Luettelo Alpes-Maritimesin kunnista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun
Alpes-Maritimesin sijainti Ranskassa

Tämä on luettelo Alpes-Maritimesin departementin kunnista Ranskassa. Departementissa on 163 kuntaa.

INSEE-koodi Postinumero Kunta
06001 06910 Aiglun
06002 06910 Amirat
06003 06750 Andon
06004 06160 Antibes (CAS)
06005 06260 Ascros
06006 06790 Aspremont (CAN)
06007 06810 Auribeau-sur-Siagne (CAP)
06008 06260 Auvare
06009 06420 Bairols
06010 06620 Le Bar-sur-Loup (CAS)
06011 06310 Beaulieu-sur-Mer (CAN)
06012 06240 Beausoleil (CAR)
06013 06450 Belvédère
06014 06390 Bendejun
06015 06390 Berre-les-Alpes
06016 06470 Beuil
06017 06510 Bézaudun-les-Alpes
06018 06410 Biot (CAS)
06019 06440 Blausasc
06020 06450 La Bollène-Vésubie
06021 06830 Bonson
06022 06510 Bouyon
06023 06540 Breil-sur-Roya
06024 06850 Briançonnet
06162 06430 La Brigue
06025 06510 Le Broc
06026 06530 Cabris
06027 06800 Cagnes-sur-Mer (CAN)
06028 06750 Caille
06029 06400 Cannes
06030 06110 Le Cannet
06031 06340 Cantaron
06032 06320 Cap-d'Ail (CAN)
06033 06510 Carros
06034 06670 Castagniers (CAN)
06035 06500 Castellar
06036 06500 Castillon (CAR)
06037 06460 Caussols (CAS)
06040 06470 Châteauneuf-d'Entraunes
06038 06740 Châteauneuf-Grasse (CAS)
06039 06390 Châteauneuf-Villevieille
06041 06620 Cipières
06042 06420 Clans
06043 06390 Coaraze (CAN)
06044 06480 La Colle-sur-Loup (CAS)
06045 06910 Collongues
06046 06670 Colomars (CAN)
06047 06510 Conségudes
06048 06390 Contes
06049 06620 Courmes (CAS)
06050 06140 Coursegoules
06051 06260 La Croix-sur-Roudoule
06052 06910 Cuébris
06053 06470 Daluis
06054 06340 Drap
06055 06670 Duranus (CAN)
06056 06470 Entraunes
06057 06440 L'Escarène
06058 06460 Escragnolles
06059 06360 Èze (CAN)
06060 06950 Falicon (CAN)
06061 06510 Les Ferres
06062 06540 Fontan
06063 06850 Gars
06064 06510 Gattières
06065 06610 La Gaude (CAN)
06066 06830 Gilette
06067 06500 Gorbio (CAR)
06068 06620 Gourdon (CAS)
06069 06520 Grasse (CAP)
06070 06620 Gréolières
06071 06470 Guillaumes
06072 06420 Ilonse
06073 06420 Isola
06074 06450 Lantosque
06075 06670 Levens (CAN)
06076 06260 Lieuche
06077 06440 Lucéram
06078 06710 Malaussène
06079 06210 Mandelieu-la-Napoule
06080 06420 Marie
06081 06910 Le Mas
06082 06710 Massoins
06083 06500 Menton (CAR)
06084 06370 Mouans-Sartoux (CAP)
06085 06250 Mougins
06086 06380 Moulinet (CAR)
06087 06910 Les Mujouls
06088 06000 Nizza (CAN)
06089 06650 Opio (CAS)
06090 06580 Pégomas (CAP)
06091 06440 Peille (CAR)
06092 06440 Peillon
06093 06260 La Penne
06094 06470 Péone
06095 06530 Peymeinade
06096 06260 Pierlas
06097 06910 Pierrefeu
06098 06260 Puget-Rostang
06099 06260 Puget-Théniers
06100 06830 Revest-les-Roches
06101 06260 Rigaud
06102 06420 Rimplas
06103 06450 Roquebillière
06104 06190 Roquebrune-Cap-Martin (CAR)
06105 06330 Roquefort-les-Pins (CAS)
06106 06910 Roquesteron
06107 06910 Roquestéron-Grasse
06108 06550 La Roquette-sur-Siagne (CAP)
06109 06670 La Roquette-sur-Var (CAN)
06110 06420 Roubion
06111 06420 Roure
06112 06650 Le Rouret (CAS)
06114 06730 Saint-André-de-la-Roche (CAN)
06115 06260 Saint-Antonin
06116 06850 Saint-Auban
06117 06670 Saint-Blaise (CAN)
06118 06530 Saint-Cézaire-sur-Siagne
06119 06660 Saint-Dalmas-le-Selvage
06113 06500 Sainte-Agnès (CAR)
06120 06660 Saint-Étienne-de-Tinée
06121 06230 Saint-Jean-Cap-Ferrat (CAN)
06122 06640 Saint-Jeannet (CAN)
06123 06700 Saint-Laurent-du-Var (CAN)
06124 06260 Saint-Léger
06125 06470 Saint-Martin-d'Entraunes
06126 06670 Saint-Martin-du-Var (CAN)
06127 06450 Saint-Martin-Vésubie
06128 06570 Saint-Paul (CAS)
06129 06420 Saint-Sauveur-sur-Tinée
06130 06460 Saint-Vallier-de-Thiey
06131 06910 Sallagriffon
06132 06540 Saorge
06133 06470 Sauze
06134 06750 Séranon
06135 06910 Sigale
06136 06380 Sospel (CAR)
06137 06530 Spéracèdes
06163 06430 Tende
06138 06590 Théoule-sur-Mer
06139 06710 Thiéry
06140 06530 Le Tignet
06141 06830 Toudon
06142 06440 Touët-de-l'Escarène
06143 06710 Touët-sur-Var
06144 06710 La Tour
06145 06830 Tourette-du-Château
06146 06710 Tournefort
06147 06690 Tourrette-Levens (CAN)
06148 06140 Tourrettes-sur-Loup (CAS)
06149 06340 La Trinité (CAN)
06150 06320 La Turbie (CAR)
06151 06450 Utelle
06152 06560 Valbonne (CAS)
06153 06420 Valdeblore
06154 06750 Valderoure
06155 06220 Vallauris (CAS)
06156 06450 Venanson
06157 06140 Vence (CAN)
06158 06710 Villars-sur-Var
06159 06230 Villefranche-sur-Mer (CAN)
06160 06470 Villeneuve-d'Entraunes
06161 06270 Villeneuve-Loubet (CAS)