "He Wasn't"
  2. "My Happy Ending"
  3. "Sk8er Boi"
  4. "Don't Tell Me"
  5. "Take Me Away"
  6. "Complicated"
  7. "Nobody's Home"

Kiertueaikataulu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lavigne esiintymässä Vancouverissa
Päivä Kaupunki Maa
Pohjois-Amerikka
4. maaliskuuta 2004 Minneapolis Yhdysvallat
5. maaliskuuta 2004 Milwaukee Yhdysvallat
8. maaliskuuta 2004 Chicago Yhdysvallat
9. maaliskuuta 2004 Detroit Yhdysvallat
11. maaliskuuta 2004 Toronto Kanada
12. maaliskuuta 2004 Ottawa Kanada
15. maaliskuuta 2004 Montreal Kanada
16. maaliskuuta 2004 Boston Yhdysvallat
17. maaliskuuta 2004 New York Yhdysvallat
18. maaliskuuta 2004 Philadelphia Yhdysvallat
19. maaliskuuta 2004 Washington D.C. Yhdysvallat
22. maaliskuuta 2004 Atlanta Yhdysvallat
23. maaliskuuta 2004 Cincinnati Yhdysvallat
24. maaliskuuta 2004 Cleveland Yhdysvallat
25. maaliskuuta 2004 Indianapolis Yhdysvallat
26. maaliskuuta 2004 St. Louis Yhdysvallat
1. huhtikuuta 2004 Calgary Kanada
6. huhtikuuta 2004 Vancouver Kanada
7. huhtikuuta 2004 Seattle Yhdysvallat
8. huhtikuuta 2004 Portland Yhdysvallat
9. huhtikuuta 2004 San Francisco Yhdysvallat
12. huhtikuuta 2004 Los Angeles Yhdysvallat
12. huhtikuuta 2004 Phoenix Yhdysvallat
14. huhtikuuta 2004 Seattle Yhdysvallat
15. huhtikuuta 2004 Houston Yhdysvallat
16. huhtikuuta 2004 Dallas Yhdysvallat

Bonez Tour[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Bonez Tour
Avril Lavigne
Albumi Mainostaa uutta albumia
Under My Skin
Esitykset 144
Avril esiintymässä Brasiliassa vuonna 2005.

Avril Lavigne päätti tehdä ensimmäisen maailmankiertueensa, jonka hän teki vuosina 2004 ja 2005. Kiertue kantoi nimeä Bonez Tour, joka kiersi ympäri Pohjois-Amerikkaa, Eurooppaa, Aasiaa, Afrikkaa ja Latinalaista Amerikkaa. Lavigne nimesi konsertin nimeksi "Bonez" vastatakseen kysymykseen "mitä on ihosi alla?" (vastaa hänen toisen albuminsa nimeä "Under My Skin"). Live-esiintyminen kuvattiin live-DVD:lle Nippon Budōkanissa, joka sai julkaisuaikanaan nimen Live at Budokan: Bonez Tour, mikä julkaistiin vain Japanissa.

Esitetyt kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. "He Wasn't"
  2. "My Happy Ending"
  3. "Take Me Away"
  4. "Freak Out"
  5. "Sk8er Boi"
  6. "Unwanted"
  7. "Anything But Ordinary"
  8. "Who Knows"
  9. "I'm With You"
  10. "Naked"
  11. "Losing Grip"
  12. "Together"
  13. "Forgotten"
  14. "Tomorrow"
  15. "Fall To Pieces"
  16. "Nobody's Home"
  17. "Don't Tell Me"
  18. "Complicated"
  19. "Slipped Away"

Muissa esiintymisissä Avril esitti joko kappaleen "Sk8er Boi" tai "Losing Grip" ensimmäisenä, kappaleen "Complicated" viimeisenä ja jätti kappaleen "Slipped Away" kokonaan pois listalta. Hän esitti myös muita kappaleita, kuten "Mobile", "Things I'll Never Say" ja kolme cover-veriota: "American Idiot" - Green Day, "All The Small Things" - Blink-182 ja "Song 2" - Blur.

Lämmittelijäyhtyeet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Butch Walker
  • Bowling For Soup
  • Simple Plan
  • Nailpin
  • Rooster
  • Gavin DeGraw
  • Tweak
  • The Glitterati
  • Tolidos
  • Daniela Herrero
  • Guffi

Promotional Tour[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Promotional Tour
Avril Lavigne
Albumi Mainostaa uutta albumia
The Best Damn Thing
Esitykset 38

Vuoden 2007 aikana Lavigne mainosti albumiaan joissakin TV-konserteissa/live-esiintymisissä. Hän soitti myös kolme kokonaista konserttia Meksikossa ja muissa paikoissa, kuten Roomassa, Hongkongissa ja Venäjällä. Hän soitti myös Kiinassa ensimmäistä kertaa koko uransa aikana. Kiertue oli ennätyksellisesti loppuunmyyty Shangaissa; Euroopassa hän soitti erilaisilla kesäfestivaaleilla. Aasiassa hän osallistui Summer Sonic- festivaaleihin Osakassa, Japanissa. Vuoden lopussa hän esiintyi Jingle Bell Christmas-konsertissa.

The Best Damn Tour[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

The Best Damn Thing Tour
Avril Lavigne
Albumi Mainostaa uutta albumia
The Best Damn Thing
Esitykset Yhdysvallat: 31
Kanada: 21
Iso-Britannia: 9
Saksa: 5
Eurooppa: 19
Japani: 11
Kiina: 6
Aasia: 5
Yhteensä: 107

The Best Damn Tour on Avril Lavignen konserttikiertue, joka 5. maaliskuuta 2008 ja päättyi 6. lokakuuta 2008. Konsertin pääasiallinen ajatus oli mainostaa Lavignen uusinta albumia The Best Damn Thing. Kiertueen aikana Lavigne pysähtyi yli 100 paikassa. Tämä kiertue on Lavignen suurin kiertuetuotanto tähän mennessä. Kiertueen ohjasi Jamie King. Kiertue keräsi maailmanlaajuisesti noin 55 miljoonaa dollaria.

Lämmittelijäyhtyeet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  • Boys Like Girls
  • Jonas Brothers
  • The Black List Club
  • The Midway State
  • illScarlett
  • Duke Squad

Esitetyt kappaleet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lavigne esiintymässä Pekingissä
  1. Intro
  2. Girlfriend
  3. I Can Do Better
  4. Complicated
  5. My Happy Ending
  6. I'm With You
  7. I Always Get What I Want
  8. When You're Gone
  9. Innocence
  10. Don't Tell Me
  11. Hot
  12. Losing Grip
  13. Bad Reputation
  14. Everything Back But You
  15. Runaway
  16. Hey Mickey
  17. The Best Damn Thing
  18. I Don't Have to Try
  19. He Wasn't
  20. Girlfriend (Dr. Luke Remix)
  21. Sk8er Boi
  • Keep Holding On (vain joissakin esiintymisissä)
  • In Too Deep (vain joissakin esiintymisissä)

Kiertueaikataulu[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lavigne esiintymässä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Lavigne esiintymässä Pekingissä
Päivä Kaupunki Maa Areena/halli
Pohjois-Amerikka
5. maaliskuuta 2008 Victoria Kanada Save-On-Foods Memorial Centre
7. maaliskuuta 2008 Vancouver GM Place
8. maaliskuuta 2008 Kamloops [nterior Savings Centre
9. maaliskuuta 2008 Kelowna Prospera Place
11. maaliskuuta 2008 Prince George CN Centre
12. maaliskuuta 2008 Edmonton Rexall Place
13. maaliskuuta 2008 Calgary Pengrowth Saddledome
15. maaliskuuta 2008 Regina Brandt Centre
16. maaliskuuta 2008 Saskatoon Credit Union Centre
18. maaliskuuta 2008 Winnipeg MTS Centre
20. maaliskuuta 2008 Minneapolis Yhdysvallat Target Center
21. maaliskuuta 2008 Chicago Allstate Arena
22. maaliskuuta 2008 Detroit The Palace Of Auburn Hills
25. maaliskuuta 2008 Pittsburgh A.J. Palumbo Center
26. maaliskuuta 2008 Cleveland Wolstein Center
28. maaliskuuta 2008 Atlantic City Borgata
29. maaliskuuta 2008 Buffalo, New York HSBC Arena
30. maaliskuuta 2008 East Rutherford Izod Center
1. huhtikuuta 2008 Boston Agganis Arena
2. huhtikuuta 2008 Montreal Kanada Bell Centre
3. huhtikuuta 2008 Ottawa Scotiabank Place
7. huhtikuuta 2008 Toronto Air Canada Centre
8. huhtikuuta 2008 Kingston K-Rock Centre
9. huhtikuuta 2008 London John Labatt Centre
11. huhtikuuta 2008 Uniondale Yhdysvallat Nassau Coliseum
12. huhtikuuta 2008 Uncasville Mohegan Sun Arena
13. huhtikuuta 2008 Manchester Verizon Wireless Arena
15. huhtikuuta 2008 Fairfax Patriot Center
18. huhtikuuta 2008 Atlanta Philips Arena
19. huhtikuuta 2008 Tampa Ford Amphitheatre
20. huhtikuuta 2008 West Palm Beach Sound Advice Amphitheatre
22. huhtikuuta 2008 Biloxi Hard Rock Hotel and Casino (Biloxi)
24. huhtikuuta 2008 Hidalgo Dodge Arena
25. huhtikuuta 2008 Houston Cynthia Woods Mitchell Pavilion
26. huhtikuuta 2008 Dallas Smirnoff Music Center
27. huhtikuuta 2008 San Antonio Verizon Wireless Amphitheater Selma
29. huhtikuuta 2008 Las Vegas The Pearl
Eurooppa
26. toukokuuta 2008 Glasgow Iso-Britannia Carling Academy Glasgow
27. toukokuuta 2008
29. toukokuuta 2008 Manchester Manchester Evening News Arena
30. toukokuuta 2008 Birmingham National Exhibition Centre
31. toukokuuta 2008 Cardiff Cardiff International Arena
1. kesäkuuta 2008 Plymouth Plymouth Pavilions
3. kesäkuuta 2008 Bournemouth Bournemouth International Centre
4. kesäkuuta 2008 Lontoo O2 Arena
6. kesäkuuta 2008 Dublin Irlanti RDS Simmonscourt
7. kesäkuuta 2008 Belfast Iso-Britannia Odyssey Arena
9. kesäkuuta 2008 Luxemburg LUX Rochal
10. kesäkuuta 2008 Pariisi Ranska Le Zénith
12. kesäkuuta 2008 Bolzano Italia Palaonda
13. kesäkuuta 2008 Milano Datchforum
14. kesäkuuta 2008 Monaco Monaco Grimaldi Forum
15. kesäkuuta 2008 Barcelona Espanja Palau Municipal d'Esports de Badalona
17. kesäkuuta 2008 München Saksa Zenith
18. kesäkuuta 2008 Düsseldorf Philipshalle
20. kesäkuuta 2008 Amsterdam Alankomaat Heineken Music Hall
21. kesäkuuta 2008 Bryssel Belgia Forest National
22. kesäkuuta 2008 Mannheim Saksa Rosengarten
23. kesäkuuta 2008 Dresden Großer Garten
24. kesäkuuta 2008 Berliini Columbia Hall
26. kesäkuuta 2008 Kööpenhamina Tanska K.B. Hallen
28. kesäkuuta 2008 Tukholma Ruotsi Annexet
30. kesäkuuta 2008 Helsinki Suomi Helsingin jäähalli
1. heinäkuuta 2008 Tallinna Viro Saku Suurhall
2. heinäkuuta 2008 Riga Latvia Riga Arena
3. heinäkuuta 2008 Vilnius Liettua Siemens Arena
5. heinäkuuta 2008 Wrocław Puola Centennial Hall
7. heinäkuuta 2008 Budapest Unkari Petofi Csarnok
8. heinäkuuta 2008 Praha Tšekki Tesla Arena
9. heinäkuuta 2008 Leoben Itävalta Stehplatz
Pohjois-Amerikka (mukana lämmittelijäyhtyeenä The Jonas Brothers Yhdysvaltojen konserttipäivinä)
22. heinäkuuta 2008 St. Louis Yhdysvallat Verizon Wireless Amphitheater St. Louis
23. heinäkuuta 2008 Indianapolis Verizon Wireless Music Center
25. heinäkuuta 2008 Hershey Hersheypark Stadium
26. heinäkuuta 2008 Hartford New England Dodge Music Center
28. heinäkuuta 2008 Cincinnati Riverbend Music Center
29. heinäkuuta 2008 Charlotte Verizon Wireless Amphitheatre Charlotte
30. heinäkuuta 2008 Raleigh Walnut Creek Amphitheatre
1. elokuuta 2008 Bethlehem Musikfest Grounds
2. elokuuta 2008 New Jersey Toms River Festival
5. elokuuta 2008 Sudbury Kanada Sudbury Community Arena
6. elokuuta 2008 Toronto Molson Amphitheatre
8. elokuuta 2008 Saint John Harbour Station
9. elokuuta 2008 Moncton Moncton Coliseum
10. elokuuta 2008 Halifax Halifax Metro Centre
12. elokuuta 2008 St. John's Mile One Centre
Aasia
29. elokuuta 2008 Kuala Lumpur Malaysia Merdeka Stadium
1. syyskuuta 2008 Seoul Etelä-Korea Melon-AX Hall
3. syyskuuta 2008 Manila Filippiinit Araneta Coliseum
5. syyskuuta 2008 Taipei Taiwan Chungshan Soccer Stadium
7. syyskuuta 2008 Singapore Singapore Singapore Indoor Stadium
10. syyskuuta 2008 Shizuoka Japani Hamamatsu Arena
11. syyskuuta 2008 Niigata Toki Messe
13. syyskuuta 2008 Tokio Yoyogi National Gymnasium
14. syyskuuta 2008 Tokio Yoyogi National Gymnasium
16. syyskuuta 2008 Tokio Tokyo Dome
17. syyskuuta 2008 Nagoya Nagoya Rainbow Hall
18. syyskuuta 2008 Nagoya Nagoya Rainbow Hall
20. syyskuuta 2008 Osaka Intex Osaka
21. syyskuuta 2008 Osaka Intex Osaka
22. syyskuuta 2008 Fukuoka Marine Messe Fukuoka
24. syyskuuta 2008 Hiroshima Hiroshima Sun Plaza
26. syyskuuta 2008 Macau Kiina Venetian Arena
28. syyskuuta 2008 Guangzhou Guangzhou Gymnasium
30. syyskuuta 2008 Chengdu Chengdu Stadium
2. lokakuuta 2008 Lijiang Lijang Snow Mountain Festival
4. lokakuuta 2008 Shanghai Shanghai Stadium
6. lokakuuta 2008 Peking Beijing Wukesong Culture & Sports Center

Peruntuneet päivät[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lavigne esiintymässä Pekingissä
  • 30. huhtikuuta: San Diego – Cox Arena
  • 2. toukokuuta: Phoenix – Cricket Wireless Pavilion
  • 3. toukokuuta: Anaheim – The Theatre at Honda Center
  • 4. toukokuuta: Los Angeles – Gibson Amphitheater
  • 6. toukokuuta: Santa Barbara – Santa Barbara Bowl
  • 7. toukokuuta: San Jose – HP Pavilion at San Jose
  • 9. toukokuuta: Spokane – Spokane Arena
  • 10. toukokuuta: Seattle – Everett Events Center
  • 15. kesäkuuta: Barcelona, Espanja – Palau Municipal d'Esports de Badalona