Luettelo Abban kappaleista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Luettelo ruotsalaisen popyhtye Abban (19721982) kappaleista julkaisuvuosien ja albumien mukaan jäsenneltynä. Kappaleiden yhteydessä on mainittu niiden pituus ja vokalistit. Singlet on linkitetty.

Ring Ring (1973)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Ring Ring 3 min 6 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Another Town, Another Train 3 min 13 s Björn Ulvaeus
3. Disillusion 3 min 7 s Agnetha Fältskog
4. People Need Love 2 min 46 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
5. I Saw It In The Mirror 2 min 34 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
6. Nina, Pretty Ballerina 2 min 53 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
7. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough) 2 min 55 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
8. Me and Bobby and Bobby's Brother 2 min 52 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
9. He Is Your Brother 3 min 19 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
10. She's My Kind Of Girl 2 min 45 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
11. I Am Just a Girl 3 min 3 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
12. Rock'n Roll Band 3 min 11 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
13. Merry-Go-Round 3 min 26 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
14. Santa Rosa 3 min 1 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
15. Ring, Ring (bara du slog en signal) 3 min 10 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad

Waterloo (1974)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Waterloo 2 min 49 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Sitting In The Palmtree 3 min 40 s Björn Ulvaeus
3. King Kong Song 3 min 15 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
4. Hasta Manana 3 min 10 s Agnetha Fältskog
5. My Mama Said 3 min 16 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
6. Dance (While The Music Still Goes On) 3 min 14 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
7. Honey, Honey 2 min 56 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
8. Watch Out 3 min 47 s Björn Ulvaeus
9. What About Livingstone 2 min 56 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
10. Gonna Sing You My Lovesong 3 min 39 s Anni-Frid Lyngstad
11. Suzy-Hang-Around 3 min 12 s Benny Andersson
12. Ring, Ring (US Remix 1974) 3 min 7 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
13. Waterloo (ruotsinkielinen versio) 2 min 47 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
14. Honey, Honey (ruotsinkielinen versio) 3 min 0 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad
15. Waterloo (saksankielinen versio) 2 min 45 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
16. Waterloo (ranskankielinen versio) 2 min 42 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad

Abba (1975)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Kesto Laulu
1. Mamma Mia 3 min 35 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Hey, Hey Helen 3 min 13 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
3. Tropical Loveland 3 min 6 s Anni-Frid Lyngstad
4. Sos 3 min 23 s Agnetha Fältskog
5. Man In The Middle 3 min 3 s Björn Ulvaeus
6. Bang-A-Boomerang 3 min 4 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
7. I Do, I Do, I Do, I Do, I Do 3 min 17 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
8. Rock Me 3 min 5 s Björn Ulvaeus
9. Intermezzo No. 1 3 min 47 s
10. I've Been Waiting For You 3 min 45 s Agnetha Fältskog
11. So Long 3 min 6 s Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
12. Crazy World 3 min 48 s Björn Ulvaeus
13. Pick A Bale Of Cotton/On Top Of Old Smokey/Midnight Special 3 min 21 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
14. Santa Rosa 3 min 1 s Benny Andersson, Björn Ulvaeus
15. Ring, Ring (bara du slog en signal) 3 min 10 s Agnetha Fältskog, Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad

Arrival (1976)[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Raita Kappale Laulu
1. When I Kissed the Teacher Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
2. Dancing Queen Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
3. My Love, My Life Agnetha Fältskog
4. Dum Dum Diddle Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
5. Knowing Me, Knowing You Anni-Frid Lyngstad
6. Money, Money, Money Anni-Frid Lyngstad
7. That's Me Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
8. Why Did It Have To Be Me Björn Ulvaeus, Agnetha Fältskog ja Anni-Frid Lyngstad
9. Tiger Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad
10. Arrival
11. Fernando Anni-Frid Lyngstad
12. Happy Hawaii Agnetha Fältskog, Anni-Frid Lyngstad