Kropo

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kropot (engl. Grox) ovat Spore-pelin Avaruusvaiheen ilkein laji. Heidän valtakuntaansa kuuluu noin 2400 aurinkokuntaa, ja ne ovat sijoittautuneet galaksin keskustan ympärille, koska sen säteily on heille hyväksi. Kropot ovat ainoa laji Spore-galaksissa, jotka voivat asuttaa T-0 planeettoja. Sporessa T-0 tarkoittaa planeettaa jossa ei ole elämää. T-1 on heikkoa elämää. T-2 on normaalia. T-3 on maankaltainen planeetta. Kropot kuolevat jos heidän planeetan laittaa yli T-0:llalle.

Kropojen kanssa ystävystyminen[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Aluksi suhde on 70- koska kropot eivät luota muukalaisiin. Kropojen kanssa on melkein mahdotonta liitoutua. Jos onnistuu siinä niin kaikkien muiden lajien suhde muuttuu 200- vaikka purkaisitkin liiton. Mutta jos aloittaa sodan Kropoja vastaan joka on erittäin helppoa niin kropot eivät anna koskaan anteeksi.

Arveluja Kropoista[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Moni arvelee että kropot olisivat olleet ihmisiä ennen nykyistä olemustaan. Heidän kirjoituksissa löytyy pari latinalaista aakkosta ja heidän ruumiinrakenne on yhtä heikko kuin ihmisten. [1]

"Kropot ovat koneita, joilla ei ole lainkaan huumorintajua! Ne tuhoavat kokonaisia lajeja, mutta eivät koskaan selitä, mikä poltti heidän päreensä - jos koneilla nyt on päreitä." ~Spore pelin 8. sattumakuutio

Katso myös[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä kuvitteelliseen hahmoon, paikkaan tai ilmiöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.