Kevin Richardson

Wikipediasta
Siirry navigaatioon Siirry hakuun
Kevin Richardson
Kevin esiintymässä
Kevin esiintymässä
Henkilötiedot
Syntynyt3. lokakuuta 1971 (ikä 52)
Lexington, Kentucky, Yhdysvallat
Ammatti muusikko, laulunkirjoittaja, malli, näyttelijä
Muusikko
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1993-
Tyylilajit Pop
Soittimet laulu, piano
Levy-yhtiöt Jive
Nimikirjoitus
Nimikirjoitus
Aiheesta muualla
kevinrichardson.com

Kevin Scott Richardson (s. 3. lokakuuta 1971[1] Lexington, Kentucky) on yhdysvaltalainen laulaja ja Backstreet Boysin jäsen.

Ura[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Nuorena Kentuckyssä Kevin Richardson oli Estill County High Schoolin shakkikerhon jäsen ja näytteli koulun näytelmissä kuten Bye, Bye Birdie. Hän oli myös koulun jalkapallojoukkueessa.

Kevin Richardson työskenteli Disney Worldissä Aladdin-hahmona ja yhtenä Teini-ikäisistä mutanttininjakilpikonnista. Hän tapasi siellä tulevan vaimonsa Kristin Willitsin, joka esitti Belleä Disneyn Kaunotar ja hirviö -elokuvasta. Richardson työskenteli Disney Worldissä kunnes liittyi Backstreet Boys -poikabändiin vuonna 1993. Myöhemmin samana vuonna myös hänen serkkunsa Brian Littrell liittyi yhtyeeseen.

Vuonna 2002 Kevin Richardson esitti Billy Flynnin roolin Broadway-tuotannossa Chicago. Hän teki saman roolin myös Lontoon West Endillä ja Torontossa marras-joulukuussa 2006.

Kesäkuussa 2006 Richardson jätti Backstreet Boysit "siirtyäkseen elämässään seuraavaan lukuun".

Richardson näytteli Cyrusia vuonna 2009 ilmestyneessä elokuvassa Love Takes Wing. Elokuvan muissa rooleissa olivat muun muassa Haylie Duff ja Dale Midkiff.

Kevin Richardson on ollut mallina Versacelle Ashton Kutcherin kanssa ja tehnyt mallin töitä myös Voguelle. Hän on myös TAG Heuerin mainoskasvo.

Yksityiselämä[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Helmikuussa 2000 Kevin ja Kristin julkistivat kihlauksensa, ja heidät vihittiin neljä kuukautta myöhemmin, 17. kesäkuuta 2000. Heidän häänsä pidettiin Irvinessä, Kentuckyssä. Parilla on yksi poika, joka syntyi heinäkuussa 2007.

Kevin ja Backstreet Boys -bändin jäsen Brian Littrell ovat serkuksia. Kevinin äiti, Ann Richardson (o.s. Littrell), on Brianin isän Harold Littrellin nuorempi sisar.

Kevinillä on kaksi nuorempaa veljeä, Tim ja Jerald Richardson, Jr. Hänen isällään ja veljillään on yhdistys nimeltä JWR (Jerald Wayne Richardson Sr. & Jr.) jonka nimi tulee Kevinin edellisestä yhdistyksestä, Just Within Reach.

Lähteet[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

  1. Netter, Matt (1999). Backstreet Boys * Aaron Carter. New York: Pocket Books, 60. ISBN 0-671-03539-8. 

Aiheesta muualla[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]

Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.