Luettelo 1 000 tehopistettä saavuttaneista NHL-pelaajista

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Tämä on luettelo 1 000 tehopistettä NHL:n runkosarjassa saavuttaneista jääkiekkoilijoista. Lista kertoo tilanteen runkosarjakauden 2013–2014 päätyttyä, jolloin kaikkiaan 79 pelaajaa oli saavuttanut tämän tason. Suomalaisista joukkoon kuuluvat Jari Kurri ja Teemu Selänne. Ainoastaan Wayne Gretzky on tehnyt urallaan yli 2 000 pistettä.

  Aktiivipelaaja
Nimi Seura Ajankohta Ottelu Pisteet uralla
Flag of Canada.svg Howe, GordieGordie Howe Detroit Red Wings 1960-11-2727. marraskuuta 1960 &&&&&&&&&&&&0938.&&&&00938 &&&&&&&&&&&01850.&&&&001 850
Flag of Canada.svg Béliveau, JeanJean Béliveau Montreal Canadiens 1968-03-033. maaliskuuta 1968 &&&&&&&&&&&&0911.&&&&00911 &&&&&&&&&&&01219.&&&&001 219
Flag of Canada.svg Delvecchio, AlexAlex Delvecchio Detroit Red Wings 1969-02-1616. helmikuuta 1969 &&&&&&&&&&&01143.&&&&001 143 &&&&&&&&&&&01281.&&&&001 281
Flag of Canada.svg Hull, BobbyBobby Hull Chicago Blackhawks 1970-12-011. joulukuuta 1970 &&&&&&&&&&&&0909.&&&&00909 &&&&&&&&&&&01170.&&&&001 170
Flag of Canada.svg Ullman, NormNorm Ullman Toronto Maple Leafs 1971-10-1616. lokakuuta 1971 &&&&&&&&&&&01113.&&&&001 113 &&&&&&&&&&&01229.&&&&001 229
Flag of Canada.svg Mikita, StanStan Mikita Chicago Blackhawks 1972-10-1515. lokakuuta 1972 &&&&&&&&&&&&0924.&&&&00924 &&&&&&&&&&&01467.&&&&001 467
Flag of Canada.svg Bucyk, JohnnyJohnny Bucyk Boston Bruins 1972-11-099. marraskuuta 1972 &&&&&&&&&&&01144.&&&&001 144 &&&&&&&&&&&01369.&&&&001 369
Flag of Canada.svg Mahovlich, FrankFrank Mahovlich Montreal Canadiens 1973-02-1717. helmikuuta 1973 &&&&&&&&&&&01090.&&&&001 090 &&&&&&&&&&&01103.&&&&001 103
Flag of Canada.svg Richard, HenriHenri Richard Montreal Canadiens 1973-12-2020. joulukuuta 1973 &&&&&&&&&&&01194.&&&&001 194 &&&&&&&&&&&01046.&&&&001 046
Flag of Canada.svg Esposito, PhilPhil Esposito Boston Bruins 1974-02-1515. helmikuuta 1974 &&&&&&&&&&&&0745.&&&&00745 &&&&&&&&&&&01590.&&&&001 590
Flag of Canada.svg Gilbert, RodRod Gilbert New York Rangers 1977-02-1919. helmikuuta 1977 &&&&&&&&&&&01027.&&&&001 027 &&&&&&&&&&&01021.&&&&001 021
Flag of Canada.svg Ratelle, JeanJean Ratelle Montreal Canadiens 1977-04-033. huhtikuuta 1977 &&&&&&&&&&&01007.&&&&001 007 &&&&&&&&&&&01267.&&&&001 267
Flag of Canada.svg Dionne, MarcelMarcel Dionne Los Angeles Kings 1981-01-077. tammikuuta 1981 &&&&&&&&&&&&0740.&&&&00740 &&&&&&&&&&&01771.&&&&001 771
Flag of Canada.svg Lafleur, GuyGuy Lafleur Montreal Canadiens 1981-03-044. maaliskuuta 1981 &&&&&&&&&&&&0720.&&&&00720 &&&&&&&&&&&01353.&&&&001 353
Flag of Canada.svg Clarke, BobbyBobby Clarke Philadelphia Flyers 1981-03-1919. maaliskuuta 1981 &&&&&&&&&&&&0922.&&&&00922 &&&&&&&&&&&01210.&&&&001 210
Flag of Canada.svg Perreault, GilbertGilbert Perreault Buffalo Sabres 1982-04-033. huhtikuuta 1982 &&&&&&&&&&&&0871.&&&&00871 &&&&&&&&&&&01326.&&&&001 326
Flag of Canada.svg Sittler, DarrylDarryl Sittler Philadelphia Flyers 1983-01-2020. tammikuuta 1983 &&&&&&&&&&&&0927.&&&&00927 &&&&&&&&&&&01121.&&&&001 121
Flag of Canada.svg Gretzky, WayneWayne Gretzky Edmonton Oilers 1984-12-1919. joulukuuta 1984 &&&&&&&&&&&&0424.&&&&00424 &&&&&&&&&&&02857.&&&&002 857
Flag of Canada.svg Trottier, BryanBryan Trottier New York Islanders 1985-01-2929. tammikuuta 1985 &&&&&&&&&&&&0726.&&&&00726 &&&&&&&&&&&01425.&&&&001 425
Flag of Canada.svg Bossy, MikeMike Bossy New York Islanders 1986-01-2424. tammikuuta 1986 &&&&&&&&&&&&0656.&&&&00656 &&&&&&&&&&&01126.&&&&001 126
Flag of Canada.svg Potvin, DenisDenis Potvin New York Islanders 1987-04-044. huhtikuuta 1987 &&&&&&&&&&&&0987.&&&&00987 &&&&&&&&&&&01052.&&&&001 052
Flag of Canada.svg Federko, BernieBernie Federko St. Louis Blues 1988-03-1919. maaliskuuta 1988 &&&&&&&&&&&&0855.&&&&00855 &&&&&&&&&&&01130.&&&&001 130
Flag of Canada.svg McDonald, LannyLanny McDonald Calgary Flames 1989-03-077. maaliskuuta 1989 &&&&&&&&&&&01101.&&&&001 101 &&&&&&&&&&&01006.&&&&001 006
Flag of Canada.svgFlag of Slovakia.svg Stastny, PeterPeter Šťastný Quebec Nordiques 1989-10-1919. lokakuuta 1989 &&&&&&&&&&&&0682.&&&&00682 &&&&&&&&&&&01239.&&&&001 239
Flag of Finland.svg Kurri, JariJari Kurri Edmonton Oilers 1990-01-022. tammikuuta 1990 &&&&&&&&&&&&0716.&&&&00716 &&&&&&&&&&&01398.&&&&001 398
Flag of Canada.svg Savard, DenisDenis Savard Chicago Blackhawks 1990-03-1111. maaliskuuta 1990 &&&&&&&&&&&&0727.&&&&00727 &&&&&&&&&&&01338.&&&&001 338
Flag of Canada.svg Gretzky, WayneWayne Gretzky Los Angeles Kings 1990-10-2626. lokakuuta 1990 &&&&&&&&&&&&0433.&&&&00433 (857) &&&&&&&&&&&02857.&&&&002 857
Flag of Canada.svg Coffey, PaulPaul Coffey Pittsburgh Penguins 1990-12-2222. joulukuuta 1990 &&&&&&&&&&&&0770.&&&&00770 &&&&&&&&&&&01531.&&&&001 531
Flag of Canada.svg Messier, MarkMark Messier Edmonton Oilers 1991-01-1313. tammikuuta 1991 &&&&&&&&&&&&0822.&&&&00822 &&&&&&&&&&&01887.&&&&001 887
Flag of Canada.svg Taylor, DaveDave Taylor Los Angeles Kings 1991-02-055. helmikuuta 1991 &&&&&&&&&&&&0930.&&&&00930 &&&&&&&&&&&01069.&&&&001 069
Flag of Canada.svg Goulet, MichelMichel Goulet Chicago Blackhawks 1991-02-2323. helmikuuta 1991 &&&&&&&&&&&&0878.&&&&00878 &&&&&&&&&&&01152.&&&&001 152
Flag of Canada.svg Hawerchuk, DaleDale Hawerchuk Buffalo Sabres 1991-03-088. maaliskuuta 1991 &&&&&&&&&&&&0781.&&&&00781 &&&&&&&&&&&01409.&&&&001 409
Flag of Canada.svg Smith, BobbyBobby Smith Minnesota North Stars 1991-10-3030. lokakuuta 1991 &&&&&&&&&&&&0986.&&&&00986 &&&&&&&&&&&01036.&&&&001 036
Flag of Canada.svg Gartner, MikeMike Gartner New York Rangers 1992-01-044. tammikuuta 1992 &&&&&&&&&&&&0971.&&&&00971 &&&&&&&&&&&01335.&&&&001 335
Flag of Canada.svg Bourque, RayRay Bourque Boston Bruins 1992-02-2929. helmikuuta 1992 &&&&&&&&&&&&0933.&&&&00933 &&&&&&&&&&&01579.&&&&001 579
Flag of Canada.svg Lemieux, MarioMario Lemieux Pittsburgh Penguins 1992-03-2424. maaliskuuta 1992 &&&&&&&&&&&&0513.&&&&00513 &&&&&&&&&&&01723.&&&&001 723
Flag of Canada.svg Anderson, GlennGlenn Anderson Toronto Maple Leafs 1993-02-2222. helmikuuta 1993 &&&&&&&&&&&&0954.&&&&00954 &&&&&&&&&&&01099.&&&&001 099
Flag of Canada.svg Yzerman, SteveSteve Yzerman Detroit Red Wings 1993-02-2424. helmikuuta 1993 &&&&&&&&&&&&0737.&&&&00737 &&&&&&&&&&&01755.&&&&001 755
Flag of Canada.svg Francis, RonRon Francis Pittsburgh Penguins 1993-10-2828. lokakuuta 1993 &&&&&&&&&&&&0893.&&&&00893 &&&&&&&&&&&01798.&&&&001 798
Flag of Canada.svg Nicholls, BernieBernie Nicholls New Jersey Devils 1994-02-1313. helmikuuta 1994 &&&&&&&&&&&&0858.&&&&00858 &&&&&&&&&&&01209.&&&&001 209
Flag of Canada.svg Ciccarelli, DinoDino Ciccarelli Detroit Red Wings 1994-03-099. maaliskuuta 1994 &&&&&&&&&&&&0957.&&&&00957 &&&&&&&&&&&01200.&&&&001 200
Flag of Canada.svg Propp, BrianBrian Propp Hartford Whalers 1994-03-1919. maaliskuuta 1994 &&&&&&&&&&&01008.&&&&001 008 &&&&&&&&&&&01004.&&&&001 004
Flag of the United States.svg Mullen, JoeJoe Mullen Pittsburgh Penguins 1995-02-077. helmikuuta 1995 &&&&&&&&&&&&0935.&&&&00935 &&&&&&&&&&&01063.&&&&001 063
Flag of Canada.svg Larmer, SteveSteve Larmer New York Rangers 1995-03-099. maaliskuuta 1995 &&&&&&&&&&&&0983.&&&&00983 &&&&&&&&&&&01012.&&&&001 012
Flag of Canada.svg Gilmour, DougDoug Gilmour Toronto Maple Leafs 1995-12-2323. joulukuuta 1995 &&&&&&&&&&&&0935.&&&&00935 &&&&&&&&&&&01414.&&&&001 414
Flag of Canada.svg Murphy, LarryLarry Murphy Toronto Maple Leafs 1996-03-2727. maaliskuuta 1996 &&&&&&&&&&&01228.&&&&001 228 &&&&&&&&&&&01216.&&&&001 216
Flag of Canada.svg Andreychuk, DaveDave Andreychuk New Jersey Devils 1996-04-077. huhtikuuta 1996 &&&&&&&&&&&&0998.&&&&00998 &&&&&&&&&&&01338.&&&&001 338
Flag of Canada.svg Oates, AdamAdam Oates Washington Capitals 1997-10-088. lokakuuta 1997 &&&&&&&&&&&&0830.&&&&00830 &&&&&&&&&&&01420.&&&&001 420
Flag of the United States.svg Housley, PhilPhil Housley Washington Capitals 1997-11-088. marraskuuta 1997 &&&&&&&&&&&01081.&&&&001 081 &&&&&&&&&&&01232.&&&&001 232
Flag of Canada.svg Hunter, DaleDale Hunter Washington Capitals 1998-01-099. tammikuuta 1998 &&&&&&&&&&&01308.&&&&001 308 &&&&&&&&&&&01020.&&&&001 020
Flag of the United States.svg LaFontaine, PatPat LaFontaine New York Rangers 1998-01-2222. tammikuuta 1998 &&&&&&&&&&&&0847.&&&&00847 &&&&&&&&&&&01013.&&&&001 013
Flag of Canada.svg Robitaille, LucLuc Robitaille Los Angeles Kings 1998-01-2929. tammikuuta 1998 &&&&&&&&&&&&0882.&&&&00882 &&&&&&&&&&&01394.&&&&001 394
Flag of Canada.svg MacInnis, AlAl MacInnis St. Louis Blues 1998-07-044. heinäkuuta 1998 &&&&&&&&&&&01056.&&&&001 056 &&&&&&&&&&&01274.&&&&001 274
Flag of Canada.svg Hull, BrettBrett Hull Dallas Stars 1998-11-1414. marraskuuta 1998 &&&&&&&&&&&&0815.&&&&00815 &&&&&&&&&&&01391.&&&&001 391
Flag of Canada.svg Bellows, BrianBrian Bellows Washington Capitals 1999-01-022. tammikuuta 1999 &&&&&&&&&&&01147.&&&&001 147 &&&&&&&&&&&01022.&&&&001 022
Flag of Canada.svg Turgeon, PierrePierre Turgeon St. Louis Blues 1999-10-099. lokakuuta 1999 &&&&&&&&&&&&0881.&&&&00881 &&&&&&&&&&&01327.&&&&001 327
Flag of Canada.svg Sakic, JoeJoe Sakic Colorado Avalanche 1999-12-2727. joulukuuta 1999 &&&&&&&&&&&&0810.&&&&00810 &&&&&&&&&&&01641.&&&&001 641
Flag of Canada.svg Verbeek, PatPat Verbeek Detroit Red Wings 2000-02-2727. helmikuuta 2000 &&&&&&&&&&&01275.&&&&001 275 &&&&&&&&&&&01063.&&&&001 063
Flag of Canada.svg Damphousse, VincentVincent Damphousse San Jose Sharks 2000-10-1414. lokakuuta 2000 &&&&&&&&&&&01090.&&&&001 090 &&&&&&&&&&&01205.&&&&001 205
Flag of the Czech Republic.svg Jagr, JaromirJaromír Jágr Pittsburgh Penguins 2000-12-3030. joulukuuta 2000 &&&&&&&&&&&&0763.&&&&00763 &&&&&&&&&&&01755.&&&&001 755
Flag of Canada.svg Recchi, MarkMark Recchi Philadelphia Flyers 2001-03-1313. maaliskuuta 2001 &&&&&&&&&&&&0920.&&&&00920 &&&&&&&&&&&01533.&&&&001 533
Flag of Canada.svg Fleury, TheorenTheoren Fleury New York Rangers 2001-10-2929. lokakuuta 2001 &&&&&&&&&&&&0960.&&&&00960 &&&&&&&&&&&01088.&&&&001 088
Flag of Canada.svg Shanahan, BrendanBrendan Shanahan Detroit Red Wings 2002-01-1212. tammikuuta 2002 &&&&&&&&&&&01073.&&&&001 073 &&&&&&&&&&&01354.&&&&001 354
Flag of the United States.svg Roenick, JeremyJeremy Roenick Philadelphia Flyers 2002-01-3030. tammikuuta 2002 &&&&&&&&&&&&0961.&&&&00961 &&&&&&&&&&&01216.&&&&001 216
Flag of the United States.svg Modano, MikeMike Modano Dallas Stars 2002-11-1515. marraskuuta 2002 &&&&&&&&&&&&0965.&&&&00965 &&&&&&&&&&&01374.&&&&001 374
Flag of Canada.svg Nieuwendyk, JoeJoe Nieuwendyk New Jersey Devils 2003-02-2323. helmikuuta 2003 &&&&&&&&&&&01094.&&&&001 094 &&&&&&&&&&&01126.&&&&001 126
Flag of Sweden.svg Sundin, MatsMats Sundin Toronto Maple Leafs 2003-03-1010. maaliskuuta 2003 &&&&&&&&&&&&0994.&&&&00994 &&&&&&&&&&&01349.&&&&001 349
Flag of Russia.svg Fjodorov, SergeiSergei Fjodorov Mighty Ducks of Anaheim 2004-02-1414. helmikuuta 2004 &&&&&&&&&&&&0965.&&&&00965 &&&&&&&&&&&01179.&&&&001 179
Flag of Russia.svg Mogilnyi, AleksandrAleksandr Mogilnyi Toronto Maple Leafs 2004-03-1515. maaliskuuta 2004 &&&&&&&&&&&&0946.&&&&00946 &&&&&&&&&&&01032.&&&&001 032
Flag of the United States.svg Leetch, BrianBrian Leetch Boston Bruins 2005-10-1818. lokakuuta 2005 &&&&&&&&&&&01151.&&&&001 151 &&&&&&&&&&&01028.&&&&001 028
Flag of Finland.svg Selänne, TeemuTeemu Selänne Mighty Ducks of Anaheim 2006-01-3030. tammikuuta 2006 &&&&&&&&&&&&0928.&&&&00928 &&&&&&&&&&&01457.&&&&001 457
Flag of Canada.svg Brind'Amour, RodRod Brind'Amour Carolina Hurricanes 2006-11-044. marraskuuta 2006 &&&&&&&&&&&01202.&&&&001 202 &&&&&&&&&&&01184.&&&&001 184
Flag of the United States.svg Tkachuk, KeithKeith Tkachuk St. Louis Blues 2008-11-3030. marraskuuta 2008 &&&&&&&&&&&01077.&&&&001 077 &&&&&&&&&&&01065.&&&&001 065
Flag of the United States.svg Weight, DougDoug Weight New York Islanders 2009-01-022. tammikuuta 2009 &&&&&&&&&&&01168.&&&&001 168 &&&&&&&&&&&01033.&&&&001 033
Flag of Sweden.svg Lidström, NicklasNicklas Lidström Detroit Red Wings 2009-10-1515. lokakuuta 2009 &&&&&&&&&&&01336.&&&&001 336 &&&&&&&&&&&01142.&&&&001 142
Flag of Sweden.svg Alfredsson, DanielDaniel Alfredsson Ottawa Senators 2010-10-2222. lokakuuta 2010 &&&&&&&&&&&01009.&&&&001 009 &&&&&&&&&&&01157.&&&&001 157
Flag of Russia.svg Kovalev, AlekseiAleksei Kovalev Ottawa Senators 2010-11-2222. marraskuuta 2010 &&&&&&&&&&&01249.&&&&001 249 &&&&&&&&&&&01029.&&&&001 029
Flag of Canada.svg Iginla, JaromeJarome Iginla Calgary Flames 2011-04-011. huhtikuuta 2011 &&&&&&&&&&&01103.&&&&001 103 &&&&&&&&&&&01167.&&&&001 167
Flag of Canada.svg Thornton, JoeJoe Thornton San Jose Sharks 2011-04-088. huhtikuuta 2011 &&&&&&&&&&&&0994.&&&&00994 &&&&&&&&&&&01194.&&&&001 194
Flag of Canada.svg Whitney, RayRay Whitney Phoenix Coyotes 2012-03-3131. maaliskuuta 2012 &&&&&&&&&&&01226.&&&&001 226 &&&&&&&&&&&01064.&&&&001 064

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]