Kimberly Stewart

Wikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Kimberly Anne Stewart (s. 21. elokuuta 1979, Holmby Hills, Kalifornia) on yhdysvaltalainen valokuvamalli, seurapiirijulkkis ja näyttelijätär. Kimberly Stewart on brittiläisen rocklaulaja Rod Stewartin ja Alana Stewartin tytär.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Ura mallina[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stewart kävi mallikoulua ennen kuin sai sopimuksen Tommy Hilfigeriltä. Ennen mallinuraa hän itse suunnitteli kenkiä. Tällä hetkellä Kimberly ja malli Megan Maitland ovat australialaisen Antz Pantz-alusvaatemerkin kasvoja. Kimberly Stewartilla on myös oma Pinky Star Fish-vaatemallisto.

Ura televisiossa[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stewart on ollut eräs The Insider-ohjelman juontajista. Vuonna 2005 hänen suunniteltiin korvaavan Nicole Richien seurapiirijulkkis Paris Hiltonin parina Simple Life-sarjassa. Tuotantoyhtiö FOX kuitenkin ilmoitti sarjan päättyvän, eikä Stewartista tullutkaan Hiltonin paria. Myöhemmin neljännen tuotantokauden kuvaukset aloitettiin sittenkin Richien ja Hiltonin kesken.

Kimberly Stewartilla on ollut oma Win Your Life Back-sarja MTV:llä. Hän on myös esiintynyt ohjelmissa MTV Cribs ja Celebrities Uncensored.

Näyttelijänä Stewart teki debyyttinsä vierailevana tähtenä Undeclared- TV-sarjassa.

Musiikkiura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Kimberly Stewart on sanonut haluavansa seurata isänsä jalanjälkiä musiikkimaailmaan. Kimberly osaa soittaa viulua ja pianoa, ja hän on erään tuottajan kanssa kokeillut levyttämistä studiossa. Lisäksi Stewart käy laulutunneilla. Kimberly toivoo saavansa debyyttialbuminsa valmiiksi vuonna 2007.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Stewart, joka on rikkaasta perheestä, on ystävystynyt monien muiden julkkisten kanssa. Heitä ovat ainakin Paris ja Nicky Hilton, Nicole Richie, Courtney Love, Anna Nicole Smith, Caroline d'Amore ja Bobby Trendy. Myös Stewartin mahdollisista seurustelukumppaneista on liikkunut usein huhuja; hänet on yhdistetty muun muassa Jack Osbourneen, Cisco Adleriin, Scott Caaniin (näyttelijä James Caanin poikaan) ja Joe Francisiin. 16. marraskuuta 2005 Stewart ja Laguna Beach-sarjan Talan Torriero menivät kihloihin, mutta purkivat kihlauksensa jo 27. marraskuuta.

Marraskuussa 2006 Stewartin maksan todettiin vaurioituneen runsaan alkoholinkäytön seurauksena.

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]